- 18 Haziran 2015
- 3.274
- 3.182
- 83
- 50
:))niye inanmadın kız ne güzel işte spor hocası bile farketmiş sen kickboksu bırakmış mıydın ?haha bilemem :) bugün eski spor hocamla konuştum kız kendine naptın sen çok zayıflamışsın dedi hocam kilom öyle aşırı değişmedi dedim ama incelmişsin çok dedi bide spora çağırdı salona karın kası yapalım sana 2 aya toparlarsın sen dedi nedense inanamadım
Kaptan ne der Bilmiyorum ama belki tartı farkı eklenip o şekilde hesaplanır kaç hafta kalacaktın?Arkadaslar
Burada tarti var Allahtan. Ama farkli tartiyor 67 geldim . Yarin tartilicam ama ev tartimla ayni olmayacak ne yapayim kaptan @akrep33
hayallah o kötü olmuşartık sana çok iş düşüyor
Süper olmuş kuzum afiyet olsun :)
Evet canım çok şükür :)
Vayyy çok iyi afiyet olsun tatlım
İşte aradığımız motivasyon daha beni çok zayıf göreceksiniz deseydin
Afiyet olsun canım gayet iyi :)
Oy kuzum aman dikkat et gözün dönmesin ara ara tadına bakarsın zaten :)
Yani tamamen yasak dersem cok sıkıntili olur yadimlik alirsam sikinti olmaz belki
Güzel olmuş canım afiyet olsun :)
Canım müslinin içine koyduklarının kalorisine dikkat ediyor musun kuru yemişler de kalorili püfmenün gayet güzel ama :) 1 dolmayla durmuşsun harika
ya canım benim bende gelemem haksızlığa lafımı da söyleyemem içim içimi yer sonra napalım hak elbet yerini bulur sıkma canını
Anammm hiç bişey yememişsin nerdeyse :/ 1.liğe mi oynuyorsun nedir
Aminnnnnnnn yarını çok merak ediyorum hepimiz için güzel olur inş
11 ocakta dönüyorumm nasip olursa .:))niye inanmadın kız ne güzel işte spor hocası bile farketmiş sen kickboksu bırakmış mıydın ?
Kaptan ne der Bilmiyorum ama belki tartı farkı eklenip o şekilde hesaplanır kaç hafta kalacaktın?
İnş canım11 ocakta dönüyorumm nasip olursa .
Bakalim kaptan ne diycek evimdeki tartida sanirim balkonda soguktan son iki gun hata verdi . Neyse onemli olan buradada (-) lerde gidip artiya cikmamam . En azindan ben kendi nazarimda buradaki kilo degisikligimi de gorurum.
HERKESE GUNAYDINNNNN BU ARADA
Canım ödemler gitmiş çok sevindim :)CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 548. ETAP
( 8 Aralık - 15 Aralık )
***2. Takım 548.Etap***
akrep33( 77,2 / / /% )
2BHB(61,2/ / / % )
cimbomlukiz( 61,5 /61,2 /0,3 /%0,49)
merr(82 / / / %)
Zereno(79,1/78,8 / 0,3/%0,38)
687403_igt (64,2/ / /% )
ehl-i keyf (56,2/ / /% )
yumaknuro (75,5/ / /% )
2.Takım ortalaması : %
evt canım bende çok sevindimde her hafta bu ödem problemini nasıl çözcem veya vücut neden bu kadar ödem yapar onları bilsem keşkede her hafta artı görünce canım sıkılmasaCanım ödemler gitmiş çok sevindim :)
tebrik ederim cnm, kaçamak yapmadın zaten sanırsam, hakettinGünaydınlarrrr.
Geçen cuma : 93.5 kg
Bu hafta : 91.5 kg
Fark : 2 kg
Yuppiiii
Günaydın hepiciğinize ilk bildirim benden gelsin o zaman her Çarşamba tartı yüreğimi ağzıma getirse de çok şükür bu haftada az da olsa eksideyim :)
Geçen cuma: 79,1
Bugün: 78,8
Fark: 0,3
Yüzde: 0,38
günaydın kızlar
geçen cuma 61.5
bugün 61.2
fark 0,3
yüzde 0,49
tebrik ederim cnm, kaçamak yapmadın zaten sanırsam, hakettin
günaydın arkadaşlar yediğim kuru yemişler, pzt +200 başlamam, son gün kurabiye ve çikolata kaçamağıyla - 600 çıktı, demek ki bu dediklerim olmasa 1-1.5 kg arası veriyorum, inş haftaya daha sıkı olacak rutinim
günaydın hepinize
geçen cuma 55.7
bu hafta : 55.2
fark:0.5
o detoxa göre çok az verdim ben ez az 2 kilo veririm diyordum
o yüzden çok mutlu değilim
harikasın arkadaşım tebrik ederim seniGünaydınlarrrr.
Geçen cuma : 93.5 kg
Bu hafta : 91.5 kg
Fark : 2 kg
Yuppiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?