Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızlar yemekten geldim düzgün bişey yoktu yiyemedim ama acayip bi şekilde aç hissediyorum kendimi tutmaya çalışıyorum kantinden birşey yememek için

Evet yarıştım hatta 10kiloy yakın verdim ama orayı bıraktım diyeti bıraktım sonra hepsi geri geldi amadiğer gruptaki ile nickim aynı değil bu sıkıntı olurmu

Cok gecmis olsun...

kızlar yemekten geldim düzgün bişey yoktu yiyemedim ama acayip bi şekilde aç hissediyorum kendimi tutmaya çalışıyorum kantinden birşey yememek için

Bu saatlerde kendini aç bırakma yoksa akşam fazla acıkırsın kan şekerin düşer diyeti bozarsın ne olursa olsun bişeyler ye. Nasıl olsa akşama kadar erir. Önemli olan akşam yemeğini az yemen.
Üstelik eve gidince 1 saat spor artı temizlik yapcaksın bi gr bile kalmaz. O yüzdwn birşeyler ye. Hiç olmadı süt iç ayran iç boş geçirme sakın

Bende bugün çok açım ama sabrediyorum.
16 olsa da yemek yesem diye bekliyorum.
Sabrediyorum.
Sabretmem lazım.
Yarın daha mutlu uyancam çünkü

canım süt ayran yok bizde kola var ıcetea var kalori çalışıyo ama akşam yememek adına yağsız 1 tost yaptırsam olurmu

Bende bugün çok açım ama sabrediyorum.
16 olsa da yemek yesem diye bekliyorum.
Sabrediyorum.
Sabretmem lazım.
Yarın daha mutlu uyancam çünkü
Tatlim ben senin dunku menune baktim mesela cips gofret falan vardi evet eger yiyeceksek binlari erken yemek daha iyi lakin bu gibi gidalar kan sekerini canuk yukseltip cabuk indiriyor ve daha da acikiyorsun...

canım süt ayran yok bizde kola var ıcetea var kalori çalışıyo ama akşam yememek adına yağsız 1 tost yaptırsam olurmu
Bence olur kepekli yada tam tahilli olursa da daha iyi olur ..
Eve gelince de corba icersin muhtesem olir...
Ayyyy bende atliyorum kusura bakmayin kizlar.....
Kefal cok bu sene....

Olur bence

Tatlim ben senin dunku menune baktim mesela cips gofret falan vardi evet eger yiyeceksek binlari erken yemek daha iyi lakin bu gibi gidalar kan sekerini canuk yukseltip cabuk indiriyor ve daha da acikiyorsun...
Biliyorum tatlım kendime hakim olamadım ondan oldu..
bugün sabır saatleri daha bi erken hissettirdi kendini

Aynen ya bugün komple sabır saatleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…