- 2 Temmuz 2012
- 3.202
- 5.050
- 158
yok kuzum eşim almış özellikle oğlum sahanda yumurtayı çok sevdiği içinGüle güle git canım gezmeye mi gidiyorsun iş için mi?
Detoksun hayırlı olsun canım :) 2 gün yapıcaksın di mi
Bence Harika bir menü olmuş afiyet olsun yumurtan çift sarılı mı çıktı
Yegenimin dugunu var canimGüle güle git canım gezmeye mi gidiyorsun iş için mi?
Detoksun hayırlı olsun canım :) 2 gün yapıcaksın di mi
Bence Harika bir menü olmuş afiyet olsun yumurtan çift sarılı mı çıktı
NeHollandaya gidiyorum ve muhtemelen onlarda tarti yok cunku hicbirinde kilo derdi yok
Oh bee bi an kalıcı gidiyosun sandımdı.Yegenimin dugunu var canim
1 tabak kabak tatlısı fazla olmuş sankiBugun ki menum
Sabah
1 dlim tb ekmwgi
2 yumurta
3 yk ovma peynir
8 zeytin
Bol yesillik
Ogle
1 tabak corba
1 tabak karnibahar
Ara
1 tabak kabak tatlisi
1 mandalina
Aksam
1 tabak corba
1 tabak karnibahar
1 dilim tb ekmegi
3 lt su
10 gibi biberli yogurdumu yerim insallah
Menün çok güzelKızlar selam sahur menüm
2 haşlama yumurta 3sosis 1diklim peynir 1 dilim helva 1 yeşil zeytin 2 TM buğday ekmeği 1kupa şekersiz cay
İftar menüm
1 tabak mercimek çorbası 2tane nugget 1 bardak ayran
Spor 140 squat ipte atlicam daha atlamadım
2 kupa yesilcay
Sabah bir kase pulbiberli naneli limonlu yoğurt
2 saat sonra bir kaşarlı tost 4 yeşil zeytin 2 çubuk peynir
öğleyin bir sahanda yumurta(çift sarılı) 2 ince dilim ekmek bir avokadonun yarısı
ara bikaç tane kuru üzüm 2 kuru kayısı
akşam bir kase lahana çorbası
Bugun ki menum
Sabah
1 dlim tb ekmwgi
2 yumurta
3 yk ovma peynir
8 zeytin
Bol yesillik
Ogle
1 tabak corba
1 tabak karnibahar
Ara
1 tabak kabak tatlisi
1 mandalina
Aksam
1 tabak corba
1 tabak karnibahar
1 dilim tb ekmegi
3 lt su
Kızlar selam sahur menüm
2 haşlama yumurta 3sosis 1diklim peynir 1 dilim helva 1 yeşil zeytin 2 TM buğday ekmeği 1kupa şekersiz cay
İftar menüm
2 kupa yesilcay
Bide isten gelince iftar yapmadan tartildim cuma 61.5 bugün 64.5 ben bu isten hic bi şey anlamadım yemiyorum spor yapıyorum cozutmuyorum yine 3 kilo sıkıldım
Ya kızlar inanılmaz modum düşük ağlayanım var bişey olduğundan da değil yapmam gereken bir sürü şey var ama onları yapacak güç bende Yok gibi hissediyorum yapmadıkça daha çok moralim bozuluyorum kimseye de anlatamadım buraya yazdım ben de püfiçim sıkılıyor resmen uyusam uyuyamıyorum kalksam kalkamıyorum herkesin lafı batıyor gibi boş boş boşluğa bakıyorum yemek yemek istiyorum dolapta ne varsa hıncımı alana kadar yemek istemiyorum onları da yiyemeyince daha da mutsuz oluyorum niye bu kadar modum düşük anlamadım üstelik bugün tatlı bile yedim kar etmedi bana :/
İyi geceler kızlar yine kr ağırlıklı bir menü oldu
Sabah: 2 dilim tbden peynirli tost, salça az bal ve lor, çay
Ara: turk kahvesi
Öğlen: 1 kase bulgur pilavı ve yoğurt
Ara: 1 mandalina
Akşam: 2 çiğköfte, 1,5 parca börek çay
Ara: yeşilçay ve turk kahvesi
Kızlar menude börek vardı kacamadım ama cok şükür herhangi bi tatlı veya paketli bi cıs yok
Ahh canım ya kiyamam sana bazen insan sebepsiz öyle olabiliyor Allah yar ve yardımcı olsun hayırlara vesile olur inşallahYa kızlar inanılmaz modum düşük ağlayanım var bişey olduğundan da değil yapmam gereken bir sürü şey var ama onları yapacak güç bende Yok gibi hissediyorum yapmadıkça daha çok moralim bozuluyorum kimseye de anlatamadım buraya yazdım ben de püfiçim sıkılıyor resmen uyusam uyuyamıyorum kalksam kalkamıyorum herkesin lafı batıyor gibi boş boş boşluğa bakıyorum yemek yemek istiyorum dolapta ne varsa hıncımı alana kadar yemek istemiyorum onları da yiyemeyince daha da mutsuz oluyorum niye bu kadar modum düşük anlamadım üstelik bugün tatlı bile yedim kar etmedi bana :/
