- 8 Ekim 2012
- 3.394
- 6.490
- 358
- 36
Olabilir canim son gunlerde bende hic spor yokEki Görüntüle 2061299 Eki Görüntüle 2061300 Eki Görüntüle 2061301 Eki Görüntüle 2061302 Eki Görüntüle 2061303 Eki Görüntüle 2061304 Eki Görüntüle 2061305 Eki Görüntüle 2061306 Eki Görüntüle 2061307
Bunlar gibi bize uygun bir plan belirleyip birlikte yapabiliriz. Kendi aramızda mini bi yarışmaya da çevirebiliriz. Bilmiyorum ne dersiniz?
Afiyet olsun canim benim yediklerim daha beterSabah 10:30
Sahanda yumurta
2 dilim kepek ekmeği
Domates-salatalık-peynir
Akşam 15:30
Dünden kalan sebzeli tavuk (2but)
Ara ara
1 tabak ayçekirdeği ve mısır cipsi
Ara2
Kuru kayısı 4 tane
Yemeyi kapattım. Çok acıkırsam meyve yerim bundan sonra sadece.
Su: 2lt
Spor:
İp atlamayı düşünüyorum. İnternette biraz bakındım. Süreli ip-mekik vs egzersizleri var katılmak isteyen olur mu ki?
Olabilir canim son gunlerde bende hic spor yok
Spor çok farkettiriyor canım. Kilo olarak yansımasa bile vücut sıkılaşıp biçimleniyor. Ben bugün başladım. Az da olsa her gün arttırarak devam edeceğim. Gel sen de başlaSabah 12.30 turk kahvesi
13.30 hem sabah hem öğlen kumru ve ayran
15.30 patlamis misir
19.30 1 tane simit patates ve salam kizartmasi az biraz mihlama 1 dilim biskuvi pastasi
Su 1 litre anca olmustur
Sporda yok
Yesilcayda yok
Misir cipsi bende hayir diyemiyirumSabah 10:30
Sahanda yumurta
2 dilim kepek ekmeği
Domates-salatalık-peynir
Akşam 15:30
Dünden kalan sebzeli tavuk (2but)
Ara ara
1 tabak ayçekirdeği ve mısır cipsi
Ara2
Kuru kayısı 4 tane
Yemeyi kapattım. Çok acıkırsam meyve yerim bundan sonra sadece.
Su: 2lt
Spor:
İp atlamayı düşünüyorum. İnternette biraz bakındım. Süreli ip-mekik vs egzersizleri var katılmak isteyen olur mu ki?
Aboooo gitmis olsun tatlim arada bir gerek...Sabah 12.30 turk kahvesi
13.30 hem sabah hem öğlen kumru ve ayran
15.30 patlamis misir
19.30 1 tane simit patates ve salam kizartmasi az biraz mihlama 1 dilim biskuvi pastasi
Su 1 litre anca olmustur
Sporda yok
Yesilcayda yok
Ben ip atlayamiyorum olmuyit cok ses oluyor...Eki Görüntüle 2061299 Eki Görüntüle 2061300 Eki Görüntüle 2061301 Eki Görüntüle 2061302 Eki Görüntüle 2061303 Eki Görüntüle 2061304 Eki Görüntüle 2061305 Eki Görüntüle 2061306 Eki Görüntüle 2061307
Bunlar gibi bize uygun bir plan belirleyip birlikte yapabiliriz. Kendi aramızda mini bi yarışmaya da çevirebiliriz. Bilmiyorum ne dersiniz?
İpi ben jillian Videolarındaki gibi yapıyorum. Hayali bir iple atlıyormuş gibi. Diğer türlü hem ses oluyor hem de tavandaki lambalara çarpıyorumBen ip atlayamiyorum olmuyit cok ses oluyor...
Ama plank ve mekik yapmak isterim... hatta ekren resmi yapayim bunlari...
Bugunde yuruyuse koşuya cikicaktim esim ben ne zaman dinlenicem dedi....
El insaf zaten ben 7 24 ingileniyirum cocukla haftaya 3 gun yoksun ailenle gezmege gidiyirsun karini evde çocuğuyla birakiyorsun...ama ben 1.5 saat cikamiyorum... beyefendi ne zaman dinlenicekmis....cok acayip hrrr seklindeyim ama sessizlik en buyuk cevaptir bazen........
Onu bir ara yapiyirdum ben hayali ip atlama...İpi ben jillian Videolarındaki gibi yapıyorum. Hayali bir iple atlıyormuş gibi. Diğer türlü hem ses oluyor hem de tavandaki lambalara çarpıyorum
Başlayalım evde ne kadar yapabilirsek yanımıza kar olur. Ben dışarı çıkamıyorum burda spor salonu da ayarlayamadım. Saatleri sıkıntı oluyor hep, eşim ben seninle birlikte gidip sporun bitene kadar beklerim dedi ama onun çalışma saatleri de iki hatt gece iki hafta gündüz ayın yarısında dediğini yapamayacak bile. Bebek olmadan biraz kilo vermek istiyorum spor bunu hızlandıracak ve daha sağlıklı olacak.
Sabır diliyorum sana da gerçekten sinir bozucu görünüyor anlattıkların.
Süper olur.. Karar verin ben de uyarımEki Görüntüle 2061299 Eki Görüntüle 2061300 Eki Görüntüle 2061301 Eki Görüntüle 2061302 Eki Görüntüle 2061303 Eki Görüntüle 2061304 Eki Görüntüle 2061305 Eki Görüntüle 2061306 Eki Görüntüle 2061307
Birde mekik cekerken bacaklarini 90 derecelik bir aci ile koltuga daya tatlim...1 mil leslie
200 ip
150 jumping jacks
30 mekik
20 şınav
40 squats
Evet zorlamamamız lazım yoksa fena.Onu bir ara yapiyirdum ben hayali ip atlama...
Tamam yapalim kuzu...
Sen gönder listeyi ama ilk basta cok abartmayalim et kirigi oluruz...yavaştan yavastan...azar azar..
Harika.Süper olur.. Karar verin ben de uyarım
Evet bunu eşim göstermişti bana daha da kolay oluyor böyle mekik hemBirde mekik cekerken bacaklarini 90 derecelik bir aci ile koltuga daya tatlim...
Koltugun oturma yerine ayaklarini koyuyirsun boylelikle mekik cekerken oludabilcek bel sakatliklarini önlemiş olursun..
Baslayalim....Evet zorlamamamız lazım yoksa fena.
Harika.
Evet bunu eşim göstermişti bana daha da kolay oluyor böyle mekik hem
Yarından itibaren başlayalım o zaman uygunsa
Saol canım:)Basarilar canim
Ben bugün 10 iple başlicam ..Evet zorlamamamız lazım yoksa fena.
Harika.
Evet bunu eşim göstermişti bana daha da kolay oluyor böyle mekik hem
Yarından itibaren başlayalım o zaman uygunsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?