- 2 Temmuz 2012
- 3.202
- 5.050
- 158
akşam hafif olmuş cnm afiyet olsnmerhaba kızlar nasılsınız
bugün yine çok yoğun bir gündü sanırım yine yoğun bir hafta olacak
sabah iki dilim lorlu börek 2 yeşil zeytin
ara bir elma
öğleyin bir etlipide ayran
akşam bir kase yoğurt
öğlen böreklerden biri olmayabilirdi cnm afiyet olsnSabah
2 dilim ekmek
1 buçuk haşlanmış yumurta
2 kibrit kutusu peynir
4 zeytin
Domates
Öğle
3 kaşık bezelye yemeği
Yarım dilim ekmek
Ara
1 dilim etimek tatlısı
2 sigara böreği
1 dilim su böreği
Akşam
1 tabak bezelye yemeği
1 dilim ekmek
3 kaşık yoğurt
Ara
1 kuru incir
Su 2 litreyi geçebilir
Totalde bugün 1500 kalori falan aldım sanırım.
sen aslında baya az yiyorsun bence kaptan, afiyet olsnSabah
1,5 biberli ekmek
5 zeytin
Yeşil soğan
Öğle
Balık
Minik kare Pide
Tere maydanoz nane
Akşam
1,5 bardak süt karışımı
Waaoow gerçekten harikasın canımSabah
1 haşlanmış yumurta 1 dilim tahıllı ekmek 3 ceviz 2 kk peynir
ara yarım elma
öğle 1 kase süt içine yulaf ezmesi 1 muz 5 ceviz 2 kayısı
akşam 1 kase mercimek çorbası yarım somon 3 kaşık bulgur pilavı
su 2 lt
spor 1 saat yürüyüş
eşim yurtdışı görevine gidiyor. 2 sene yok. Bende eşyaları depoya kaldırıp ailemin yanına gidecem canım. Eşim gitmeden bi dolaşıcaz memleketleri. Sonra artık annemlerle yaşayacağım. Arada yanıma tatile gelecek inşaallah kocam. Yani benim için başka bir dönem başlıyor. İstiyorum ki o geldiğinde yanıma beni başka bulsun. Eski beni yeniden görsünNereye gidiyosun canım?
Sanirim,benim avantajimda emzirmem . Dikkat ettim mi kilolar gidiyorsenin avantajın bizden çok çok fazla emziren annelerin metabolizmaları daha da hızlanır hadi azcık spor yap cıss lardan aldığın kaloriyi fazlasıyla yak
Evet canım devam ediyorum.kaptan bir aracimbomlukiz ile güzel ip atlıyordunuz hatta baya incelmiştiniz devam ediyor musun hala
Çizelgeyi aylık tutuyorum canım.
Etkı nasıl canımÇizelgeyi aylık tutuyorum canım.
8 Ocakta güncellicem ölçülerimi.
08 kasım 2017 ölçülerim gelsin önceEtkı nasıl canım
Hangı bölgede daha çok incelme oluyor takıp ettıgın kadarıyla
Masallah düpermıs08 kasım 2017 ölçülerim gelsin önce
Göğüs:107
Bel: 95
Göbüş: 111
Basen: 109
Kalça: 108
08 Aralık 2017 ölçülerim
Kilo:77,2
Göğüs: 104
Bel: 89
Göbüş: 102
Basen: 104
Kalça: 106
Basarili o l acagina inaniyorum canim. Eskiden ki lo n kacti topige basladigin kilon kacti canimeşim yurtdışı görevine gidiyor. 2 sene yok. Bende eşyaları depoya kaldırıp ailemin yanına gidecem canım. Eşim gitmeden bi dolaşıcaz memleketleri. Sonra artık annemlerle yaşayacağım. Arada yanıma tatile gelecek inşaallah kocam. Yani benim için başka bir dönem başlıyor. İstiyorum ki o geldiğinde yanıma beni başka bulsun. Eski beni yeniden görsün
İlk çıkmaya başladığımızda 59larda falandım. 65le evlendim. Topiğe 85.6 ile başladım. Amacım yıllar sonra 59 ve aşağısına inmek.Basarili o l acagina inaniyorum canim. Eskiden ki lo n kacti topige basladigin kilon kacti canim
Benim caaanım takım arkadaşlarım ben döndüm hem de bomba gibi yarın geri kalan hayatımın ilk günü ve ben son 13 kilomu da verip başladığım bu işi bitirmek istiyorum hedefim 69 du lakin onu normal kilo ağırlığıma çekmeye karar verdim artık 65 kilo olmak istiyorum inş hayatımda ilk defa zayıf olucam bende :) Hedefim Ramazan bayramına kadar(15haziran) 65 kilo olmak Rabbim ömür sağlık verirse inş :) ben çok motiveyim kızlar hatalarımı biliyorum neler yapmam gerektiğini de 2017 benim için zayıflama adına güzel bir seneydi ama inş 2018 çok daha güzel olur ideal kilomda sıkı sağlıklı bir bedenim olur inş beslenme programım hazır kafa olarak da hazırım daha ne olsun :) Çok sıkı yapmiycam ama düzenimin dışına da çıkmiycam inş programıma sadık kalarak haftada yarım kilo hedefiyle devam edicem mottolarım da hazır
