Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

selam canlar birkaç gündür dünyadan kopmuş durumdayım doğal olarak burdan da koptum biraz şaka bir yana hastalığım hafifledi regl oldum bugun de, kafam sersem gibi, o yüzden yemem de öyle rast gele gidiyor pek dikkat edemedik, bir de ailevi problemler yasıyorum yeme düzenimi o da etkiliyor birazcık

sabah: 2 dilim tbden kaşarlı tost, 1 yeşilçay
öğlen: tombiş döner patates ayran
akşam: 2 dilim tb ile kahvaltılık bişiler tahinpekmez de dahil
ara: türk kahvesi, biraz çikolata, ada çayı şimdi

İnş kuzum çok istiyorum hedefimden uzaklaşıyorum gitgide böyle de olmaz ki artık yarın menüm kötü olursa ceza verin bana
zereno spor olarak ne yapıyorsun
hoşgeldin perina bencileyin karbonhidratlı ağırlıklı olmuş yine de çok kalori almadığını düşünüyorum

sabah bir kaşarlı tost 4 yeşil seytin
ara bir muz iki ceviz
öğleyin sucuklu menemen iki ince dilim ekmek
akşam 4 tane mercimek köfte
sizler de durum nedir arkadaşlar
Totalde çok iyi ama sebze yemeği eksik kuzum. Emaaaan her zaman yapılmıyor o da ya...
Tüh! Olsun kuzum kendine eziyet etme artık. Geçmiş geçti yarınlar bizim olsun
zor günleri kolaylıkla atlatmanı dilerim canım. Önemli olan sağlık gerisi olur gider. Tombiş döneri yediysen patatesi yemeseydin keşke. Ama olsun yine de. Hastayken çok iyi karar veremiyor insan

Kızlar artık bildirimleri geç yapacağım malesef. Toplanma işleri başlıyor...
Sabah
2 dilim ekmek
2 kibrit kutusu peynir
1 buçuk haşlanmış yumurta
3 zeytin
Domates biber
Ara 1 portakal
Öğlen
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı Tereyağına 1yumurta ve azıcık peynir
Ara 1 nescafe 1 kuru incir 1 kuru kayısı
Akşam
5 kaşık kadar bulgur pilavı
Yarım dilim ekmek
3 4 kaşık kadar haşlanmış et
2 kaşık çoban salata
Ara 1 nescafe 1 kuru incir
1 portakal 1 elma
10 tane kadar yerfıstığı

Öğlen az geldi yediklerim akşamı tam istediği gibi toparlayamadım. Doyamadım bir türlü. İştahım açıldı yine.
Annem geldi memleketten yardıma. Ve çok beğendi beni, şaşırdı. Çok mutlu oldum. Motive oldum yine...

Ya canim ya ben bu konulati hic bilmiyorum biliyor musun . Yani henuz sindirilmeme ve yag olusumu olayini. Mesela gunun farkli saatlerinde yada bir kac gun ust uste tartilipta farkli sonuc cikinca tarti hatali derdim . Nedir bu yag olusumuna kadar gecen sure ve odem olayi . Nerden anliyorsun mesela odem oldugunu

Küsme kuzum.. Ya yok hiç yemicem ekmek diyorum. İşte tırtıklıyorum ucundan diğerinin.
tam buğday ekmeği al akrep.. uno nun çok lezzetli tam buğday ekmekleri var.. chialı bişeyli bişeyli çok çavdarlılar vs.. inanılmaz güzel.. gönül rahatlığıyla yersin hem :)

Kocaman günaydın kızlar geçmiş geçmişte kaldı haydi bismillah deyip güne başladım ve mükemmel bir kahvaltı yaptım öğlen de karabuğdaylı mercimek yemeği yemek istiyorum bişeu sorucam 1 dilim ekmek yerine ne kadar karabugday koymalıyım sizce çiğden olunca bilemiyorum miktarı 2 silme kaşık koysam mercimekde 1 fincan koysam nasıl olur bacılar ? Miktar konusunda yardımcı olun :)

Tüh! Olsun kuzum kendine eziyet etme artık. Geçmiş geçti yarınlar bizim olsun
Aynen canım bugün o niyetle kalktım inş güzel geçer günüm ama kilom hızlıca yukarı çıkıyor panik oldum biraz

