- 18 Haziran 2015
- 3.274
- 3.182
- 83
- 50
Ölçülerinizde nasıl ödem çıktı ki anlayamadımSelamın aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese tekrar iyi pazarlar
Dünki misafirlerin yorgunluğunu daha yeni atıyorum sayılır
Tam 13 kişiyi ağırladım ve az da olsa bende herşeyden yedim tatlıda dahilbugün itibaren de çok sıkı tutuyorum artık beslenmemi
Uzun bir süre kimseyi yemeğe almam artık
Gece misafirlerim 22:30 gibi gittiler ve tabiki baygın düştüm ondan sonra
Bu sabah az uyurum diyordum ama kızın Yüzmesi aklıma geldi ve mecbur yine 07:30da uyanmak zorunda kaldım
Kuzunun havuz faslı bittikten sonra eve gelir gelmez ara öğünümü de yapıp az dinlendimhatta biraz sonrada Öğlen yemeğimi hazırlayacağım evdekiler tabi geç kahvaltı ettikleri için şimdilik aç değiliz diyorlar
Demin eşim kopardı beni
Ben sularımı şişeleyip gözümün önüne koymuştum ( biri zaten Sibelin tavsiye ettiği ödem atıcı cayım )
Eşimde bayılır benim şişelerime ortak olmaya ama adam saf su yerine gitti kazayla benim ödem atıcı çaydan bir kaç yudum birden aldıtabi anında suratı değişti Bu ne beee iğrenç dedi başladım gülmeye dedim üşenip kendine su almazsan böyle olur
Zencefil tadı hiç hoşuna gitmedi doğal olarakbir daha tövbe etti benim şişelerime elini sürmeyecekmiş
Afiyet olsun canımaslında güzel bir menü ama kremalı şeyler tüketmemeye çalış yada en azından sadece tadımlık olsun Gerçi kremalı olanlarda öyle tadımlık yenmiyor ki bende bayılırım içinde krema olan herşeye ama işte el mahkum yiyemiyoruz
Canım inşallah gönlünce olur da sende dilediğin rakamı görürsünvücuttaki yağ oranı düştükçe kilo vermek biraz daha sıkıntılı oluyor ama eminim başarabilirsin karbonhidratı mümkün olduğunca kes ve bol bol su iç hee 1 kilo olmazsa bile 700 gr da olsa gider bence
İnşallah yeni uygulamanda çok güzel sonuçlar alırsınCayında faydasını görmene çok sevindim canım
Bu hafta bende inanılmaz ödem çıktı ölçümlerde o yüzden başka bir çay tarifi verdi günlük 3 litre suyun yarısını o tarifi yapıp iç deditadı fena değil hatta birazdan buraya da yazarım denemek isteyen olursa diye
Ben dün yaptım bugün ancak içmeye fırsatım oldu ve gayet içimi güzel bence her ne kadar eşim beğenmemiş olasada
Kitap kurdu mu maşallah kuzuyaaa . Benim oğlumda öyle olsa .Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
İnşallah yarınki bildirimi unutmamıştır kimse de yarın sabah hepimiz bol bol eksi görürüz yada en azından cumayla aynı rakamı
Ben gündüz kızlarla bir ara dışarı çıkma gafletinde bulundumHem küçük kuzuya kitap bakalım dedik hemde bir iki eksiğimi alayım dedim demez olaydım sanki tüm İstanbul aynı AVM için sözleşmişler
Felaket bir araba ve insan kalabalığı
10 dakika sonra zor da olsa şansa otoparkta yer bulduk, AVMyede itiş kakış girebiledikdedim iyiki eşimi evde bırakmışız yoksa kesin ya kapıdan girmeden dönerdi yada kesin otoparka girene kadar en az 2 kişiyle kavga ederdi
Neyseki Market kısmı biraz daha sakindi ( ki yine kalabalık da itiş kakış yok en azından )
Bir iki eksiğimi aldığım gibi kendimizi dışarı attıköncesinde Kızlar D & Ra da baktılarda beğenemedi hanım kitap
Düzenli olarak alışveriş yaptığımız bir kırtasiyeye uğradık hesapta 1 kitap alacaktı cadı ama çıkışta elimizde 6 kitap vardıkitap kurtlarım benim
Eve gelincede hemen koca bir kase salata yedim akşamlık saat 18:00deGitmeden kızlar kendilerine kaşarlı tost yapmıştı az ucundan yediğim için kendime dengelemek adına öyle bir menü uygun gördüm
Bitkisel çayımıda bitirmek üzereyimtabi şimdi keyif kahvemi içiyorum sizlere bakarken
Son ara öğünü yapınca sizlerede menümü yazarim nasılsa
Yazın aldığın mısırların püsküllerini istersen güneşte kendin kurut istersen Aktardan da alabilirsin tabiki
Geçen ben yaptığımda büyük kızımda aynısını söyledikız sen yoksa bitkisel çay ayağına büyü mü yapıyorsun diye dalga geçti eşşek
Çaydan memun kalmana çok sevindim canımbu diğeri hakikaten daha sert inşallah faydasını görürüm