***Çok yavaş, uzunca çiğneyerek yiyeyim. Yeme işlemim 20 dk sürsün.(en büyük hatam hızlı yemek)
***Yemek amacım değil aracım olsun.
***Spor hayatımın bir parçası olsun.
***Atıştırma hastalığım bi son bulsun.(Bu da 2.büyük hatam)
***Bu Ramazan bayramında gerçekten güzel bir fiziğim olsun. Üzerimde 38 beden çıtı pıtı bir elbise olsun inş :)
Sizde bana takılın beraber verelim inş benim acelem yok kızlar Allah ömür sağlık verirse önümde güzel 6 buçuk ayım ve vermem gereken 13 kilom var gayet ideal bir süre diye düşünüyorum bu hafta kilo aldım inş cumaya kadar sabit olmaya çalışıcam ondan sonrası Allah Kerim var mı sizinde hedefleriniz belirlediniz mi?
Sabah
1,5 biberli ekmek
5 zeytin
Yeşil soğan
Öğle
Balık
Minik kare Pide
Tere maydanoz nane
Akşam
1,5 bardak süt karışımı
cnm cok güzel yazmışsın evt motive edelim birbirimizi yılbaşı biraz tökezletti hemen silkelenmem lazım benim de, 27 sinde memlekete dönüyorum bir beden küçülmüş görseler beni ne güzel olur.Benim caaanım takım arkadaşlarım ben döndüm hem de bomba gibi yarın geri kalan hayatımın ilk günü ve ben son 13 kilomu da verip başladığım bu işi bitirmek istiyorum hedefim 69 du lakin onu normal kilo ağırlığıma çekmeye karar verdim artık 65 kilo olmak istiyorum inş hayatımda ilk defa zayıf olucam bende :) Hedefim Ramazan bayramına kadar(15haziran) 65 kilo olmak Rabbim ömür sağlık verirse inş :) ben çok motiveyim kızlar hatalarımı biliyorum neler yapmam gerektiğini de 2017 benim için zayıflama adına güzel bir seneydi ama inş 2018 çok daha güzel olur ideal kilomda sıkı sağlıklı bir bedenim olur inş beslenme programım hazır kafa olarak da hazırım daha ne olsun :) Çok sıkı yapmiycam ama düzenimin dışına da çıkmiycam inş programıma sadık kalarak haftada yarım kilo hedefiyle devam edicem mottolarım da hazır
***Çok yavaş, uzunca çiğneyerek yiyeyim. Yeme işlemim 20 dk sürsün.(en büyük hatam hızlı yemek)
***Yemek amacım değil aracım olsun.
***Spor hayatımın bir parçası olsun.
***Atıştırma hastalığım bi son bulsun.(Bu da 2.büyük hatam)
***Bu Ramazan bayramında gerçekten güzel bir fiziğim olsun. Üzerimde 38 beden çıtı pıtı bir elbise olsun inş :)
Sizde bana takılın beraber verelim inş benim acelem yok kızlar Allah ömür sağlık verirse önümde güzel 6 buçuk ayım ve vermem gereken 13 kilom var gayet ideal bir süre diye düşünüyorum bu hafta kilo aldım inş cumaya kadar sabit olmaya çalışıcam ondan sonrası Allah Kerim var mı sizinde hedefleriniz belirlediniz mi?
hahaha aradan böyle ceee yapıyorsun @MiuLego tırsmıyor değilim yani.
ekmek beyaz mı? pide var yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?