Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ahh canım ya kiyamam sana bazen insan sebepsiz öyle olabiliyor Allah yar ve yardımcı olsun hayırlara vesile olur inşallah

Kuzum ya ne oldu sana böyle, bak biz burada yanındayız nolur sakin ol, uyumaya calış yarın yeni bir gün, önemli olan bu karamsarlığı zararsız atlatman kuzum

Çok saolun kızlar Allah razı olsun şimdi daha iyiyim bi arkadaşımla da konuştum beni bayağı rahatlattı şimdide mesajlarınızı gördüm çok daha iyi oldum :) hiçbirşey yemedim moralim de daha iyi haklısınız kendime fazla yükleniyorum galiba sonra da yapamayınca moralim daha çok bozuluyor insan en çok kendisine insafsız ve merhametsiz oluyor galiba yapamadığım her plan için kendime çok kızıyorum ve suçluyorum halbuki değiştirmem gereken bişiler var demek mi bi bulabilsem :) tekrar çok saolun iyi ki varsınız

dünkü menüm
kahvaltı 10.00
domates
salatalık
biraz yumurta
peynir
2 dilim ekmek

akşam 19.30
domates
salatalık
peynir
1 dilim ekmek

ara 21.00
1 küçük muz

1.5 lt su
2 saat yürüyüş

bugünkü menüm
kahvaltı 11.00
domates
salatalık
peynir
1 haşlanmış yumurta

akşam 18.00
2 parça bitter

1.5 lt su
2 saat yürüyüş

Valla bende aşırı seviyorum bi oturuşta 10 tane yiyebilirim ama zaten çok olan o değil sonra yediklerimde
kızlar cennet hurmasın dediğiniz kuru hurma değil mi hacdan gelen, yoksa bir de büyük yuvarlak meyve şeklinde hurma var da merak ettim listelerde sıklıkla görüyorum.

güzel menü cnm az yemişsin

Yegenimin dugunu var canim
iyi yolculuklar, iyi eğlenceler şimdiden

güzel menü ama bu kabak bitmek bilmedibenim de canım çekti

güzel menü cnm

Bide isten gelince iftar yapmadan tartildim cuma 61.5 bugün 64.5 ben bu isten hic bi şey anlamadım yemiyorum spor yapıyorum cozutmuyorum yine 3 kilo sıkıldım
sen de benim gibisin, vücudu iyi tanımak lazım kesin bir şey var, 2 öğün yemek ve sıvıyı az almak iyi gelmemiş olabilir.

cnm sonra iyi hissettiğini yazmışsın çok sevindim, bana da sık olur bu, hemen camı açıp temiz hava alırım, hareketli müzik açarım, yaz gelmiş tatile gitmişim gibi düşünürüm, ben de tatlıya sarılıyorum böyle durumlarda ama bu ara hemen o hissiyat gelince açıp netten 2 dk ağır yaşamlar belgeselinden bir bölüme bakıyorum, silkelenip kendime geliyorum.

cnm güzel menü bence, akşam ekmek yerine salata yesen aslında çok da acıkmazsın bence

kuzum sen baya az yiyorsun yaw, akşamları özellikle, iyi dayanıyorsun

Günaydın arkadaşlar, dün akşam yazamadım çünkü artık yorgunluktan sızmıştım, bütün gün bebiş temizlik yemek üstüne de 2 saat spor yapınca duş alıp direk uyudum bebiş uyuyunca.
Merak etme kaptan, dün sıkı tuttum bugün tartılmayacaktım ama dayanamadım bir bakayım dedim neler oluyor + yı vermişim üstüne - yapmışım, inşallah cumaya kadar böyle gidebilirim.
Dünkü menü:
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta, peynir,4 zeytin, salatalık biber ceviz
Ara: 1 elma
Öğle: 1 tabak sarımsaklı yoğurdun içine haşlanmış karnabahar, havuç ve ceviz koydum yedim
Ara: 1 bardak şekersiz sütlü kahve
Akşam: limonlu salata 1 tabak
spor: sabah 45 dk koşubandında yürüyüş+ 30 dk cardio egzersiz
akşam 30 dk cardio egzersiz
su: 3lt sonundaaa

cnm güzel menü bence, akşam ekmek yerine salata yesen aslında çok da acıkmazsın bence
Keşke yiyebilseydim ama malesef fırsat bulamadım. Çok severim salatayı
Dünkü menüm

10:00
1 büyük balık
Bol salata
Bol nane maydanoz

17:00
1,5 bardak süt

23:30
1 kase ev yoğurdu

100
Kaptanım istersen kız gene de dicem. Ben hiç sağlıklı bulmuyorum senin beslenmeni. Normal yeme düzenine geçince yediklerini vücudun depolayabilir.
vallahi maşallahın var tebrik ederim süper

Günaydın kızlar bugün detox yapıyorum
sabah kalktım bir bardak ılık su içtim üstüne bir bardak yeşil çay
1 yumurta domates salatalık küçücük bir parça süzme peynir
ve ince bir dilim kepek ekmekli kahvaltımı yaptım

saat 12 de ayran içmeye başlayacağım
bakalım inşallah kaçamaksız başaracağım iki günlük bu detoxsu

Dünkü menüm

10:00
1 büyük balık
Bol salata
Bol nane maydanoz

17:00
1,5 bardak süt

23:30
1 kase ev yoğurdu

100

Kaptanım menü güzel.
Afiyet olsun.

Sporun da menü n de harika.

Menü güzel csnım.
Hadi bakalım detoksu da başarıyla atlat güzrl eksiler göreceğine inanıyorum.

Cem haftaya bomba gibi giriş yapmışsın çok beğendim hem menünü hem de sporları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…