- 18 Haziran 2015
- 3.274
- 3.182
- 83
- 50
TebriklerDun kahvaltimi cok yapamadim
Direksiyon sinavim vardi
Heyecandan yutamadim baska bi sey
Zaten 9 da ciktim evden sinav icin
Sinavi gectim.
Kırılmıyorum canım. Birbirimize tam olarak bunu yapmalıyız zaten. Ama ben süt olsun diye değil de daha çok şekerim düştüğü ve hakkaten doymadığım için yiyorum. Artık biraz daha azaltmalıyımGunaydkn
Azaltabilirsin mamalari.
Umarim kirmiyorum seni
Dogum sonrasi dikisim cok olurdu
O nedenle ekmek hamur işini yasaklarlardi ilk 15 gun .nasil sut olcak dedigimde .sut ekmekle hamurla patates makarna ya da tatli ile olmaz demisti
Zaten korkudan yiyememistim .dikisim cok diye
Herhalde o yüzden çok sık acıkıyorum. Tahminim insülin direncim de var. Ama hepsini hallediciiiimSen emziriyosun ama canım.
Ne güzel ya gezmek. Bende evdeyimKızlar temizlikle devsm eden bir günden çok sıkıldım. Azıcık siteye bakayım dedim..
Pazar diye herked gezmelerde herhalde
Metabolizma yavaşlarAz olmasinin da,sakincasi var mi ki
Spor ayakkabın ve üstündekilerin hafif olduğunu sanmıyorumKabanimi cikarinca normal olur sandim . Bir tek spor ayakkabim vardi ekstradan .
Sizin bebeginiz sadece anne sutu aliyor benim kizim yemekte yiyor . Szin 1500 kalori almaniz normalde . Bende 1700 falan mi alsam acaba
Kusura bakma nolur, bazen oluyor öyle. Lahmacun yemende bi sakınca yok aslında ya. Kuru ince bi şey zaten. Günlük planını ona göre ayarlayıp yiyebilirsinof ya en az 3 menüde lahmacun gördüm, canımı cektirdiniz:) ben de bugün yine bitter çikolata sayıkladım, tabiki de yemedim, şimdi gidip spor yapayım bari yoksa buzdolabına koşacağım.
Bende cok acikiyorum yediklerime,dikkar edinceHerhalde o yüzden çok sık acıkıyorum. Tahminim insülin direncim de var. Ama hepsini hallediciiiim
Allah Allah,bunu da bilmiyordumMetabolizma yavaşlar
Metaboluzma hizini olcerken baktim . Alinmasi gereken kaloriyi soyledi ama emzirme gibifarkli durumlar yoktuSpor ayakkabın ve üstündekilerin hafif olduğunu sanmıyorum
yanlış yazmış olabilir misin? Kilo yaş ve farklı durumlar kalori hesaplamasını etkiler. Çok emin değilsen kafana göre takılma derim. Ben daha önce diyetisyene gittim bi kaç kere de o yüzden tahmini olarak atabiliyorum diyeyim
Az az ama sık yenilmeliAllah Allah,bunu da bilmiyordum
Ne kadar emzirdiğine bağlı olarak 500kaloriye yakın yakıldığını söylüyorlar. Nasip...Metaboluzma hizini olcerken baktim . Alinmasi gereken kaloriyi soyledi ama emzirme gibifarkli durumlar yoktu
Iki gndur kahvalti ile ogle yemeginin arasini cok actim ve doymak bilmedimAz az ama sık yenilmeli
Normalde,adece uyututken,emziriyordum ama bir aya yakin cok sık emmeye basladiNe kadar emzirdiğine bağlı olarak 500kaloriye yakın yakıldığını söylüyorlar. Nasip...
Ben de aynı vallaBende cok acikiyorum yediklerime,dikkar edince
nu yapamıyorum işteAz az ama sık yenilmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?