Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Spor öncesi sade kahve veya yeşil çay da yağ yakmanı hızlandırır canım..
Mantıklı tabiki ..
Bi arkadaşın eşi spora gidiyor her gün ve sabah 7 yumurta yiyormuş.. Tabi o kas yapmaya..
Biz sadece kasları kaybetmemek için diyet yaparken protein alımına dikkat ediyoruz ve sağlıklı karbonhidrat..

dediklerine dikkat edicem canım, valla dışarıda yemesem evdeki proteinle benım kaslar erir giderdi heralde kas oranımı arttırmak en büyük hedefim şuan, çünkü analizde kaslar cok az çıktı, bu süreçte sabah yumurta ok, süt yoğurt zaten yiyorum, ve her gün mü et yemeliyim sence? bu konuda biraz bilinçsizim

İyi fikir canım bence de öyle yap. Hem vicdanın rahat olur sinirin de bozulmaz.
selam canlarım ben geldimm keyifler nasıl?
İyi kuzum senin nasıl
Süpersin çok güzel ya. Çok özeniyorum sana maşaallah arkadaşıma
Kızlar 24-27 ocak arası termal tatile gidiyoruz ve feci bir acıkbüfesi var otelin, beni ciddi bir sınav bekliyor
canım benim zaten senin miden küçülmüştür. Fazla istesen de yiyemezsin ki. Yersen de hasta eder bence. O yüzden senden çekinirsin ve mecburen fazla yememeye çalışırsın. Çünkü tatilinin iyi geçmesini istersin. Evet

canım diyette et protein grubuna girer. Kırmızı et, beyaz et, balık, peynir,yumurta (daha varsa hatırlamadım) aynı grupta yer alır. Bunları birbiri yerine ikame edebilirsin. Ve evet her gün protein kaynağı tüketmelisin. Ayrıca spor yaparken kas yapmak istiyorsan kalp ritim aralığına dikkat etmelisin. Bunu çok basit hesaplayabilirsin. İnternette birçok sitede formülü var. Belli bir limitin üstüne çıkarsa kalp hızın yeterli oksijen tüketemediğin için sana hedeflediğin sonucunu vermez. Altında kalırsa da yağ yakımın gerçekleşmez. Bu konu bence çok önemli

Menüm şöyle
Sabah
Çeyrek simit
1 dilim kadar kete
Tulum peyniri
1 çay kaşığı bal ve tereyağ
1 haşlanmış yumurta
Ara 1 türk kahvesi 2minik lokum
Yarım muz
Öğle
1 kase kısır
1 el büyüklüğünde otlu pide
1 kk Tulum peyniri
Akşam
2 kaşık pilav
1 kanat haşlama tavuk eti
Yarım kase Lahana salatası
1 porsiyon kaçamak sütlü bir tatlı yedim (adet oluyorum, gribim, emziriyorum, başım dönüp duruyo üstüme varman dostlar emi
)

Okadar saçma beslendim ki. Hiç memnun değilim. İstediğim gibi menü düzenleyemiyorum. Misafirlikte olmuyor. Ne zaman tatlı yesem başım dönüyor zaten. Bana hiç iyi gelmiyor. Sabah bal da yemeyeceğim bundan sonra. Zaten benim ya başım döner ya başım ağrır. Hep bu yüzden yıllardır kilo veremedim. Annemin evine bi gideyim bi düzen tutturup devam edicem. Hayalimdeki programın çok gerisindeyim.

Öğünün birini ete ayırabilirsin evet veya sebzelere ekleyebilirsin eti.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

İnşallah bugün hepimiz güzel pazartesi bildirimleri yaparız
Ben kendi adıma sabah erkenden tartıldım ve bu sabah 96,4 çıktım
Cumaya göre 500 gr fazla ama takılmıyorum çünkü cidden çok fazla şişliğim var eminim cumaya kadar fazlası gitmiş olacak

Keyif kahvemi içtim şimdide kahvaltımı yapacağım inşallah
Küçük cadıda tatilde olduğunun farkında değil herhalde sabahın 7sinde uyandı okul zamanı ben uyandırmasam uyuyor cadı
Bende hesapta geç kalkacaktım ama yine erkenden hortladım

Ustalar bakalım kaçta gelecekler gerçi 9dan itibaren hazır beklerim üzerime düzgün birşeyler giyeyim de

Canım afiyet olsun güzel bir menü olmuş suyunuda yeterli içtiysen sıkıntı yok

Mısır püskülü ve iştah kesmece ve kilo vermece öylemii
Yazın yüzüne bile bakmayıp çöpe atıyoz ya biz onuu

Evet valla bende kaç sene evvel duydum da işte bende de icraate geçmek sıkıntı diyetisyen yazdıda eve giderken hemen aldım gözümün önünde olunca yapıyorum yoksa dolaba tıkarsam diğer otlarla akraba olurlar

Kızlar 24-27 ocak arası termal tatile gidiyoruz ve feci bir acıkbüfesi var otelin, beni ciddi bir sınav bekliyor

