Hi birsey denemedim birde onu deneyim canimListeye ekleseydin kuşum..
Zetini çekirdeği ile ye canım. İyi gelir mideye..
Canim evde olmayinca bunlar kacinilmaz oluyor,malesef . Kaptanin bu durumu gozardi etmeyecegini dusunuyorum . Sen bhize lazimsin . Bende tam bu aralar ek gidaya basladin mi diye soracaktimDostlar kusura bakmayın, bu hafta fazlam var. Ama regl ve tartı değişikliği olduğunu düşünüyorum. Beni affedin. Vallahi zayıflamak istiyorum
Teşekkür ederim canım, çok tatlısın. 1 haftadır baya dikkat ettim aslında. O yüzden vicdanım rahat açıkçası.Canim evde olmayinca bunlar kacinilmaz oluyor,malesef . Kaptanin bu durumu gozardi etmeyecegini dusunuyorum . Sen bhize lazimsin . Bende tam bu aralar ek gidaya basladin mi diye soracaktim
Canım geçen hafta da artıydın, bu ay ikinci kilo alışın. Üzgünüm seni takımdan çıkarıyorum canım.2. Takım 553.Etap**
akrep33( 76,2 / 75,9 / 0,3 / 0,39% )
merrr(79 / 79,7/ -0.7 / - 0,88%)
Zereno( 80,2 /78,9 /1,3 /%1,62 )
687403_igt (64,4 / 64,3 / 0,1 / 0,16%)
yumaknuro (73,3 /73 /0,3 / 0,40% )
2.Takım ortalaması:
Nasıl yani tartın yok mu?Geldim kaptanım. Bugün kayınvalidemlere gitcez de kahvaltı yap hazırlan kızın çorbası derken yetişemedim bir türlü. Sabah çok iç açıcı değil malesef sonuç. Dün regl oldum, tartımı yanımda getiremedim. Tüm bu sebeplerden mütevellit 700 gr fazlam var. Beni atmayın nolur. Tartı değişikliği kontenjanından yararlanmak istiyorum
Tamam canım napalım kural kuraldır. Ben olsam ben de senin yaptığını yapardım. Her şey için teşekkür ederimCanım geçen hafta da artıydın, bu ay ikinci kilo alışın. Üzgünüm seni takımdan çıkarıyorum canım.
Kendi tartım yanımda değil, alamadım malesef.Nasıl yani tartın yok mu?
Sağol kuzum, bende senin gibi düşünüyorum. Napalım sağlık olsun artıkKızlar nasılsınız? Biraz önce girdim evemerrr canımcım üzülme tartıdandır senin tartın değilse tartı sonucunu doğru kabul edemeyiz o yüzden kilo alıp almadığın belli değil
Takımdasın canım sorun yok. Tartı yüzüne diyorum artık.Tamam canım napalım kural kuraldır. Ben olsam ben de senin yaptığını yapardım. Her şey için teşekkür ederim
Kendi tartım yanımda değil, alamadım malesef.
Sağol kuzum, bende senin gibi düşünüyorum. Napalım sağlık olsun artık
Olar canım. Senin için pide de yemiyorum bu hafta.Ellssa senin için geldim kız
haftaya taaaam 74.9 olsan çok ciks olmaz mı
menüleri yine takibe alacaaamberaber ip de atlayak ben de başladım yine ipe
bu hafta benim için pide yemenolar ki
işte bu beeeOlar canım. Senin için pide de yemiyorum bu hafta.
İp kaç atlıyosun ?
AllaaaaahTakımdasın canım sorun yok. Tartı yüzüne diyorum artık.
Siz kesintisiz atliyorsunuz degil miişte bu beee
bak çok iyi eksi gelecek senden gör..
ben 1600 atladım en son
200o hedef her güne
hiç atlamasak günde 500 atlayalım etiketleyelim birbirimizi de her gün kaç atladıysak
Sabah akşam gibi değil canımSiz kesintisiz atliyorsunuz degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?