Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Sen de iyi ki varsın biliyor musun
Canımmm

Cennet hurması domates gibi olan mevsimi geçmeden hepsini mideye indiresin var ama Trabzon hurması cennet elması diyen ler de ismine tam vakıf değilim :)

Gerçekten öyle biraz kafayı dağıtmak işe yarıyor saol canım ağır yaşamları bende bi ara çok izliyordum sonra sıkıldım bıraktım :)

Dünkü menüm

10:00
1 büyük balık
Bol salata
Bol nane maydanoz

17:00
1,5 bardak süt

23:30
1 kase ev yoğurdu

100
İlginç bir menü olmuş sabah balık sonra da sadece süt ürünleri afiyet olsun Kaptanım

Harika olmuş canım afiyet olsun sporun da nasıl güzel maşallah

Aslında senin detoks uygulanabilir bişey sabah normal kahvaltı akşama kadar da ayran çorbası sonuçlarını merak ediyorum ayranın içinde döğme filan vardı di mi?
Börek ve çubuk kraker çok güzel parladılar ordan ama genel olarak hafif bir menü olmuş tatlım afiyet olsun

dün akşam içtim kuzumda bugünde aynı çıkarsam diye korktum tartılmadım bu akşamda içerim yarın sabah tartılırım
Heralde oruçtan ötürü öyle çıktı çünkü haftasonu çok iyi toparlamıştın sıkma canını

İnş tatlım

Yemeklere hayır demek neden bu kadar zor? Şuan masanın üzerinde bisküvi ve kurabiye var ama yemicem ya yememeliyim ! Anlık mutluluklar için şişman olmak istemiyorum artık
Ah bi bilsek
2.000 - 3.000 atlamaya düşürdüm 2 gündür hiç atlamadım
2bin 3bin düşmüş hali mi kız

yumakcım benide gazlasana sporu artırayım sen gibi
Hmm mesela senin profilindeki foto beni gazlıyorşimdi kış, kalın bol giysiler montlar hırkalar oramızı buramızı kapatıyor ama şöyle nisan mayıs gelince püfür püfür giyinesi geliyor insanın, o zamn nolcak o göbişler basenler pörtlemiş sırt etleri başlarken içimden on yüz bin bahane buluyorum ama sporu bitirince kendimi çok mutlu hissediyorum

Ben atladımevvelsi gün 300 dün 100seni geçmişimm

aynen kaptan geçmişsin
görürsünüz bu akşam
Heralde oruçtan ötürü öyle çıktı çünkü haftasonu çok iyi toparlamıştın sıkma canını

2bin 3bin düşmüş hali mi kız

inşallah canım oruçtan dolayıdır bi ara kaptanın ip topiğinde 7.takımdan bi kız yazıyodu 10.000 atlıyodu onun gazıyla bendee atladıydım sonra 5.000 e düşürdüm derken tembellik vurdu 2000-3000 gidip geldim 2 gündür hiç atlamadım
evt ya bende profil beni gazlasın diye genelde öyle resimler tercih ediyorum ama dediğin gibi başlarsam devamı geliyoda kendimi hafif ve mutlu hissediyormda ahh o başlayana adar

yok canım ben öyle buğdaylı mercimekli yiyemem diye sadece ayran içiyorum öğlen evdekine sadece salatalık rendeledim
nane koydum cacık gibi yapıp öyle içtim

Ben atladımevvelsi gün 300 dün 100seni geçmişimm

Süpersiniz ya.
Ben hiç beceremedim bu ip atlamayı.
Bantta yürüyüs bana en eğlencelisi geliyor.
Telefonda takip ettiğim diziyi açıyorum vakit cabuk geçiyor.

Kızlar bu hafta kapışalımmı kimin yüzdesi daha fazla olcakk

Hadi bakalım ben de yarıştayım.
Geçen cumaya göre cok iyi geliyorum.

kızalr 2. ayranımı içtim şimdilik hiç bir sorun yok umarım akşam evde yaramazlık yapmam

Yapmıyacağım diye bilinçaltına yerleştir..
Aksi halde kaçamak gelir.
Ben cumartesinden beri hiç kaçamaksız gidiyorum . Cumaya iyi bir eksi bekliyorum.

Bu aralar öyle çok ilgincim.. Sağol canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…