Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

İyi geceler kızlar 2 gündür uğrayamadım takıma nasılsınız?
Evet kızlar ben yine bozmalardayım iki gündür zaten o yüzden uğramıyorum ya yeni bir karar aldım (26849629. Kararım ) Ablamın ısrarlarıyla yarın kalori diyetine başlıyorum. Sürekli bozuyorum canım başka şeyler istiyor vs o da madem öyle kalori hesabıyla ye en azından istediğin şeylerden yersin dedi tabi mümkün mertebe sağlıklı beslenmeye çalışırım ama oldu ki canım bişi istedi kalorime göre yerim haftada yarım kilo verebilmem için ort 1400 kalori almam gerek yarından itibaren buna başlıycam inş bakalım nasıl olacak tartılmaya da korkuyorum resmen korkunun ecele faydası yok
Ha bide @oynakbasi34 nın çayından yapılan hergün 2 lt içmeyi düşünüyorum inş geçen hafta kilo vermemi bence bu çay ve gece yememem sağladı
Önümüzde ki 5 gün için 5 kuralım var

-1400 kalori al
-2 lt detoks suyu iç
-8den sonra hiçbirşey yeme
-Spor yap
-23.00de uyu

Yarın tartılıcam inş ve bu kurallara uyucam bakalım nasıl etki edecek evet gerçekten yoruldum zaten ondan bu bozmalarım ama başka çarem yok başarmak zorundayım zorundayız
Bu hafta hedefim sabit çıkmak sonrası Allah Kerim :) İyi geceler hepinize canlarım

Hadi inşallah kolay gelsin sana canım

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese tekrar iyi pazarlar

Dünki misafirlerin yorgunluğunu daha yeni atıyorum sayılır
Tam 13 kişiyi ağırladım ve az da olsa bende herşeyden yedim tatlıda dahil bugün itibaren de çok sıkı tutuyorum artık beslenmemi
Uzun bir süre kimseyi yemeğe almam artık
Gece misafirlerim 22:30 gibi gittiler ve tabiki baygın düştüm ondan sonra
Bu sabah az uyurum diyordum ama kızın Yüzmesi aklıma geldi ve mecbur yine 07:30da uyanmak zorunda kaldım

Kuzunun havuz faslı bittikten sonra eve gelir gelmez ara öğünümü de yapıp az dinlendim hatta biraz sonrada Öğlen yemeğimi hazırlayacağım evdekiler tabi geç kahvaltı ettikleri için şimdilik aç değiliz diyorlar

Demin eşim kopardı beni
Ben sularımı şişeleyip gözümün önüne koymuştum ( biri zaten Sibelin tavsiye ettiği ödem atıcı cayım )
Eşimde bayılır benim şişelerime ortak olmaya ama adam saf su yerine gitti kazayla benim ödem atıcı çaydan bir kaç yudum birden aldı tabi anında suratı değişti Bu ne beee iğrenç dedi başladım gülmeye dedim üşenip kendine su almazsan böyle olur
Zencefil tadı hiç hoşuna gitmedi doğal olarak bir daha tövbe etti benim şişelerime elini sürmeyecekmiş

Afiyet olsun canım aslında güzel bir menü ama kremalı şeyler tüketmemeye çalış yada en azından sadece tadımlık olsun Gerçi kremalı olanlarda öyle tadımlık yenmiyor ki bende bayılırım içinde krema olan herşeye ama işte el mahkum yiyemiyoruz

Canım inşallah gönlünce olur da sende dilediğin rakamı görürsün vücuttaki yağ oranı düştükçe kilo vermek biraz daha sıkıntılı oluyor ama eminim başarabilirsin karbonhidratı mümkün olduğunca kes ve bol bol su iç hee 1 kilo olmazsa bile 700 gr da olsa gider bence

İnşallah yeni uygulamanda çok güzel sonuçlar alırsın Cayında faydasını görmene çok sevindim canım
Bu hafta bende inanılmaz ödem çıktı ölçümlerde o yüzden başka bir çay tarifi verdi günlük 3 litre suyun yarısını o tarifi yapıp iç dedi tadı fena değil hatta birazdan buraya da yazarım denemek isteyen olursa diye
Ben dün yaptım bugün ancak içmeye fırsatım oldu ve gayet içimi güzel bence her ne kadar eşim beğenmemiş olasada