Bi miktar fazla gibi geldi ölçüler kolaylık gelsin canım taşınma çok zor ama zayıflama adına çok iyi oluyor yediklerine dikkat edersen hızlı kilo veriliyor sürekli aktif olunduğu için :)

Bende çok uzman sayılmam ama kendi tecrübelerimden böyle bi sonuç çıkarıyorum bikaç gün kaçırdığımda kilom 3-5 kilo arası değişir maalesef hemen o hafta dikkat edersem çabucak gidiyor protein yapsam 1 günde bile gittiği oluyor ama 1 haftayı geçince üstüne yapışıyor sanki çok fazla yiyoruz ya vücuttan tam atılmamış oluyor yiyecekler hele protein filan yaparsak hem ödem hem de yediklerimiz çıktığı zaman gerçekten alınan kilonun çoğu gitmiş oluyor o yüzden diyetisyenlerde diyor bi gün bozmaktan bişey çıkmaz filan diye ama vücudumuz çok ilginç her zaman aynı tepkiyi de vermiyor en iyisi hiç bir zaman cozutmamak

dünkü menüyü yazmayayım kızlar, dün ipin ucu kaçtı, bir türlü toparlayamıyorum
seni çok iyi anlıyorum canım inş bugün toparlarız ikimizde
tam buğday ekmeği al akrep.. uno nun çok lezzetli tam buğday ekmekleri var.. chialı bişeyli bişeyli çok çavdarlılar vs.. inanılmaz güzel.. gönül rahatlığıyla yersin hem :)
Evet onlar nefisss :)

Günaydın kızlar aynı Zereno nun dediği gibi birkaç gün kaçırınca verdiğin kilolar fazlasıyla geri dönüyor bu sabah 55.2 geldim tam 700 gr fazla

selam canım 2 yemek kaşığı pişmiş bulgur (45-50gr) 1 dilim ekmek demektir. Buna göre karar ver

Günaydın kızlar aynı Zereno nun dediği gibi birkaç gün kaçırınca verdiğin kilolar fazlasıyla geri dönüyor bu sabah 55.2 geldim tam 700 gr fazla
olsun daha yerleşmemiştir onlar hemen verirsin canım

Kızlar ben tutamıyorum kendimi ne yapmam lazım 3 gündür bugün başlıycam diyip dünyaları yiyorum mutsuzum ama içimdeki ses yine mutfağa git diyor yine Yemin mi etsem ne etsem 82,7 olmuştum bugün böyle gidersem 85 olucam ne yapıcam ben

Canım yemeyeceğim demekle bile yemek odaklı oluyorsun. Kendini yasaklama. Bu şekilde aklından çıkmayacak yemekler. Yasak yok istediğin zaman yiyebilirsin de kendine. Ben sigarayı bu şekilde bırakmıştım. Canının çok istediği bir şeyi ucundan ye. Başladım mı bitirmem lazım diyorsan ucundan da yeme.
İlk hedefin kilonu korumak olsun madem. Kilo vermek sende baskı yaratıyor belki de. Başka bir meşguliyet bul zaman geçsin canım.

Zereno ne yaptın kuzum yazını şimdi gördüm

Motivasyon düşüklüğü var sanırım ama nefsinin seni yenmesine izin verme

Ya ben aslında ara ara hep bu durumu yaşıyorum ta ki bi çözüm bulana kadar istiyorum ki sağlıklı besleneyim hayatım beslenmem düzene girsin ama yok ben yeme bozukluğundan kurtulamıyorum çözümü bazen takımda bazen bi arkadaşımın beni desteklemesinde bazen de yeminde buluyorum Yani hep dış odaklı neden kendi kendimi motive edemiyorum ve bu kadar hızlı kilo almak da sinirimi bozuyor tamam çok yiyorum ana 3 gün içinde 4,5 kilo almak da anormal değil mi

Motivasyon düşüklüğü var sanırım ama nefsinin seni yenmesine izin verme
Evet bugün ölçülerimi de aldım her yerden şişmişim acaba bi süre izin mi versen kendime diyorum ama daha beter kilo alıcam biliyorum ya da sıkı protein mi yapsam belki o zaman motive olurum velhasılı kelam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…