Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

**2. Takım 553.Etap** Etap onuncusu

akrep33( 76,2 / 75,9 / 0,3 / 0,39% ) 78,4
merrr(79 / 79,7/ -0.7 / - 0,88%)
Zereno( 80,2 /78,9 /1,3 /%1,62 ) 83
687403_igt (64,4 / 64,3 / 0,1 / 0,16%) 63,3
yumaknuro (73,3 /73 /0,3 / 0,40% ) 73

2.Takım ortalaması:%0,338

Gelsin pazartesi kilolarıı

_perina_ 69,3
Zereno 83

687403_igt 63,3 harikasınn

ya cok yogunum bu ara ve eve yatılı misafir geliyor 4 günlüğüne, ev yemek pasta kurabiye dolu su an canım cıktı temizlikten yemekten, onlar gidince de ertesi gün memlekete gidiyoruz, tam bir curcuna kosturmaca memlekete gitmeden 70 görsem iyiydi ama ben yemeklerin tadına tuzuna bakmadan yapamam hayatta ve hafif atıstırmıs oluyorum bu yüzden tasınma arefesinde yatılı misafir mi gelir ya, bir oda koli dolu, her taraf tamtakır
spor da yapamam milletin yanında ayıp olur, bana tavsiye verin napıcam ben, dıarıda yemek evde pasta börek, yapmasam almasam olmaz, gelen kişinin kızının dogum günü geldikleri gün, pastayı bizde kesecekler

Canım ne sporu. Bu koşturmacalar zaten spor senin için..

Selam canlar menüm gelsin

Sabah: 2 dilim kızarmış tb biraz salça peynir 1 çay k tereyağı 1 tatlı k tahinpekmez ve çay
Öğlen: 1 tombik et döner 1 ayran biraz patates kızartması
Ara: yeşilçay
Ara: spordan önce turk kahvesi 1 ısırık çikolata
Şuan spordayım bugün kardiyo çalışıyorum

Ertelenmişmi. İyi bari bugün de rahatsın canım.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Kızlar evde olunca laptopa ulaşmak hayal oldu biri çizgi film izleyip bırakıyor diğeri ders çalışmak için alıyor
Bir yandan da ilk günden can sıkıntısından kapışmalarda başladı
En son ben yine çırlayınca baktım barıştılar can ciğer oldular ve ikisi bir olup bana ne bağırıyorsun biz oynuyoruz dediler

Biraz evvel büyük kız arkadaşlarıyla AVMye gitmeye karar verdi nasıl olduysa kardeşini de kendi yanına almak istedi Nasıl sevindim anlatamam az kafa dinleyeyim bende o arada
Çamaşırlarım yıkandı onları bir tek asmak kaldı
Öğlen çalıştırmıştım hesapta makineyi 1.5 saat sonra makinenin başına gittim baktım deterjan kuru halde daha gözde duruyor Allah Allah dedim tekrar çalıştırıp bir daha odaya geçtim 1 saat sonra asmak için makinenin başına gittim yine aynı şekilde
Dedim len bir de bumu bozuldu bir bu eksikti dedim sonra nerden aklıma geldiyse dur şunun çeşmesine bir bakayım dedim Meğer benim akıllı kocam bugün ustalara hazır olsun diye çeşmesini kapatmış ben boşuna 3 saatte yakın makinenin yıkamasını beklemek zorunda kaldım sonunda çalıştırdım da şükür yıkandı çamaşırlarım

Kafa kalmadı bende artık kaç gündür yorgunluktan ve koşturmacadan
Akşam yemeğimi de yedim gerçi eşimde tavuk göğüsü bulamamış köfte almış ama oda oluyor nasılsa

Olacak olacak biz kadınlar istedikten sonra yapamayacağımız şey yok sonuçta

Seda sayan tonunda kıvıraraktanmı pekii
oynakbasi34 ve benle girdiğin yarışı da de istersen

