Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

çilekli çoraplarımla :)))) dijitalde denedim kızlar.

Sabah: bir kade yoğurt içine tarçın karanfil

Öğle- tavuk göğsü 1,5 dilim yanına yarım kepçe pilav bol salata.

Akşamı daha yemedim.
E o zaman önceki mi yanlıştı acaba canım.

Canım o şeker yerine bal yiyebilirsin ya da meyve.

Dün normalden az yemiştim
Artı daha önce spor yapmadığım için o kadar hamlamışım ki
Bana az gaz verin kahvaltı hazırlanacak
Çamaşırlar yıkanacak ev dip köşe temizlenecek
Özellikle bacaklarım çok ağrıyor

İp atlamıştın dimi canım.. İç güzelce sade kahveni canavar gibi olursun ... İşler güçşer senden korksun kuzum..

Merheba kızlar nasılsınız
Dünkü menümü paylaşayım sizlerle:)
Sabah:
09:00 1 simit peynirli zeytinli
Şekersiz çay
11:00: 1 kupa kış çayı

Öğle:

13 Mercimek çorbası ve şekerpare

Akşam:

20:00 Barbunya, bulgur pilavı ve kızartılmış tavuk göğsü, ayran

Gün içinde bol su tüketmeye özen gösteriyorum :)
Spora başlayamadım evimle ilgili bir sorun yaşadım malesef
Yarında dip bucak temizlik yapacağım inşallah evimi

merhaba arkadaşlar takim kaptanimizin davetiyle geldim .158 boyum 63 kiloyum (62 de olmuş olabilirim 2 haftadir tartilmiyorum) hedef kol on ilk etap 55 sonra olursa 50 . bi 5 kilo verdim kilo şimdiye kadar gerisinide beraber vereceğim arkadaşlar arıyorum burda motive olabileceğime inanıyorum . bol eksiler insallah

Hoşgeldin canım. Birlikte vericez inşaallah kiloları.

Hoşgeldin canım..
hoşbulduk teşekkür ederim, artık doğum sonrası kilolarımdan kurtulmak istiyorum bebeğim neredeyse 1 yaşında, emziriyorum, 2 ay sonra işe başlayacağım, dolapta bütün kıyafetler duruyor ben hala 2 pantolonla geziyorum 44 beden. İnşallah beraber veririz kilolarımızı.

bugünkü menum . kahvalti 3 zeytin, 2 sahanta yumurta ,kiprit kutusu peynir 2 dilim çok tahilli ekmek 2 fincan yeşil çay tika basa da duydum kahvaltidan pek kısmı yorum acikcasi bugün az yedim aslında . öğlen : 1 porsuyon makarna 1 kase yogur . akşam nar yiycem sadece çünkü öyleki makarna tok tuttu 1. ara öğunum 3 ceviz 2. ara öğün 1 mandalin bol su ve 15000 adım yürüyüş . bu şekilde günü kapattım şükür . nasıl sizce

Akşamı tek narla kapatmanız şahane beni kesmezdi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…