İp atlama maratonuna başlıyoruz sen de katıl!Selam canlar, cuma akşamı annemleri umreye uğurladık, tum evin işi üstüme kaldı, yeme düzenim alt üst önüme ne çıkarsa yemeye basladım yineişleri oturtmaya calışıyorum bi yandan kendime acilen ceki düzen vermem lazım bana bi format atın
Oookızlar bugün kick boksa yazıldım yarın başlıyorumbide bunu deniyim :)
evet :) arkadaşın gazına geldim 3 ayda 20 kilo vermiş o da kick bokslaOoociddimisin
Hayırdır ne cezası almış sın kuzu..U
İyi beni de suçlu yapın
Hepinizi toplayıp odaya kapatıp aç bırakacağım
Hadi bakalım canım.. Mutlu olursun inşallah..evet :) arkadaşın gazına geldim 3 ayda 20 kilo vermiş o da kick boksla
Ve aleyküm selam canım..Selamın aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Ya ne güzel sabah 6da uyanıyordum bu sabah nedense ancak 07.30da uyanabildim
Tabi baya bir kendime gelmişim sanırım bir kaç günün yorgunluğu ve hastalığın halsizliğinden öyle oldu ama sıkıntı yok
Dünde zaten büyük kız laptobu çizim dersi var diye okula götürünce hiç bakamadım cepten girmek sıkıntı olunca
hemen yumurtamı haşlanması için ateşe koyup sizlere bir bakayım dedim
Malum bugün spor günüm o yüzden biraz daha hızlı hareket etmem gerekecek ki kahvaltı etmeden çıkmamış olmak içinartık kahve keyfimi gelince yaparım nasılsa kas ağrıları için her defasında kahve içiyorum
Minik kuzumda yeni uyandı oda birazdan hazırlanır ki birlikte çıkacağız nasılsa
Yoğun ama zevkli bir gün beni bekliyor
Yarın yapmicam derken beynine yap alarmı kuruyosun tatlım.. Olumlu cümle kur lütfen..günaydın kızlar bende film koptu resmen yarın yapmıcam diye diye kaç günüm geçti hergün poğçalar tostlar kolalar sporsuz bi hayat biri beni durdursun
inşAllah ağzımı yüzümü morartmadan çıkabilirim işin içinden umarım :)Hadi bakalım canım.. Mutlu olursun inşallah..
aynen kaptanım bugün gazlıyorum kendime gelmem lazım moralim bozuk diye saldım iyiceYarın yapmicam derken beynine yap alarmı kuruyosun tatlım.. Olumlu cümle kur lütfen..
Sen bir çok kişinin örnek aldığı idin.. Biraz daha fazla gir kk ya.. Hadi gaza getir bizleri de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?