- 18 Haziran 2015
- 3.274
- 3.182
- 83
- 50
Cok tesekkur ederimmmmŞekerpare olmasa olurmuş canım
valla kuzum bugünki başarından sonra müdahale etmekle ayıp etmişim yani... Maşaallah sonuç süperdi
Geçmiş olsun canım menün gayet güzel nescafe sade değil mi? Tatlında çok hoş olmuş ellerine sağlık :)Sabah
2 dilim ekmek 1 kibrit kutusu tulum peyniri
1 tatlı kaşığı Tereyağ ve salça 1 tatlı kaşığı bal
2 tam ceviz
Ara 1 nescafe 2 kuru incir
Öğle
6 kaşık Taze fasulye
3 kaşık kadar süzme yoğurt
1 buçuk kase çorba
1 dilim ekmek
Ara
Fit tatlı yaptım bal kabağını fırına attım yumuşadı. 1 el ayası kadar miktara 1 yemek kaşığı tahin 1 tatlı kaşığı bal fındık ve ceviz koydum yedim. Güzeldi.
Akşam
125 gr kadar kırmızı et çok az yağda
4 kaşık bulgur pilavı
Mor lahana salatası havuç ızgara
Kızım hasta diye annem geldi. O yaptı yemekleri sağ olsun. Rahat ettim valla
Su 2 litreyi anca bulucam o kötü oldu
Geçen bi diyetisyen diyordu turşu çok iyiymiş ama tartı gününüzden 2 gün önce yemeyi bırakın dedi tuZlu ya ödem yapabiliyorYogurdu yatrken yiyorum . Sabah 1 de haslanmis yumurtam vardi yazmayi unitmusumya yemeklerde tursu yiyorum kotu tarafi olur mu ki acaba
Bir onceki mesajimi okuyanlari tebrik ediyorum
Su 3 lt
Spor malesef 15+5 dakika yuruyus . Su spor isini halletsem harika olacak .
Altta yağlar azaldıkça üstte daha çabuk gidecek :) dikkatli ol ama kuzum ailenin yanında istersen başarırsın :)Bu arada bugun zor girsigum elbiselerimi denedim daha rahat giydim .
Simdi de abiyemi giydim ama yine ustten halterci gibiyim alttan da kalca kismi bol . Zayiflasam nasil olacak bilemedim . Hos ailemle,bir,araya,gwliraem nasil zayiflarum bilmiyorum da
Haklisiniz vucut olculerimde mesela gogus,kismi daha cok incelmis .Geçmiş olsun canım menün gayet güzel nescafe sade değil mi? Tatlında çok hoş olmuş ellerine sağlık :)
Geçen bi diyetisyen diyordu turşu çok iyiymiş ama tartı gününüzden 2 gün önce yemeyi bırakın dedi tuZlu ya ödem yapabiliyor
Ben okudum:) yavaş yavaş artırırsın sporu canım
Altta yağlar azaldıkça üstte daha çabuk gidecek :) dikkatli ol ama kuzum ailenin yanında istersen başarırsın :)
Bireyselde 1.7takimdan 2.tabiki bizden 3.9takimdanHadi yaa 1.hangi takımdan?
Ya aslında öğünlerde az yemişsin o paketli gıdalarda olmasa müthiş olurdu yaİyi geceler kızlar menum
Sabah:2 dilim tbden peynirli tost, zeytin salça bal ve çay
Ara: mandalina 1 küçük paket hoşbeş
Öğlen: 1 kase karnabahar ve yoğurt
Ara: 1 paket baharatlı çubuk
Akşam: 1 kase çorba 1 dilim tb
Ara: kahve ve yeşilçay
Kızlar menum bugün biraz cıslı oldu ama regl oldum ilk günümdü ağrım vardı yarın daha iyi olacak
Bide şey de duydum ne kadar doğru bilmiyorum vücutta en çok nereden yağ alınıyorsa önce de oradan gidermiş senşn durumunda bunu ispatlıyor gibi ben güveniyorum sana ailenin yanında da dikkat edeceksin mesela bi ölçü koyabilirsin kendine cısslı şeylerden tadımlık yiycem diye hem mahrumiyet psikolojisine de girmemiş olursun hem de diyetini bozmamış olursun :)Haklisiniz vucut olculerimde mesela gogus,kismi daha cok incelmis .
Ailemin yaninda cok,dikkatli olmaliyimmm
Haydaaa neyse kuzum olan olmuş ceza olarak spor zor geliyordu sana bugün 10 dk yapmışsın yarın 20 dk yaparsın olmaz mı :)Kesin cezami bir dilim,tb ekmegi ile cikolata ve recel yedim
Tammadir bugun 20 dk yapayim sporumu. Bu arada cissli yiyeceklerden de tadimlik alayim dediginiz gibi mantikli yoksa kabus olurYa aslında öğünlerde az yemişsin o paketli gıdalarda olmasa müthiş olurdu ya
Bide şey de duydum ne kadar doğru bilmiyorum vücutta en çok nereden yağ alınıyorsa önce de oradan gidermiş senşn durumunda bunu ispatlıyor gibi ben güveniyorum sana ailenin yanında da dikkat edeceksin mesela bi ölçü koyabilirsin kendine cısslı şeylerden tadımlık yiycem diye hem mahrumiyet psikolojisine de girmemiş olursun hem de diyetini bozmamış olursun :)
Haydaaa neyse kuzum olan olmuş ceza olarak spor zor geliyordu sana bugün 10 dk yapmışsın yarın 20 dk yaparsın olmaz mı :)
Allah kabul etsinBen bugün oruca niyetlendim sahurumu yaptım birazdan yatarım gece yemek çok güzel duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?