İyi kilo vermişin ya ne güzelYok canım 2. takımdayım ama yoğunluktan dolayı izne ayrıldım bi süreliğine bu hafta boş vaktim vardı bende koşa koşa geldim tekrar haftaya tekrar gidicem :/
Diyetisyen listesi uygulamak zor ama dengelemeyi ve değişimi öğrenince kolaylaşıyor
Aynen hazırda pasta börek olması misafir için çok iyi bizim için çok sıkıntı :/
Canım ben 28.08.16 da 120,7 kiloyla diyete başladım şimdi 82 kilo civarındayım çok şükür 14 ayda çok güzel yol katettim şimdilik hedefim 75 kilo olmak ideal kilo olarak da 69 olmak istiyorum aslında boyuma göre en fazla 66 kilo olmalıyım ama çok uzun bi yoldan geldiğim için bana yetecek gibi geliyor şimdilik :)
Evet canım ordan yapılıyor
Evet ya di mi yiyip yiyip pişman olmaktansa sağlıklı beslenip mutlu olmak çok güzel :)
Hoşbuldum öğretmenisin öğrencimiEvet tek tesellim sabah tostu olması gerçekteneksiler gelir inşallah ama ümitli değilim çok fazla kaçamak yapıyorum
Geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine
Okula yemek geliyor normalde ama güvenmediğim için yemiyorum. Genelde tost falan geçiştiriyordum. Sabah küçük kaplara (dün aldım kapları) yulaf ezmesi, kavrulmamış kuru yemiş, kuru üzüm/kayısı, dilimlenmiş yeşil elma koydum. Küçük kutu süt de aldım. Bunları öğle yemeği olarak düşündüm ama yemeye zamanım olmadı bileakşamları çift yapıyorum genelde
Acele ile yazdığım için eksikleri var canım yoksa kaçamaklı bir gündü
Tebrikler canım. Ara öğünü neden istemiyorsun?
Hoş geldin:)
Neler yaşamışsınız öyle çok geçmiş olsun.. acik şifalar dilerim eşinze de
Pırasa >>zeytinyağlı pırasa
Ispanak>>yoğurtlu yaparım muhtemelen ya da yumurtalı
Brokoli>>havuç ile haşlıyorum üzerine limon ve zeytinyağlı sos tercihe bağlı da sarımsaklı yoğurt ile bayılıyoruz buna
Havuç>>pırasa, brokoli ve salatalarda kullanırım
Barbunya >>zeytinyağlı yaptım bir kısmını biraz da bugün salata şeklinde yaptım yumurta ve yeşillik ekleyip
Evde patlıcan kabak domates vb de var. Değerlendiririm :)
Aynen canım cipsler hariç çok güzel menü :)
Afiyet olsunnn
İp atlamaya başlıyorum!
Afiyet olsunnn çok güzel menü
Bana gönderebilirsin fazla olduğunu düşünüyorsan :)
Ellerine sağlık:)
Ara ogun bana ters tepiyor tatlim... yani hic acikmadan yemek yersem o zaman agzim hic durmuyor... tabiii hic yemiyor değilim arada oglen yemegi ile aksam yemegi arasi bir meyve yedigim oluyor ama ara oğünü seviyorum..Evet tek tesellim sabah tostu olması gerçekteneksiler gelir inşallah ama ümitli değilim çok fazla kaçamak yapıyorum
Okula yemek geliyor normalde ama güvenmediğim için yemiyorum. Genelde tost falan geçiştiriyordum. Sabah küçük kaplara (dün aldım kapları) yulaf ezmesi, kavrulmamış kuru yemiş, kuru üzüm/kayısı, dilimlenmiş yeşil elma koydum. Küçük kutu süt de aldım. Bunları öğle yemeği olarak düşündüm ama yemeye zamanım olmadı bileakşamları çift yapıyorum genelde
Brokoli>>havuç ile haşlıyorum üzerine limon ve zeytinyağlı sos tercihe bağlı da sarımsaklı yoğurt ile bayılıyoruz buna
Barbunya >>zeytinyağlı yaptım bir kısmını biraz da bugün salata şeklinde yaptım yumurta ve yeşillik ekleyip
Afiyet olsunnn
İp atlamaya başlıyorum!
