- 8 Ekim 2012
- 3.399
- 6.490
- 358
- 36
Bu gün de dikkat edersen çabanın meyvesini yarın tartıda alırsın.günaydınlar moralim bozuldu biraz, tartıya çıktım dün güzel beslendim ama 1 gr bile gitmemişneyse artık önümüze bakıcaz, böyle olunCa da insanın motivasyonu düşüyor, çıkmicam dedim tartıya dayanamadım yine
Günaydın canım.günaydınlar hatunlaryarın tartı gününü unutmadan yiyelim inşallah
Herggünaydınlar moralim bozuldu biraz, tartıya çıktım dün güzel beslendim ama 1 gr bile gitmemişneyse artık önümüze bakıcaz, böyle olunCa da insanın motivasyonu düşüyor, çıkmicam dedim tartıya dayanamadım yine
Süper bir menüÇarşamba menü
Sabah 9.00
2 kk peynir
2 dilim ekmek
Domates
Salatslık
Öğle 13.00
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Ara 16.30
Tost ekmeğinin çeyreği
Yeşilçay
Akşam 19.30
Bol yeşil salata
2 litre su
20 +20 +43 dk yürüyüş
günaydınlar moralim bozuldu biraz, tartıya çıktım dün güzel beslendim ama 1 gr bile gitmemişneyse artık önümüze bakıcaz, böyle olunCa da insanın motivasyonu düşüyor, çıkmicam dedim tartıya dayanamadım yine
Günaydın canım.
Bomba gibi geliyorum.
afiyet olsun canım beğendimÇarşamba menü
Sabah 9.00
2 kk peynir
2 dilim ekmek
Domates
Salatslık
Öğle 13.00
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Ara 16.30
Tost ekmeğinin çeyreği
Yeşilçay
Akşam 19.30
Bol yeşil salata
2 litre su
20 +20 +43 dk yürüyüş
günaydın hanımlar moralim biraz bozuldu sabah
dün sabahki kilomla aynıydım
regl etkilidir diye umuyorum
ben işteyim çalışıyorum tekne ihracatı yapmakla meşgulümGünaydın canlar napıyosunuz ? Öğlene kadar hiç kacamak yok şükür, öğlen için de akşamki yemekten az az getirdim
benim de eli kulağında, bugün yarın gelecek. Sabahki tartımdan memnun olmadım bu yüzdengünaydın hanımlar moralim biraz bozuldu sabah
dün sabahki kilomla aynıydım
regl etkilidir diye umuyorum
Ohowww 40 kilomu verdinBilmiyorum canım aslında çok minimum tutuyorum kaçamakları bi lokma bi kaşık kadar filan onun haricinde de listeme hep uyuyorum demek ki var bi yerde sıkıntı aslında 40 kilodan fazla verdim böyle yavaşlaması normal belki de, haftada yarım kilo versem yeterli olur benim için
Bi yandan da geçen haftada Çarşamba 80,6düm o hesaba 1 kilo vermişem gözüküyor ama cuma günü önemli aslında :/
Dun kizartmayi 5 te yedim . 6 gibi de iki parca karnibahar kizartmasi yedim aksama yogurdum yoktu yiyemedim . 11 gibi acayip basim dondu . Elma,yedim yine devam edince kek yedim malesefkabak bitti sanırsam
Cok uzgunummmİnş gider kuzum sabır edicez
Neee patates kızartması mı??
Evet canim yaa hic olmadiiiiBebişiniz için tebrik ederim. Sana da kolaylıklar dilerim canım
Kızartma olmamış kuzum
Allah kabul etsin güzel menü canım
Kurabiye yemezsen iyiymiş gerisi çok güzel
gerçekten savaşmışsın canım ve gördüğüm kadarıyla kazanmışsın :))
dün bol kaçamaklı olmuş desene inşallah bugün telafi etmişsindirDun kizartmayi 5 te yedim . 6 gibi de iki parca karnibahar kizartmasi yedim aksama yogurdum yoktu yiyemedim . 11 gibi acayip basim dondu . Elma,yedim yine devam edince kek yedim malesef
Oglumun gelis saatine ayarlafim canim o yuzden aksam oldu malesfkaçamak yok da yorgunluk var cnm ya
patates kızartması cıssskeşke onu öğlene alsaydın en azından
aferin kuzum iyi dayanmışsın lahana çorbası nasıl peki yağ yakıyor mu işe yaradığını hissettin mi
akşamı kurtarmışsın cnm afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?