Kesinlikle yeşilçay..bende bugün spor ve yeşilçaya başlıyorum regl le beraber şişkinliği ve ödeme atmam lazım
rus diyeti tarifinide paylaşırmısın kaptanım benimde bişeyler yapmam lazım her regl de 5 kiloyla dönüyorumKesinlikle yeşilçay..
Hemen demliyorum..
İp 1. Gün 100 olacak..
Ve rus diyeti 1.gün start..
Bi ara ben baya jillian yaptım ama şimdi vucut okadar ağırlaştıki bacaklar kaldırmıyor e gercekten vücudu cok güzel şekillendiriyor tecrübe ile sabitİpi ben jillian Videolarındaki gibi yapıyorum. Hayali bir iple atlıyormuş gibi. Diğer türlü hem ses oluyor hem de tavandaki lambalara çarpıyorum
Başlayalım evde ne kadar yapabilirsek yanımıza kar olur. Ben dışarı çıkamıyorum burda spor salonu da ayarlayamadım. Saatleri sıkıntı oluyor hep, eşim ben seninle birlikte gidip sporun bitene kadar beklerim dedi ama onun çalışma saatleri de iki hatt gece iki hafta gündüz ayın yarısında dediğini yapamayacak bile. Bebek olmadan biraz kilo vermek istiyorum spor bunu hızlandıracak ve daha sağlıklı olacak.
Sabır diliyorum sana da gerçekten sinir bozucu görünüyor anlattıkların.
günaydın kızlar
cuma 58.7
pazartesi 63.00hem dün çok yedim hemde regl ondan sanırım
Cuma 61
Bugun 63
Adet olcam şişliktir heralde bu
bende cuma 66.6
pazartesi 68.6
2 kiloo
ohooo kimseye yaramamış haftasonuBen cuma 71
Bugün 76,1şehir dışı ve hafta sonu hiç yaramadı
Benim topikler var canım.. Biri burus diyeti tarifinide paylaşırmısın kaptanım benimde bişeyler yapmam lazım her regl de 5 kiloyla dönüyorum
kaptanım bu bol sütlüymüş ya ben süt hiç içememBenim topikler var canım.. Biri bu
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/rus-diyeti-ile-zayiflama-deneyimlerimiz.774747/
Biri de bu
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/rus-diyeti.774748/
günaydın kızlar
cuma 58.7
pazartesi 63.00hem dün çok yedim hemde regl ondan sanırım
Cuma 61
Bugun 63
Adet olcam şişliktir heralde bu
bende cuma 66.6
pazartesi 68.6
2 kiloo
Ben bugün 10 iple başlicam ..
Ben cuma 71
Bugün 76,1şehir dışı ve hafta sonu hiç yaramadı
Kesinlikle yeşilçay..
Hemen demliyorum..
İp 1. Gün 100 olacak..
Ve rus diyeti 1.gün start..
Ben 2 dakika hayali olarak ip atladim...
Sonra pazara gittim 15 kg oglum kanguruda 10 kg pazar arabasini ceke ceke eve yurudum...nasil sporlar ama...
Aksam yatmadan once mekik cekip plank yapacağım...ama bugün sayilar küçük olur...
Bi ara ben baya jillian yaptım ama şimdi vucut okadar ağırlaştıki bacaklar kaldırmıyor e gercekten vücudu cok güzel şekillendiriyor tecrübe ile sabit
ohooo kimseye yaramamış haftasonu
Senin adına çok sevindim hem kilocuklar gidiyor hemde kocaya kavuşuluyor
İnşallah herşey gönlünce olur canımheee kocayı görünce sakın şımarıp kilo almayasın fıstık gibi salın ortada da adamcağız da heyt be çeksin
arada kulaklarını çınlatırız nasılsa görürsün gizli gizli mesaj vermiş oluruz
Benim ki artık okadar alıştı ki bazen bugün yazmıyormusun kkya diyoryada kkdan birileriyle görüşeceğim dediğimde hee iyi nerde buluşuyorsunuz diyor artık heee tabi bende ooooo hazır izin veriyor diye de herkesle görüşmeye koşturmuyorum ama burada 4 senedir çoooook güzel dostluğumun olduğu insanlarda var ve hep diyorum iyiki kk var
He hep sen gittin diye oldu.Burda yaramazlık varmış herkes kilo almış hemde gram olarak değil ne bu böyle bir açıklama bekliyorum
İyi beni de suçlu yapınHe hep sen gittin diye oldu.
Kızlar bulduk suçluyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?