Hiç sıkıntı yapma canım evet çeşit çok olunca sıkıntı olabiliyor ama kahvaltını en güzel şekilde sağlıklı yaparsın bol proteinli öğlen canının istediği ufak bir şey belki kaçamak tarzı olabilir ama akşam yine çok güzel bol salatalı proteinli bir seçim yaparsan kilo almadan hatta belki vererek bile dönmüş olursun
BOl bol yürüyüş yaparsın yada otelin mutlaka spor salonu vardır yediysende git bir yarım saat en azından koşu bandında yürü hem endorfin salgılar vücudun terledikçe sende multu olursun

Ben sana güveniyorum yapabilirsin

Günaydın canım..
Sana kolay gelsin.. Bir önce yapılsın da kafan rahatlasın inşallah.

27. TUR / ALTINCI HAFTA

1. TAKIM
550. Etap => %0.235 => 1. NOTA
553. Etap => %0.080 => 2. NOTA => 1. SARI KART

2. TAKIM

549. Etap => %0.207 => 1. NOTA
550. Etap => ETAP İKİNCİSİ =>
1. NOTA SİLİNDİ
551. Etap => %-0.717 => 1. NOTA

3. TAKIM
551. Etap => %-0.163 => 1. NOTA
552. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => 1. NOTA SİLİNDİ

4. TAKIM
553. Etap => %0.128 => 1. NOTA

5. TAKIM
551. Etap => %-0.428 => 1. NOTA

6. TAKIM

548.Etap => %0.097 => 1.NOTA
550. Etap => %-0.461 => 2. NOTA =>
1. SARI KART
551. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => 1. SARI KART SİLİNDİ

7. TAKIM

BAŞARILI

8. TAKIM
BAŞARILI

9. TAKIM

BAŞARILI

12. TAKIM

BAŞARILI

13. TAKIM

BAŞARILI

14. TAKIM
550. Etap => %-0.070 => 1. NOTA
552. Etap => %-0.250 => 2. NOTA => 1. SARI KART

**2. Takım 553.Etap** Etap onuncusu

akrep33( 76,2 / 75,9 / 0,3 / 0,39% )
merrr(79 / 79,7/ -0.7 / - 0,88%)
Zereno( 80,2 /78,9 /1,3 /%1,62 )
687403_igt (64,4 / 64,3 / 0,1 / 0,16%)
yumaknuro (73,3 /73 /0,3 / 0,40% )

2.Takım ortalaması:%0,338

Gelsin pazartesi kilolarıı

Günaydın canım..
Sana kolay gelsin.. Bir önce yapılsın da kafan rahatlasın inşallah.

Ustaları eşim aradı yarın sabah geleceklermiş
Dün eşimi aramışlar haber vermek için ama bizimkinin cebi çekmemiş sanırım ulaşamamışlar
Neyse bugün de rahatım o arada az çamaşır yıkayıp ütü yapayım da onlarda aradan çıksın

Günaydın kızlar, tam gununu not almadım
İlkinde 70,1
Bir gün sonra ikinci tartıda: 69,8
Bugün: 69,3 çıktım. Sonunda :))

Hadi gözün aydın o zaman cumaya çok güzel rakamlar göreceğin garanti cumaya kadar kaçamaksız devam inşallah

Ertelenmişmi. İyi bari bugün de rahatsın canım.

**2. Takım 553.Etap** Etap onuncusu

akrep33( 76,2 / 75,9 / 0,3 / 0,39% ) 78,4
merrr(79 / 79,7/ -0.7 / - 0,88%)
Zereno( 80,2 /78,9 /1,3 /%1,62 )
687403_igt (64,4 / 64,3 / 0,1 / 0,16%)
yumaknuro (73,3 /73 /0,3 / 0,40% )

2.Takım ortalaması:%0,338

Gelsin pazartesi kilolarıı

Perina: 69,3

Seda Sayan tonlamasıyla Gü-nay-dın bilmem kaçıncı kendime söz veriş ve bozuştan sonra yine Güne kendime bi söz vermekle başladım 75 olucam diye inş artık bozmadan göreyim ya :/ ben de yoruldum sizi de yordum ye ye nereye kadar sonu yok bunun :/

Seda sayan tonunda kıvıraraktanmı pekii
oynakbasi34 ve benle girdiğin yarışı da de istersen

Şimdi @MiuLego damlar
Bu kiloyu acil vermeliyim.. Nerde ödem çayısıımmm

eksidesin ve pazartesi için harika eksi akrep kaptanım

bunu kutlarız ancak çünkü sıkı tutarsan o cumaya -900 olur en az

merrr bebişle uyumaktasınmıhadi kalk tartıl
687403_igt sende de vardı dimi bebiştartını bekliyorum
@yumaknuro canım sen nerelerdesin. Pel sesin soluğun çıkmıyor. Tartıl da gel hadi
cimbomlukiz sen de gel bakem yamacıma.. Takım yönetim kadrosundasın unuttunmu. Gelmez sen çıkarsın kadrodan mecburen kuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…