Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Gunaydkn
Ben fazla yiyorum siz az :) ortada bi yerde buluşalım
Azaltabilirsin mamalari.
Umarim kirmiyorum seni
Dogum sonrasi dikisim cok olurdu
O nedenle ekmek hamur işini yasaklarlardi ilk 15 gun .nasil sut olcak dedigimde .sut ekmekle hamurla patates makarna ya da tatli ile olmaz demisti
Zaten korkudan yiyememistim .dikisim cok diye

Sut de oluyor merak etme.
Ama yine de bebek biraz daha buyurse kilo vermen dogru olur. Kilo alma yeter simdilik

Turşu benim de ilgimi çekti.

Sabah kalktığımda akşam yatarken ki kilo arasında yaklaşık iki kg oynuyor bende de
Normali nedir ki bu işin
Ben,farkli tartiya bagladim . En iyisi,evdeki tarti ile devam etmek . Birde aile hekimligundeki tartiya guvniyorum hamileligimde,aylik tartildigim icin sanirim

İyi günler

Dünkü menüm

Sabah 12:30
Tavada sucuk ve biberli yumurta
1 dilim kepekli ekmek

Ara
Ayçekirdeki bir kase

Akşam
Tavuk ve biber sote
Salata
1 dilim kepekli ekmek

Ara
Mandalina
Havuç
Maden suyu

iyi pazarlar hanımlar nasılsınız
dün yediklerimi paylaşmadım cumartesi günleri genelde davet günleri oluyor o yüzden
bugünden itibaren bomba gibi dönüş yapıyorum inş

Günaydın bayanlar takımın yeni üyesi çitlembik eskiler tanır beni şimdi tekrar aranıza katılıyorum
Yaş 35 2 çocuk annesiyim kilom 57 hedefim 51 de sabit kalmak şimdilik bu kadar herkese iyi pazarlar
kilomuz da çocuk sayımızda hedefimiz de aynı :) yaş bile aynı sayılır 33 üm ben de
hoşgeldin aramıza ben yeni üyeyim burada

Dun ki menum cok fena
Sabah yarim dilim tam b.ekmegi
Bir kase patates salatasi peynir zeytin
Bir elmali kurabiye
Kahvaltidan sonra disari ciktik ve disarda cok aciktim . Pirinc patlakli beyaz diyet oluyorya onlardan 5 tane yedim eve geldim komsum kahveye geldi onunla bir sekersiz kahve yaninda bir kare bitter cikolata arkasindan 6 kare daha bitter cikolata
Ogle
1,5 yagda kizarmis cipura
Sogan salatasi,ve bir kase patates salatasi 3 dilim beyaz ekmek
Sekerim dustugu icin bir tatli kasigi ekmege surulen cikolata ceyrek dilim ekmekle
Cayin yaninda bir kase fistik
1 saat sonra 1 kiymali pide
7 bucuk 8 gibi sanirim pideyi yedim.Saat 10 gib evde tempolu yurudum yarim saat yuruyecektim ama kzim birakmadi . yatrkende bir kare biberli limonlu yogurt
Bugunde kahvaltiyi 11 civari yedim bir,kibrit kutusu peynir ve iki dilim beyaz ekmek 10 zeytin 1 elmali kurabiye yiyesim vardi ama yemedim .sonra temizlik yaptim ya usuttugum icin yada cok efor sarfettigim icin cok terledim . Yemek hazir olmadigi,icin bir kase patates salatasi yedim ama rahat soyle ekmekle bir tabak daha yiyesim var ne yapsam ki

Öğlene kadar yedin içtin, eczanede de üzerindeki kıyafetlerin ağırlığı farklı. Ayakkabın var ayağında. Fazlan çıkmasa şaşırman lazım canım. Çok normal
Kabanimi cikarinca normal olur sandim . Bir tek spor ayakkabim vardi ekstradan .

Khvaltida yumurta ile peyniri birlikte tuketmeyin diyorlar ama hangisi dogru bilemedim

Sizin bebeginiz sadece anne sutu aliyor benim kizim yemekte yiyor . Szin 1500 kalori almaniz normalde . Bende 1700 falan mi alsam acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…