- 2 Temmuz 2012
- 3.202
- 5.050
- 158
Abovvv ne kadar az yemişsinDünkü menüm
10:00
1 büyük balık
Bol salata
Bol nane maydanoz
17:00
1,5 bardak süt
23:30
1 kase ev yoğurdu
100
dün akşam içtim kuzumda bugünde aynı çıkarsam diye korktum tartılmadım bu akşamda içerim yarın sabah tartılırımÖdem mi tutuyosun acaba.. Yeşil çay iç tatlım.
olabilir canım yoksa haftasonları abur cubur gömülürdüm yerdim artı çıkınca gözüme batmazdı ama bu sefer yemeyince anlam veremedim yarın tekrar tartılıcam bakalımsen de benim gibisin, vücudu iyi tanımak lazım kesin bir şey var, 2 öğün yemek ve sıvıyı az almak iyi gelmemiş olabilir.
insanın gözünün önünde olunca çok zor, benim de genelde ikindi saatleri gözüm dönüyor, hemen süt içiyorum, ağzını bir şeylerle oyala, kahve çay süt soda fln cnm ben de evde resmen misafir ağırlayamıyorum, onlara hazırladıklarımdan kalıyor, içim gidiyor yememek için.Yemeklere hayır demek neden bu kadar zor? Şuan masanın üzerinde bisküvi ve kurabiye var ama yemicem ya yememeliyim ! Anlık mutluluklar için şişman olmak istemiyorum artık
teşekkürler cnmKaptanım menü güzel.
Afiyet olsun.
Sporun da menü n de harika.
Menü güzel csnım.
Hadi bakalım detoksu da başarıyla atlat güzrl eksiler göreceğine inanıyorum.
sağol cnm gram gram gidince artık canıma tak ettiCem haftaya bomba gibi giriş yapmışsın çok beğendim hem menünü hem de sporları
Zararın neresinden dönersen kardıryaklaşık 1 hafta sonra ilk defa bebiş gündüz uykusu yapıyor ve ben kesintisiz 1.5 sa spor yapabildim, akılsız başın cezasını ayaklar çeker işte, bebiş daha minicikken nereye koysan orda duruyordu, o zamnlar emziricem diye homili gırtlak yaparsam böyle olur, şimdi de emziriyorum sanki işe yaradı onca tatlı
yumakcım benide gazlasana sporu artırayım sen gibisağol cnm gram gram gidince artık canıma tak etti
bir ara sen 10000 ip atlıyordunyumakcım benide gazlasana sporu artırayım sen gibi
2.000 - 3.000 atlamaya düşürdüm 2 gündür hiç atlamadımbir ara sen 10000 ip atlıyordun
Devam ediyor musun hala
Ya ben 300 den fazla atlayamıyorum ipi bıraktım zaten
Bugün kendini zorla bakalım kuzum ama yaz buraya yapıp yapmadığını2.000 - 3.000 atlamaya düşürdüm 2 gündür hiç atlamadım
Aynen okulda masanın üstünde oluyor ama yemedim sade cay içtim, kazanan ben oldum çok şükür :) sen de cok iyi yapıyorsun süt ve turevleri buyuk kurtarıcı yainsanın gözünün önünde olunca çok zor, benim de genelde ikindi saatleri gözüm dönüyor, hemen süt içiyorum, ağzını bir şeylerle oyala, kahve çay süt soda fln cnm ben de evde resmen misafir ağırlayamıyorum, onlara hazırladıklarımdan kalıyor, içim gidiyor yememek için.
Canım sağlıklı merak etme. Sütü sade içmiyorum. Karışım ile günlük almam gereken vitamin mineral alıyorum.. Reklam olmasın diye süt yazıyorum sadece..Keşke yiyebilseydim ama malesef fırsat bulamadım. Çok severim salatayı
Kaptanım istersen kız gene de dicem. Ben hiç sağlıklı bulmuyorum senin beslenmeni. Normal yeme düzenine geçince yediklerini vücudun depolayabilir.
vallahi maşallahın var tebrik ederim süper
Cem kim be yaaCem haftaya bomba gibi giriş yapmışsın çok beğendim hem menünü hem de sporları
Kız ne 10000 ibir ara sen 10000 ip atlıyordun
Devam ediyor musun hala
Ya ben 300 den fazla atlayamıyorum ipi bıraktım zaten
Ben atladım2.000 - 3.000 atlamaya düşürdüm 2 gündür hiç atlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?