Evet 1,5 2 yas donemi anneden ayrilma donemi oldugu icin baglanma ve memeye duskunluk daha da artiyor . Ogretmenmi sisiz Imkaniniz olsa da seminer dinemine kadar da yaninda kalsanizeyvah eyvah benimki de 1 yaşında giderek daha da bağlanırsa yandık, 2. dönem çalışmaya da başlıyorum
evet öğretmenim, canım zaten 1 ( doğum izniyle 1.5 sayılır) yıldır çalışmıyorum şubatta 15 aylık olacak başlayayım diyordum, kayınvalidem bakacak, ona çok alışkın, az ders saati alacağım inş bakalım yavaş yavaş alıştırmamız lazım.Evet 1,5 2 yas donemi anneden ayrilma donemi oldugu icin baglanma ve memeye duskunluk daha da artiyor . Ogretmenmi sisiz Imkaniniz olsa da seminer dinemine kadar da yaninda kalsaniz
18 aylii,nedeyse yaza geliyor . Insallah guzellikle atlatirsinizevet öğretmenim, canım zaten 1 ( doğum izniyle 1.5 sayılır) yıldır çalışmıyorum şubatta 15 aylık olacak başlayayım diyordum, kayınvalidem bakacak, ona çok alışkın, az ders saati alacağım inş bakalım yavaş yavaş alıştırmamız lazım.
inşallah canım18 aylii,nedeyse yaza geliyor . Insallah guzellikle atlatirsiniz
llah kabul etsin canımGünaydın arkadaşlar,
Bugün niyetliyim hatta bu hafta komple oruç tutmayı planlıyorum.Perşembe günü kandil.
gece kalkmadım dün pizza ve ardından waffle yediğim için acıkmamaıştım.Umarım sıkıntı olmaz.
Akşama iftardan sonra yazarım.
Bugünde mi tartılıyormuşuzKız bugündemi tartılıyoduk eneee unuttum ya ben. Valla bu saatte hayatta tartılmam. Yarın sabah bildiririm artık.
Dünkü menüm
Sabah 2 dilim ekmek peynir Yeşillik falan aynı kahvaltı
Öğlen 2 kaşık yoğurt 3 kaşık makarna 1 köfte 4 kaşık karnabahar yemeği
Ara 1 nescafe 1 hurma
1 küçük Amasya elması
1 kase mercimek çorbası
Akşam 1 Kase yoğurt
1 kase mercimek çorbası
1 tabak karnabahar yemeği
2 dilim ekmek
Akşam 1 nescafe
Bugun,tartilmak mi gerekiyorduKız bugündemi tartılıyoduk eneee unuttum ya ben. Valla bu saatte hayatta tartılmam. Yarın sabah bildiririm artık.
Dünkü menüm
Ara 1 nescafe 1 hurma
1 küçük Amasya elması
1 kase mercimek çorbası
Akşam 1 Kase yoğurt
1 kase mercimek çorbası
2 dilim ekmek
Akşam 1 nescafe
Detoksun,kiloya faudasi varmi diye sorsamya bir şey sorucam bizim takım bu hafta sarı kartlı mıhadi bu hafta detoks metoks bir şeyler yapalım.
ya açıkçası bende limonlu yeşil elmalı kürler işe yarıyor, geçenlerde paylaştığım elmalı detoks içecek mesela beni çok tuvalete çıkarıyor, ödem atıyorum muhtemelen, yapabilsem haftada 2 gün çok işe yarar, metabolizmamı hızlandırdığını düşünüyorum, maalesef ben hiç her şeyden azar azar yiyerek zayıflayamadımBu haftanin birincisi istedigim,seyden azar azar yedim yaziyor .
Iki gundur manyak derecede serbetli tatli istegim var yemedikce bir,suru sey,yiyorumyaa
merhaba arkadaşlar
dün eşya yerleştirdim evde. eşim yardım etti
sabah patates kızartaması 10 adet falan yedim
2 yumurta
tahin pekmez
çay
öğlen bi şey yemedim. yeni eve geçtik. eşya yerleştirdik
akşam saat 5 buçuk gibi 1 hamburger yedim. o kadar
eve geldim 1 bardak süt içtim.
saat 9 da da çay demlemiştim . ondan içtim.
dün böyleydi.
evet öğretmenim, canım zaten 1 ( doğum izniyle 1.5 sayılır) yıldır çalışmıyorum şubatta 15 aylık olacak başlayayım diyordum, kayınvalidem bakacak, ona çok alışkın, az ders saati alacağım inş bakalım yavaş yavaş alıştırmamız lazım.
Dun ki menuyu yazmasam o kadar cok yedim ki nerdeyse ne yedigimi unuttum
Bugun 67 geldim +400 gram yani
Kız bugündemi tartılıyoduk eneee unuttum ya ben. Valla bu saatte hayatta tartılmam. Yarın sabah bildiririm artık.
Dünkü menüm
Ara 1 nescafe 1 hurma
1 küçük Amasya elması
1 kase mercimek çorbası
Akşam 1 Kase yoğurt
1 kase mercimek çorbası
2 dilim ekmek
Akşam 1 nescafe
Bugünde mi tartılıyormuşuz
ilk sayfada pzt cuma 12 ye kadar kilo bildirimi yazıyor ondan yazdım ben de
Bugun,tartilmak mi gerekiyordu
ya açıkçası bende limonlu yeşil elmalı kürler işe yarıyor, geçenlerde paylaştığım elmalı detoks içecek mesela beni çok tuvalete çıkarıyor, ödem atıyorum muhtemelen, yapabilsem haftada 2 gün çok işe yarar, metabolizmamı hızlandırdığını düşünüyorum, maalesef ben hiç her şeyden azar azar yiyerek zayıflayamadımtabi bende de kaçındığım şeyi ısrarla isteme oluyor, yaşpasta fln çekiyor cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?