Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Canim ben kontrolu kacirdigimda bile gunluk 700-800 farkefiyor

yarın bildirim günü ve bizim grubumuzda yine canlılık
günde en az 5 mesaj yazma ve menü paylaşma kuralı var ama arkadaşlar affınıza sığınarak söylüyorum yapamıyoruz
zaten gündelik hayatta 32 saat derse giriyorum sabah 8 öğle 16 bir saat dinlenip yemek bulaşık çamaşır çocuklarla ilgilenme
sonraaa hoop yatış sabah onları kaldır çantaları hazırla okula git üstüne üstlük biriken borçlar buraya geliyorum belki kafa dağıtırım ama grubun durumu da malum; ailem çok uzakta değil ama iki haftada bir gelip gece kalıyorlar sadece
derdimi sıkıntılarımı paylaşacağım ne bir akadaşım ne de kardeşim var herkes sanıyor ki hayatım dört dörtlük şikayet etmek için hiçbir nedenim hatta hakkım bile yok anlam veremiyorlar bana nasıl çok yoruluyorsun ne yapıyorsun filan diye soruyorlar kısacası TÜKENMİŞ DURUMDAYIM
o yüzden kendimi toparlayıncaya kadar izin istiyorum başka meşgale bulmak istiyorum
kendinize iyi bakın

Ben senin yerinde olsam bi beslenme uzmanıyla mutlaka görüşürdüm canım. BEnim de çok bildiğim şeyler değil aslında. Bi yerden sonra fikir veremiyorum
kıyamam sana. Boşver kimseye ispatlamak zorunda değilsin hiçbir şeyi. Gerçekten insanlara dert beğendiremiyoruz. İlla çok çok büyük olmalı derdimiz. Yok Allaha şükür öyle büyük derdimiz ama yine de kolay değil hayat.
İzne ayrılmasan keşke. Ama bende şikayetçiyim açıkçası gruptan. Yani bazen ne anlamı var diyorum buraya yazmaya. Benimde aklımdan izne ayrılmak geçiyor, işlerim çok diye. Ama zaten az kişiyiz kızları bırakmayayım diyorum. Fakat ne heves kalıyor ne bi şey...

Ya canım benim çok üzüldüm bazen ufak şeyler birikiyor birikiyor içimizde sonra bi anda çıkıyor kimi öfkeye vuruyor bizim gibilerde de depresyon haline dönüşüyor en güzeli biriktirmeden paylaşmak çok haklısın grup çok cansız üstelik motive de değiliz belki bende seni demotive etmiş olabilirim kaç gündür toparlanmaya çalışıyorum buraya da aksettirdim :/ ama izne ayrılma kuzum bak ben ayrılacakken sen vazgeçirmiştin şimdi de aynını ben senden istiyorum zaten şurda 3-4 kişi aktifiz sizde olmasanız ben nasıl toparlanıcam ben seve seve hepinizin dertlerini dinlerim kendime faydam olmasa da çok güzel dert dinler fikir vermeye çalışırım kendi çapımda :) seni çok iyi anlıyorum kuzum bu tükenmişlik hissi içten gelen bi durum ama silkelenmedikçe kara delik gibi içine çekiyor

Böyle devam ederse gidicem canım son bi şans veriyorum kendime :/ saol kuzum desteğin için
takım konusunda da çok haklısın canım ama bari biz tutalım birbirimizi bizde gidersek ne olacak burası ama acilen bişeyler yapılmalı :/

Zerenom sen sakın üzerine alınma çok üzülürüm zaten sizler için devam ediyordum
Açıkçası buraya yazdıktan sonra sinir harbi geçirdim yarını da atlatayım gelecek hafta için psikologtan randevu alacağım başlarım işine gücüne sağlığım daha önemli

Bir hafta izin alacağım kafa dinleyeceğim
Ne bileyim Zereno grup için izin isteme konusunda çok düşündüm belki burada kafa dağıtırım diye ama kötüyüm

Bir hafta izin alacağım kafa dinleyeceğim
Ne bileyim Zereno grup için izin isteme konusunda çok düşündüm belki burada kafa dağıtırım diye ama kötüyüm

Canım benim hiç bişey senden önemli değil iş de olsa eş de olsa hatta evlat bile olsa İnan çok üzüldüm şimdi inş toparlanırsın bir an önce haftasonu iyice dinlen kuzum bırak ev işi de kalsın canın ne istiyorsa onu yap kendine bak hatta bikaç saat yalnız takıl kafanı dinle uzaklaşmak sakinleşmek iyi gelecek hayat diyeti de salla ama bizi de merakta koyma tatlım

Senin için buradan izne,ayrilmak iyi olur mu canım. Burada belki kafa dagitirsin. Calisan bayanin muhtemel tukenmislik hali canim . Ben de çok yaşadım ucretsiz izin bile düşündüm. Haklisin hele insanin ailesi hic anlmiyor . Is yemek ev isi cocuklar insan yetismeye calistikca iyice geriliyor . Hersey dort dortluk olsun diye ugrasma derim once onceliklerini hallet digerlerini keyfin oldukca yap yada esine cocuklarina yaptir

Sağolun kızlar valla sizin sözleriniz bile rahatlattı sanırım dertleşmeye içimi dökmeye de ihtiyacım varmış
O kadar bunalmıştım ki annem geldi sağolsun biraz rahatladım

Canim oglum ilkokul a basladiginda cok kendimi paralamistim. Isten gelip yemek bulaşık derken saat 9 dan sonrada ders calisiyorduk. Hepsi dort drtluk olsun diye ugrasirken cok yıprandım

***2. Takım 550.Etap*** ETAP İKİNCİSİ

akrep33( 76,6 / / /% )Sabit
merrr(80,6 /79 /1,6 / 1.99%)
Zereno(78,7 /78,2 /0,5 /%0,64 )
687403_igt (66,8 /65.2 / 1.6 / 2,40% )
ehl-i keyf (55,9 / 54,5 /1.4 / 2.50% )
yumaknuro (74,6 / 73,9 / 0.7/ 0,94% )
citlenbikbesyo (54,9 /54.7 /0.2 / 0.36% )

2.Takım ortalaması: %1,261

***2. Takım 551.Etap***

akrep33( 76,6 / 76,5 / 0,1 /% )
merrr(79 / / / %)
Zereno(78,2 / / /% )
687403_igt (65,2 / / / % )
ehl-i keyf (54,5 / / / % )
yumaknuro (73,9 / / / % )
citlenbikbesyo (54,7 / / / % )

2.Takım ortalaması: %

***2. Takım 551.Etap***

akrep33( 76,6 / 76,5 / 0,1 /% )
merrr(79 / 78,5/0,63 / %)
Zereno(78,2 / / /% )
687403_igt (65,2 / / / % )
ehl-i keyf (54,5 / / / % )
yumaknuro (73,9 / / / % )
citlenbikbesyo (54,7 / / / % )

2.Takım ortalaması:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…