Ohhhh yandan yandannnn kilolarda gidince Seda da kimmiş diye kırıtacağız inşallah

Ben yazdım kuzummm. Yarışımız başlasınngitsin yağlarr güzelleşelimmm

yaza kadar süper fark yaratacağız eminim

Cuma 64,3 bugun 63,3
Telim arizali bugunde hastanedeyum hastam var baktiriyorum aksam anca girer mesajlara bakarim arkadaslar kusura bakmayin gorusmek uzere

Hastanıza çok geçmiş olsun canım inşallah sende biraz rahatlar daha sık buraya uğrayabilirsin telefona kavuşunca

Oy maşallah Allah yardımcın olsun ben okurken yoruldum
İnşallah çok fazla hasar görmeden atlatırsın aralarda bol bol yeşil çay ve su iç canım en azından ödem de tutmazsın yağda yapmazsın veremesende

Aboooowwww kızzzzzz senin menünün yanında ben dünyayı yemişim
Maşallah cidden çok çok az sabaha kadar nasıl duracaksın öyle Helal valla

Bu da benim bugünki menüm gerçi listeye uygun ama alt alta sıralayınca çok gibi geldi bir an bana

Uyanınca ; 07:00de
1 duble şekersiz Türk kahvesi

Kahvaltı; 08:30da
1 dilim yarım yağlı beyaz peynir ( normalde dikkat etmiyordum bu hafta onuda light aldım yarım yağlı başka yok diye )
2 yumurtanın beyazı ( küçük cadı sarılarını yiyor bu ara sadece )
1 fincan naneli limonlu yeşil çay

ara; 10:30da
3 gün kurusu
1 fincan acaili ananaslı Yeşil çay

ara; 12:30da
1 bardak ayran ( yemek pişene kadar tok tutsun dedim )

Öğlen; 13:30da
2 kase tarhana çorbası
Normalde 1 kase de chialı Yoğurt yemem de gerekiyordu ama onun yerine fazldan çorbaya saydım

ara; 15:00de
2 dilim ananas
1 fincan yeşil çay

ara; 17:00de
1 koca kase marul salatası ( eşim gelene kadar tutsun dedim )

Akşam ; 18:30 da
6 tane yağsız tavada köfte

Şimdi bir tek 1 saat sonra 1 adet greyfurt + 1 adet kivi var yiyeceğim sonra yatana kadar bol su ve diyetisyenimin verdiği çay tarifinden kalanı bitirmek kaldı

Menü paylaşımında yapayim

Sabah 1 yeşil elma kahvaltı
Öğlen yemeğinde makarna ve dürüm vardı dürümü tercih ettim küçük ince bir dürüm
Aksam yemeği 1 kase mercimek çorbası salata
2 kupa ödem atıcı cay

Simdi sporunu yapicam

Geldimm geldim ilk zamanlar çok aktif olamayabilirim ama diyete devam tabiki artı döndüm maalesef inşallah en kısa surede listeye girmek için ugrasicam hadi kalkayim ben spora

Hadi sana kolay gelsin canım inşallah en kısa zamanda da tekrar listeye girersin bence

61 le izine ayrilmisim bu sabah 67.5 geldim odem çayı etki etti düne gore 1 kilo eksideyim

Devam canım bol bol suyu da ihmal etme eminim cumaya süper rakamlar göreceksin sende

Harika bir menü canım öğlen de de seçeneğin diğerine göre daha zararsız bence

Bu arada bende ödem cayımı bitirmek üzereyim salon ve tuvalet arasında mekik dokuyorum ama halimden çok memnunum

Yarın için de yenisini yatmadan hazırlarım ki soğumuş olsun

Bu arada bende ödem cayımı bitirmek üzereyim salon ve tuvalet arasında mekik dokuyorum ama halimden çok memnunum

Yarın için de yenisini yatmadan hazırlarım ki soğumuş olsun
Abooo çok imreniyorum size. Ben hala yapmadım o çaylardan.
Ne tembel teneke oldum ben yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…