Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

1 tabak kabak tatlısı fazla olmuş sanki

Bide isten gelince iftar yapmadan tartildim cuma 61.5 bugün 64.5 ben bu isten hic bi şey anlamadım yemiyorum spor yapıyorum cozutmuyorum yine 3 kilo sıkıldım

Ya kızlar inanılmaz modum düşük ağlayanım var bişey olduğundan da değil yapmam gereken bir sürü şey var ama onları yapacak güç bende Yok gibi hissediyorum yapmadıkça daha çok moralim bozuluyorum kimseye de anlatamadım buraya yazdım ben de püf içim sıkılıyor resmen uyusam uyuyamıyorum kalksam kalkamıyorum herkesin lafı batıyor gibi boş boş boşluğa bakıyorum yemek yemek istiyorum dolapta ne varsa hıncımı alana kadar yemek istemiyorum onları da yiyemeyince daha da mutsuz oluyorum niye bu kadar modum düşük anlamadım üstelik bugün tatlı bile yedim kar etmedi bana :/

İyi geceler kızlar yine kr ağırlıklı bir menü oldu

Sabah: 2 dilim tbden peynirli tost, salça az bal ve lor, çay
Ara: turk kahvesi
Öğlen: 1 kase bulgur pilavı ve yoğurt
Ara: 1 mandalina
Akşam: 2 çiğköfte, 1,5 parca börek çay
Ara: yeşilçay ve turk kahvesi

Kızlar menude börek vardı kacamadım ama cok şükür herhangi bi tatlı veya paketli bi cıs yok

Bu günkü menüm.
Sabah 9.00
2 kk peynir
2 dilim ekmek
Domates
Salatslık

Öğlen 13.00
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt

Ara 16.00
1 dilim ekmek ve 1 kk peynirden tost

Akşam 19.30
Bol salata

Ara 21.00
1 elma

3 litre su
25 dk + 25 dk yürüyüş. ( okula yürüyerek gidip grldim.)

Süper bir menü.
Afiyet olsun.

Kabak tatlısı dışında süperrr.

Bide isten gelince iftar yapmadan tartildim cuma 61.5 bugün 64.5 ben bu isten hic bi şey anlamadım yemiyorum spor yapıyorum cozutmuyorum yine 3 kilo sıkıldım

Menü güzrl csnım.
Artının sebepsiz snlamadım.
Ödem olmuşsun bence.
Ödrm atıcı çsylar iç bskim. Bir dene.

Zerenom ne oldu sana.
Enerjine hayrandı..
Bu evreyi yemeden atlat canım.
Yigıncd pişmanlıkla bu süreç daha da uzun sürecek. Ne kadar az hasarla atlatırsan o kadar çsbuk atlatacaksın.

Ćok iyi değil perinam.
Yarın biraz daha dikkat.

Ahh canım ya kiyamam sana bazen insan sebepsiz öyle olabiliyor Allah yar ve yardımcı olsun hayırlara vesile olur inşallah

Kuzum ya ne oldu sana böyle, bak biz burada yanındayız nolur sakin ol, uyumaya calış yarın yeni bir gün, önemli olan bu karamsarlığı zararsız atlatman kuzum

ısırgan çayı içersin ve de yoğurda bol bol dereotu ekle
aslında yoğurt kürü olabilir senin için
yoğurdun yanında bol bol yeşillik yersin
ben emzirdiğim dönemde mutfak manav gibiydi
Bunu yapcam canım. Bi deneyeyim bakayım ne olacak. Valla ben tulum peynirinin cevizin çok faydasını gördüm.
Menün çok güzel olmuş
Çok güzel allah kabul etsin inşaallah arkadaşım

tercihlerin kalorili ama az olmuş. Az bir şey yiyorsun ama totalde kalori tutuyor. En gıcık olduğum şey

Canım yapacak olduklarının hepsini birden düşünme. Parça parça ilerle. Küçük hedefler yap. Yapmadıkça moralin bozuluyorsa emin ol yedikçe de moralin bozulacak. Bu zamana kadar yedikte ne oldu. Teselliyi yemekte buluyoruz. Aynen ben öyleyim işte. Ama hayallerimiz var. Hepsi çok güzel olanından. Mesela şimdiki hedefin dolaptan bir şey yememek olsun kaçamak olarak. Nacizane tavsiyemdir efendim

Menüm
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı Tereyağ ve salça
5 zeytin
Domates biber
Ara 1 nescafe 2 kuru incir
Öğle bir tabak ıspanak kavurdum ortasına 1 yumurta kırdım
1 buçuk kase yoğurt
1 dilim ekmek
Ara 1 nescafe
Akşam fırında balık
1 dilim ekmek
Onu da taa saat kaçta yedim kızım fırsat vermedi
Su 2 litre gece içtiklerimi de yazarsam 3 olur aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…