Ayyy cok tesekkur ederimmmArada ekmek yemezsen super olur canım
Çok güzel menu cnm
Az az nefsi körlemek çok iyi menu de güzel
Canım aslında tam doyulacak kadardı normalde daha fazlasını da yerdim duruyorum artık şükür
Gayet iyisin canım
Bende çok sıkıldım. Beğendiğim özendiğim kıyafetleri giyememekten, giydiğimin yakışmamasından çok sıkıldım. Vericez hep beraber başarıcaz biliyorum inanıyorumTeşekkütler canım.
Artık çok sıkıldım ßißman olmaktan.
Ve çok hızlı vermek istiyorum. Tabii ki sağlıklı bir şrkilde.
Akşama kadar o kadar Yoruluyorum ki. Tek başına küçük bebeğe bakmak çok zor. Kendi kendine oynamaya başlasa keşke. Ama haftasonu yapabilirim en azından. Söylediğin iyi oldu dur yarın sporu da ekleyeyim..Güzel menü.
Bir de spor olaydı harika olurdu.
Hadi jit dd dpor yap canım.
Sabah eksidesin.
Arada ekmek yemezsen super olur canım
Çok güzel menu cnm
Az az nefsi körlemek çok iyi menu de güzel
Canım aslında tam doyulacak kadardı normalde daha fazlasını da yerdim duruyorum artık şükür
Gayet iyisin canım
Bende çok sıkıldım. Beğendiğim özendiğim kıyafetleri giyememekten, giydiğimin yakışmamasından çok sıkıldım. Vericez hep beraber başarıcaz biliyorum inanıyorum
Akşama kadar o kadar Yoruluyorum ki. Tek başına küçük bebeğe bakmak çok zor. Kendi kendine oynamaya başlasa keşke. Ama haftasonu yapabilirim en azından. Söylediğin iyi oldu dur yarın sporu da ekleyeyim..
Canım sen takım bilinci ile kalmayı istedikten sonra baş tacısın..İnşallah ksptanım.
Hep beraber bu iş daha kolay oluyor.
Buradsn syrılınca olmuyor. Bunu gördüm.
Siz kovana kadar ben buradayım.
48 beden pantolon giyimekten nefret ediuotum.
En azındsn 42 olsam yeter.
Yoksa bu şrkilde olmak beni çok mutsuz rdiyor.
Doğru spor şart. Hiç zamanınız yoksa ip atlayın.Daha önce uyguladığım diyetisyen listelerini uygulamaya başladüm.
Ars öğünlerde hep 1 dilin tb ekmeği var.
O da metabolizmayı hızlandıriyormuş
Ben artık çorabımı zor giyiyorum.
Bebekle hayat zor ama yine de zaman bulmaya çalış. Spor kilo vermeni çok hızlandırır.
Dahs önce diyetisyene gittiğim dönemde diyetisyen bana spor yapamayacaksanız hiç başlamayslım demişti.
Ara ogunde,ekmek,hizlandiriyor,m,ilk,defa duydumDaha önce uyguladığım diyetisyen listelerini uygulamaya başladüm.
Ars öğünlerde hep 1 dilin tb ekmeği var.
O da metabolizmayı hızlandıriyormuş
Ben artık çorabımı zor giyiyorum.
Bebekle hayat zor ama yine de zaman bulmaya çalış. Spor kilo vermeni çok hızlandırır.
Dahs önce diyetisyene gittiğim dönemde diyetisyen bana spor yapamayacaksanız hiç başlamayslım demişti.
Bu listeler güzelmiş sağlıksız durmuyor ekmek de var sebze de sonuçlarını bekliyorumSanada uyarsa liste bu canım
1. Gün:
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, iki parmak büyüklüğünde peynir ve iki dilim kepekli ekmek
Öğle: Meyveli yağsız yoğurt ve salata ( yağ kullanmayın )
Akşam: Izgara kırmızı et ve mevsim salatası ( yağ kullanmayın )
2. Gün:
Sabah: 2 adet yağda yumurta, 2 dilim çavdar ekmeği, açık çay
Öğle: Yağsız meyveli yoğurt ve yağsız salata
Akşam: Izgara olarak pişirilmiş tavuk, yağsız salata ve yağsız yoğurt
3. Gün:
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, iki parmak büyüklüğünde peynir ve iki dilim kepekli ekmek
Akşam: Çorba, ızgara tavuk ve doyana kadar az yağlı salata
4. Gün:
5. Gün:
6. Gün:
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, iki parmak büyüklüğünde peynir ve iki dilim kepekli ekmek (isteğe bağlı yağsız mevsim salatası)
Öğle: Meyveli yağsız yoğurt ve yağsız salata
Akşam: Izgara kırmızı et ve meyve salatası ( yağ kullanmayın )
7. Gün:
Öğle: Meyveli yağsız yoğurt ve yağsız salata
Akşam: Izgara tavuk, yağsız salata ve yağsız yoğurt
Canım banada 4 dilim çok gibi geldi peroşum sen yine eski menülere döndün gibiSabah: ceyrek ekmekten peynirli tost salça yeşillik az bal ve çay
Ara: 2 hurma
Öğlen: arkadaslarla buluştuk yemekte herkes pizza yiyecekti kanun varmış gibi uyumsuzluk yapmak istemedim 4 dilim yedim asla cok doymadım
Ara: 1 çay br neskafe