Menü cok guzel barbunya salatasinin tarifini verir misin ?Sabah
Çeyrek tost
Ara ara yanıma götürdüğüm dilimlenmiş yeşil elma ve kuru yemişlerden atıştırdığım için öğlen çok aç değildim. Öğle arasında veli görüşmelerim vardı fırsatım da olmadı açıkçası
Akşam 16:30
Barbunya salatası (haşlanmış yumurta içerir)
Ara1
2 kurabiye
Akşam2 (eşim gelince )
İki çatal yoğurtlu patates
Ara2
Bir avuç kuruyemiş
Sade Türk kahvesi
Sade maden suyu
Okuldan sonra misafirim vardı. İkimiz de öğle arasında yemediğimiz için çok açtık eşim gelmeden atıştırmalık yaptık sonra ben eşimle yine yedim :)
Canım 2 ayın dolmadan ayrılamazsınki..Kizlar merhaba yaklasik 1aydir burda birbirimize destek olduk sizlere katkim olduysa ne mutlu sizlerin bana cok oldu2 ay olmadan izin durumumuz olmadigindan takimdan izinsiz ayrilmak durumundayim diyeti biraktigim falan yok ama buraya biseyler yazcak psikolojimde yok malesef hatta izin alabilsem işede gitmesem herkesten kacabilsem keske ama oyle bi sansim yok ama onun disinda kimseyi görmek konusmak istemiyorum haklarinizi helal edin herkesin Allah yardimcisi olsun hoscakalin
Cuma günü misafirlerim var 2 gündür pastalarımı hazırlıyorum size daha önce elimin ayarı olmadığını söylemiştim di mi5 kişi için 2,5 tepsi elmalı kurabiye, 2 tepsi mercimekli börek , 4 tepsi de poğaça ve türevleri yaptım dondurup dondurup poşetliyorum Allah sonumu hayretsin aslında niyetim biraz fazla yapıp hazır bulundurmaktı ama buda biraz fazla oldu sanki
Maşallah ev ev değil manav sanki.. Harikasın canım.. Ben de tapayım bu hafta sebze alıp..Evet tek tesellim sabah tostu olması gerçekteneksiler gelir inşallah ama ümitli değilim çok fazla kaçamak yapıyorum
Afiyet olsunnn
İp atlamaya başlıyorum!
Salata yiyiver canım dışardaysan çorba içersin ekmeksiz ohh sıcak sıcakGünatdınlarrrrr.
Ben büyük kızıma 29 ekim cumhuriyet bayramı töreni için kıyafet almaya gider.
Kahvaltı yapıldı.
Öğlene yemeğim yok ama bir yol bulacağız öğlen.
Fotoğraflamaya gerek yok canım ama yorum var tabii.Kızlar birbirimizin menülerini yorumluyormuyuz bide fotoğraf koyacakmıyız öyle okudum demin 1.sayfadada ondan sorıyom
Güzel fikir. Teşekkür ederimSalata yiyiver canım dışardaysan çorba içersin ekmeksiz ohh sıcak sıcak
Haklısın canım ben gittiğimde mesela çok yağ yakmadığımı farkedip yağ yakıcı şeyler vermiştiyok hiç gitmedim kendi listemi kendim yaptım ama ne kadar doğru yaptım tartışılır bi de herkesin metabolizması aynı değil sonuçta yaptığım liste iyi gelmeyebilir
Yakın olsak gönderirdim kuzum :)Evet tek tesellim sabah tostu olması gerçekteneksiler gelir inşallah ama ümitli değilim çok fazla kaçamak yapıyorum
Afiyet olsunnn
İp atlamaya başlıyorum!
Saol canım :)İyi kilo vermişin ya ne güzel
:)) benimde kaç gündür ağzım sulanıyor daha yarın pişiricem5 kişiye..
Ve açım şu an ağzım sulandı..
takıma değilde diyete alışamadım tam olarak sanki çok fazla yiyorumSaol canım :)
İyiyim çok şükür tatlım sen nasılsın? Nasıl alışabildin mi?
Saol kuzum
Evet öğleden sonra bozulmuşBen dun oglene kadar iyiydim..
