- 8 Ekim 2012
- 3.399
- 6.490
- 358
- 36
ay inşallah oda gider canım ya sevindim ödem olmasınaGünaydın canım takımım
Cuma 79,3 tüm
Çarşamba 80,6
Bugün 79,5 çıktım hakikaten ödem varmış bende ama hala 200 gr artıdayım henüz kahvaltı etmedim bekliyorum bi ihtimal gider diye inş artı değil de sabit olurum en azından :/
her hafta hepimize daim olur inşallah
Gözünaydın canımUyuyakalmışım öğlene kadar :) ama en azından uyandığımda eksi çıktım
Kizim uyndi yapamadim zatenZeytinin kendisi yağ zaten kuzum. O kadar da fazla bir şey değil zaten. Memnunsan devam et ben aklında bulunsun diye dedim canım
Ben hemen sonra spor yaptığımda midem bulanıyor sende nasıl etki eder bilmiyorum
bozma moralini arkadaşım. Almaman da çok iyi bir durum. Demekki bir direncin var. Bunun sonrası bol eksili olur...
Tesekkurler hep beraber devamini getiriz insallah
HarukayizYaaaa yüzdeler mükemmelmiş şimdi farkettimhele de 687403_igt cimbomlukiz ve E ehl-i keyf siz n’aptınız böyle maşallah sizi ve tüm arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyorum iyi ki bu tabloyu bozmamışım Sevincim 2ye katlandı şimdi
Afiyet olsun canımcım zaten mükemmel bi yüzden var tekrar tebrik ederimMalesef dogru anladiniz
Ikindi de dayanamadim oglumdan kalinca
Buldukça buluyorum galiba :) haklısın canım çok saol senin desteğin benim için çok kıymetli şimdi biraz kas ağırlıklı çalışıyorum inş dediğin gibi olur :)Ben karamsarlığa kapılacak bişey göremiyorum başarın ortada bununla gurur duy
Ya ben motive olsun diye koymuştum herkws gıcık oldu
Bence olur neden olmasın ? Sende bu azim varken 1 senede taş olursun sporla
Evet yavaş yavaş azaldı ama akşam eşimle yine yedim vurun beni
Canım şöyle yapsan uyandığın gibi 1 hurma 1 ceviz yesen sonra hemen spor yapıp üzerine de kahvaltı yapsan kızın uyanmadan işin bitmiş olurHanimlar kizim kalkmadan kahvalti yapiyorum . Yine o kalkmadan hemen kahvati yapmak istiyorum . Yemgin arkasindan yapilmaz diye biliyorum ama ac karnimada yapamam ne dersiniz
Olsun canım bozma moralini ben sana çok inanıyorum bi düzenini oturtsan o kadar güzel gidecek ki inşKızlar günaydınlar.
Sabahtan beri toplantıdaydım ancak müsait olabildim.
Boş kaldıkça 1 ocak listesini de düzrnlerim.
Ben bu hafta +700 deyim.
Maalesef.
Geçen hafta : 92.8
Bu hafta : 93.5
Tatlım maşallah sana..geç beni kaptan
İçimizde en düşük kalorili beslenen sendin en çok seni merak ediyordum emeğinin karşılığını almışsın tebriklerTatlım maşallah sana..
Ben 78,4 sonrası yine çozuttuğumdan salı sabahı 80,4 ile başladımdı protein menülerime..
Kilom 77,2
Cumaya göre 1,2
Salıya göre 3 kilo 200 gram vermişim..
Hedef kilon ne canım?Günaydınlar
Takıma geliş tarihim 14 Kasım
Başlangıç kilo 58
Boy 160
Güncel kilo 56.2
Geçen cuma 57.9
Hedef kilon laç canım?Günaydın kızlar, ne güzel kilolar vermişsiniz benim artık regl olmamdan mı yediğim tostlar, irmikli muhallebiler yüzünden mi bilmem, çok bir değişme olmamış, silkelenip kendime gelmem lazım.
Başlangıç: 18 Kasım
Başlangıç kilo: 77,9
Boy: 161
Geçen cuma: 75,8
Güncel: 75,5
İzne ayrılma kilon kaçtı canım?Günaydın
Takıma geliş tarihi: 23 kasım
Başlangıç kilo 57.2
boy 163
güncel kilo 55.5
geçen hafta 55.5
bu nedir ya bu hafta okadar dikkat ettim spor yaptım moralim sıfır sıfır sıfır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?