Zaten senin yüzüne dimi bu aç hallerimOoo biraz zor cimbomlukiz dururken
geç beni kaptanZaten senin yüzüne dimi bu aç hallerim
tebrikler bence 1 saat yürüyüş var200
1 saat yürüyüş
3000 i geçerim diyodum ama arkadaşla konuşmaya daldık ve uykum geldi sonra
Sen bir kere kahvalti menunu yayinlarkende dikkatimi cekmisti . Sanirim karataydan kalma bi aliskanlik zeytinimi hic azaltmadim. Acik,satilan az tuzlu zeytinden aliyorum . Yagi yok denecek kadar az yerken bunu farkedebiliyorum . Mesela peynirde de hic olcu!m olmazdi benim. Simdi azalttim ama goxum peynirdeay çok teşekkür ederim sevindim yorumuna
Süpersin çok güzel bir menü olmuş arkadaşım
ekmek yemediğin için akşam falan bana dürüm fazla gelmedi gibi. Karbonhidrat olarak fazla ama total kalori miktarında iyi canım. Benim zeytin dikkatimi çekti. 5 zeytin 1 tatlı kaşığı yağa eşittir. 15 zeytin biraz fazla aslında. Ama dengelersen onu da sorun olmaz
Kahvaltidan sonra hareket demek istedimHanimlar kizim kalkmadan kahvalti yapiyorum . Yine o kalkmadan hemen kahvati yapmak istiyorum . Yemgin arkasindan yapilmaz diye biliyorum ama ac karnimada yapamam ne dersiniz
Yapabilirsin diye düşünüyorumKahvaltidan sonra hareket demek istedim
Geçen hafta ben de verememiştim sanırım artıdaydım ama regl imin 2.günüydü regl in bittiğinde tekrar tartıl fark görürsün diye düşünüyorumGünaydın kızlar, ne güzel kilolar vermişsiniz benim artık regl olmamdan mı yediğim tostlar, irmikli muhallebiler yüzünden mi bilmem, çok bir değişme olmamış, silkelenip kendime gelmem lazım.
Başlangıç: 18 Kasım
Başlangıç kilo: 77,9
Boy: 161
Geçen cuma: 75,8
Güncel: 75,5
Zeytinin kendisi yağ zaten kuzum. O kadar da fazla bir şey değil zaten. Memnunsan devam et ben aklında bulunsun diye dedim canımSen bir kere kahvalti menunu yayinlarkende dikkatimi cekmisti . Sanirim karataydan kalma bi aliskanlik zeytinimi hic azaltmadim. Acik,satilan az tuzlu zeytinden aliyorum . Yagi yok denecek kadar az yerken bunu farkedebiliyorum . Mesela peynirde de hic olcu!m olmazdi benim. Simdi azalttim ama goxum peynirde
Ben hemen sonra spor yaptığımda midem bulanıyor sende nasıl etki eder bilmiyorumKahvaltidan sonra hareket demek istedim
bozma moralini arkadaşım. Almaman da çok iyi bir durum. Demekki bir direncin var. Bunun sonrası bol eksili olur...Günaydın
Takıma geliş tarihi: 23 kasım
Başlangıç kilo 57.2
boy 163
güncel kilo 55.5
geçen hafta 55.5
bu nedir ya bu hafta okadar dikkat ettim spor yaptım moralim sıfır sıfır sıfır
canım merhaba listeye ilk girişte sabitler girebiliyomu bilmediğimden listeye eklemedim kaptanGünaydın
Takıma geliş tarihi: 23 kasım
Başlangıç kilo 57.2
boy 163
güncel kilo 55.5
geçen hafta 55.5
bu nedir ya bu hafta okadar dikkat ettim spor yaptım moralim sıfır sıfır sıfır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?