Şimdi ben anlamadım. Malum paylaşımdan geliyorum. Kafam bi dünya oldu
Sen kaç çeşit su içiyosun?
Açık ve net yazarmısın?
Ajandama not alayım hemen

Şimdi ben anlamadım. Malum paylaşımdan geliyorum. Kafam bi dünya oldu
Sen kaç çeşit su içiyosun?
Açık ve net yazarmısın?
Ajandama not alayım hemen

Geçen hafta yaptığım elmalı limonlu suyu içiyordum normal suyla birlikte bu hafta o suyu içmiyorum yerine Sibelin verdiği diğer tarifi yapıyorum
Baklım onda ne fark göreceğim
Hatta hemen aklımdayken buraya da yazayım;

1.5 Litre kaynamakta olan suya;

1 tutam mate yaprağı
10 kiraz sapı
1 tutam mısır püskülü
3 - 4 adet acı çehre
2 ufak park parça Zencefil ( parmak ucu kadar )
2 ufak dilim de Ananasın ortasından çıkan sert kısımdan

Hepsini ekledikten sonra 15 dakika kadar kaynamaya devam ediyor sonrada altını kapatıp bir 10 dakika demlendirdikten sonra süzüp gün içinde içiyorum
1.5 litrede sade su iç 3 litreyi tamamla demişti bana
İçimi fena değil ama acı geliyorsa limon sıkılabilir

Bu akşam hatta tekrar yapacağım yarına hazır olsun diye

Ooo çok sert.. Ya neden zor bu tarifler.
Mısır püskülü nee ananasın ortasının dıdısının dıdısıı ne
Masallardaki cadıların büyü kazanı malzemesi mübarek
Kurbaaa bacaaa varmı

Yüklü bi misafir atlatmışsın geçmiş olsun azıcık bozman çok normal zaten o kadar güzel yemeğe kim dayanır :)
Ya gerçekten çok işe yaradı unutmadan gidip yapayım şimdi bi hafta boyunca içmemin bi sakıncası olmaz di mi? Bide saçma olabilir ama Regl döneminde içmenin de bi sakıncası yoktur di mi?

Kaptanın derken kimin kaptanı
kaptanımm
Ya evet bu zormuş zencefil hariç hiçbiri evde yok hele acı çehreyle ilgili hiçbir bilgim yok :/ ama Eminim çok faydası olacaktır

Acı çehre karabiber tanesi gibi. Bağırsak çalıştırıyor. oynakbasi34 kaptanım gelsin de mısır püskülünü nerden buldu ise alayım.. Mısır püskülü ve ananas hariç tüm malzemeler var bende.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

İnşallah yarınki bildirimi unutmamıştır kimse de yarın sabah hepimiz bol bol eksi görürüz yada en azından cumayla aynı rakamı
Ben gündüz kızlarla bir ara dışarı çıkma gafletinde bulundum Hem küçük kuzuya kitap bakalım dedik hemde bir iki eksiğimi alayım dedim demez olaydım sanki tüm İstanbul aynı AVM için sözleşmişler
Felaket bir araba ve insan kalabalığı
10 dakika sonra zor da olsa şansa otoparkta yer bulduk, AVMyede itiş kakış girebiledik dedim iyiki eşimi evde bırakmışız yoksa kesin ya kapıdan girmeden dönerdi yada kesin otoparka girene kadar en az 2 kişiyle kavga ederdi

Neyseki Market kısmı biraz daha sakindi ( ki yine kalabalık da itiş kakış yok en azından )
Bir iki eksiğimi aldığım gibi kendimizi dışarı attık öncesinde Kızlar D & Ra da baktılarda beğenemedi hanım kitap
Düzenli olarak alışveriş yaptığımız bir kırtasiyeye uğradık hesapta 1 kitap alacaktı cadı ama çıkışta elimizde 6 kitap vardı kitap kurtlarım benim

Eve gelincede hemen koca bir kase salata yedim akşamlık saat 18:00de Gitmeden kızlar kendilerine kaşarlı tost yapmıştı az ucundan yediğim için kendime dengelemek adına öyle bir menü uygun gördüm
Bitkisel çayımıda bitirmek üzereyim tabi şimdi keyif kahvemi içiyorum sizlere bakarken
Son ara öğünü yapınca sizlerede menümü yazarim nasılsa

Ooo çok sert.. Ya neden zor bu tarifler.
Mısır püskülü nee ananasın ortasının dıdısının dıdısıı ne
Masallardaki cadıların büyü kazanı malzemesi mübarek
Kurbaaa bacaaa varmı