Sabah 7 30
2 dilim tb ekmek
2 kk peynir
Domates
Öğlen 1300
6 yk nohut
6 yk piric pilavi
Ara 1 elma
Aksam 18 00
1 tabak lahana sarmasi 10 tane s
Ara elma 19 00
1 bardak sut
Ve yarim paketten fazla doritos...
Yedim dayanamadim aldim ve yedim...
kendin kaldı ara öğünleri yemesen olmyormuBugün diyetisyene gittim 500 gr vermişim iyi haber fakat bu diyetisyenden de memnun kalmadim.. ben ara ögün istemiyorum diyorum olmazsa olmaz deniliyor neyse bende 70 kg inince yeniden baska bir diyetisyene gidecegim.. cunku oradaki olcum cihazlarinda yag kas kutlesini girmek yararli..bakalim hayirlisi..
Bugün sanki motuvem yerine geliyor kizlar evimi de temizledim duzene soktum bu hafta sonu yeniden kosarim insaklah...
Merhaba canımMERHABA BEN GÜL. SİZE KATILABİLİR MİYİM
ben kamile en yaşındayım iki çocuğum var 79lardayım inş beraber zayıflaruz bende yeniyim burdamerhaba gülnur ve diğer arkadaşlar.ben gül. 40 yaşındayım evliyim 3 çocuğum var.çok kilo alıp verdiğim oldu şeker hastasıyım hap kullanıyorum.yazın çok kilo aldım dün canıma tak etti artık uzun zaman sonra tartıldım.
72,9 kilo tartıldım ve diyet yapmaya başladım ama tek başıma zor oluyor hep gözüm tatlılarda ciplerde
diyet yapmazken yemediğim herşeyden canım istedi dün akşam şekerim düştü galiba sinirlerime hakim olamadım aç yattım öyle.size katılmak istedim belki daha kolay olur diye.
takımda kaç kişi var galiba az kişi var demi bende sizi tanıyım tanışalım isterim
Canım merak etmek yavaş yavaş porsiyonların küçülecek ama her şey zamanla kendine zaman tanı :)takıma değilde diyete alışamadım tam olarak
sabah üçdilim çok gibi geldi ama gün içinde başka ekmek yok en azından güzelbugün girdim ama menü yazayımmı bilmiyorum hadi yazayım bari
kahvaltıda 7-8 zeytin, 3dilim ekmek, domates, salatalık, biber, beyaz peynir, 1 küçük pancar yedim. şekersiz çayla.
öğlen kıymalı semizotu yemeği ve 1 kase yoğurt yedim.
akşam yarım kepçe kıymalı tarhana çorbası, 1 tabak taze fasülye yemeği yedim.
sonra şekersiz çay yanında da 15-20 tane kavrulmuş fındık yedim.
4 bardak su içtim. yürüyüş yaptım.
72.9 kiloyla başladım.
Atıştırmalık heralde pişman etmiştir seni değil mi canimSabah
Çeyrek tost
Ara ara yanıma götürdüğüm dilimlenmiş yeşil elma ve kuru yemişlerden atıştırdığım için öğlen çok aç değildim. Öğle arasında veli görüşmelerim vardı fırsatım da olmadı açıkçası
Akşam 16:30
Barbunya salatası (haşlanmış yumurta içerir)
Ara1
2 kurabiye
Akşam2 (eşim gelince )
İki çatal yoğurtlu patates
Ara2
Bir avuç kuruyemiş
Sade Türk kahvesi
Sade maden suyu
Okuldan sonra misafirim vardı. İkimiz de öğle arasında yemediğimiz için çok açtık eşim gelmeden atıştırmalık yaptık sonra ben eşimle yine yedim :)
hem tatlı hem akşamGunaydın fıstıklar:) dünkü menüm
Sabah: 2 dilim ekmek salata, peynir çay
Öğlen: (annemin alışverişi için çarşıdaydık) 1 et dürüm ayran
Ara: yeşilçay
Ara: akşam misafir vardı, tatlı getirmişler dayanamadım 2 tane hurma tatlısı yedim
Tum gün çarşıda gezdik akşam misafir ağırladık, hayır dedıklerim:
Çerez ve kola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?