- 27 Ocak 2010
- 1.944
- 4.874
- 333
Çok iyi olur canım bu şekilde yaparsan :)Tammadir bugun 20 dk yapayim sporumu. Bu arada cissli yiyeceklerden de tadimlik alayim dediginiz gibi mantikli yoksa kabus olur
Günaydın canım Başındayken göndermek en güzeliGunaydinlar guzel bir haftasonu insallah. 64,3 geldim 100 gram almisim bugun dikkat edip kilo olarak kalmasina musade etmiycem
Teşekkür ederim :)Allah kabul etsin
Canım tam buğday yesen ya da tblı Lavaşlar var ya markette satılan ben hesaplamıştım 1 tanesi 2 dilim ekmek yerine geçiyordu tavada ısıtıp yiyince çok güzel oluyorKızlaaar ekmeğe alışmaya başladım deliricem vallahi ya.
Onun yerin etimek yesem olur mu acep?
Geçmiş olsun canım menüne bayıldım afiyet olsungünaydın herkese dünkü menü,
kahvaltı kasar omlet 1 dilim tahıllı ekmek 3 zeytin
ara 1 sade kahve ceviz kuru incir 1 avuç toplam
öğle 1 tabak mercimek corbası
ara 1 kupa ballı süt
aksam 4 köfte 1 tabak salata 3 kaşık bulgur pilavı
yatmadan tarcınlı süt
biraz boğazım kötü, eşim hasta bana da biraz bulastı sanırım, spor fln hak getire
bugün biraz toparlanmaya calısacagım.
Teşekkür ederim canım nescafe sütlü :))Geçmiş olsun canım menün gayet güzel nescafe sade değil mi? Tatlında çok hoş olmuş ellerine sağlık :)
etmekte olur canım ama kalori olarak neredeyse denkler. Boşuna ekmek yememiş olursun ama şu var git gide soğutabilir seni ekmektenKızlaaar ekmeğe alışmaya başladım deliricem vallahi ya.
Onun yerin etimek yesem olur mu acep?
Teşekkür ederim canım nescafe sütlü :))
etmekte olur canım ama kalori olarak neredeyse denkler. Boşuna ekmek yememiş olursun ama şu var git gide soğutabilir seni ekmekten
Çok haklısın paketli gıdalardan özellikle uzak durmak istiyorumYa aslında öğünlerde az yemişsin o paketli gıdalarda olmasa müthiş olurdu ya
Bide şey de duydum ne kadar doğru bilmiyorum vücutta en çok nereden yağ alınıyorsa önce de oradan gidermiş senşn durumunda bunu ispatlıyor gibi ben güveniyorum sana ailenin yanında da dikkat edeceksin mesela bi ölçü koyabilirsin kendine cısslı şeylerden tadımlık yiycem diye hem mahrumiyet psikolojisine de girmemiş olursun hem de diyetini bozmamış olursun :)
Haydaaa neyse kuzum olan olmuş ceza olarak spor zor geliyordu sana bugün 10 dk yapmışsın yarın 20 dk yaparsın olmaz mı :)
Allah kabul etsin kuzumBen bugün oruca niyetlendim sahurumu yaptım birazdan yatarım gece yemek çok güzel duygu
Hastayken spor olmuyor ama menün çok güzelmiş afiyet ola :)günaydın herkese dünkü menü,
kahvaltı kasar omlet 1 dilim tahıllı ekmek 3 zeytin
ara 1 sade kahve ceviz kuru incir 1 avuç toplam
öğle 1 tabak mercimek corbası
ara 1 kupa ballı süt
aksam 4 köfte 1 tabak salata 3 kaşık bulgur pilavı
yatmadan tarcınlı süt
biraz boğazım kötü, eşim hasta bana da biraz bulastı sanırım, spor fln hak getire
bugün biraz toparlanmaya calısacagım.
Ödüle gel müthiş afiyet olsun hem de sağlıklı ödül olmuş :)Bugün kendime ödül ziyafeti çektim.
13:00
2 kaşık tavuk suyuna nohutlu bulgur pilavı
4 kaşık tavuklu dövme
1 haşlanmış tavuk sarma
1 kaşık şehriye çorbası
Bol marul salatası
Yeşilsoğan nane maydanoz
18:00
1,5 bardak süt
Sporu yazarım sonra..
