- 18 Haziran 2015
- 3.274
- 3.182
- 83
- 50
Cok guzelllSabah akşam gibi değil canım
Evet bir kerede
Her yüzde ya da ikiyüzde bir 4-5 adım atıp devam ediyorum
Eveeet
çok karbonhidratlı olmuş canım. Bide borani nedirMenum
Kahvalti
1 dilim tb ekmegi
2 kk peynir
10 zeytin
Ogle
7 yk kiyma
1 kase mercfimek corbasi
6 yk patates borani
Kucuk bir dilim tb ekmegi
Aksam
6 yk patates borani
Suyu cok icemiyorum arkaslar mudem yuzunden resmen sudan tiksiniyorum
Haslanmis patatesin uzerine yogurt onun uzerne de salcali yag ve nane dokuluyor. Haklisin canim oyle olduEveeet
180 gün dolunca yoğurtla başladık canım. 1 ay falan oldu işte
çok karbonhidratlı olmuş canım. Bide borani nedir
Totalde nasil olmus canim az cok hesaplamissindir ama genele bakinca sanki senin de karbonhoidratin fazla olmusO zaman devam diyelim :)
Menüm
Sabah
3 kaşık kıymalı yumurta
Bol tulum peyniri
1 simit
1 sigara böreği
Yarım çay kaşığı Tereyağ 1 tatlı kaşığı bal
Ara 1 türk kahvesi
Akşam
Az yağda balık
Salata
2 dilim ekmek
1 buçuk kk helva
Ara 3 bisküvi ve çay (1i akşam yemeğinden önce oldu, gözüm döndü açlıktan)
Yarım Amasya elması
1 portakal yemek istiyorum
Su yaklaşık 3 litre
2000 miiişte bu beee
bak çok iyi eksi gelecek senden gör..
ben 1600 atladım en son
200o hedef her güne
hiç atlamasak günde 500 atlayalım etiketleyelim birbirimizi de her gün kaç atladıysak
Ben de akşam 1000 atladımdıSabah akşam gibi değil canım
Evet bir kerede
Her yüzde ya da ikiyüzde bir 4-5 adım atıp devam ediyorum
ivit ama daha atlamadım inşallah atlarım2000 mii
1000 atladıysan akrep ohooooo 2000 i bulur o zaten 10 güne kuzucumBen de akşam 1000 atladımdı
Menum
Kahvalti
1 dilim tb ekmegi
2 kk peynir
10 zeytin
Ogle
7 yk kiyma
1 kase mercfimek corbasi
6 yk patates borani
Aksam
6 yk patates borani
Suyu cok icemiyorum arkaslar mudem yuzunden resmen sudan tiksiniyorum
O zaman devam diyelim :)
Menüm
Sabah
3 kaşık kıymalı yumurta
Bol tulum peyniri
1 simit
1 sigara böreği
Yarım çay kaşığı Tereyağ 1 tatlı kaşığı bal
Ara 1 türk kahvesi
Akşam
Az yağda balık
Salata
2 dilim ekmek
1 buçuk kk helva
Ara 3 bisküvi ve çay (1i akşam yemeğinden önce oldu, gözüm döndü açlıktan)
Yarım Amasya elması
1 portakal yemek istiyorum
Su yaklaşık 3 litre
Evet canım bir haftadır hergün 100 er fazlalaştırarak 1000 i gördüm dün.ivit ama daha atlamadım inşallah atlarım
1000 atladıysan akrep ohooooo 2000 i bulur o zaten 10 güne kuzucum
Günaydın canım kolay gelsin sanaSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve kaçamaksız bir haftasonu diliyorum
Bu sabah şükür erkenden uykumu almış olarak uyandımHatta keyif kahvemi de yapıp içtim
Malum ağır misafirim var bugün
Bu arada eşim Annesini davet etmek istemiyordu gençler rahat edemez diye ama benim içim rahat etmedi sonuçta hatun yarın öbür gün duyunca vay bir ben mi fazla geldim diye trip yapmaya fırsat bulmuş olacak ve hiç bir şekilde oğlum istemedi olmaz
Bugün Görümcemin oğlu sünnet olacakmış ( eşime bile dün lütfedip haber vermiş ) tabi KVyi davet etmek için aradığımda direk eeee oğlan sünnet olacak gündüz dedi ( ki hastanede kesilecek eve gelecek hatun mevlüt dahi okutmayacakmış sonradan da olsa ) olabilir sonuçta öğlen olacak akşam işin ne dedim bende o an gayri ihtiyari
