Nasıl oluyo ki hiçbirşey yemedin miii4 günde 8 kilomu
İnanamıyorum 4 günde 8 kilo muMerhaba kızlar.
Ben şoktayım :)))) Aslında tartılmayacaktım ama kurallar gereği tartıldım.
78 kilo ile 4 gün önce başladım şuan tam tamına tartının çubuğu 70 gösterdi.
O kadar mutlu oldum ki...
Bende zaman sonra sıkıntı başlıyor ilk zamanlar sıkıntı yaşamıyorum sonra aklıma kötü kötü geliyor beklediğim kiloyuda vermeyince ye gitsin diyorum zor yani.bendede kesilmiyor canım insan uykusundan açım diye uyanırmı yada yatmadan mutlaka yermi yer var yani ben gibilerilk kesin diyete girdim dedim o gece nasıl açımm bi görsen uyuyamam kıvran kıvran midemden sesler adeta açım diye bağırıyodu 2 gün uyuyamam sonra alışırım dedim midemi hoş etmedim gerçekten insan başarıyor ama diyete girdim diyip aynı gece çok bozdum
4 günde 8 kilomu
Nasıl oluyo ki hiçbirşey yemedin miii
İnanamıyorum 4 günde 8 kilo mu
ŞoktadayımMerhaba kızlar.
Patlıcan varsa karnıyarık yapabilirsin ama sen yemekızlar bu akşam misafirim gelcek kıyma çıkartmıştım köfte yaparım diye eşim diyo köfte yapma ne yapabilirim sizce fikriniz varmı
Şoktadayımkız tıbben nasıl olabilir böyle bi şey. 1 kilo 7000 kalori. Yani o kadar kalori nasıl daha az girebilir vücuduna. Vay canına. Tebrik ederim
bende netten bakıyorum patlıcan patates kıyma fırında musakka yapmışlar güzel görünüyo patlıcan alsam diye düşünüyorum karnıyarıkda olabilirPatlıcan varsa karnıyarık yapabilirsin ama sen yeme
merakla bekliyoruz :)Belki benim terazi bozuktur bugün eczanede dijital olarak deneyeceğim.
Resim atarım :)
kıymalı biber dolması, patates oturtma, ekşili sulu köfte ya da mantı hatta yalancı mantı varya börek gibi aklıma bunlar geldi. Rejim yapmayana seçenek çok tabi :))kızlar bu akşam misafirim gelcek kıyma çıkartmıştım köfte yaparım diye eşim diyo köfte yapma ne yapabilirim sizce fikriniz varmı
yalancı mantı düşünülebilir bende sarma beytimi yapsam diye düşünüyodum :) diyetten sonra bizde yiyebiliriz yada diyet sürecinde bir öğlen yemeğinde kendimizi ödüllendirebilirizkıymalı biber dolması, patates oturtma, ekşili sulu köfte ya da mantı hatta yalancı mantı varya börek gibi aklıma bunlar geldi. Rejim yapmayana seçenek çok tabi :))
Bende neden anlamadım diyordumO kısmısı yanlış alıntı olmuş zaten canım
Patates oturtmakızlar bu akşam misafirim gelcek kıyma çıkartmıştım köfte yaparım diye eşim diyo köfte yapma ne yapabilirim sizce fikriniz varmı
bak işte kesinlikle buna katılıyorum ne kadar şık giyinirsen giyin biyerinde fırtlayan kiloların varsa hoş görünmüyosunMesai bitimine son 20 dk
Pc den zayıf kadınlar a bakıyorum
Ahh ahh çok özledim şıkır şıkır giyinmeyi
Dolapta bişey olmuyor
Olanda yakışmıyor
Bakımlı olmanın ilk şartı gerçekten de fit vücut
Bi yanlışlık vardır onda canım. 4 günde 8 kilo mu vermişsin yaniMerhaba kızlar.
En iyisi mantı ama baharat olarak tuz pulbiber karabiber ve fesleğenli olacak fesleğen acayip birşey mantıda efsaneee :))kıymalı biber dolması, patates oturtma, ekşili sulu köfte ya da mantı hatta yalancı mantı varya börek gibi aklıma bunlar geldi. Rejim yapmayana seçenek çok tabi :))
Acaba misafire yapılcak yemeğe erkek neden karışır kikızlar bu akşam misafirim gelcek kıyma çıkartmıştım köfte yaparım diye eşim diyo köfte yapma ne yapabilirim sizce fikriniz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?