valla dedi kız. Birbirinin bi şeysini tamamlıyorlarmış. Gerçi benim bünyede hepsi mevcut .yemesemde eksik kalmaz yani.afiyet olsun canım hangi uzmanlarmış onlar
E o zaman önceki mi yanlıştı acaba canım.çilekli çoraplarımla :)))) dijitalde denedim kızlar.
Sabah: bir kade yoğurt içine tarçın karanfil
Öğle- tavuk göğsü 1,5 dilim yanına yarım kepçe pilav bol salata.
Akşamı daha yemedim.
Canım o şeker yerine bal yiyebilirsin ya da meyve.Çayı kahveyi şekersiz içtiğim için menüye dahil etmiyorum ancak sabahları iki fincan çayım şekerli oluyor yaklaşık 4 küp şeker alıyorum çünkü kahvaltıda canım şeker yada tatlı türü istiyor
Günaydın canım afiyet olsun zaten günlük 10000 ip atlıyorsun akşam ve öğle porsiyonları azaltırsınGünaydın kizlar sabah sabah indirdim sariyer böreğiyle dereotlu pogcayi mideme :)
İp atlamıştın dimi canım.. İç güzelce sade kahveni canavar gibi olursun ... İşler güçşer senden korksun kuzum..Dün normalden az yemiştim
Artı daha önce spor yapmadığım için o kadar hamlamışım ki
Bana az gaz verin kahvaltı hazırlanacak
Çamaşırlar yıkanacak ev dip köşe temizlenecek
Özellikle bacaklarım çok ağrıyor
Afiyet olsun canım. Cumartesi de çalışıyomuydun?Günaydın kizlar sabah sabah indirdim sariyer böreğiyle dereotlu pogcayi mideme :)
Bulgur pilavidır o :) pirinç pilavı olsa duramayızvalla dedi kız. Birbirinin bi şeysini tamamlıyorlarmış. Gerçi benim bünyede hepsi mevcut .yemesemde eksik kalmaz yani.Ya bazen şaşırıyorum ne yapayım yemek diye. Yavaş yavaş bunları da azaltacağım.
Hoşgeldin canım..yeni üye alımınız var mı 3. takımdan yönlendirdiler beni buraya
boyum 161 kilo 77.9 1. hedef 65 2. hedef 59
Hoşgeldin canım. Birlikte vericez inşaallah kiloları.merhaba arkadaşlar takim kaptanimizin davetiyle geldim .158 boyum 63 kiloyum (62 de olmuş olabilirim 2 haftadir tartilmiyorum) hedef kol on ilk etap 55 sonra olursa 50 . bi 5 kilo verdim kilo şimdiye kadar gerisinide beraber vereceğim arkadaşlar arıyorum burda motive olabileceğime inanıyorum . bol eksiler insallah
hoşbulduk teşekkür ederim, artık doğum sonrası kilolarımdan kurtulmak istiyorum bebeğim neredeyse 1 yaşında, emziriyorum, 2 ay sonra işe başlayacağım, dolapta bütün kıyafetler duruyor ben hala 2 pantolonla geziyorum 44 beden. İnşallah beraber veririz kilolarımızı.Hoşgeldin canım..
hosbuldum tşk ederimHoşgeldin canım. Birlikte vericez inşaallah kiloları.
bugünkü menum . kahvalti 3 zeytin, 2 sahanta yumurta ,kiprit kutusu peynir2 dilim çok tahilli ekmek 2 fincan yeşil çay tika basa da duydum kahvaltidan pek kısmı yorum acikcasi bugün az yedim aslında . öğlen : 1 porsuyon makarna 1 kase yogur . akşam nar yiycem sadece çünkü öyleki makarna tok tuttu 1. ara öğunum 3 ceviz 2. ara öğün 1 mandalin bol su ve 15000 adım yürüyüş . bu şekilde günü kapattım şükür . nasıl sizce
Az tuttum canim :)Günaydın canım afiyet olsun zaten günlük 10000 ip atlıyorsun akşam ve öğle porsiyonları azaltırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?