Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bende zaman sonra sıkıntı başlıyor ilk zamanlar sıkıntı yaşamıyorum sonra aklıma kötü kötü geliyor beklediğim kiloyuda vermeyince ye gitsin diyorum zor yani.

4 günde 8 kilomu

Nasıl oluyo ki hiçbirşey yemedin miii

İnanamıyorum 4 günde 8 kilo mu

Gerçekten bende şok oldum bugün çıkışta eczane de bir daha tartılacağım.
ben diyete başladığım da 79'un son çizgisindeydim. Şimdi ortada ki büyük çizgi varya tam 70in üzerinde. Öyle görünce şaşırdım.

Yemeklerimi burada paylaşıyorum sabahları yoğurt tüketiyorum. Eti form yiyorum. Öğle yemeğinde ekmek yok her yemekten yarım kepçe alıyorum. Akşamda evde ne varsa aynı şekilde yarım kepçe yoksa patates haşlıyorum.

Açlık otu içiyorum. İş yerindede oturduğum yerden simitlerimi eritmek için hareket yapıyorum.

750ml şişeme de Tarçın limon karışımı yapıp içiyorum.

Şoktadayım kız tıbben nasıl olabilir böyle bi şey. 1 kilo 7000 kalori. Yani o kadar kalori nasıl daha az girebilir vücuduna. Vay canına. Tebrik ederim

kızlar bu akşam misafirim gelcek kıyma çıkartmıştım köfte yaparım diye eşim diyo köfte yapma ne yapabilirim sizce fikriniz varmı

kızlar bu akşam misafirim gelcek kıyma çıkartmıştım köfte yaparım diye eşim diyo köfte yapma ne yapabilirim sizce fikriniz varmı
kıymalı biber dolması, patates oturtma, ekşili sulu köfte ya da mantı hatta yalancı mantı varya börek gibi aklıma bunlar geldi. Rejim yapmayana seçenek çok tabi :))

kıymalı biber dolması, patates oturtma, ekşili sulu köfte ya da mantı hatta yalancı mantı varya börek gibi aklıma bunlar geldi. Rejim yapmayana seçenek çok tabi :))
yalancı mantı düşünülebilir bende sarma beytimi yapsam diye düşünüyodum :) diyetten sonra bizde yiyebiliriz yada diyet sürecinde bir öğlen yemeğinde kendimizi ödüllendirebiliriz

bak işte kesinlikle buna katılıyorum ne kadar şık giyinirsen giyin biyerinde fırtlayan kiloların varsa hoş görünmüyosun oyüzden önce zayıflayıp sonra bakımlıyım denilebilir

Bi yanlışlık vardır onda canım. 4 günde 8 kilo mu vermişsin yani

En iyisi mantı ama baharat olarak tuz pulbiber karabiber ve fesleğenli olacak fesleğen acayip birşey mantıda efsaneee :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…