- 2 Temmuz 2012
- 3.202
- 5.050
- 158
netten baktım 100 gr ı için 26.1 diyor yani düşük kaloriliGozlemede icmalzemesi olarak bal kabagi rendesi ve sogan rendesi koydum farki bu aynen gozleme gibi yani
5,30 da kabak tatlisi 5-6 parca yedim sonra baktim yedikce yiycem aksam yemegini erkene cektim arkasindan balkabagi corba ile bir dilim tb ekmegi yedim .
Bu aksami bi atlatabilseydim . Kabak bile fazla demi 5-6 tane
o kadar da sağlıksız değil bence gayet iyi haftasonu olunca galiba istediğimiz gibi yapamıyoruz galiba diyetimiziBugünkü menüm
12.00 kahvaltı 1 haşlama yumurta 5 dilim patates kızartması 3 dilim sucuk 2 tane küçük sosis 1 dilim helva 1 çorba kaşığı kadar mıhlama 2 TB ekmeği
18.00 1 albeni 2 kaşık puding
Bugün sağlıksız oldu beslenme
Spor az sonra yapicam
Su 2.5 litre
Pazartesi başlamayı düşünüyorum canımo kadar da sağlıksız değil bence gayet iyi haftasonu olunca galiba istediğimiz gibi yapamıyoruz galiba diyetimizi
protein diyetine yine devam ediyor musun
ben de pazartesiden itibaren lahana çorbası diyetine başlıyorumPazartesi başlamayı düşünüyorum canım
Bende bakmıştım bi ara ama hic denemedim canımben de pazartesiden itibaren lahana çorbası diyetine başlıyorum
bakalım 1 haftada onu deneyeceğim
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/lahana-corbasi-diyeti-deneyimlerimiz.206/Bende bakmıştım bi ara ama hic denemedim canım
Oyle mi ne guzel bosuna bunalim yapmisim bende kabak,tatlisina bakayim bari . Hic kalori hesabi yapmadim bennetten baktım 100 gr ı için 26.1 diyor yani düşük kalorili
Tam haftasonu kahvaltisiBugünkü menüm
12.00 kahvaltı 1 haşlama yumurta 5 dilim patates kızartması 3 dilim sucuk 2 tane küçük sosis 1 dilim helva 1 çorba kaşığı kadar mıhlama 2 TB ekmeği
18.00 1 albeni 2 kaşık puding
Bugün sağlıksız oldu beslenme
Spor az sonra yapicam
Su 2.5 litre
ama ona şeker katıyorsun çok kafaya takma bugün yarın olmadı önümüzdeki hafta fazlasıyla telafi edersinOyle mi ne guzel bosuna bunalim yapmisim bende kabak,tatlisina bakayim bari . Hic kalori hesabi yapmadim ben
Haftada birgun kacamak gun olsa ona da sanirim diyetisyenler belirli bir kilo verdikten sonra izin veriyorlarama ona şeker katıyorsun çok kafaya takma bugün yarın olmadı önümüzdeki hafta fazlasıyla telafi edersin
benim dün neler neler yediğimi bir bilseniz üstelik spor da yapmadım
ya istemesek de kaçamak yaptığımız günler olabiliyor ani davete çağırılıyorsun yemesen ayıp olacak diyet yapamıyorum diyorsunHaftada birgun kacamak gun olsa ona da sanirim diyetisyenler belirli bir kilo verdikten sonra izin veriyorlar
Merak ettim dur bakayim neler yedinama ona şeker katıyorsun çok kafaya takma bugün yarın olmadı önümüzdeki hafta fazlasıyla telafi edersin
Merak ettim dur bakayim neler yedinama ona şeker katıyorsun çok kafaya takma bugün yarın olmadı önümüzdeki hafta fazlasıyla telafi edersin
Mantiya dayanilirmi yaaaaya istemesek de kaçamak yaptığımız günler olabiliyor ani davete çağırılıyorsun yemesen ayıp olacak diyet yapamıyorum diyorsun
dün mesela annem geldi sizin dediğiniz gibi yemekleri evirdim çevirdim olmadı löp löp götürdüm artık
o güzelim mantının ve kıymalı bezelyenin cazibesine dayanamadım
off offf
bakma kuzum yazmadım grubun yüzkarasıyımMerak ettim dur bakayim neler yedin
Bugun nasil menun pekibakma kuzum yazmadım grubun yüzkarasıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?