Spor öncesi sade kahve veya yeşil çay da yağ yakmanı hızlandırır canım..Hadi ya kaptanım sabah sucuk var diye yumurta yemedim, yarın yiyeceğim, yarın akşam spor var sabah 2 yum var menudeama birsürü et yedim ya ben de fazla mı yem diyordum ki sen bu yorumu yaptın yumurtaya ek olarak spor cıkışı veya öncesi et mantıklı değil mi?
dediklerine dikkat edicem canım, valla dışarıda yemesem evdeki proteinle benım kaslar erir giderdi heraldeSpor öncesi sade kahve veya yeşil çay da yağ yakmanı hızlandırır canım..
Mantıklı tabiki ..
Bi arkadaşın eşi spora gidiyor her gün ve sabah 7 yumurta yiyormuş.. Tabi o kas yapmaya..
Biz sadece kasları kaybetmemek için diyet yaparken protein alımına dikkat ediyoruz ve sağlıklı karbonhidrat..
İyi fikir canım bence de öyle yap. Hem vicdanın rahat olur sinirin de bozulmaz.İyi geceler kızlar 2 gündür uğrayamadım takıma nasılsınız?
Evet kızlar ben yine bozmalardayım iki gündürzaten o yüzden uğramıyorum ya yeni bir karar aldım (26849629. Kararım ) Ablamın ısrarlarıyla yarın kalori diyetine başlıyorum. Sürekli bozuyorum canım başka şeyler istiyor vs o da madem öyle kalori hesabıyla ye en azından istediğin şeylerden yersin dedi tabi mümkün mertebe sağlıklı beslenmeye çalışırım ama oldu ki canım bişi istedi kalorime göre yerim haftada yarım kilo verebilmem için ort 1400 kalori almam gerek yarından itibaren buna başlıycam inş bakalım nasıl olacak tartılmaya da korkuyorum resmen korkunun ecele faydası yok
Ha bide @oynakbasi34 nın çayından yapılan hergün 2 lt içmeyi düşünüyorum inş geçen hafta kilo vermemi bence bu çay ve gece yememem sağladı
Önümüzde ki 5 gün için 5 kuralım var
-1400 kalori al
-2 lt detoks suyu iç
-8den sonra hiçbirşey yeme
-Spor yap
-23.00de uyu
Yarın tartılıcam inş ve bu kurallara uyucam bakalım nasıl etki edecek evet gerçekten yoruldum zaten ondan bu bozmalarım ama başka çarem yok başarmak zorundayım zorundayız
Bu hafta hedefim sabit çıkmaksonrası Allah Kerim :) İyi geceler hepinize canlarım
İyi kuzum senin nasılselam canlarım ben geldimmkeyifler nasıl?
Süpersin çok güzel ya. Çok özeniyorum sana maşaallah arkadaşımasabah: 2 dilim kızarmış tb, az salça, biraz peynir, 5-6 dilim sucuk, 3 zeytin 1 tatlı k tahinpekmez ve çay
***spora gittim***
öğlen: spor çıkışı yine kebapçıda aldım soluğu1 porsiyon şiş et yedim, sosu bişiyi yoktu. yanında maydonoz soğan, 2 kaşık bulgur pilavı 2 lokma lavaş
akşam: çeyrek ekmek et döner, 1 br ayran az turşu
ara: yeşilçay
ara: turk kahvesi, 1 lokma çikolata yine yeşilçay
canım benim zaten senin miden küçülmüştür. Fazla istesen de yiyemezsin ki. Yersen de hasta eder bence. O yüzden senden çekinirsin ve mecburen fazla yememeye çalışırsın. Çünkü tatilinin iyi geçmesini istersin. EvetKızlar 24-27 ocak arası termal tatile gidiyoruz ve feci bir acıkbüfesi var otelin, beni ciddi bir sınav bekliyor
canım diyette et protein grubuna girer. Kırmızı et, beyaz et, balık, peynir,yumurta (daha varsa hatırlamadım) aynı grupta yer alır. Bunları birbiri yerine ikame edebilirsin. Ve evet her gün protein kaynağı tüketmelisin. Ayrıca spor yaparken kas yapmak istiyorsan kalp ritim aralığına dikkat etmelisin. Bunu çok basit hesaplayabilirsin. İnternette birçok sitede formülü var. Belli bir limitin üstüne çıkarsa kalp hızın yeterli oksijen tüketemediğin için sana hedeflediğin sonucunu vermez. Altında kalırsa da yağ yakımın gerçekleşmez. Bu konu bence çok önemlidediklerine dikkat edicem canım, valla dışarıda yemesem evdeki proteinle benım kaslar erir giderdi heraldekas oranımı arttırmak en büyük hedefim şuan, çünkü analizde kaslar cok az çıktı, bu süreçte sabah yumurta ok, süt yoğurt zaten yiyorum, ve her gün mü et yemeliyim sence? bu konuda biraz bilinçsizim
