- 18 Haziran 2015
- 3.274
- 3.182
- 83
- 50
Hazair kizim,uynmadan kahvaltimi yapayim diyorum da cunku o uyaninca pek firsat vermiyorAfiyet olsun canımcım zaten mükemmel bi yüzden var tekrar tebrik ederim
Buldukça buluyorum galiba :) haklısın canım çok saol senin desteğin benim için çok kıymetli şimdi biraz kas ağırlıklı çalışıyorum inş dediğin gibi olur :)
Canım şöyle yapsan uyandığın gibi 1 hurma 1 ceviz yesen sonra hemen spor yapıp üzerine de kahvaltı yapsan kızın uyanmadan işin bitmiş olur
Olsun canım bozma moralini ben sana çok inanıyorum bi düzenini oturtsan o kadar güzel gidecek ki inş
Ne burun sokması canım kaptan yardımcısı olarak görevini yapmışsın ellerine sağlık.. Seni şu görevi de bu hafta resmileştireyim ben
Harikasın canımUyuyakalmışım öğlene kadar :) ama en azından uyandığımda eksi çıktım
Hedef kilon ne canım?687403_igt canım sen de yazmamışsın hedefkilon kaç?
teşekkürler kuzumTatlım maşallah sana..
Ben 78,4 sonrası yine çozuttuğumdan salı sabahı 80,4 ile başladımdı protein menülerime..
Kilom 77,2
Cumaya göre 1,2
Salıya göre 3 kilo 200 gram vermişim..
Hedef kilo 50Hedef kilon ne canım?687403_igt canım sen de yazmamışsın hedefkilon kaç?
noter tasdikli isterimNe burun sokması canım kaptan yardımcısı olarak görevini yapmışsın ellerine sağlık.. Seni şu görevi de bu hafta resmileştireyim ben
Kesinlikle canım.. Aynen devam..Takımın toplam yüzdesi kaç çok merak ediyorum
Gruplar içinde inş biz 1. Oluruz
Ama rehavete kapılmak yok bugünden itibaren tam gaz yine devam edelim
Beni de tebrik etYaaaa yüzdeler mükemmelmiş şimdi farkettimhele de 687403_igt cimbomlukiz ve E ehl-i keyf siz n’aptınız böyle maşallah sizi ve tüm arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyorum iyi ki bu tabloyu bozmamışım Sevincim 2ye katlandı şimdi
Aynen tam gaz ileri . Haftaya persembe ailemle bir araya gelicem onlara supriz olsun istiyorum. Ozellikle de ablama. Ancak haftaya regl zamanim o yuzden bu yizdeyi haftaya yakalayamayabilirimTakımın toplam yüzdesi kaç çok merak ediyorum
Gruplar içinde inş biz 1. Oluruz
Ama rehavete kapılmak yok bugünden itibaren tam gaz yine devam edelim
Teşekkürler canımmİçimizde en düşük kalorili beslenen sendin en çok seni merak ediyordum emeğinin karşılığını almışsın tebrikler
HayırEllssa kaptan recel yiyebilur miyiz
Aynı yüzdeyi yakalamasak da en azından yine eksileri görelim inşAynen tam gaz ileri . Haftaya persembe ailemle bir araya gelicem onlara supriz olsun istiyorum. Ozellikle de ablama. Ancak haftaya regl zamanim o yuzden bu yizdeyi haftaya yakalayamayabilirim
izne ayrılma olmadı takıma yeni başladım benİzne ayrılma kilon kaçtı canım?
1 ocak hedef 67 ( bu tempoyla zor gibi )Hedef kilon laç canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?