CanımmmSen de iyi ki varsın biliyor musun
Cennet hurması domates gibi olan mevsimi geçmeden hepsini mideye indiresin var ama Trabzon hurması cennet elması diyen ler de ismine tam vakıf değilim :)kızlar cennet hurmasın dediğiniz kuru hurma değil mi hacdan gelen, yoksa bir de büyük yuvarlak meyve şeklinde hurma var da merak ettim listelerde sıklıkla görüyorum.
cnm sonra iyi hissettiğini yazmışsın çok sevindim, bana da sık olur bu, hemen camı açıp temiz hava alırım, hareketli müzik açarım, yaz gelmiş tatile gitmişim gibi düşünürüm, ben de tatlıya sarılıyorum böyle durumlarda ama bu ara hemen o hissiyat gelince açıp netten 2 dk ağır yaşamlar belgeselinden bir bölüme bakıyorum, silkelenip kendime geliyorum.
İlginç bir menü olmuş sabah balık sonra da sadece süt ürünleri afiyet olsun KaptanımDünkü menüm
10:00
1 büyük balık
Bol salata
Bol nane maydanoz
17:00
1,5 bardak süt
23:30
1 kase ev yoğurdu
100
Harika olmuş canım afiyet olsun sporun da nasıl güzel maşallahGünaydın arkadaşlar, dün akşam yazamadım çünkü artık yorgunluktan sızmıştım, bütün gün bebiş temizlik yemek üstüne de 2 saat spor yapınca duş alıp direk uyudum bebiş uyuyunca.
Merak etme kaptan, dün sıkı tuttum bugün tartılmayacaktım ama dayanamadım bir bakayım dedim neler oluyor + yı vermişim üstüne - yapmışım, inşallah cumaya kadar böyle gidebilirim.
Dünkü menü:
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta, peynir,4 zeytin, salatalık biber ceviz
Ara: 1 elma
Öğle: 1 tabak sarımsaklı yoğurdun içine haşlanmış karnabahar, havuç ve ceviz koydum yedim
Ara: 1 bardak şekersiz sütlü kahve
Akşam: limonlu salata 1 tabak
spor: sabah 45 dk koşubandında yürüyüş+ 30 dk cardio egzersiz
akşam 30 dk cardio egzersiz
su: 3lt sonundaaa
Aslında senin detoks uygulanabilir bişey sabah normal kahvaltı akşama kadar da ayran çorbası sonuçlarını merak ediyorum ayranın içinde döğme filan vardı di mi?Günaydın kızlar bugün detox yapıyorum
sabah kalktım bir bardak ılık su içtim üstüne bir bardak yeşil çay
1 yumurta domates salatalık küçücük bir parça süzme peynir
ve ince bir dilim kepek ekmekli kahvaltımı yaptım
saat 12 de ayran içmeye başlayacağım
bakalım inşallah kaçamaksız başaracağım iki günlük bu detoxsu
Börek ve çubuk kraker çok güzel parladılar ordanya kızlar karnım öyle şişki anlatamam regl olmak üzereyim onun etkisi var
dünkü menüm
sabah
1 börek
öğlen
bir kase tarhana çorbası
ara
çubuk kraker
mandalina
akşam
1 küçük kase salata
1 kase cacık
1 kase çorba
ara
ıhlamur
Heralde oruçtan ötürü öyle çıktı çünkü haftasonu çok iyi toparlamıştın sıkma canınıdün akşam içtim kuzumda bugünde aynı çıkarsam diye korktum tartılmadım bu akşamda içerim yarın sabah tartılırım
İnş tatlımregl oldum nasıl mutluyum anlatamam
şimdi ödem atma zamanı bol bol su ve bitki çayı sanırım 2-3 gün içinde şişkinliğim gider
ve cuma günü 54.9 olurum Allahımmmm artık 55 altına düşmek istiyorum
Yemeklere hayır demek neden bu kadar zor? Şuan masanın üzerinde bisküvi ve kurabiye var ama yemicem ya yememeliyim ! Anlık mutluluklar için şişman olmak istemiyorum artık
2bin 3bin düşmüş hali mi kız2.000 - 3.000 atlamaya düşürdüm 2 gündür hiç atlamadım
Hmm mesela senin profilindeki foto beni gazlıyoryumakcım benide gazlasana sporu artırayım sen gibi
ben varım kaptanKızlar bu hafta kapışalımmı kimin yüzdesi daha fazla olcakk
