Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın herkese dünkü menü,
kahvaltı kasar omlet 1 dilim tahıllı ekmek 3 zeytin
ara 1 sade kahve ceviz kuru incir 1 avuç toplam
öğle 1 tabak mercimek corbası
ara 1 kupa ballı süt
aksam 4 köfte 1 tabak salata 3 kaşık bulgur pilavı
yatmadan tarcınlı süt
biraz boğazım kötü, eşim hasta bana da biraz bulastı sanırım, spor fln hak getire
bugün biraz toparlanmaya calısacagım.

Tammadir bugun 20 dk yapayim sporumu. Bu arada cissli yiyeceklerden de tadimlik alayim dediginiz gibi mantikli yoksa kabus olur
Çok iyi olur canım bu şekilde yaparsan :)

Gunaydinlar guzel bir haftasonu insallah. 64,3 geldim 100 gram almisim bugun dikkat edip kilo olarak kalmasina musade etmiycem
Günaydın canım Başındayken göndermek en güzeli

Allah kabul etsin
Teşekkür ederim :)
Kızlaaar ekmeğe alışmaya başladım deliricem vallahi ya.

Onun yerin etimek yesem olur mu acep?
Canım tam buğday yesen ya da tblı Lavaşlar var ya markette satılan ben hesaplamıştım 1 tanesi 2 dilim ekmek yerine geçiyordu tavada ısıtıp yiyince çok güzel oluyor

Geçmiş olsun canım menüne bayıldım afiyet olsun

Geçmiş olsun canım menün gayet güzel nescafe sade değil mi? Tatlında çok hoş olmuş ellerine sağlık :)
Teşekkür ederim canım nescafe sütlü :))
Kızlaaar ekmeğe alışmaya başladım deliricem vallahi ya.

Onun yerin etimek yesem olur mu acep?
etmekte olur canım ama kalori olarak neredeyse denkler. Boşuna ekmek yememiş olursun ama şu var git gide soğutabilir seni ekmekten

Teşekkür ederim canım nescafe sütlü :))
etmekte olur canım ama kalori olarak neredeyse denkler. Boşuna ekmek yememiş olursun ama şu var git gide soğutabilir seni ekmekten

çıtır çıtır ya bende çok sert sevmem onu yerim. Kepeklisi varsa alırım yoksa fırın ekmeğini görünce dayanamıyorum. 67.5 olmuşum.

Günaydın kızlar, hala biraz karnım ağrıyor ama annemin isteği üzerine onu köye getirdim :/ doyurucu kahvaltı ettim öğlene balık yiyeceğim, 1 baş parmağı kadar tulumba tatlısı yedim şuan trk cısım o, sizin nasıl gidiyor?

Çok haklısın paketli gıdalardan özellikle uzak durmak istiyorum
Ben bugün oruca niyetlendim sahurumu yaptım birazdan yatarım gece yemek çok güzel duygu
Allah kabul etsin kuzum
Hastayken spor olmuyor ama menün çok güzelmiş afiyet ola :)

Ödüle gel müthiş afiyet olsun hem de sağlıklı ödül olmuş :)
110 mu squat :) wuu menü güzel afiyet olsun
Way wayyyy
Afiyet olsun gayet iyi
Yogurdu yatrken yiyorum . Sabah 1 de haslanmis yumurtam vardi yazmayi unitmusumya yemeklerde tursu yiyorum kotu tarafi olur mu ki acaba
Yatmadan önce aç olmak daha iyi oluyor bana sanırım
Sporumu yaptım geldim şimdi de tarçınlı süt içiyorum

Spor: 90gündedevribody evde ve evde kas serileri (2.hafta)
Su: 1,5lt filan acilen (2ye çıkarmalıyım )
Çay: 1 yeşilçay belki bir de papatya içerim
Kuzum bu yaptıgın spor yapılabılır galiba di mi çok zor degıl galiba

Bugun kendime kadtim var sanirim . Sabah 1 yufkadan bal kabagi gozlemesi yedim . Oglen yogurt ispanak . Sabah ki gozlemedn sonra hafif hecireyim dedim . Oglum pizza istedi . Birda anne kurabiyesi yapicam ona persembe gidiyorum icimde kalmasin . Kabak tatlim var ve aksama balkabagi corbasi yapicam .
Bu menuyle aksami nasil atlaticam bennn fikir verin arkadaslarrr

Ne iyi etmişsin köy havası iyi gelir :) bende oruçlu olduğum için çok iyi gidiyor hiç cısım yok biz de anneannemler gidicez fırına tavuk sebze atıcaz onu yerim iftara inş

Kuzum bu yaptıgın spor yapılabılır galiba di mi çok zor degıl galiba
Canım iki farklı seri bunlar ben ikisini üstüste yapıyorum spor salonuna gitmiş gibi oluyorum kolay değil ama evde de yapılabilir şeyler bayağı kas ağrıları da çekiyorum demek ki işe yarıyor bide hafta hafta ilerleyen bi program olduğu için insana motivasyon sağlıyor denemek istersen link atayım sana gel beraber yapalım

Yazdıklarını okuyunca aklıma ilk gelen bal kbağı gözlemesi nasıl bişey tarif istiyorum akşam sadece çorba içsen yanına yoğurt ya da et türü bişey de olur kurabiye ve pizzadan yemesen yada ucundan tatlarına baksan olmaz mı

merhaba kızlar dünkü fecaatten sonra bugün kaldığım yerden sıkı bir şekilde devam ediyorum
sabah 4 yeşil zeytin iki ince dilim ekmek 1 kk peynir,1 yumurta haşlama,domates salatalık
ara 6 kestane
öğleyin bir kase tarhana çorbası 3 köfte bir kaşık pilav
ara bir muz
akşam yağsız tuzsuz bol salata
sporuma da birazdan başlayacağım suyum henüz 2lt olmadı

kahvaltıdan önce bir kase pullbiberli naneli limonlu yoğurt onu eklemeyi unuttum
hafta içi bu kürü kahvaltı olarak kullanıyorum ama haftasonu pek mümkün olamayacak galiba

Çok güzel bi menu olur kuzum, ay evet atsana link bir bakayım

Gozlemede icmalzemesi olarak bal kabagi rendesi ve sogan rendesi koydum farki bu aynen gozleme gibi yani

5,30 da kabak tatlisi 5-6 parca yedim sonra baktim yedikce yiycem aksam yemegini erkene cektim arkasindan balkabagi corba ile bir dilim tb ekmegi yedim .
Bu aksami bi atlatabilseydim . Kabak bile fazla demi 5-6 tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…