Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bu arada arkadaslar gayri ihtiyari hedefim degisti . Cunku dun yegenimin abiyesini denerken ablam aen mumkun degel 36 beden olamazsin dedi . Bende olurm iddasina girelim mi dedim . Cokta kendime inanamiyorum ama kazanmam lazim . Gerci 36 bedenin bana yakisacagii dusunmuyorum ama hele bi bakalim nasil olacak.
Cumaya kadar kilomu koriyabilsem insallah bende ufak ufak hedeflr belurlerim artik

günaydın canlarım bir yandan zencefilli balımı yerken hepinize keyifli pazarlar diliyorum, işte geldim buradayım artık :)) çok şükür, aile içi sorunlarımı baya aştım işleri yoluna koymaya calısıyorum artık, regl, üstüne hastalık üstüne sorunlar derken ben iyice battım, artık bugün başlıyorum Allahın izniyle, sizlerin de desteğiyle inşallah daha da motive olup biran önce bi süzülmek istiyorum artık :)

Günaydın canlar bugün başlayanlar kulübünde bende varım :) artık bu benim için son çıkış hepimize kolay gelsin inş kilolar gitsin

Tamam öyle yapalım o zaman, Cuma bildirim yaparım yine. Teşekkür ederim idare ettiğin için. Takım olmayı seviyorum bana iyi geliyor
İşte buu.. Bana böyle cümleler le gel canım. Bildirim yapacağın için yediklerine dikkat et tatlım. Takım olmak takımı düşünerek az yemek demek.

H
Hedefin kaçtı kaç yaptın canım? Bu hafta da sabittin zaten diğer cumaya kilo ver lütfen

Kuzucum aş artık beynindeki engelleri.. Çevrende gelişen değişimler değil, aslında senin beyninde asıl sorun.. Zira her daim ve hızla gelişen olaylar hep var olacak.. Kaçıncı burdayım deyişlerin.. Kaçıncı geldim bu sefer tamam deyişlerin..
Senin nezdinde hepimize söylüyorum. Kıralım artık beynimizdeki engelleri.. Kendi ellerimizle sardığımız kitlediğimiz zincirleri tek tek çıkaralım.
Yemek için değil yaşamak için yiyelim..
Özümüze dönelim yaradılış gayemize..
Biz bu dünyaya revani şerbetinin ayarı nasıl olur diye gelmedik veya kuru fasulye yanıa bulgurmu pirinçmi yakışır düşüncesi için de gelmedik.. Gittiğimiz avm lerde hatta daha gitmeden yiyebileceklerimiin hayalini kurmak için de gelmedik bu dünyaya...
Ciddi anlamda kendimizi sorgulamanın ve beynimizi güncellemenin zamanı çoktan geldi öyle dimi kızlar

Günaydın canlar bugün başlayanlar kulübünde bende varım :) artık bu benim için son çıkış hepimize kolay gelsin inş kilolar gitsin
Menülerini görmediğimde yeni bir kayboluşların içinde olduğunu düşünüyorum zaten..

Dünkü menüm

08:00
Kaşarlı gözleme 3 ince parça
Zeytin peynir
çay
minik kare pide

12:00
1 tatlı kaşığı cevizli bal
Sade türk kahvesi

18:00
1 tabak zeytinyağlı kereviz
2 kaşık bulgur pilavı
2 parça yumurtalı karnıbahar
Salata

21:00
1 tatlı kaşığı cevizli bal
1 minik çikolata kaplı lokum
Sade kahve

100

Kitap
Dolce Vıta

Menümü de yazdım unutmadan.. Hep unutuyorum kalıyor sonra da ne yediğimi unutuyorum

İşte buu.. Bana böyle cümleler le gel canım. Bildirim yapacağın için yediklerine dikkat et tatlım. Takım olmak takımı düşünerek az yemek demek.
tamam canım. Şu var ki yediklerime pek dikkat edemedim, 2 gündür dışarıdan söylüyoruz yemek. Şimdi yoldayız. Artık yarın eski beslenmeme dönüş yapabilirim. Gerçekten takımı düşünerek, buraya yazmaya çekinerek daha az ve dikkatli yiyormuşum. Baktım hemen hazırım cozurtmaya

ayy kaptanım ağzına sağlık varya ! ne güzel yazmışsın kız, kesinliklee, zaten beynimizdeki sorunu aşamayıp yeme konusunu bi yaşan tarzı haline getiremediğimiz için burada değil miyiz? hala kilo sorunu yaşamıyor muyuz?? herkesin sorunu var hayatta ama yaşadığımız sorunlar bize kilo aldırıyorsa durup bi düşüneceğiz

hangimiz değiliz ki yaa of hep bu yüzden zaten

Nasıl da hissetmişim o çozutmayı taa buralardan.. Kaptanın sopası gelsin aklına bu hafta dereceye girmeliyiz ona göre kuzum

Ay ne güzel yazmışsın kaptanım gerçekten düşünce yapımızı değiştirmeliyiz sadece yemek odaklı yaşayınca hakikaten yapmamız gerekenlere yeterli zaman ayıramıyoruz
Menülerini görmediğimde yeni bir kayboluşların içinde olduğunu düşünüyorum zaten..
Nasıl belli ediyorum kendimi

Oh be sonunda yazılabilir bir menüyle karşısınızdayım sürekli artık diyet yapma diyen annem dahi bugün diyete başladığım için aferin didi bana düşünün halimi

KAHVALTI(13.00)
Abartmadan yapılmış ballı sucuklu çökelekli 1,5 dilim ekmekli sağlıklı kahvaltı

ARA
1 elma

AKŞAM
6 yk yumurtalı köfte
2 bardak ayran
Marul, domates, turp

GECE
1 bardak süt ve 1 hurma yerim belki

Spor ve diğer ayrıntıları gece yazarım şekerler:)

Süpersin canım yaşasın tekrardan motiveyiz

H

Hedefin kaçtı kaç yaptın canım? Bu hafta da sabittin zaten diğer cumaya kilo ver lütfen
Hedefim 60 di canim . Buradaki tarti 1 kilo fazla tqrtiyor sanirim . Cuma 65,2 idim evet sabittim . Yarin bakayim kac oldum umarim artmamisimdir . Cunku dugunumuz vardo ve misafir coktu . Kilo vermek biraz zor gibi cumaya sabit kalsam sikinti mi olur

Menum
1 dilim tb ekmegi
1 dillim misir ekmegi
2,dilim sucuk
1 kk peynir
1 kk helva
1yk sarmisaklai sos

Ogle
1 kase corba
1 tabak yesil fasulye
Yogurt
1 dilim misir ekmegi

Ara
1,5 buskui

Aksam
1 tabak,kiymali yogurtlu makarna

Aksami Meyveyle gecistirmeyi dusundum,ama aciktim

2 lt su

Menum
Sabah: 2,5 dilim tb salça peynir ve birazını tahinpekmezle yedim
Öğlen: 6-7 mercimek köfte 1 muz
Ara: sıcak çikolata 1 kupa ballı süt
Akşam: biraz hamsi kızartması
Ara: turk kahvesi yarım dido çiko, sütlü kahve mandalina portakal

Kızlar menum korkunç biliyorum, cunku hala toparlayamadım hala hastayım spor yapamıyorum allahım artık iyileşirim yarın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…