- 8 Ekim 2012
- 3.399
- 6.490
- 358
- 36
bu akşam 1 saat spor peşine tüm ev temizlik enerji patlaması yaratıcam kendimde
aaa yazmadım dimi 60 kız yarın geliyor eksilerAlışcaksın bebeğim merak etme aldık yürüyoruz pes etme sakın
Kaç kilo geldin kız sabah
Oo harbiden patlama olacak o temizlik zaten herşeyden etkili
merhaba canım hoşgeldin daha önce herhangi bir takımda yarıştınmıMerhaba kızlar bende katılabilirmiyim sizeeeeee
Ben oyle oldu mu hemen bir ayran aliyorum tatlim.... hem bastırıyor hemde tok tutuyor....kızlar yemekten geldim düzgün bişey yoktu yiyemedim ama acayip bi şekilde aç hissediyorumkendimi tutmaya çalışıyorum kantinden birşey yememek için
Cok gecmis olsun...Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün ufak bir kas sıkışması yüzünden uğrayamadımakşamı hastanede geçirdim ama şükür şu anda çok çok iyiyim
Tabi doktorlar kalpten sıkıntı olmasın diye kan tahlili, ekg ve röntgene kadar herşeye baktılarMaşallahım varmış
Eşime diyorum yahu en kilolu zamanımda böyle bir şey yaşamadım kilolar gidince nasıl oluyor falan diye adamcağız demezmi tabi yağlar eriyince kemiklerin arasında yer açıldı kasda araya girip sıkıştı diye
Hastanede yahu güldürme ağrım var dedim bir ara
Nefes alırken bile ağrıyordu ama yaptıkları iğne sayesinde bu sabah çok iyiyim
Kan sonucunu beklerken hastane bahçesinde çay içtik ordada bak ne güzel baş başa çay içiyoruz demezmi moralimi düzeltmek içindedim len millet boğazda çay bahçesinde içiyor o çayı hastane bahçesinde değil
Eşimden korkarken ben hastanelik oldum ya la
Rabbim tüm hastalara şifa versin ...Aminnn
Şimdi daş gibiyim hatta yine bugün yoğun bir gün beni bekliyor ama öğlene doğru damlarım yine
kızlar yemekten geldim düzgün bişey yoktu yiyemedim ama acayip bi şekilde aç hissediyorumkendimi tutmaya çalışıyorum kantinden birşey yememek için
canım süt ayran yok bizde kola var ıcetea var kalori çalışıyoBu saatlerde kendini aç bırakma yoksa akşam fazla acıkırsın kan şekerin düşer diyeti bozarsın ne olursa olsun bişeyler ye. Nasıl olsa akşama kadar erir. Önemli olan akşam yemeğini az yemen.
Üstelik eve gidince 1 saat spor artı temizlik yapcaksın bi gr bile kalmaz. O yüzdwn birşeyler ye. Hiç olmadı süt iç ayran iç boş geçirme sakın
Tatlim ben senin dunku menune baktim mesela cips gofret falan vardi evet eger yiyeceksek binlari erken yemek daha iyi lakin bu gibi gidalar kan sekerini canuk yukseltip cabuk indiriyor ve daha da acikiyorsun...Bende bugün çok açım ama sabrediyorum.
16 olsa da yemek yesem diye bekliyorum.
Sabrediyorum.
Sabretmem lazım.
Yarın daha mutlu uyancam çünkü
bugün sabır saatleri daha bi erken hissettirdi kendiniBende bugün çok açım ama sabrediyorum.
16 olsa da yemek yesem diye bekliyorum.
Sabrediyorum.
Sabretmem lazım.
Yarın daha mutlu uyancam çünkü
Bence olur kepekli yada tam tahilli olursa da daha iyi olur ..canım süt ayran yok bizde kola var ıcetea var kalori çalışıyoama akşam yememek adına yağsız 1 tost yaptırsam olurmu
canım ayran falan yokki hep aksimize hiç bir diyet ürünü yokBen oyle oldu mu hemen bir ayran aliyorum tatlim.... hem bastırıyor hemde tok tutuyor....
olmaz canım katılabilirsin biraz kendinden bahsedersen seni tanıyalım boyun kilon yaşın hedefin gibiEvet yarıştım hatta 10kiloy yakın verdim ama orayı bıraktım diyeti bıraktım sonra hepsi geri geldi amadiğer gruptaki ile nickim aynı değil bu sıkıntı olurmu
olsun canım grupça yarışıyoruz neticedeBence olur kepekli yada tam tahilli olursa da daha iyi olur ..
Eve gelince de corba icersin muhtesem olir...
Ayyyy bende atliyorum kusura bakmayin kizlar.....
Kefal cok bu sene....
canım süt ayran yok bizde kola var ıcetea var kalori çalışıyoama akşam yememek adına yağsız 1 tost yaptırsam olurmu
Biliyorum tatlım kendime hakim olamadım ondan oldu..Tatlim ben senin dunku menune baktim mesela cips gofret falan vardi evet eger yiyeceksek binlari erken yemek daha iyi lakin bu gibi gidalar kan sekerini canuk yukseltip cabuk indiriyor ve daha da acikiyorsun...
bugün sabır saatleri daha bi erken hissettirdi kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?