Akşam: 4 çiğköfte 1 kase ıspanak
Ara: yesilçay ve kahve şimdilik
Afiyet olsun canım ara da ekmek yemişsin ama akşam yemeyince dengelenmiş bide kuzum aşağıda ara öğünde ekmek yemek metabolizmayı hızlandırıyor demişsin geçen sevdiğim bi diyetisyen ara öğün yapmanın metabolizma üzerinde etkisi yok kilo vermek için tek yol kalori açıklığı diyordu nitekim bende en hızlı kilo vermeyi takıma ilk geldiğim 2-3 ayda 2 öğün beslenerek vermiştimCuma menü
Sabah 9.00
2 kk peynir
2 dilim tb ekmeği
Öģlen 12.45
1 tabak bamya yemeği
1 dilim tb ekmeği
1 kase yoğurt
Ara 16.30
1 dilim tb ekmeği
1 kk peynir
Akşam 19.30
1 kase salata
7 -8 parça tzvuk sote
2 litre su
2 yeşil çay
20 +20 +45 dk yütüyüş
Öğle ve akşam çok güzel sabahki ekmek fazlalığını dengelemiş afiyet olsun canımBugun ki menum
Sabah
Suyumu ictikten sonra 1 buyuk trabzon hurmasu
3 dilim kepekli ekmek
1 er kibrit kutusu kasar,yagli ve kuflu peynir
8 zeytn
2,kucuk domates 1 biber bol roka
1 tk findik ezmesi
1yk kadar recel pekmez
Ara
1 fincan nescafe
1 lokum
Ogle
1 tabak etli sebze yemegi
1 kasik pilav
Ara
1 avuc kayisi cekirdegi
Aksam
5 firinda kofte
1 yk bulgur pilavi
3 lt su
Canım gözüme tek batan şey akşam hem patates hem de pilav Yemen ikisinden birini tercih etseydin keşkeBenim menüm
Sabah 2 dilim ekmek
1 zeytinyağında yumurta
1 kibrit kutusundan fazla peynir
6 zeytin
Domates biber
Öğle 2 kase mercimek çorbası
Ara 1 nescafe 1 kuru incir 1hurma
Akşam
Fırın poşetinde tavuk but 1 tane
Aynı poşette pişmiş orta boy patates
4 kaşık pirinç pilavı
3 kaşık börülce haşlama
1 lokma ekmek
Akşam arası 1 nescafe 1 kuru incir
Az sonra portakal yemek istiyorum
Su 2 2buçuk litre
Canım elbette verebilirsin verebiliriz :)biraz nefsimize hakim olucaz o kadar haftada yarım kilo çok ideal geliyor bana fazlasını hedefleyip üzülmeyelimTeşekkütler canım.
Artık çok sıkıldım ßißman olmaktan.
Ve çok hızlı vermek istiyorum. Tabii ki sağlıklı bir şrkilde.
Canım 1 mil lesliyle başla istiyorsan 15 dk alıştık a artırırsın bide mesela önce haftada 3-4 günle başlarsın sonra hem gününü hem de süresini artırırsın yavaş yavaşBende çok sıkıldım. Beğendiğim özendiğim kıyafetleri giyememekten, giydiğimin yakışmamasından çok sıkıldım. Vericez hep beraber başarıcaz biliyorum inanıyorum
Akşama kadar o kadar Yoruluyorum ki. Tek başına küçük bebeğe bakmak çok zor. Kendi kendine oynamaya başlasa keşke. Ama haftasonu yapabilirim en azından. Söylediğin iyi oldu dur yarın sporu da ekleyeyim..
Vayy çok iyi çok beğendim afiyet olsun tatlım :)günaydın iyi haftasonları kızlar
dünkü menü
kahvaltı klasik 1 haşlanmış yumurta peynir zeytin 4 ceviz yarım dilim tahıllı ekmek yeşil çay ilk defa
ara yarım elma
öğle 2 kuru dolma yoğurt
akşam yarım somon salata
akşam 1 küçük kase karışık kuruyemiş çay
spor 1 saat yürüyüş
su 2.5 lt kadar
bugün yarın dışarıdayız yediklerime dikkat edicem inş
Haklısın canım artık ciddi ciddi sporu da sokmalıyım hayatıma. Yağdan vermek neyse de yerine kas koymak lazımBen artık çorabımı zor giyiyorum.
Haklısın canım cuma arttırması oldu benim ki. 1 aydır pirinç pilavı yemedim bilerek yaptım. Patates te haşlama olunca azıcık yiyiverdimCanım gözüme tek batan şey akşam hem patates hem de pilav Yemen ikisinden birini tercih etseydin keşke
kuzum ben eski lesli 5 milcilerdenimCanım 1 mil lesliyle başla istiyorsan 15 dk alıştık a artırırsın bide mesela önce haftada 3-4 günle başlarsın sonra hem gününü hem de süresini artırırsın yavaş yavaş
Kaptanım sizi seviyorum.Canım sen takım bilinci ile kalmayı istedikten sonra baş tacısın..
40 beden de olursun 38 dee
Ara ogunde,ekmek,hizlandiriyor,m,ilk,defa duydum
günaydın iyi haftasonları kızlar
dünkü menü
kahvaltı klasik 1 haşlanmış yumurta peynir zeytin 4 ceviz yarım dilim tahıllı ekmek yeşil çay ilk defa
ara yarım elma
öğle 2 kuru dolma yoğurt
akşam yarım somon salata
akşam 1 küçük kase karışık kuruyemiş çay
spor 1 saat yürüyüş
su 2.5 lt kadar
bugün yarın dışarıdayız yediklerime dikkat edicem inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?