- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
benim vücudumda çok kolay kaslanıyor o yüzden ağırlık çalışması yapmak istemiyorum bi kez yaptım 3 ayda pazım çıkmıştı :)Haklısın canım ben gittiğimde mesela çok yağ yakmadığımı farkedip yağ yakıcı şeyler vermişti
Ne güzel işte ya maşallah benim bayağı ağırlık çalışmam lazım :/benim vücudumda çok kolay kaslanıyor o yüzden ağırlık çalışması yapmak istemiyorum bi kez yaptım 3 ayda pazım çıkmıştı :)
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl? Toparlandı mı?kusura bakmayın kızlar babaannem bugün anjiyo oldu o yüzden geç kaldım
Denizliliyim ben. Çok güzel oluyor yumurtalı kabak :)Yumurtali kabak kavurmasi ayyy bende yaparim onu..
Nerelisin?
Sağ ol canım. Evet bütün gece susmadı bakamayacağız veterinere götüreceğim tekrarAh canım yaa annesini arıyodur tabi..
Geçmiş olsun canım.. Baş ağrısı kötü.
Bütün gece uyumadı sürekli anne sıcaklığı arıyor sürekli bağırıyorNasil üzüldüm hayvanciga insan anne olunca butun annelere butun yavrulara üzülüyor.... ahh kiyamam kuzuma..
toparladı canım bugün çıkıyor hastanedenNe güzel işte ya maşallah benim bayağı ağırlık çalışmam lazım :/
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl? Toparlandı mı?
Ellerine sağlık canım.**2. Takım 541.Etap**
akrep33( 71 / 71 / / %) Sabit
2BHB(61,1 / 61.0/ 0.1/%0.06 )
bebekicin(67,1 /66,6 /0,5 / %0,75)
ayperest(53,5 / / / % ) İzne ayrıldı
zayiflayacgim(74,2/ 73,6 / 0,6/ 0,81%)
cimbomlukiz( 59 / / /%) Kendi isteği ile ayrıldı
2.Takım ortalaması : %0,027
Bendede bi kasvetli sorma badygard gibi oluyorum dar badi falan giyince hoş onlarda göbek olmaz bende kat kat var amabenim vücudumda çok kolay kaslanıyor o yüzden ağırlık çalışması yapmak istemiyorum bi kez yaptım 3 ayda pazım çıkmıştı :)
geçmiş olsun canım nasıl şimdikusura bakmayın kızlar babaannem bugün anjiyo oldu o yüzden geç kaldım
helva olmasa iyiymişmenüm
kahvaltı 11.00
domates
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
peynir
ara 18.00 (öğüne benzedi bu sanki)
1 elma
2 mandalina
1 muz
akşam 20.30
domates
peynir
1 dilim ekmek
2 çatal helva
1.5 lt su
1 saat yürüyüş
Tebrik ederim canımCuma 61,7
Bugün: 61,2
-500
gayet güzel canım tebriklerGunaydin hanımlar
GGec3n hafta 74.2
Bugun 73.6
Fark 0.6
Yüzde 0.8
Yuzdeyi yanlis hesaplamis olabilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?