Yaaa gerçekten miBu nasıl oluyor anlamıyorum ya.. Yinemi takım ceza alıyor?
Takım yüzdemiz yinemi düşük?
etkiliyse pazartesi başlıyayım canım ben daha önce yapmıştım bikere 10-15 dal maydonozu robotta kıyıp suyla içmiştim daha farklı bildiğin tarif varmı?Kilo veren tüm arkadaşlarımı canı gönülden kutluyorum İnş haftaya daha da güzel bir sonuç alırız :)
@2BHB tatlım papatya çayı iç gaz problemlerine iyi gelir
@cimbomlukiz canım ödem problemin çok fena nasıl yapsak acaba maydanoz kürüne mi başlasan ?
@citlenbikbesyo kuzum senin kilon zaten az ya o yüzden bu kadar vermen normal aman bide bu şok diyetleri çok sevmiyorum insanı çok beklentiye sokuyor olmayınca da daha çok üzülüyoruz belki 1 gün yapılabilir
yine 0.35 olamamışız ben haftaya protein diyetine başlıcam yineBu nasıl oluyor anlamıyorum ya.. Yinemi takım ceza alıyor?
Takım yüzdemiz yinemi düşük?
Ben de alternatif arıyorum protein diyeti hiç yapmadım ha düşünmüyor da değilim belki sana katılabilirimyine 0.35 olamamışız ben haftaya protein diyetine başlıcam yine
canım 3 günlük yada 7 günlük listeler var katılırsan 7 günlük yapabiliriz bence ne dersinBen de alternatif arıyorum protein diyeti hiç yapmadım ha düşünmüyor da değilim belki sana katılabilirim
Tamam kuzum ben hazırım senden haber bekliyorum belki başka arkadaşlarımızda katılır ama nasıl yapılacak bilmiyorumcanım 3 günlük yada 7 günlük listeler var katılırsan 7 günlük yapabiliriz bence ne dersin
Maydanoz yağı var. Sabah aç karna 5 damla damlatıp suya içiliyor. Acaip su içiriyor ve ödem atıyor..etkiliyse pazartesi başlıyayım canım ben daha önce yapmıştım bikere 10-15 dal maydonozu robotta kıyıp suyla içmiştim daha farklı bildiğin tarif varmı?
bu hafta inşallah hayal kırıklığına uğramayızHaftalık kapışma şu an itibari ile tekrardan başlamıştır..
Tamam kuzum ben hazırım senden haber bekliyorum belki başka arkadaşlarımızda katılır ama nasıl yapılacak bilmiyorum
Aktardami bulurum kaptanMaydanoz yağı var. Sabah aç karna 5 damla damlatıp suya içiliyor. Acaip su içiriyor ve ödem atıyor..
Canim ozur dilerim malesef netimyok gitemiyorum . 66,1 ciktim sabah . Kalan mesajlari ilk firsatta okurum olur mu687403_igt nerdesin canım?
EvetAktardami bulurum kaptan
kuzum sen düşünüyo musun ben hiç niyetlenmeyeyim yapamam gibi geliyorSanada uyarsa liste bu canım
1. Gün:
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, iki parmak büyüklüğünde peynir ve iki dilim kepekli ekmek
Öğle: Meyveli yağsız yoğurt ve salata ( yağ kullanmayın )
Akşam: Izgara kırmızı et ve mevsim salatası ( yağ kullanmayın )
2. Gün:
Sabah: 2 adet yağda yumurta, 2 dilim çavdar ekmeği, açık çay
Öğle: Yağsız meyveli yoğurt ve yağsız salata
Akşam: Izgara olarak pişirilmiş tavuk, yağsız salata ve yağsız yoğurt
3. Gün:
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, iki parmak büyüklüğünde peynir ve iki dilim kepekli ekmek
Akşam: Çorba, ızgara tavuk ve doyana kadar az yağlı salata
4. Gün:
5. Gün:
6. Gün:
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, iki parmak büyüklüğünde peynir ve iki dilim kepekli ekmek (isteğe bağlı yağsız mevsim salatası)
Öğle: Meyveli yağsız yoğurt ve yağsız salata
Akşam: Izgara kırmızı et ve meyve salatası ( yağ kullanmayın )
7. Gün:
Öğle: Meyveli yağsız yoğurt ve yağsız salata
Akşam: Izgara tavuk, yağsız salata ve yağsız yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?