Şaşırdı ama işte akşamda orada olurum diye düşünmüştüm dedi
En sonunda sen bilirsin arzu edersen beklerim dedim kapattım telefonuyalvaracak değilim ya sonuçta
Birazdan da kahvaltımı hazırlayıp yaparım ki 1 saat sonra küçük kuzuyu yüzme için uyandırayımoda iki lokma bir şey atıştırıp öyle gider nasılsa
Gece geç saate kadar bakamam buralara ama inşallah yarından itibaren beni çok daha sık göreceksiniz buralarda
Canım bugün biraz daha protein ağırlıklı beslenmeye çalış ki dünü biraz daha çabuk dengeleme şansın olsunbirde suyu içemiyorum dersen biraz aromalandırmaya çalış atıyorum sürahiye sevdiğin bir meyve yada sebze at lezzet versin belki o zaman daha rahat içersin suyunu
Canım sende biraz daha karbonhidratı sınırlandırabilirsen eminim çok daha güzel rakamlar göreceksin tartıda
Suyun bence çok çok güzelbu ara ben bile 3 litreyi bulamıyorum ki normalde çok rahat içerdim
Bugun benim icin,tam bir,mucadeleydi oglen memleketten kerti peynir ve tereyg geldi esimde pide aldi mis gibi . Normalde ben i pideye tereyagini surer uzerine de peyniri doldurur yerdim ama yapmadim şükürSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve kaçamaksız bir haftasonu diliyorum
Bu sabah şükür erkenden uykumu almış olarak uyandımHatta keyif kahvemi de yapıp içtim
Malum ağır misafirim var bugün
Bu arada eşim Annesini davet etmek istemiyordu gençler rahat edemez diye ama benim içim rahat etmedi sonuçta hatun yarın öbür gün duyunca vay bir ben mi fazla geldim diye trip yapmaya fırsat bulmuş olacak ve hiç bir şekilde oğlum istemedi olmaz
Bugün Görümcemin oğlu sünnet olacakmış ( eşime bile dün lütfedip haber vermiş ) tabi KVyi davet etmek için aradığımda direk eeee oğlan sünnet olacak gündüz dedi ( ki hastanede kesilecek eve gelecek hatun mevlüt dahi okutmayacakmış sonradan da olsa ) olabilir sonuçta öğlen olacak akşam işin ne dedim bende o an gayri ihtiyari
Şaşırdı ama işte akşamda orada olurum diye düşünmüştüm dedi
En sonunda sen bilirsin arzu edersen beklerim dedim kapattım telefonuyalvaracak değilim ya sonuçta
Birazdan da kahvaltımı hazırlayıp yaparım ki 1 saat sonra küçük kuzuyu yüzme için uyandırayımoda iki lokma bir şey atıştırıp öyle gider nasılsa
Gece geç saate kadar bakamam buralara ama inşallah yarından itibaren beni çok daha sık göreceksiniz buralarda
Canım bugün biraz daha protein ağırlıklı beslenmeye çalış ki dünü biraz daha çabuk dengeleme şansın olsunbirde suyu içemiyorum dersen biraz aromalandırmaya çalış atıyorum sürahiye sevdiğin bir meyve yada sebze at lezzet versin belki o zaman daha rahat içersin suyunu
Canım sende biraz daha karbonhidratı sınırlandırabilirsen eminim çok daha güzel rakamlar göreceksin tartıda
Suyun bence çok çok güzelbu ara ben bile 3 litreyi bulamıyorum ki normalde çok rahat içerdim
Gecmis olsun canimİyi akşamlar kızlar
Bugün çok zor bir gündü. Dün boğazım acıyordu. Bugünse tamamen hasta oldum. Acile gittim Dr. İlaç verdi. Şu an daha iyiyim. Hasta olmaktan daha çok nefret ettiğim bir şey varsa o da tatilde hasta olmaktır.
