Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

İyi akşamlar

Sabah 7:30
@zayiflayacgim ın tarifini uyguladım akşamdan yarım yeşil elma 1 kaşık yulaf ezmesi tarçın ve yoğurtla kahvaltı hazırlamıştım sabah birkaç kaşık ondan yedim.

Okulda 1 küçük poğaça

Öğle 12:00
Çeyrek tost
1 yulaflı bisküvi

Akşam 17:30
Sebzeli makarna
Ispanak yemeği

Su: 1,5 lt
Spor: 2.gün
150 jumping jacks
200 ip
30 squats
30 mekik
10 şınav
+8700 adım atmışım ayrıca
Birazdan ılık duşumu alıp yeşilçay içeceğim.

Bu cuma kesinlikle eksi göreceğiz

psikolojik midir nedir şimdiden kendimi daha ince hissediyorum
Hulahop çevirmenin zayıflamaya etkisi var mıdır acabaa bu ifadeyi görünce geldi birden aklıma benim çocukluğumda çok modaydı bu

Selam canlar, cuma akşamı annemleri umreye uğurladık, tum evin işi üstüme kaldı, yeme düzenim alt üst önüme ne çıkarsa yemeye basladım yine işleri oturtmaya calışıyorum bi yandan kendime acilen ceki düzen vermem lazım bana bi format atın

İp atlama maratonuna başlıyoruz sen de katıl!
Evde fazla abur cubur bulundurmamak lazım bir de. Ben de olduğunda dibini görene dek durmuyorum yiyorum o yüzden genelde almıyoruz biz. Kuru kayısı, kavrulmamış kuruyemişler, kuru üzüm vs oluşturuyor evdeki atıştırmalıkları
Gazlı içecekleri de almıyoruz evde olmayınc da kim markete çıkıp alacak üşengeç insanlarız şurda sade maden suyu karşılıyor o ihtiyacı da

Hatta etkinliğe dönüştürelim bunu bir ay enn iyi menüler ya da spor kimden gelirse hediye bulalım ona

merhaba kızlar
menüm
kahvaltı 11.00
1 poğaça (sınava yetişmeye çalışıyodum normal yiyemedim )

ara 16.30
1 meyveli nesfit

akşam 20.00
peynir
1.5 dilim ekmek
2-3 dilim salam

1.5 lt su
1.5saat yürüyüş

Menüm

Gün boyu 1 litreden 1 bardak az süt

Akşam 17:30 da 1 porsiyon etli kuru fasulye 3 kaşık da pirinç pilavı yedim kuru soğanla.. Dayanamadım

Spor
50 dk yürüyüş
100 kez ip atlama

Su
2,5 litreyi geçmiştir

Kitap
Böğürtlen Kışı/Sarah Jio

Selamın aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Ya ne güzel sabah 6da uyanıyordum bu sabah nedense ancak 07.30da uyanabildim
Tabi baya bir kendime gelmişim sanırım bir kaç günün yorgunluğu ve hastalığın halsizliğinden öyle oldu ama sıkıntı yok
Dünde zaten büyük kız laptobu çizim dersi var diye okula götürünce hiç bakamadım cepten girmek sıkıntı olunca
hemen yumurtamı haşlanması için ateşe koyup sizlere bir bakayım dedim

Malum bugün spor günüm o yüzden biraz daha hızlı hareket etmem gerekecek ki kahvaltı etmeden çıkmamış olmak için artık kahve keyfimi gelince yaparım nasılsa kas ağrıları için her defasında kahve içiyorum

Minik kuzumda yeni uyandı oda birazdan hazırlanır ki birlikte çıkacağız nasılsa

Yoğun ama zevkli bir gün beni bekliyor

günaydın kızlar bende film koptu resmen yarın yapmıcam diye diye kaç günüm geçti hergün poğçalar tostlar kolalar sporsuz bi hayat biri beni durdursun

Ve aleyküm selam canım..
Bugün ben de uyanmakta zorlandım..
Ufaklığı da mı götürüyosun spora?.

günaydın kızlar bende film koptu resmen yarın yapmıcam diye diye kaç günüm geçti hergün poğçalar tostlar kolalar sporsuz bi hayat biri beni durdursun
Yarın yapmicam derken beynine yap alarmı kuruyosun tatlım.. Olumlu cümle kur lütfen..
Sen bir çok kişinin örnek aldığı idin.. Biraz daha fazla gir kk ya.. Hadi gaza getir bizleri de.

Yarın yapmicam derken beynine yap alarmı kuruyosun tatlım.. Olumlu cümle kur lütfen..
Sen bir çok kişinin örnek aldığı idin.. Biraz daha fazla gir kk ya.. Hadi gaza getir bizleri de.
aynen kaptanım bugün gazlıyorum kendime gelmem lazım moralim bozuk diye saldım iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…