Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

netten baktım 100 gr ı için 26.1 diyor yani düşük kalorili

Bugünkü menüm

12.00 kahvaltı 1 haşlama yumurta 5 dilim patates kızartması 3 dilim sucuk 2 tane küçük sosis 1 dilim helva 1 çorba kaşığı kadar mıhlama 2 TB ekmeği
18.00 1 albeni 2 kaşık puding

Bugün sağlıksız oldu beslenme

Spor az sonra yapicam
Su 2.5 litre

o kadar da sağlıksız değil bence gayet iyi haftasonu olunca galiba istediğimiz gibi yapamıyoruz galiba diyetimizi
protein diyetine yine devam ediyor musun

lahana çorbası diyetinden vazgeçtim biraz araştırdığımda vücutta bol miktarda su ve ödem atılmasına neden olduğu için çok çabuk verdiriyormuş
az olsun öz olsun ama sağlıklı olsun
hatta uygulayan üyelerden biri aciilik olduğunu yazmış en iyisi akşamları salata yerine bu çorbayı içmek daha mantıklı
ama tabiki bolsu içmek önemli

Tam haftasonu kahvaltisi

Oyle mi ne guzel bosuna bunalim yapmisim bende kabak,tatlisina bakayim bari . Hic kalori hesabi yapmadim ben
ama ona şeker katıyorsun çok kafaya takma bugün yarın olmadı önümüzdeki hafta fazlasıyla telafi edersin
benim dün neler neler yediğimi bir bilseniz üstelik spor da yapmadım

ama ona şeker katıyorsun çok kafaya takma bugün yarın olmadı önümüzdeki hafta fazlasıyla telafi edersin
benim dün neler neler yediğimi bir bilseniz üstelik spor da yapmadım
Haftada birgun kacamak gun olsa ona da sanirim diyetisyenler belirli bir kilo verdikten sonra izin veriyorlar

Haftada birgun kacamak gun olsa ona da sanirim diyetisyenler belirli bir kilo verdikten sonra izin veriyorlar
ya istemesek de kaçamak yaptığımız günler olabiliyor ani davete çağırılıyorsun yemesen ayıp olacak diyet yapamıyorum diyorsun
dün mesela annem geldi sizin dediğiniz gibi yemekleri evirdim çevirdim olmadı löp löp götürdüm artık
o güzelim mantının ve kıymalı bezelyenin cazibesine dayanamadım
off offf

Mantiya dayanilirmi yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…