Menüm
Sabah
2 dilim ekmek
3 ceviz
1 tatlı kaşığı bal
2 sucuk barındıran egg
Bol tulum peyniri
Ne olduysa bu menüden sonra oldu zaten. Çok hasta oldum
Öğle
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı şeker
(papara yaptım yani, başka bir şey içim almadı)
Nice sonra ara cay ve 2 bisküvi
Aksam
1 kase bol proteinli çorba
1 kase ekşili brokoli
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Az önce 1 dilim ekmek kadar kayınvalidemin yaptığı kete
Karbonhidrat hakkım bitti
Biraz sonra mandalina yicem
Su 3 litreyi buldurcam inşaallah
Öperim
Geçmiş olsun canım.İyi akşamlar kızlar
Bugün çok zor bir gündü. Dün boğazım acıyordu. Bugünse tamamen hasta oldum. Acile gittim Dr. İlaç verdi. Şu an daha iyiyim. Hasta olmaktan daha çok nefret ettiğim bir şey varsa o da tatilde hasta olmaktır.
Menüm
Sabah
2 dilim ekmek
3 ceviz
1 tatlı kaşığı bal
2 sucuk barındıran egg
Bol tulum peyniri
Ne olduysa bu menüden sonra oldu zaten. Çok hasta oldum
Öğle
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı şeker
(papara yaptım yani, başka bir şey içim almadı)
Nice sonra ara cay ve 2 bisküvi
Aksam
1 kase bol proteinli çorba
1 kase ekşili brokoli
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Az önce 1 dilim ekmek kadar kayınvalidemin yaptığı kete
Karbonhidrat hakkım bitti
Biraz sonra mandalina yicem
Su 3 litreyi buldurcam inşaallah
Öperim
Son kilolarsa uçuk olabilir evet.Dun ne kadar karbonhidratlu olsada yedigim islatilmis kurukayisinin faydasi olmasi nedeniyle gram vermeye basladim arkadaslar.
Esimle disari ciktik bugun ve hep vitrunlerde kendime baktim kabanimin ust kismi patlayacak gibi degildi cok mutlu oldum . Zayiflamak cok guzel insallah 60 in altina inerim arkadaslar.
Bu arada cumaya ciddi ciddi hedef koymak isteyen var mi . Ben gecen hafta koyalim dedim ama,kendim bile hedef koyamamistim . Sizce haftalik 1 kilo cok mu ucuk olurrrrr
Makarna bozmuş menünü bi tek canım. 1 tabak fazla... Gerisi güzel olmuşBugun benim icin,tam bir,mucadeleydi oglen memleketten kerti peynir ve tereyg geldi esimde pide aldi mis gibi . Normalde ben i pideye tereyagini surer uzerine de peyniri doldurur yerdim ama yapmadim şükür
Bugunde dunden biraz hallice
Sabah
8-9 tane islatilmis kuru kayisi . Biraz rahatlatiyor beni
Kahvalti
1 lavas durum icinde tereyag ve peynir var
Yarim dilim tb ekmegi
3 zeytin
1 cay tabagi yumurta salatasi
Ogle
1 kase corba
1 dolu tabak mantarli kremali makarna
Ogle dedigi saat 5 gibi falandi
Arkasindan 1 kase kadar haslanmis brokoli karnibahar
Aksam da kucuk bir parca teryaglu pide cok azzzz
Midem sukur bugun iyiydi de 2 lt yi asti su
Ne güzel. İnşaallah inersin. Niye inmeyecekmişsin ineceğiz hepimiz istediğimiz kiloya :) haftada 1 kilo ideal aslında. Fazla değil,sağlıklısı o. Benim şubatta başlayacak asıl mücadelem. Şimdi ne versem kardır diyorum.Dun ne kadar karbonhidratlu olsada yedigim islatilmis kurukayisinin faydasi olmasi nedeniyle gram vermeye basladim arkadaslar.
Esimle disari ciktik bugun ve hep vitrunlerde kendime baktim kabanimin ust kismi patlayacak gibi degildi cok mutlu oldum . Zayiflamak cok guzel insallah 60 in altina inerim arkadaslar.
Bu arada cumaya ciddi ciddi hedef koymak isteyen var mi . Ben gecen hafta koyalim dedim ama,kendim bile hedef koyamamistim . Sizce haftalik 1 kilo cok mu ucuk olurrrrr
Gecmis olsun canim
sağolun canlarGeçmiş olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?