Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Teşekkütler canım.
Artık çok sıkıldım ßißman olmaktan.
Ve çok hızlı vermek istiyorum. Tabii ki sağlıklı bir şrkilde.
Bende çok sıkıldım. Beğendiğim özendiğim kıyafetleri giyememekten, giydiğimin yakışmamasından çok sıkıldım. Vericez hep beraber başarıcaz biliyorum inanıyorum
Güzel menü.
Bir de spor olaydı harika olurdu.
Hadi jit dd dpor yap canım.
Sabah eksidesin.
Akşama kadar o kadar Yoruluyorum ki. Tek başına küçük bebeğe bakmak çok zor. Kendi kendine oynamaya başlasa keşke. Ama haftasonu yapabilirim en azından. Söylediğin iyi oldu dur yarın sporu da ekleyeyim..

Daha önce uyguladığım diyetisyen listelerini uygulamaya başladüm.
Ars öğünlerde hep 1 dilin tb ekmeği var.
O da metabolizmayı hızlandıriyormuş

Ben artık çorabımı zor giyiyorum.
Bebekle hayat zor ama yine de zaman bulmaya çalış. Spor kilo vermeni çok hızlandırır.
Dahs önce diyetisyene gittiğim dönemde diyetisyen bana spor yapamayacaksanız hiç başlamayslım demişti.

Canım sen takım bilinci ile kalmayı istedikten sonra baş tacısın..
40 beden de olursun 38 dee

Doğru spor şart. Hiç zamanınız yoksa ip atlayın.

Ara ogunde,ekmek,hizlandiriyor,m,ilk,defa duydum

günaydın iyi haftasonları kızlar
dünkü menü
kahvaltı klasik 1 haşlanmış yumurta peynir zeytin 4 ceviz yarım dilim tahıllı ekmek yeşil çay ilk defa
ara yarım elma
öğle 2 kuru dolma yoğurt
akşam yarım somon salata
akşam 1 küçük kase karışık kuruyemiş çay
spor 1 saat yürüyüş
su 2.5 lt kadar
bugün yarın dışarıdayız yediklerime dikkat edicem inş

Bu listeler güzelmiş sağlıksız durmuyor ekmek de var sebze de sonuçlarını bekliyorum
Canım banada 4 dilim çok gibi geldi peroşum sen yine eski menülere döndün gibi bak kuzum böyle yapınca biliyorsun ki sadece kilonu koruyorsun biraz sıksan dişini şu karbonhidratı azaltsan hatta şöyle bi hafta Karatay gibi ekmek yemesen hamur işi yemesen biliyorum Çok çalışıp yoruluyorsun ama kilo vermemek de senin için çok yorucu oluyor lütfen dediklerimi ciddi olarak düşün

Afiyet olsun canım ara da ekmek yemişsin ama akşam yemeyince dengelenmiş bide kuzum aşağıda ara öğünde ekmek yemek metabolizmayı hızlandırıyor demişsin geçen sevdiğim bi diyetisyen ara öğün yapmanın metabolizma üzerinde etkisi yok kilo vermek için tek yol kalori açıklığı diyordu nitekim bende en hızlı kilo vermeyi takıma ilk geldiğim 2-3 ayda 2 öğün beslenerek vermiştim

Öğle ve akşam çok güzel sabahki ekmek fazlalığını dengelemiş afiyet olsun canım

Canım gözüme tek batan şey akşam hem patates hem de pilav Yemen ikisinden birini tercih etseydin keşke

Teşekkütler canım.
Artık çok sıkıldım ßißman olmaktan.
Ve çok hızlı vermek istiyorum. Tabii ki sağlıklı bir şrkilde.
Canım elbette verebilirsin verebiliriz :)biraz nefsimize hakim olucaz o kadar haftada yarım kilo çok ideal geliyor bana fazlasını hedefleyip üzülmeyelim

Canım 1 mil lesliyle başla istiyorsan 15 dk alıştık a artırırsın bide mesela önce haftada 3-4 günle başlarsın sonra hem gününü hem de süresini artırırsın yavaş yavaş

Vayy çok iyi çok beğendim afiyet olsun tatlım :)

Haklısın canım artık ciddi ciddi sporu da sokmalıyım hayatıma. Yağdan vermek neyse de yerine kas koymak lazım
Canım gözüme tek batan şey akşam hem patates hem de pilav Yemen ikisinden birini tercih etseydin keşke
Haklısın canım cuma arttırması oldu benim ki. 1 aydır pirinç pilavı yemedim bilerek yaptım. Patates te haşlama olunca azıcık yiyiverdim
Canım 1 mil lesliyle başla istiyorsan 15 dk alıştık a artırırsın bide mesela önce haftada 3-4 günle başlarsın sonra hem gününü hem de süresini artırırsın yavaş yavaş
kuzum ben eski lesli 5 milcilerdenim sıkıldım çok lesliden. Eliptik bisiklet var bende çok memnundum ondan ona başlamayı düşünüyorum. Kardiyo saatimde var ordan takip edicem.

Ara ogunde,ekmek,hizlandiriyor,m,ilk,defa duydum

Benim diyetisyen galeta ya da ekmek dedi.
Tercih senin dedi.
Ben de hakkımı ekmwkten yana kullandım.
Ben ekmek iyi tükettiğim zaman tuvalet problemi yaşamıyorum.
Ne zaman ekmeği azaltıyorum tuvalet sorunu yaşıyorum.
O yüzden ben bu sefer diyet listelerime uyacağım.
Bakalım bu sefer nasıl gideceğim.
Çýnkü listelerde 7 - 8 dilim ekmek var günlük.

Bence güzel menü.
Afiyet olsun.

merrr ben doğum kilolarımı lesliie ile yürüyerek vermiştim
oğlumun uyuduğu her anı fırsat bildim hep yürüdüm
76 kiloyla doğum yapıp 70 le çıkmıştım emzirme döneminde baktım 72 kiloyum 42 bedene bile sığamıyorum
hemen buna bir dur dedim bir sene sonunda 52 kiloydum cnm

bugünkü menü;
kahvaltı 1 haşlanmış yumurta kırmızı biber 3 zeytin beyaz peynir yeşil çay yarım dilim tahıllı ekmek
öğle 1 sütlü kahve
ikindi 1 porsiyon döner pilavsız ekmeksiz, ayran, yarım künefe
akşam beyaz peynirli cevizli yeşil salata
spor maalesef yok dışarıdaydık şimdi de mutfağı toplayacağım, halim kalmadı hiç
bu ara niyeyse spora motivasyonum sıfır

KAHVALTI-ÖĞLE(12.00)
1 haşlanmış yumurta
2-3 dilim peynir
5 yeşil zeytin
1 tk şekersiz Fındık ezmesi
1er çy kayısı reçeli ve tahin-pekmez
Domates
Çeyrek tırnaklı ekmek

ARA
1 kızarmış içli köfte

AKŞAM(17.15)
Yarım ciğer dürüm
Soğan salatası ve ezme
1 bardak ayran

ARA
1 Kare kadar albeni
4-5 patlamış mısır ve leblebi

Bugün spor yok dışardaydık belki bi 15 dk hareket ederim yarından itibaren sıkı sporuma da başlıycam inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…