Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bu arada bugun zor girsigum elbiselerimi denedim daha rahat giydim .
Simdi de abiyemi giydim ama yine ustten halterci gibiyim alttan da kalca kismi bol . Zayiflasam nasil olacak bilemedim . Hos ailemle,bir,araya,gwliraem nasil zayiflarum bilmiyorum da

Geçmiş olsun canım menün gayet güzel nescafe sade değil mi? Tatlında çok hoş olmuş ellerine sağlık :)

Yogurdu yatrken yiyorum . Sabah 1 de haslanmis yumurtam vardi yazmayi unitmusumya yemeklerde tursu yiyorum kotu tarafi olur mu ki acaba
Geçen bi diyetisyen diyordu turşu çok iyiymiş ama tartı gününüzden 2 gün önce yemeyi bırakın dedi tuZlu ya ödem yapabiliyor

Bir onceki mesajimi okuyanlari tebrik ediyorum

Su 3 lt
Spor malesef 15+5 dakika yuruyus . Su spor isini halletsem harika olacak .
Ben okudum:) yavaş yavaş artırırsın sporu canım
Altta yağlar azaldıkça üstte daha çabuk gidecek :) dikkatli ol ama kuzum ailenin yanında istersen başarırsın :)

İyi geceler kızlar menum

Sabah:2 dilim tbden peynirli tost, zeytin salça bal ve çay
Ara: mandalina 1 küçük paket hoşbeş
Öğlen: 1 kase karnabahar ve yoğurt
Ara: 1 paket baharatlı çubuk
Akşam: 1 kase çorba 1 dilim tb
Ara: kahve ve yeşilçay

Kızlar menum bugün biraz cıslı oldu ama regl oldum ilk günümdü ağrım vardı yarın daha iyi olacak

Haklisiniz vucut olculerimde mesela gogus,kismi daha cok incelmis .
Ailemin yaninda cok,dikkatli olmaliyimmm

Ya aslında öğünlerde az yemişsin o paketli gıdalarda olmasa müthiş olurdu ya

Haklisiniz vucut olculerimde mesela gogus,kismi daha cok incelmis .
Ailemin yaninda cok,dikkatli olmaliyimmm
Bide şey de duydum ne kadar doğru bilmiyorum vücutta en çok nereden yağ alınıyorsa önce de oradan gidermiş senşn durumunda bunu ispatlıyor gibi ben güveniyorum sana ailenin yanında da dikkat edeceksin mesela bi ölçü koyabilirsin kendine cısslı şeylerden tadımlık yiycem diye hem mahrumiyet psikolojisine de girmemiş olursun hem de diyetini bozmamış olursun :)
Kesin cezami bir dilim,tb ekmegi ile cikolata ve recel yedim
Haydaaa neyse kuzum olan olmuş ceza olarak spor zor geliyordu sana bugün 10 dk yapmışsın yarın 20 dk yaparsın olmaz mı :)

Tammadir bugun 20 dk yapayim sporumu. Bu arada cissli yiyeceklerden de tadimlik alayim dediginiz gibi mantikli yoksa kabus olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…