Canım ani bi karar olduğu belliydi çok sevindim geri döndüğüne mezun edip gönderelim inş seni :))kızlar kötü bi dönemden geçiyorum moralim alt üst ama burdan uzak kalmak istemiyorum bir ayrılık konuşması yapıp tekrar döndüğüm için hepinizden özür dilerim..
Cok tesekkurler canim insallah mezun olucaz :))Canım ani bi karar olduğu belliydi çok sevindim geri döndüğüne mezun edip gönderelim inş seni :))
Tesekkurler canim destegin icinNiye canim hepimiz kadiniz... oluyir böyle zananlarimiz.. normal...
Kesinlikle canim toparlanicam en kisa surede insallahneolursa olsun canım en iyisi buralarda olmak hepimiz insanız bazen kötü hissettiğimiz olur herşeyi herkesi bırakmak isteriz olur bazen önemli olan toparlanmak
kusura bakmayın kızlar babaannem bugün anjiyo oldu o yüzden geç kaldım
Günaydın hayırlı cumalar..
Kızlar şehir dışına çıkıyorum. Kilolarınızı ekleyin.. Girmeye çalışacağım ama olaki giremezsemoynakbasi34 kaptanıma ses edin, onun da işi olursa paylaşıma ses edin yardımcı olur kaptan arkadaşlar..
Dediğim gibi her bulduğum fırsatta girmeye çalışıcam..
Gunaydin kizlar mutlu huzurlu haftasonlari olsun insallah
kahvesiz olmaz canimGünaydın Pıtırcık
Kaçamaksız çoook güzel bir hafta diliyorum sana
Sabah keyif kahvesi yapıp içtinmi kız
kahvesiz olmaz canimbenim gece gündüz karisti yurtdisindan esimin akrabasi geldi gece 2 de yattik 4 de kalktik onu aldik simdi kvye gidioz
Tatlim bu acmalarda pogacalarda inanipmaz yag oluyor... sanirsam disaridan yiyorsun gevrrk (simit) belki daha guzel bir secim olurMerhaba kizlar benimde menü
Sabah 9 zeytinli acma
12.30 3 tane icli kofte yogurt
19.00 4 tanekofte yarim kase mercimek corbasi
Su 3 litre
Spor yok
Günaydın kızlar
Hayırlı sabahlar
Gününüz çok güzel geçer inşallah
Burada yapışıp kalan son kilolar imi verdin sayenizde.
Pes etmek üzereyken elimden tuttunuz
Benimde size bu katkim olduysa ne mutlu bana
Eşim yurtdışından geliyor , artık gitmeyecek. 2 ay evde olacak beraber vakit geçireceğiz. Bazı hayallerimiz de var onları yapmayı çalışacağız
Kızımı da krese vermeyi düşünüyorum evde canı sıkılmış
Eşim evde olduğu için kk dan çıkıyorum
Ama dışardan okuyacağımsizleri takip edeceğim adım adım
En ufak bir yanlisinizda çıkıp geleceğimden emin olabilirsiniz
Herkese çok teşekkür ederim
Hepinize kolaylıklar diliyorum
Canim evde kahvalti yapmamistim yanimdada bişey goturmeyince arada yapiom boyle kacamak isyerine kantine pogaca acma geliyo ama simit yokTatlim bu acmalarda pogacalarda inanipmaz yag oluyor... sanirsam disaridan yiyorsun gevrrk (simit) belki daha guzel bir secim olur
Niyeki canim simdi ic erken icilen yani 14 e kadar daha faydali ama bugünde boyle olsunSu diye bir şeyin varlığını unuttum resmen bugün
Menü super tatlim afiyet olsunKizlar bugünü kapattim
Sabah 06.30 kahvalti 2 tane haslama yumurta 2 dilim sucuk 1 dilim salam 5-6 dilim patates kizartmasi 2 kupa cay
16.15 2 tabak kuru fasulye ve 2 dilim tam çavdar ekmeği
2 litre su ictim
HmmmCanim evde kahvalti yapmamistim yanimdada bişey goturmeyince arada yapiom boyle kacamak isyerine kantine pogaca acma geliyo ama simit yok
Ev işine kaptırmışız kendimizi bugün heralde ondanNiyeki canim simdi ic erken icilen yani 14 e kadar daha faydali ama bugünde boyle olsun
O kahvaltıyı ben de deneyeceğim o zaman en kısa zamanda :) afiyet olsun canımDunku yaptigim yesil elma rendesi yogurt tarcin ve yulaf mithis olmis
Sabah 6yk yukarada bahsettigim yulaf
1/2 tb dilim firinda yunurtali ekmek
Öğlen
Karnibahar salatasi
1/2 tb dilim firinda yumurtali ekmek
Ara
Elma
1 lokma halley
Aksam
4 kepçe bugday corbasi yogurtlu
1 dilim ekmek
1 lokma yumurta yağda
Bugünü erken bitirdim ama buyuk ihtimal 2 kepce corba icerim saat 9 gibi bugün yogurt yemeyecegim...
Iyi aksamlar hanimlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?