Ben atladımevvelsi gün 300 dün 100 seni geçmişimm
görürsünüz bu akşam
Heralde oruçtan ötürü öyle çıktı çünkü haftasonu çok iyi toparlamıştın sıkma canını
2bin 3bin düşmüş hali mi kız
evt ya bende profil beni gazlasın diye genelde öyle resimler tercih ediyorum ama dediğin gibi başlarsam devamı geliyoda kendimi hafif ve mutlu hissediyormda ahh o başlayana adarHmm mesela senin profilindeki foto beni gazlıyorşimdi kış, kalın bol giysiler montlar hırkalar oramızı buramızı kapatıyor ama şöyle nisan mayıs gelince püfür püfür giyinesi geliyor insanın, o zamn nolcak o göbişler basenler pörtlemiş sırt etleri başlarken içimden on yüz bin bahane buluyorum ama sporu bitirince kendimi çok mutlu hissediyorum
bende varım kapışalım da seni yeneyimKızlar bu hafta kapışalımmı kimin yüzdesi daha fazla olcakk
SivilcemCem kim be yaa
yok canım ben öyle buğdaylı mercimekli yiyemem diye sadece ayran içiyorum öğlen evdekine sadece salatalık rendeledimCanımmm
Cennet hurması domates gibi olan mevsimi geçmeden hepsini mideye indiresin var ama Trabzon hurması cennet elması diyen ler de ismine tam vakıf değilim :)
Gerçekten öyle biraz kafayı dağıtmak işe yarıyor saol canım ağır yaşamları bende bi ara çok izliyordum sonra sıkıldım bıraktım :)
İlginç bir menü olmuş sabah balık sonra da sadece süt ürünleri afiyet olsun Kaptanım
Harika olmuş canım afiyet olsun sporun da nasıl güzel maşallah
Aslında senin detoks uygulanabilir bişey sabah normal kahvaltı akşama kadar da ayran çorbası sonuçlarını merak ediyorum ayranın içinde döğme filan vardı di mi?
Börek ve çubuk kraker çok güzel parladılar ordanama genel olarak hafif bir menü olmuş tatlım afiyet olsun
Heralde oruçtan ötürü öyle çıktı çünkü haftasonu çok iyi toparlamıştın sıkma canını
İnş tatlım
Ah bi bilsek
Yok atlayacak benim yüzümü kara çıkarmaz o
Ben de varım ama menülere bakılırsa en az senin 2BHB nin gözüküyor hadi bakalım siz uçurursunuz gibiKızlar bu hafta kapışalımmı kimin yüzdesi daha fazla olcakk
Ben atladımevvelsi gün 300 dün 100 seni geçmişimm
Kızlar bu hafta kapışalımmı kimin yüzdesi daha fazla olcakk
kızalr 2. ayranımı içtim şimdilik hiç bir sorun yok umarım akşam evde yaramazlık yapmam
kızalr 2. ayranımı içtim şimdilik hiç bir sorun yok umarım akşam evde yaramazlık yapmam
ne yaptın kuzum biraz daha iyi misinElim ayağım titriyor kızlar sanırım tansiyon düştü ne yapsam acaba bı salata yesemmi
Bu aralar öyle çok ilgincim.. Sağol canımmCanımmm
Cennet hurması domates gibi olan mevsimi geçmeden hepsini mideye indiresin var ama Trabzon hurması cennet elması diyen ler de ismine tam vakıf değilim :)
Gerçekten öyle biraz kafayı dağıtmak işe yarıyor saol canım ağır yaşamları bende bi ara çok izliyordum sonra sıkıldım bıraktım :)
İlginç bir menü olmuş sabah balık sonra da sadece süt ürünleri afiyet olsun Kaptanım
Harika olmuş canım afiyet olsun sporun da nasıl güzel maşallah
Aslında senin detoks uygulanabilir bişey sabah normal kahvaltı akşama kadar da ayran çorbası sonuçlarını merak ediyorum ayranın içinde döğme filan vardı di mi?
Börek ve çubuk kraker çok güzel parladılar ordanama genel olarak hafif bir menü olmuş tatlım afiyet olsun
İnş tatlım
Ah bi bilsek
Hurma incir varsa ye canım 1 kase yoğurtlaElim ayağım titriyor kızlar sanırım tansiyon düştü ne yapsam acaba bı salata yesemmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?