Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

etkiliyse pazartesi başlıyayım canım ben daha önce yapmıştım bikere 10-15 dal maydonozu robotta kıyıp suyla içmiştim daha farklı bildiğin tarif varmı?

etkiliyse pazartesi başlıyayım canım ben daha önce yapmıştım bikere 10-15 dal maydonozu robotta kıyıp suyla içmiştim daha farklı bildiğin tarif varmı?
Maydanoz yağı var. Sabah aç karna 5 damla damlatıp suya içiliyor. Acaip su içiriyor ve ödem atıyor..

Tamam kuzum ben hazırım senden haber bekliyorum belki başka arkadaşlarımızda katılır ama nasıl yapılacak bilmiyorum

Sanada uyarsa liste bu canım

1. Gün:

Sabah: 1 haşlanmış yumurta, iki parmak büyüklüğünde peynir ve iki dilim kepekli ekmek

Öğle: Meyveli yağsız yoğurt ve salata ( yağ kullanmayın )

Akşam: Izgara kırmızı et ve mevsim salatası ( yağ kullanmayın )

2. Gün:

Sabah: 2 adet yağda yumurta, 2 dilim çavdar ekmeği, açık çay

Öğle: Yağsız meyveli yoğurt ve yağsız salata

Akşam: Izgara olarak pişirilmiş tavuk, yağsız salata ve yağsız yoğurt

3. Gün:

Sabah: 1 haşlanmış yumurta, iki parmak büyüklüğünde peynir ve iki dilim kepekli ekmek

Akşam: Çorba, ızgara tavuk ve doyana kadar az yağlı salata

4. Gün:

5. Gün:

6. Gün:

Sabah: 1 haşlanmış yumurta, iki parmak büyüklüğünde peynir ve iki dilim kepekli ekmek (isteğe bağlı yağsız mevsim salatası)

Öğle: Meyveli yağsız yoğurt ve yağsız salata

Akşam: Izgara kırmızı et ve meyve salatası ( yağ kullanmayın )

7. Gün:

Öğle: Meyveli yağsız yoğurt ve yağsız salata

Akşam: Izgara tavuk, yağsız salata ve yağsız yoğurt

Sabah: ceyrek ekmekten peynirli tost salça yeşillik az bal ve çay
Ara: 2 hurma
Öğlen: arkadaslarla buluştuk yemekte herkes pizza yiyecekti kanun varmış gibi uyumsuzluk yapmak istemedim 4 dilim yedim asla cok doymadım
Ara: 1 çay br neskafe
Akşam: 4 çiğköfte 1 kase ıspanak
Ara: yesilçay ve kahve şimdilik

67,1 dun geldigimde yemek yedikten sonra cikmistim . Sabah tartildigimda 66,1 ciktim . Dun sabah evden cikmadan tartildigimda 64,9 cikmistim ama tartilmadan once tartimda 88,88 yazmisti yani hata vermisti o yuzden emin olamamis yaniltmak istememistim . Ellssa cok ozur dilerim firsatim olmadi,netim yoktu derken bildirim yapamadim

kuzum sen düşünüyo musun ben hiç niyetlenmeyeyim yapamam gibi geliyor
ben bildiğimden şaşmayayım en iyisi
bir de az beslendiğim zaman çok agresif oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…