1000 dedim ya
Canım ne sporu. Bu koşturmacalar zaten spor senin için..ya cok yogunum bu ara ve eve yatılı misafir geliyor 4 günlüğüne, ev yemek pasta kurabiye dolu su an canım cıktı temizlikten yemekten, onlar gidince de ertesi gün memlekete gidiyoruz, tam bir curcuna kosturmaca memlekete gitmeden 70 görsem iyiydi ama ben yemeklerin tadına tuzuna bakmadan yapamam hayatta ve hafif atıstırmıs oluyorum bu yüzdentasınma arefesinde yatılı misafir mi gelir ya, bir oda koli dolu, her taraf tamtakır
spor da yapamam milletin yanında ayıp olur, bana tavsiye verin napıcam ben, dıarıda yemek evde pasta börek, yapmasam almasam olmaz, gelen kişinin kızının dogum günü geldikleri gün, pastayı bizde kesecekler
Ertelenmişmi. İyi bari bugün de rahatsın canım.
Seda Sayan tonlamasıyla Gü-nay-dınbilmem kaçıncı kendime söz veriş ve bozuştan sonra yine Güne kendime bi söz vermekle başladım 75 olucam diye inş artık bozmadan göreyim ya :/ ben de yoruldum sizi de yordum ye ye nereye kadar sonu yok bunun :/
Ben yazdım kuzummm. Yarışımız başlasınngitsin yağlarr güzelleşelimmm
Cuma 64,3 bugun 63,3
Telim arizali bugunde hastanedeyum hastam var baktiriyorum aksam anca girer mesajlara bakarim arkadaslar kusura bakmayin gorusmek uzere
ya cok yogunum bu ara ve eve yatılı misafir geliyor 4 günlüğüne, ev yemek pasta kurabiye dolu su an canım cıktı temizlikten yemekten, onlar gidince de ertesi gün memlekete gidiyoruz, tam bir curcuna kosturmaca memlekete gitmeden 70 görsem iyiydi ama ben yemeklerin tadına tuzuna bakmadan yapamam hayatta ve hafif atıstırmıs oluyorum bu yüzdentasınma arefesinde yatılı misafir mi gelir ya, bir oda koli dolu, her taraf tamtakır
spor da yapamam milletin yanında ayıp olur, bana tavsiye verin napıcam ben, dıarıda yemek evde pasta börek, yapmasam almasam olmaz, gelen kişinin kızının dogum günü geldikleri gün, pastayı bizde kesecekler
Selam canlar menüm gelsin
Sabah: 2 dilim kızarmış tb biraz salça peynir 1 çay k tereyağı 1 tatlı k tahinpekmez ve çay
Öğlen: 1 tombik et döner 1 ayran biraz patates kızartması
Ara: yeşilçay
Ara: spordan önce turk kahvesi 1 ısırık çikolata
Şuan spordayım bugün kardiyo çalışıyorum
öyle olmuyor kaptan ya bende, benim ter atmam gerekiyor yoksa bütün gün ayakta dursam ya da süpürge yapsam yine kar etmez, artık az yemeye çalışarak dengeleyeceğim.Canım ne sporu. Bu koşturmacalar zaten spor senin için..
Geldimm geldimilk zamanlar çok aktif olamayabilirim ama diyete devam tabiki artı döndüm maalesef inşallah en kısa surede listeye girmek için ugrasicam hadi kalkayim ben spora
61 le izine ayrilmisim bu sabah 67.5 geldim odem çayı etki etti düne gore 1 kilo eksideyim
Menü paylaşımında yapayim
Sabah 1 yeşil elma kahvaltı
Öğlen yemeğinde makarna ve dürüm vardı dürümü tercih ettim küçük ince bir dürüm
Aksam yemeği 1 kase mercimek çorbası salata
2 kupa ödem atıcı cay
Simdi sporunu yapicam
İp atla o zaman canikomöyle olmuyor kaptan ya bende, benim ter atmam gerekiyor yoksa bütün gün ayakta dursam ya da süpürge yapsam yine kar etmez, artık az yemeye çalışarak dengeleyeceğim.
HoşgeldinnGeldimm geldimilk zamanlar çok aktif olamayabilirim ama diyete devam tabiki artı döndüm maalesef inşallah en kısa surede listeye girmek için ugrasicam hadi kalkayim ben spora
Abooo çok imreniyorum size. Ben hala yapmadım o çaylardan.Bu arada bende ödem cayımı bitirmek üzereyimsalon ve tuvalet arasında mekik dokuyorum ama halimden çok memnunum
Yarın için de yenisini yatmadan hazırlarım ki soğumuş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?