Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kırılmıyorum canım. Birbirimize tam olarak bunu yapmalıyız zaten. Ama ben süt olsun diye değil de daha çok şekerim düştüğü ve hakkaten doymadığım için yiyorum. Artık biraz daha azaltmalıyım

Kızlar temizlikle devsm eden bir günden çok sıkıldım. Azıcık siteye bakayım dedim..
Pazar diye herked gezmelerde herhalde

Dünkü menüm
Sabah 11 de kahvaltı
Kıymalı yumurta
İki dilim ekmek
Bikaç zeytin salatalık
Çay.

Ara 15 .00
Türk kahvesi
Bikaç lokum

Akşam 6 da
Bi tabak etsuyu tirit ( yöresel bişey)

Daha sonra dizi eşliğinde çay
İçmeseydim iyiydi aslında

Su 2 lt
Spor çarşıda yürüyüş :))

of ya en az 3 menüde lahmacun gördüm, canımı cektirdiniz:) ben de bugün yine bitter çikolata sayıkladım, tabiki de yemedim, şimdi gidip spor yapayım bari yoksa buzdolabına koşacağım.

Kabanimi cikarinca normal olur sandim . Bir tek spor ayakkabim vardi ekstradan .
Spor ayakkabın ve üstündekilerin hafif olduğunu sanmıyorum
Sizin bebeginiz sadece anne sutu aliyor benim kizim yemekte yiyor . Szin 1500 kalori almaniz normalde . Bende 1700 falan mi alsam acaba
yanlış yazmış olabilir misin? Kilo yaş ve farklı durumlar kalori hesaplamasını etkiler. Çok emin değilsen kafana göre takılma derim. Ben daha önce diyetisyene gittim bi kaç kere de o yüzden tahmini olarak atabiliyorum diyeyim

of ya en az 3 menüde lahmacun gördüm, canımı cektirdiniz:) ben de bugün yine bitter çikolata sayıkladım, tabiki de yemedim, şimdi gidip spor yapayım bari yoksa buzdolabına koşacağım.
Kusura bakma nolur, bazen oluyor öyle. Lahmacun yemende bi sakınca yok aslında ya. Kuru ince bi şey zaten. Günlük planını ona göre ayarlayıp yiyebilirsin

Metaboluzma hizini olcerken baktim . Alinmasi gereken kaloriyi soyledi ama emzirme gibifarkli durumlar yoktu

Sanirim bendeki en buyuk problem karatay usulu beslenmeye calismak ama basaramamak arayada kalori hesabi gorince karma karisik oldu . Ornegin patates salatasinin kalorisi cok yuksek degil zeytinygini hic katmayip yada az katarsaniz . Ancak karatay usulunde patates yasakli yiyeceklerden . Yada mesela tereyag karatay usulu rejimde cok kisitlanmiyor ama kalori hesabinda 100 grami gunluk ihtiyacinizsin nerdeyse 4 de birine tekabul ediyor . Ki ben kahvaltida cok tereyag yerim
Diger yandan,metabolizma hizimi artirmam lazim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…