- 18 Haziran 2015
- 3.274
- 3.182
- 83
- 50
İşte buu.. Bana böyle cümleler le gel canım. Bildirim yapacağın için yediklerine dikkat et tatlım. Takım olmak takımı düşünerek az yemek demek.Tamam öyle yapalım o zaman, Cuma bildirim yaparım yine. Teşekkür ederim idare ettiğin için. Takım olmayı seviyorum bana iyi geliyor
Hedefin kaçtı kaç yaptın canım? Bu hafta da sabittin zaten diğer cumaya kilo ver lütfenBu arada arkadaslar gayri ihtiyari hedefim degisti . Cunku dun yegenimin abiyesini denerken ablam aen mumkun degel 36 beden olamazsin dedi . Bende olurm iddasina girelim mi dedim . Cokta kendime inanamiyorum ama kazanmam lazim . Gerci 36 bedenin bana yakisacagii dusunmuyorum ama hele bi bakalim nasil olacak.
Cumaya kadar kilomu koriyabilsem insallah bende ufak ufak hedeflr belurlerim artik
Kuzucum aş artık beynindeki engelleri.. Çevrende gelişen değişimler değil, aslında senin beyninde asıl sorun.. Zira her daim ve hızla gelişen olaylar hep var olacak.. Kaçıncı burdayım deyişlerin.. Kaçıncı geldim bu sefer tamam deyişlerin..günaydın canlarımbir yandan zencefilli balımı yerken hepinize keyifli pazarlar diliyorum, işte geldim buradayım artık :)) çok şükür, aile içi sorunlarımı baya aştım işleri yoluna koymaya calısıyorum artık, regl, üstüne hastalık üstüne sorunlar derken ben iyice battım, artık bugün başlıyorum Allahın izniyle, sizlerin de desteğiyle inşallah daha da motive olup biran önce bi süzülmek istiyorum artık :)
Menülerini görmediğimde yeni bir kayboluşların içinde olduğunu düşünüyorum zaten..Günaydın canlar bugün başlayanlar kulübünde bende varım :) artık bu benim için son çıkış hepimize kolay gelsin inş kilolar gitsin
İşte buu.. Bana böyle cümleler le gel canım. Bildirim yapacağın için yediklerine dikkat et tatlım. Takım olmak takımı düşünerek az yemek demek.
ayy kaptanım ağzına sağlık varya ! ne güzel yazmışsın kız, kesinliklee, zaten beynimizdeki sorunu aşamayıp yeme konusunu bi yaşan tarzı haline getiremediğimiz için burada değil miyiz? hala kilo sorunu yaşamıyor muyuz?? herkesin sorunu var hayatta ama yaşadığımız sorunlar bize kilo aldırıyorsa durup bi düşüneceğizKuzucum aş artık beynindeki engelleri.. Çevrende gelişen değişimler değil, aslında senin beyninde asıl sorun.. Zira her daim ve hızla gelişen olaylar hep var olacak.. Kaçıncı burdayım deyişlerin.. Kaçıncı geldim bu sefer tamam deyişlerin..
Senin nezdinde hepimize söylüyorum. Kıralım artık beynimizdeki engelleri.. Kendi ellerimizle sardığımız kitlediğimiz zincirleri tek tek çıkaralım.
Yemek için değil yaşamak için yiyelim..
Özümüze dönelim yaradılış gayemize..
Biz bu dünyaya revani şerbetinin ayarı nasıl olur diye gelmedik veya kuru fasulye yanıa bulgurmu pirinçmi yakışır düşüncesi için de gelmedik.. Gittiğimiz avm lerde hatta daha gitmeden yiyebileceklerimiin hayalini kurmak için de gelmedik bu dünyaya...
Ciddi anlamda kendimizi sorgulamanın ve beynimizi güncellemenin zamanı çoktan geldi öyle dimi kızlar
hangimiz değiliz ki yaa of hep bu yüzden zatentamam canım. Şu var ki yediklerime pek dikkat edemedim, 2 gündür dışarıdan söylüyoruz yemek. Şimdi yoldayız. Artık yarın eski beslenmeme dönüş yapabilirim. Gerçekten takımı düşünerek, buraya yazmaya çekinerek daha az ve dikkatli yiyormuşum. Baktım hemen hazırım cozurtmaya
Nasıl da hissetmişim o çozutmayı taa buralardan.. Kaptanın sopası gelsin aklınatamam canım. Şu var ki yediklerime pek dikkat edemedim, 2 gündür dışarıdan söylüyoruz yemek. Şimdi yoldayız. Artık yarın eski beslenmeme dönüş yapabilirim. Gerçekten takımı düşünerek, buraya yazmaya çekinerek daha az ve dikkatli yiyormuşum. Baktım hemen hazırım cozurtmaya
Ay ne güzel yazmışsın kaptanım gerçekten düşünce yapımızı değiştirmeliyiz sadece yemek odaklı yaşayınca hakikaten yapmamız gerekenlere yeterli zaman ayıramıyoruzKuzucum aş artık beynindeki engelleri.. Çevrende gelişen değişimler değil, aslında senin beyninde asıl sorun.. Zira her daim ve hızla gelişen olaylar hep var olacak.. Kaçıncı burdayım deyişlerin.. Kaçıncı geldim bu sefer tamam deyişlerin..
Senin nezdinde hepimize söylüyorum. Kıralım artık beynimizdeki engelleri.. Kendi ellerimizle sardığımız kitlediğimiz zincirleri tek tek çıkaralım.
Yemek için değil yaşamak için yiyelim..
Özümüze dönelim yaradılış gayemize..
Biz bu dünyaya revani şerbetinin ayarı nasıl olur diye gelmedik veya kuru fasulye yanıa bulgurmu pirinçmi yakışır düşüncesi için de gelmedik.. Gittiğimiz avm lerde hatta daha gitmeden yiyebileceklerimiin hayalini kurmak için de gelmedik bu dünyaya...
Ciddi anlamda kendimizi sorgulamanın ve beynimizi güncellemenin zamanı çoktan geldi öyle dimi kızlar
Nasıl belli ediyorum kendimiMenülerini görmediğimde yeni bir kayboluşların içinde olduğunu düşünüyorum zaten..
derece miiii allaaaaahNasıl da hissetmişim o çozutmayı taa buralardan.. Kaptanın sopası gelsin aklınabu hafta dereceye girmeliyiz ona göre kuzum
Süpersin canım yaşasın tekrardan motiveyizOh be sonunda yazılabilir bir menüyle karşısınızdayım sürekli artık diyet yapma diyen annem dahi bugün diyete başladığım için aferin didi bana düşünün halimi
KAHVALTI(13.00)
Abartmadan yapılmış ballı sucuklu çökelekli 1,5 dilim ekmekli sağlıklı kahvaltı
ARA
1 elma
AKŞAM
6 yk yumurtalı köfte
2 bardak ayran
Marul, domates, turp
GECE
1 bardak süt ve 1 hurma yerim belki
Spor ve diğer ayrıntıları gece yazarım şekerler:)
Hedefim 60 di canim . Buradaki tarti 1 kilo fazla tqrtiyor sanirim . Cuma 65,2 idim evet sabittim . Yarin bakayim kac oldum umarim artmamisimdir . Cunku dugunumuz vardo ve misafir coktu . Kilo vermek biraz zor gibi cumaya sabit kalsam sikinti mi olurH
Hedefin kaçtı kaç yaptın canım? Bu hafta da sabittin zaten diğer cumaya kilo ver lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?