Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

sen de benim gibisin, vücudu iyi tanımak lazım kesin bir şey var, 2 öğün yemek ve sıvıyı az almak iyi gelmemiş olabilir.
olabilir canım yoksa haftasonları abur cubur gömülürdüm yerdim artı çıkınca gözüme batmazdı ama bu sefer yemeyince anlam veremedim yarın tekrar tartılıcam bakalım

Yemeklere hayır demek neden bu kadar zor? Şuan masanın üzerinde bisküvi ve kurabiye var ama yemicem ya yememeliyim ! Anlık mutluluklar için şişman olmak istemiyorum artık
insanın gözünün önünde olunca çok zor, benim de genelde ikindi saatleri gözüm dönüyor, hemen süt içiyorum, ağzını bir şeylerle oyala, kahve çay süt soda fln cnm ben de evde resmen misafir ağırlayamıyorum, onlara hazırladıklarımdan kalıyor, içim gidiyor yememek için.

Kaptanım menü güzel.
Afiyet olsun.

Sporun da menü n de harika.

Menü güzel csnım.
Hadi bakalım detoksu da başarıyla atlat güzrl eksiler göreceğine inanıyorum.
teşekkürler cnm

Cem haftaya bomba gibi giriş yapmışsın çok beğendim hem menünü hem de sporları
sağol cnm gram gram gidince artık canıma tak etti

yaklaşık 1 hafta sonra ilk defa bebiş gündüz uykusu yapıyor ve ben kesintisiz 1.5 sa spor yapabildim, akılsız başın cezasını ayaklar çeker işte, bebiş daha minicikken nereye koysan orda duruyordu, o zamnlar emziricem diye homili gırtlak yaparsam böyle olur, şimdi de emziriyorum sanki işe yaradı onca tatlı

Zararın neresinden dönersen kardır yumağım

Aynen okulda masanın üstünde oluyor ama yemedim sade cay içtim, kazanan ben oldum çok şükür :) sen de cok iyi yapıyorsun süt ve turevleri buyuk kurtarıcı ya

Canım sağlıklı merak etme. Sütü sade içmiyorum. Karışım ile günlük almam gereken vitamin mineral alıyorum.. Reklam olmasın diye süt yazıyorum sadece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…