Yazın aldığın mısırların püsküllerini istersen güneşte kendin kurut istersen Aktardan da alabilirsin tabiki
Geçen ben yaptığımda büyük kızımda aynısını söyledi kız sen yoksa bitkisel çay ayağına büyü mü yapıyorsun diye dalga geçti eşşek

Çaydan memun kalmana çok sevindim canım bu diğeri hakikaten daha sert inşallah faydasını görürüm
Acı çehreyi bir ara nette okumuştum zayıflamak için kullanıyorlarmış felaket tuvalete çıkarıyor falan demişlerdi tabi benim karışımda çok az olduğu için çok fazla rahatsızlık verecek derecede olmuyor sadece bağırsakları yumuşatıyor ki benim o konuda zaten sıkıntım vardı şükür dünden beri biraz daha rahatım
Bol suylada ödem atılması için takviye olarak önerdi zaten benim bünye cins 2 gün su içmediğim an hemen anında 2 kg artı bile olduğum oluyor

Ben bize yakın Toptancı Gıda Hali var ordan aldım hatta bir kaç dükkan gezdikten sonra ancak birinde bulabildim normalde çoğu aktarda tabiki var ama ben garanti olsun diye Hale gidince adamlarda genelde baharat satıyormuş bu tip şeyler sadece bir yerde varmış onuda buldum Allahtan

Dediğim gibi yazın mısır zamanı mısırcılar genelde çöp diye atıyorlar onları hatta bir keresinde benim bir arkadaş ne para vereceğim yazın gidip tezgahtardan istiyorum adamında canına minnet çöpü gidiyor hesabı hemen poşet uzatıp istediğin kadar al abla demiş para teklif edincede olurmu hiç ben çöpe atacaktım onları demiş hatta sormuş ne yapacaksın diye sıcaklarda balkonda kurutup sıkı kapaklı bir kavanoza koymuş ara ara çayını yapıp içmiş ve o da bir ara güzel kilo verdi o dönem iştahınıda kestiğinden büyük ihtimal

Kız yakın olsan sanada verirdim adam 500 grdan aşağı veremem dedi bende hadi ver bari dedim koca bir poşet çıktı kız

sabah: 2 dilim kızarmış tb, az salça, biraz peynir, 5-6 dilim sucuk, 3 zeytin 1 tatlı k tahinpekmez ve çay
***spora gittim***
öğlen: spor çıkışı yine kebapçıda aldım soluğu 1 porsiyon şiş et yedim, sosu bişiyi yoktu. yanında maydonoz soğan, 2 kaşık bulgur pilavı 2 lokma lavaş
akşam: çeyrek ekmek et döner, 1 br ayran az turşu
ara: yeşilçay
ara: turk kahvesi, 1 lokma çikolata yine yeşilçay

canım bazen benım de oluyor öyle zamanlarda zorlama mideyi, yeşilçay tavsiye ederim bolca ve bir doktora görün
cok geçmiş olsun fıstıkım yaa menu harika ama
kuzum kremalı makarna hiç olmamış yahu ama pide konusunda kendını tuttuğun için seni tebrik ediyorum :)
defalarca da caysan, yılmadan kaldıgın yerden devam edeceksin bu hiç dert değil sen o kadar kiloyu vermişsin devamı da gelecek inşallah

Mısır püskülü ve iştah kesmece ve kilo vermece öylemii
Yazın yüzüne bile bakmayıp çöpe atıyoz ya biz onuu

Canikomm onca spora gidiyosun. Anlatamıyorum.. Protein destekli beslenmezsen boşa gidicek sporun. Spora gittiğin gün sabah 2 yumurta ye lütfen.. Hiç protein almıyosun. İyiki et ayran var yani menüde.

Canikomm onca spora gidiyosun. Anlatamıyorum.. Protein destekli beslenmezsen boşa gidicek sporun. Spora gittiğin gün sabah 2 yumurta ye lütfen.. Hiç protein almıyosun. İyiki et ayran var yani menüde.
Hadi ya kaptanım sabah sucuk var diye yumurta yemedim, yarın yiyeceğim, yarın akşam spor var sabah 2 yum var menude ama birsürü et yedim ya ben de fazla mı yem diyordum ki sen bu yorumu yaptın yumurtaya ek olarak spor cıkışı veya öncesi et mantıklı değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…