GunaydknGünaydınlarrr
Azaltabilirsin mamalari.Ben fazla yiyorum siz az :) ortada bi yerde buluşalım
Turşu benim de ilgimi çekti.turşu ne mana acaba?
Menüm olmadı malesef ya. Ama totalde almam gerekenden fazla kalori aldığımı düşünmüyorum. Normal zayıflamak için genelde 1500 kalorilik diyet verirler. Ben emziriyorum en fazla 2000 kalori alabilirim diyorum. Öyle öyle idare ediyorum
Sen emziriyosun ama canım.Ben fazla yiyorum siz az :) ortada bi yerde buluşalım
Tebrikler canım.Dun kahvaltimi cok yapamadim
Direksiyon sinavim vardi
Heyecandan yutamadim baska bi sey
Zaten 9 da ciktim evden sinav icin
Sinavi gectim.
Ben,farkli tartiya bagladim . En iyisi,evdeki tarti ile devam etmek . Birde aile hekimligundeki tartiya guvniyorum hamileligimde,aylik tartildigim icin sanirimSabah kalktığımda akşam yatarken ki kilo arasında yaklaşık iki kg oynuyor bende de
Normali nedir ki bu işin
kilomuz da çocuk sayımızda hedefimiz de aynı :) yaş bile aynı sayılır 33 üm ben deGünaydın bayanlar takımın yeni üyesi çitlembik eskiler tanır beni şimdi tekrar aranıza katılıyorum
Yaş 35 2 çocuk annesiyim kilom 57 hedefim 51 de sabit kalmak şimdilik bu kadar herkese iyi pazarlar
Aksam yok mu . Nasil dayaniyorsunuzSabah 1 kaşarlı yarım simit 2 çay
Öğle
2 kaşık mantarlı tavuk
6 kare fındık ve çikolata
Akşam
Yok
Spor
25 dk ip(1500 adet)
Kabanimi cikarinca normal olur sandim . Bir tek spor ayakkabim vardi ekstradan .Öğlene kadar yedin içtin, eczanede de üzerindeki kıyafetlerin ağırlığı farklı. Ayakkabın var ayağında. Fazlan çıkmasa şaşırman lazım canım. Çok normal
Khvaltida yumurta ile peyniri birlikte tuketmeyin diyorlar ama hangisi dogru bilemedim4 ayda 17 kilo.
Ben de deniyeceğim.
Ara öğün yok.
3 ana öğün var .
Sabah 2 yumurta peynir yeßillik turşu ve 1 dilim ekmek 1 bardak kefir
Öğle
Sebze yoğurt turşu 1 kase çorba
Akşam
İstenildiği kadar et yoğurt salata 1 kase çorba
Hadi bskalım. Kolay grlsin.
Menü güzel.
Acsba kan drğerlerin mi düştü ki.
Ehhh kaptsn fdna değil.
Ama spor süper.
İpi aralıkdız mı atlıyorsun.
Menü olmamış.
Afoyet olsun.
Sizin bebeginiz sadece anne sutu aliyor benim kizim yemekte yiyor . Szin 1500 kalori almaniz normalde . Bende 1700 falan mi alsam acabaturşu ne mana acaba?
Menüm olmadı malesef ya. Ama totalde almam gerekenden fazla kalori aldığımı düşünmüyorum. Normal zayıflamak için genelde 1500 kalorilik diyet verirler. Ben emziriyorum en fazla 2000 kalori alabilirim diyorum. Öyle öyle idare ediyorum
Az olmasinin da,sakincasi var mi kibiraz az sanki menü gerçi çikolata dengelemiş spor çok iyi canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?