110 mu squat :) wuu menü güzel afiyet olsunSelam kızlar bugün protein dışı yedim 3 gün bitince bugün ara ama haftasonu kilo almak yok
Sabah 06.00 2 küçük TB ekmek arası peynir
10.30 sade sekersiz cay
12.30 1 dilim pizza 1 bardak ayran (yemek goturmedim evden işyerinde pizza çıkacağını bilmiyodum)
15.30 sade şekersiz cay
18.00 2 tane meyve hurma yedim (1 tane 58 cal yaziyo netten vaktim)
18.30 2kupa yesilcay
20.30 şekersiz türk kahvesi
110 squat yaptım ip sayım şuan belli değil ama kaptanın ölçümlerinden fazla gaz yapmış bulunuyorum
Su 2.5 litre
Way wayyyy
Afiyet olsun gayet iyiSabah
2 dilim ekmek 1 kibrit kutusu tulum peyniri
1 tatlı kaşığı Tereyağ ve salça 1 tatlı kaşığı bal
2 tam ceviz
Ara 1 nescafe 2 kuru incir
Öğle
6 kaşık Taze fasulye
3 kaşık kadar süzme yoğurt
1 buçuk kase çorba
1 dilim ekmek
Ara
Fit tatlı yaptım bal kabağını fırına attım yumuşadı. 1 el ayası kadar miktara 1 yemek kaşığı tahin 1 tatlı kaşığı bal fındık ve ceviz koydum yedim. Güzeldi.
Akşam
125 gr kadar kırmızı et çok az yağda
4 kaşık bulgur pilavı
Mor lahana salatası havuç ızgara
Kızım hasta diye annem geldi. O yaptı yemekleri sağ olsun. Rahat ettim valla
Su 2 litreyi anca bulucam o kötü oldu
Yatmadan önce aç olmak daha iyi oluyor bana sanırımYogurdu yatrken yiyorum . Sabah 1 de haslanmis yumurtam vardi yazmayi unitmusumya yemeklerde tursu yiyorum kotu tarafi olur mu ki acaba
Kuzum bu yaptıgın spor yapılabılır galiba di mi çok zor degıl galibaSporumu yaptım geldim şimdi de tarçınlı süt içiyorum
Spor: 90gündedevribody evde ve evde kas serileri (2.hafta)
Su: 1,5lt filan acilen (2ye çıkarmalıyım )
Çay: 1 yeşilçay belki bir de papatya içerim
Ne iyi etmişsin köy havası iyi gelir :) bende oruçlu olduğum için çok iyi gidiyorGünaydın kızlar, hala biraz karnım ağrıyor ama annemin isteği üzerine onu köye getirdim :/ doyurucu kahvaltı ettim öğlene balık yiyeceğim, 1 baş parmağı kadar tulumba tatlısı yedim şuan trk cısım o, sizin nasıl gidiyor?
Canım iki farklı seri bunlar ben ikisini üstüste yapıyorum spor salonuna gitmiş gibi oluyorum kolay değil ama evde de yapılabilir şeyler bayağı kas ağrıları da çekiyorum demek ki işe yarıyor bide hafta hafta ilerleyen bi program olduğu için insana motivasyon sağlıyor denemek istersen link atayım sana gel beraber yapalımKuzum bu yaptıgın spor yapılabılır galiba di mi çok zor degıl galiba
Yazdıklarını okuyunca aklıma ilk gelen bal kbağı gözlemesi nasıl bişey tarif istiyorumBugun kendime kadtim var sanirim . Sabah 1 yufkadan bal kabagi gozlemesi yedim . Oglen yogurt ispanak . Sabah ki gozlemedn sonra hafif hecireyim dedim . Oglum pizza istedi . Birda anne kurabiyesi yapicam ona persembe gidiyorum icimde kalmasin . Kabak tatlim var ve aksama balkabagi corbasi yapicam .
Bu menuyle aksami nasil atlaticam bennn fikir verin arkadaslarrr
Allah kabul etsin canım belki bende pazartesi niyetlenirim 5gun tutsam çok iyi olurBen bugün oruca niyetlendim sahurumu yaptım birazdan yatarım gece yemek çok güzel duygu
Haftayada birinci olurmusuz deymesinler sonra keyfimizeOhh dereceye girdik silinir uyarılarımıZ
Yaa gercekten çok iyi sonuclar almışsınız hepinizi tebrik ediyorum kızlarCuma olsa da verdiğimiz kiloları yazsak tekrardan
Çok güzel bi menu olur kuzum, ay evet atsana link bir bakayımNe iyi etmişsin köy havası iyi gelir :) bende oruçlu olduğum için çok iyi gidiyorhiç cısım yok biz de anneannemler gidicez fırına tavuk sebze atıcaz onu yerim iftara inş
Canım iki farklı seri bunlar ben ikisini üstüste yapıyorum spor salonuna gitmiş gibi oluyorum kolay değil ama evde de yapılabilir şeyler bayağı kas ağrıları da çekiyorum demek ki işe yarıyor bide hafta hafta ilerleyen bi program olduğu için insana motivasyon sağlıyor denemek istersen link atayım sana gel beraber yapalım
Yazdıklarını okuyunca aklıma ilk gelen bal kbağı gözlemesi nasıl bişey tarif istiyorumakşam sadece çorba içsen yanına yoğurt ya da et türü bişey de olur kurabiye ve pizzadan yemesen yada ucundan tatlarına baksan olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?