- 27 Ocak 2010
- 1.944
- 4.874
- 333
çok geçmiş olsun cnm, kendine dikkat etkızlar herkese selam 2018 çok kötü başladı tam 6 gün hastanede yattım bugün öğlen taburcu oldum
pnömoni akciğer enfeksiyonu oldum hava alıyorum sürekli geçen hafta hastane yatışı bu hafta da raporlu evdeyim
bildirim yapamamın sebebi çok ciddiydi
kortizonlu ilçalr alıyorum bakalım ne zaman iyileşeceğim
Harikasın kuzum bende varım akşam yemeğimi yedim 18.30 da artık içersem sadece süt içerim inş:)bu cuma takımı şaha kaldırıyoruz gençler , haydi hemen o elindeki çikolatayı yavaşça yere bırak, cuma herkes -500 görsün yarışmamız başlamıştır, 7 den sonra ağza katı hiçbir şey girmiyor ona göre, herkes görsün 2. takımın gücünü
Canım benim çok üzüldüm var mıydı önceden rahatsızlığın niye böyle oldu çok çok geçmiş olsunkızlar herkese selam 2018 çok kötü başladı tam 6 gün hastanede yattım bugün öğlen taburcu oldum
pnömoni akciğer enfeksiyonu oldum hava alıyorum sürekli geçen hafta hastane yatışı bu hafta da raporlu evdeyim
Cok geçmiş olsun canimkızlar herkese selam 2018 çok kötü başladı tam 6 gün hastanede yattım bugün öğlen taburcu oldum
Kuzu harikasınnn
Geçmiş olsun canım. İzne ayıralım seni. İyi ol önce..kızlar herkese selam 2018 çok kötü başladı tam 6 gün hastanede yattım bugün öğlen taburcu oldum
Harikasın canım.
Tatlım isim tanıdık da resim yabancı geldi. Hangi taraftaydı senin takım
10000 tane ip atlayan hatun desemTatlım isim tanıdık da resim yabancı geldi. Hangi taraftaydı senin takım
Yaaaaa10000 tane ip atlayan hatun desem
of kıyamam çok geçmiş olsun, hastalık ayrı zor hastanede yatmak ayrı zor. Tez vakit şifa bul iyileş inşaallah arkadaşımkızlar herkese selam 2018 çok kötü başladı tam 6 gün hastanede yattım bugün öğlen taburcu oldum
O akşam menüsü olmuşmu senceMenuma
Sabah
6 tane kuru kayisi
Kahvalti
2 dilim msir ekmegi
1 kk peynir
6 zeytin
2 dilim sucuk
1 yk sarmusakli sos
Ara
Yarim trabzon hurmasi
Ogle
1 tabak salata
1 dilim beyz ekmek
Ara
Yarim buskui
8 tane kavrumamis badem
Aksam
1 kase corba
Kucuk kasenin yarisi sulu kofte
Avuc ici kadar tavuk gogsu
1 kepce mantarli kremali makarna
1 borek
1 dilim tralice
İpi bıraktım bölgesel çalışıyorum ama sen beni tanimadinYaaaaaasıl sen uğramıyosunn bebemmm
Ya arayı uzattın ve profil resmin değişince..İpi bıraktım bölgesel çalışıyorum ama sen beni tanimadin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?