Bende kitap kurdu olmak istiyorum olucam da inş :):)Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Şükür bugün de erkenden uyandım
Keyif kahvemide yapıp direk kendimi buraya attım
Bugün hesapta kombiciler gelecekti ya dün gece telefon açtılar eşime ulaşamadıkları için başka bir yere gitmişlerdi ya orası bitmemiş abi uygunsa çarşamba gelelim demişler hani orası da yarım kalmasın üstelik sizinkide yarım gün gelirsek yarım kalır hesabıbizimkide tabiki hemen kabul etti
Artık cidden kombi yapılacak demiyeceğimne zaman nasipse o zaman gelsinler ne diyeyim ben yapılsın diye yırtındıkça aksilik oluyor nasılsa
Her cuma diyetisyendeki tartıda bakılıyor o değerlereTartılırken elime iki kolluk veriyorlar o nasıl bir şeyse vücuttaki değerleri de ölçüyormuş ne kadar yağ gitmiş, ne kadar ödem var falan diye O ölçümlere göre de diyetisyenim listemi düzenliyor
Benim büyük aslında ilk zamanlar zorla okuyordu hatta ben bazen güzel bir hikaye kitabı alıp bunu 1 hafta içinde bitir bana anlat istediği bir ödülü koyuyordum ucunaBir iki derken bu sefer daha fazla kitap istedi ödül olarak hatta şimdi ne zaman internette gezinse Anneciğimmmm dediği an len yine mi kitap istiyorsun diyorum Kardeşine de o aşıladı ilk zamanlar 2 sayfa okuyunca yetermi diyen cimcime pazar günü öğlen aldığımız kitaplardan birini akşama kadar bitirdi ( 45 sayfalık )
Bugün de yenisine başlayacak inşallah
Harika bir menü canımtebrikler
Çok çok geçmiş olsun canıminşallah şu anda daha iyisindir
Üzülme canım inşallah bugün itibaren çok daha dikkatli devam eder fazlasıyla dengelersin
Sıkma canını canım dengeli ve dikkatli devam edersin cumaya güzel bir eksiyle Kaptanının da gönlünü almış olursun
Şubata kadar idare et nasılsa sonra gümbür gümbür listeleri sallarsın
:/:/:/:/:/:/Demekki neymiş, erteleme huyumuzu yok etmeliymişiz..
Bilemeyizki ertelediğimiz zamanda müsaitt oldupumuzu.
Ama o kahvaltıııkahvaltıda sayılmazki
Bende kitap kurdu olmak istiyorum olucam da inş :):)
Sen her cuma mı diyetisyene gidiyorsun ne güzel kesin benim yağ oranım arttıkendimi daha şişman hissediyorum pis pis beslendiğim için çok normal zaten :/
:/:/:/:/:/:/
Hic ister miyim . Dygukarum bir inip bir cikiyor ama toparliyorum şükürİnersin inşallah canım.
Şımarırsan kendini üzersin. Üzülmek istermisin?
En guzel uğraş buydu kaptanimAslında sadece akşam sonrası kötü görünüyor canım. O da gün içinde hastane ortamında sıkılmışsın belli o boşluk iştah olarak dönmüş. Onun yerine başka uğraş bulsaydın keşke.
Seviyorum seniikahvaltı öğün değil mi
kahvaltıda yeneler yağ olup kiloya dönüşmüyor muymuş
bahaneye de bak hele
Hayırlı yolculuklar canımPazar pazartesi spora gittim bugün ara verdim yarın da yola çıkıyoruz
Pazar pazartesi spora gittim bugün ara verdim yarın da yola çıkıyoruz
Saolasın kaptanımHayırlı yolculuklar canım
İnşallah kuzum saolasın valla muhteşem olmak zorunda yani kendime hakim olmak zorundayımŞimdiden hayırlı yolculuklar canımSağ sağlim gidip gelin ve dönüşün muhteşem olsun
İnşallah kuzum saolasın valla muhteşem olmak zorunda yani kendime hakim olmak zorundayım
Bol bol protein içerikli yiyecekşerden ye. Hem yağ yakar hem tok tutar canımİnşallah kuzum saolasın valla muhteşem olmak zorunda yani kendime hakim olmak zorundayım
Vay süpermiş ya her hafta gitmek bi baskı oluşturur insanda tanınmış bir diyetisyen mi?Evet canım Cuma günleri benim hem bildirim günüm hemde diyetisyen kontrolümÇok enerjik bir ekip inan her gittiğimde bir haftalık gazımı alıp dönüyorum
Bende geçen hafta kendimi şiş hissetmiştim ama meğer yağdan 1 kg gitmiş
Tek başıma olsaydı herhalde bukadar yapamazdım hem içim rahat yağdan mı sudan mı kilodan mı öğrendiğim içinbirde arada direnç olunca hemen müdahale ediyor Sibel ( diyetisyenim )
Canım MEnün çok güzel afiyet olsun yolunda açık olsun sana güveniyorum halledersin :)Sabah: 1 haş yumurta 2 dilim tb salça peynir 1 er tatlı k tereyağı ve tahinpekmez çay
Öğlen: 1 kase patatesli kereviz yemeği 3 kaşık yoğurt
Ara: yeşilçay
Ara: (5 te) 1 kupa sütlü kahve
Akşam: 1 kepçe kereviz yemeği, 3-4 kk parça tavuk şinitzel
Ara: yeşilçay içiyorum kahve içicem
Ehem kehemMenüm
13:00
2 haşlanmış yumurta
4 dilim kızarmış ekmek
Deri peyniri
7 zeytin
Çay
18:00
1 minik dilim pizza
1 simit
Deri peyniri
8 zeytin
Çay
Spor
1200
1 saat yürüyüş
Kitap
Kuran (fetih suresi)
Tutku
2 kupa karışık bitki çayı
2 litre su..
KUzum hoşgeldin :)menüde süpermiş afiyet olsun :)Bugunku menü
Sabah 10 dal maydonuoz 2 ince dilim kepek ekmegi arasi peynir sandvic
12.30 1 kase türlü 1dilim su böreği
15.00 sekersiz sade turk kahvesi
17.10 1 kase yesil mercimek 1 kasik yogurt yarim kase salata
Simdi yesilcay icip spor yapicam
Su 2.5 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?