Kuzum ya ne oldu sana böyle, bak biz burada yanındayız nolur sakin ol, uyumaya calış yarın yeni bir gün, önemli olan bu karamsarlığı zararsız atlatman kuzumYa kızlar inanılmaz modum düşük ağlayanım var bişey olduğundan da değil yapmam gereken bir sürü şey var ama onları yapacak güç bende Yok gibi hissediyorum yapmadıkça daha çok moralim bozuluyorum kimseye de anlatamadım buraya yazdım ben de püfiçim sıkılıyor resmen uyusam uyuyamıyorum kalksam kalkamıyorum herkesin lafı batıyor gibi boş boş boşluğa bakıyorum yemek yemek istiyorum dolapta ne varsa hıncımı alana kadar yemek istemiyorum onları da yiyemeyince daha da mutsuz oluyorum niye bu kadar modum düşük anlamadım üstelik bugün tatlı bile yedim kar etmedi bana :/
Bunu yapcam canım. Bi deneyeyim bakayım ne olacak. Valla ben tulum peynirinin cevizin çok faydasını gördüm.ısırgan çayı içersin ve de yoğurda bol bol dereotu ekle
aslında yoğurt kürü olabilir senin için
yoğurdun yanında bol bol yeşillik yersin
ben emzirdiğim dönemde mutfak manav gibiydi
Menün çok güzel olmuşBugun ki menum
Sabah
1 dlim tb ekmwgi
2 yumurta
3 yk ovma peynir
8 zeytin
Bol yesillik
Ogle
1 tabak corba
1 tabak karnibahar
Ara
1 tabak kabak tatlisi
1 mandalina
Aksam
1 tabak corba
1 tabak karnibahar
1 dilim tb ekmegi
3 lt su
Çok güzel allah kabul etsin inşaallah arkadaşımKızlar selam sahur menüm
İftar menüm
2 kupa yesilcay
Bide isten gelince iftar yapmadan tartildim cuma 61.5 bugün 64.5 ben bu isten hic bi şey anlamadım yemiyorum spor yapıyorum cozutmuyorum yine 3 kilo sıkıldım
tercihlerin kalorili ama az olmuş. Az bir şey yiyorsun ama totalde kalori tutuyor. En gıcık olduğum şeyİyi geceler kızlar yine kr ağırlıklı bir menü oldu
Sabah: 2 dilim tbden peynirli tost, salça az bal ve lor, çay
Ara: turk kahvesi
Öğlen: 1 kase bulgur pilavı ve yoğurt
Ara: 1 mandalina
Akşam: 2 çiğköfte, 1,5 parca börek çay
Ara: yeşilçay ve turk kahvesi
Kızlar menude börek vardı kacamadım ama cok şükür herhangi bi tatlı veya paketli bi cıs yok
Canım yapacak olduklarının hepsini birden düşünme. Parça parça ilerle. Küçük hedefler yap. Yapmadıkça moralin bozuluyorsa emin ol yedikçe de moralin bozulacak. Bu zamana kadar yedikte ne oldu. Teselliyi yemekte buluyoruz. Aynen ben öyleyim işte. Ama hayallerimiz var. Hepsi çok güzel olanından. Mesela şimdiki hedefin dolaptan bir şey yememek olsun kaçamak olarak. Nacizane tavsiyemdir efendimYa kızlar inanılmaz modum düşük ağlayanım var bişey olduğundan da değil yapmam gereken bir sürü şey var ama onları yapacak güç bende Yok gibi hissediyorum yapmadıkça daha çok moralim bozuluyorum kimseye de anlatamadım buraya yazdım ben de püfiçim sıkılıyor resmen uyusam uyuyamıyorum kalksam kalkamıyorum herkesin lafı batıyor gibi boş boş boşluğa bakıyorum yemek yemek istiyorum dolapta ne varsa hıncımı alana kadar yemek istemiyorum onları da yiyemeyince daha da mutsuz oluyorum niye bu kadar modum düşük anlamadım üstelik bugün tatlı bile yedim kar etmedi bana :/
Orda da devam edicem de . Takima neden girdin diyince bi şok oldumNene zaman döncen e takıma niye girdin
Evet yaa1 tabak kabak tatlısı fazla olmuş sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?