Öğünün birini ete ayırabilirsin evet veya sebzelere ekleyebilirsin eti.dediklerine dikkat edicem canım, valla dışarıda yemesem evdeki proteinle benım kaslar erir giderdi heraldekas oranımı arttırmak en büyük hedefim şuan, çünkü analizde kaslar cok az çıktı, bu süreçte sabah yumurta ok, süt yoğurt zaten yiyorum, ve her gün mü et yemeliyim sence? bu konuda biraz bilinçsizim
sabah: 2 dilim kızarmış tb, az salça, biraz peynir, 5-6 dilim sucuk, 3 zeytin 1 tatlı k tahinpekmez ve çay
***spora gittim***
öğlen: spor çıkışı yine kebapçıda aldım soluğu1 porsiyon şiş et yedim, sosu bişiyi yoktu. yanında maydonoz soğan, 2 kaşık bulgur pilavı 2 lokma lavaş
akşam: çeyrek ekmek et döner, 1 br ayran az turşu
ara: yeşilçay
ara: turk kahvesi, 1 lokma çikolata yine yeşilçay
Mısır püskülü ve iştah kesmece ve kilo vermece öylemii
Yazın yüzüne bile bakmayıp çöpe atıyoz ya biz onuu
Kızlar 24-27 ocak arası termal tatile gidiyoruz ve feci bir acıkbüfesi var otelin, beni ciddi bir sınav bekliyor
Günaydın canım..Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
İnşallah bugün hepimiz güzel pazartesi bildirimleri yaparız
Ben kendi adıma sabah erkenden tartıldım ve bu sabah 96,4 çıktım
Cumaya göre 500 gr fazla ama takılmıyorum çünkü cidden çok fazla şişliğim vareminim cumaya kadar fazlası gitmiş olacak
Keyif kahvemi içtim şimdide kahvaltımı yapacağım inşallah
Küçük cadıda tatilde olduğunun farkında değil herhalde sabahın 7sinde uyandıokul zamanı ben uyandırmasam uyuyor cadı
Bende hesapta geç kalkacaktım ama yine erkenden hortladım
Ustalar bakalım kaçta geleceklergerçi 9dan itibaren hazır beklerim üzerime düzgün birşeyler giyeyim de
Canım afiyet olsun güzel bir menü olmuşsuyunuda yeterli içtiysen sıkıntı yok
Evet valla bende kaç sene evvel duydum da işte bende de icraate geçmek sıkıntıdiyetisyen yazdıda eve giderken hemen aldım gözümün önünde olunca yapıyorum yoksa dolaba tıkarsam diğer otlarla akraba olurlar
Hiç sıkıntı yapma canımevet çeşit çok olunca sıkıntı olabiliyor ama kahvaltını en güzel şekilde sağlıklı yaparsın bol proteinli öğlen canının istediği ufak bir şey belki kaçamak tarzı olabilir ama akşam yine çok güzel bol salatalı proteinli bir seçim yaparsan kilo almadan hatta belki vererek bile dönmüş olursun
BOl bol yürüyüş yaparsın yada otelin mutlaka spor salonu vardır yediysende git bir yarım saat en azından koşu bandında yürü hem endorfin salgılar vücudun terledikçe sende multu olursun
Ben sana güveniyorum yapabilirsin
Günaydın canım..
Sana kolay gelsin.. Bir önce yapılsın da kafan rahatlasın inşallah.
Günaydın kızlar, tam gununu not almadım
İlkinde 70,1
Bir gün sonra ikinci tartıda: 69,8
Bugün: 69,3 çıktım. Sonunda :))
Ertelenmişmi. İyi bari bugün de rahatsın canım.Ustaları eşim aradı yarın sabah geleceklermiş
Dün eşimi aramışlar haber vermek için ama bizimkinin cebi çekmemiş sanırım ulaşamamışlar
Neyse bugün de rahatım o arada az çamaşır yıkayıp ütü yapayım da onlarda aradan çıksın
Hadi gözün aydın o zaman cumaya çok güzel rakamlar göreceğin garanticumaya kadar kaçamaksız devam inşallah
Seda sayan tonunda kıvıraraktanmı pekiiSeda Sayan tonlamasıyla Gü-nay-dınbilmem kaçıncı kendime söz veriş ve bozuştan sonra yine Güne kendime bi söz vermekle başladım 75 olucam diye inş artık bozmadan göreyim ya :/ ben de yoruldum sizi de yordum ye ye nereye kadar sonu yok bunun :/
**2. Takım 553.Etap** Etap onuncusu
akrep33( 76,2 / 75,9 / 0,3 / 0,39% ) 78,4
merrr(79 / 79,7/ -0.7 / - 0,88%)
Zereno( 80,2 /78,9 /1,3 /%1,62 )
687403_igt (64,4 / 64,3 / 0,1 / 0,16%)
yumaknuro (73,3 /73 /0,3 / 0,40% )
2.Takım ortalaması:%0,338
Gelsin pazartesi kilolarıı
Perina: 69,3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?