İnş canım ya sabrım yok artık bi an önce alışıp başarmak istiyorumCanım merak etmek yavaş yavaş porsiyonların küçülecek ama her şey zamanla kendine zaman tanı :)
Ayperest izne ayrılmıştı ama**2. Takım 541.Etap**
akrep33( 71 / / / %)
2BHB(61,1 / / /% )
bebekicin(67,1 / / / %)
ayperest(53,5 / / / % ) Kendi isteği ile ayrıldı
zayiflayacgim(74,2/ / /%)
cimbomlukiz( 59 / / /%) Kendi isteği ile ayrıldı
2.Takım ortalaması : %
Büyük ihtimalle izin hakkı dolmuştur diye düşünürken öyle yazmışımdır..Ayperest izne ayrılmıştı ama
İnş olacak canım yapanlar nasıl yapıyorlar biz de yapıcaz inş :)İnş canım ya sabrım yok artık bi an önce alışıp başarmak istiyorum
Hatırladığım kadarıyla 1 kere izne çıkmıştıBüyük ihtimalle izin hakkı dolmuştur diye düşünürken öyle yazmışımdır..
Beşinci sınıfta bir gün herkes evden öğretmenin söylediği malzemeleri getirmişti. Kimileri haşlanmış patates, yumurta, soğan, limon baharat vb getirirken sınıfın yarısına da haşlanmış fasulye, yumurta soğan baharat getirmesi söylenmişti. Patates salatası ve o fasulyelerle salata yapılmıştı sınıfta yemiştik. Kendimce evde bulduğum salata malzemelerini ekledim salatama. Haşlanmış barbunya, haşlanmış yumurta, soğan, domates, salatalık, baharatlar. En önemlisi limon ve zeytinyağıMenü cok guzel barbunya salatasinin tarifini verir misin ?
Teşekkür ederim tatlım. Sebzeyi zar zor görüyoruz burda görünce nevrim döndü hepsinden almışımMaşallah ev ev değil manav sanki.. Harikasın canım.. Ben de tapayım bu hafta sebze alıp..
Hem de nasılsabah üçdilim çok gibi geldi ama gün içinde başka ekmek yok en azından güzel
Atıştırmalık heralde pişman etmiştir seni değil mi canim
hem tatlı hem akşam
Evet benim bu 2. Ayrılışım niye öyle yazıldı ki.Büyük ihtimalle izin hakkı dolmuştur diye düşünürken öyle yazmışımdır..
İzne ayrılmayı istemiyomuydun canımEvet benim bu 2. Ayrılışım niye öyle yazıldı ki.
Liste dışı mıyım yani
Aksam az yemissin toparlar...Gunaydın fıstıklar:) dünkü menüm
Sabah: 2 dilim ekmek salata, peynir çay
Öğlen: (annemin alışverişi için çarşıdaydık) 1 et dürüm ayran
Ara: yeşilçay
Ara: akşam misafir vardı, tatlı getirmişler dayanamadım 2 tane hurma tatlısı yedim
Tum gün çarşıda gezdik akşam misafir ağırladık, hayır dedıklerim:
Çerez ve kola
Olur ama onlarin yazdigi ara ogunlu diyet menusu ona gore kaloriyi ayarliyirlar...takıma değilde diyete alışamadım tam olarak sanki çok fazla yiyorum
Evet öğleden sonra bozulmuş
kendin kaldı ara öğünleri yemesen olmyormu
Merhaba canım
ben kamile en yaşındayım iki çocuğum var 79lardayım inş beraber zayıflaruz bende yeniyim burda
Aksam yemegink cok erken yedigin icin bor meyve veya yogurt yiyebilirsin tatlim..Dünkü Menüm
Sabah7
2d ekmek 1tk tereyağı birazcık çökelek salatalık
Öğle12
Marul yoğurt 3yk makarna 1armut
Ara 7 tane iğde
Akşam 17:30
3yk pilav
5yk sebzeli et yemeği
Salata yogurt
Akşam meyve yememek için cok cebellestim kendimle ve başardım ac ama mutlu yattım günler sonra
Su 2lt olmadı 4b elmalı karabiberli bi karışım varya ondan içtim
Yumurtali kabak kavurmasi ayyy bende yaparim onu..İyi akşamlar
Sabah
Yulaf+süt+yarım muz+kuru meyve karışım
Öğle
Okulda öğretmen arkadaşların doğum gününü kutlamak için pasta kestik 1 dilim yedim. O yüzden yemek yemedim.
Akşam
Yumurtalı kabak kavurma
Yoğurt
Ara
Yeşil elma
Sade soda
Başım zonkluyor bugün resmen. Bir de öğrencilerimden biri yavru kedi getirdi annesini araba ezdi dedi çok küçücüktü şimdilik bakımını üstlendik. Çok fazla gürültü yapıyor ama annesini arıyoe sürekli miyavlıyor
Ah canım yaa annesini arıyodur tabi..İyi akşamlar
Sabah
Öğle
Okulda öğretmen arkadaşların doğum gününü kutlamak için pasta kestik 1 dilim yedim. O yüzden yemek yemedim.
Akşam
Yumurtalı kabak kavurma
Yoğurt
Ara
Yeşil elma
Sade soda
Başım zonkluyor bugün resmen. Bir de öğrencilerimden biri yavru kedi getirdi annesini araba ezdi dedi çok küçücüktü şimdilik bakımını üstlendik. Çok fazla gürültü yapıyor ama annesini arıyoe sürekli miyavlıyor
Nasil üzüldüm hayvanciga insan anne olunca butun annelere butun yavrulara üzülüyor.... ahh kiyamam kuzuma..İyi akşamlar
Sabah
Öğle
Akşam
Yumurtalı kabak kavurma
Yoğurt
Ara
Yeşil elma
Sade soda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?