Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

hem ip hem squata başlıcam

Eklentiler

• 6e7fc4dcca29efa712d109c919faf2cc---day-squat-challenge-workout-challenge.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 19
Ben 2 dakika hayali olarak ip atladim...
Sonra pazara gittim 15 kg oglum kanguruda 10 kg pazar arabasini ceke ceke eve yurudum...nasil sporlar ama...
Aksam yatmadan once mekik cekip plank yapacağım...ama bugün sayilar küçük olur...

Bi ara ben baya jillian yaptım ama şimdi vucut okadar ağırlaştıki bacaklar kaldırmıyor e gercekten vücudu cok güzel şekillendiriyor tecrübe ile sabit
günaydın kızlar

cuma 58.7
pazartesi 63.00 hem dün çok yedim hemde regl ondan sanırım

Cuma 61
Bugun 63
Adet olcam şişliktir heralde bu

bende cuma 66.6
pazartesi 68.6
2 kiloo

Ben cuma 71
Bugün 76,1 şehir dışı ve hafta sonu hiç yaramadı
ohooo kimseye yaramamış haftasonu

günaydın kızlar

cuma 58.7
pazartesi 63.00 hem dün çok yedim hemde regl ondan sanırım

Cuma 61
Bugun 63
Adet olcam şişliktir heralde bu

bende cuma 66.6
pazartesi 68.6
2 kiloo

Ben bugün 10 iple başlicam ..

Ben cuma 71
Bugün 76,1 şehir dışı ve hafta sonu hiç yaramadı

Kesinlikle yeşilçay..
Hemen demliyorum..
İp 1. Gün 100 olacak..
Ve rus diyeti 1.gün start..

Ben 2 dakika hayali olarak ip atladim...
Sonra pazara gittim 15 kg oglum kanguruda 10 kg pazar arabasini ceke ceke eve yurudum...nasil sporlar ama...
Aksam yatmadan once mekik cekip plank yapacağım...ama bugün sayilar küçük olur...

Bi ara ben baya jillian yaptım ama şimdi vucut okadar ağırlaştıki bacaklar kaldırmıyor e gercekten vücudu cok güzel şekillendiriyor tecrübe ile sabit

ohooo kimseye yaramamış haftasonu

Bende de +200 var cumaya göre. Haftasonu fazla sa yemedim aslında anlamadım neden öyle oldu
Moral bozmak yok hep birlikte dibi gördük bir sıçrama yapıp zirveye ulaşacağız bu hafta
Ben de ip, squat ve mekik yapacağım bugün. Az az da şınav ve plank denerim.

F Fittek kesinlikle jillian çok faydalı 42 beden ben 38 beden gelinlik ve bindallı giydim yazın onun sayesinde

Ay ne güzel yazmışsın canın teşekkür ederim
Bende burda Zereno ile görüşüyorum sık sık.
Bana çok iyi geliyor moral veriyor kahve gibi bişey oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…