Acı çehreyi bir ara nette okumuştum zayıflamak için kullanıyorlarmış felaket tuvalete çıkarıyor falan demişlerditabi benim karışımda çok az olduğu için çok fazla rahatsızlık verecek derecede olmuyor sadece bağırsakları yumuşatıyor ki benim o konuda zaten sıkıntım vardı şükür dünden beri biraz daha rahatım
Bol suylada ödem atılması için takviye olarak önerdi zatenbenim bünye cins 2 gün su içmediğim an hemen anında 2 kg artı bile olduğum oluyor
Ben bize yakın Toptancı Gıda Hali var ordan aldımhatta bir kaç dükkan gezdikten sonra ancak birinde bulabildim normalde çoğu aktarda tabiki var ama ben garanti olsun diye Hale gidince adamlarda genelde baharat satıyormuş bu tip şeyler sadece bir yerde varmış onuda buldum Allahtan
Dediğim gibi yazın mısır zamanı mısırcılar genelde çöp diye atıyorlar onları hatta bir keresinde benim bir arkadaş ne para vereceğim yazın gidip tezgahtardan istiyorum adamında canına minnet çöpü gidiyor hesabı hemen poşet uzatıp istediğin kadar al abla demişpara teklif edincede olurmu hiç ben çöpe atacaktım onları demiş hatta sormuş ne yapacaksın diye sıcaklarda balkonda kurutup sıkı kapaklı bir kavanoza koymuş ara ara çayını yapıp içmiş ve o da bir ara güzel kilo verdi o dönem iştahınıda kestiğinden büyük ihtimal
Kız yakın olsan sanada verirdimadam 500 grdan aşağı veremem dedi bende hadi ver bari dedim koca bir poşet çıktı kız
Şimdi midem düzeydi canım şükür bol bolmşekersiz cay içtim akşam yemeklerinden sonr çünkü sanki midem üşüyordu . Evet krema ve makarna hiç olmadı. Artık yapmıycam zaten .canım bazen benım de oluyor öyle zamanlarda zorlama mideyi, yeşilçay tavsiye ederim bolca ve bir doktora görün
cok geçmiş olsun fıstıkım yaamenu harika ama
kuzum kremalı makarna hiç olmamış yahuama pide konusunda kendını tuttuğun için seni tebrik ediyorum :)
defalarca da caysan, yılmadan kaldıgın yerden devam edeceksin bu hiç dert değilsen o kadar kiloyu vermişsin devamı da gelecek inşallah
Canım ya kayınvaden Kars ya da Erzurum lu mu . Kere dıikkatimi çekti deMenüm şöyle
Sabah
Çeyrek simit
1 dilim kadar kete
Tulum peyniri
1 çay kaşığı bal ve tereyağ
1 haşlanmış yumurta
Ara 1 türk kahvesi 2minik lokum
Yarım muz
Öğle
1 kase kısır
1 el büyüklüğünde otlu pide
1 kk Tulum peyniri
Akşam
2 kaşık pilav
1 kanat haşlama tavuk eti
Yarım kase Lahana salatası
1 porsiyon kaçamak sütlü bir tatlı yedim (adet oluyorum, gribim, emziriyorum, başım dönüp duruyo üstüme varman dostlar emi
)
Okadar saçma beslendim ki. Hiç memnun değilim. İstediğim gibi menü düzenleyemiyorum. Misafirlikte olmuyor. Ne zaman tatlı yesem başım dönüyor zaten. Bana hiç iyi gelmiyor. Sabah bal da yemeyeceğim bundan sonra. Zaten benim ya başım döner ya başım ağrır. Hep bu yüzden yıllardır kilo veremedim. Annemin evine bi gideyim bi düzen tutturup devam edicem. Hayalimdeki programın çok gerisindeyim.
Akşam yemekten sonra uyuyakalmışım kalktıktan sonrada bi problemden dolayı telefon trafiği oldu :/ giremedim
Bence de kaptanım inşallah şımarmam yine . 63 ün altına inebilsem cumaya me güzel olarrrr**2. Takım 553.Etap** Etap onuncusu
akrep33( 76,2 / 75,9 / 0,3 / 0,39% ) 78,4
merrr(79 / 79,7/ -0.7 / - 0,88%)
Zereno( 80,2 /78,9 /1,3 /%1,62 ) 83
687403_igt (64,4 / 64,3 / 0,1 / 0,16%) 63,3
yumaknuro (73,3 /73 /0,3 / 0,40% )
2.Takım ortalaması:%0,338
Gelsin pazartesi kilolarıı
_perina_ 69,3
Zereno 83
687403_igt 63,3 harikasınn
Ayyyy çok zor. Allah kolaylık ve sabır versin sana. Gıcık oldum ha gelecek misafirlere de. Taşınan insana yatıya mı gelinirmiş...ya cok yogunum bu ara ve eve yatılı misafir geliyor 4 günlüğüne, ev yemek pasta kurabiye dolu su an canım cıktı temizlikten yemekten, onlar gidince de ertesi gün memlekete gidiyoruz, tam bir curcuna kosturmaca memlekete gitmeden 70 görsem iyiydi ama ben yemeklerin tadına tuzuna bakmadan yapamam hayatta ve hafif atıstırmıs oluyorum bu yüzdentasınma arefesinde yatılı misafir mi gelir ya, bir oda koli dolu, her taraf tamtakır
spor da yapamam milletin yanında ayıp olur, bana tavsiye verin napıcam ben, dıarıda yemek evde pasta börek, yapmasam almasam olmaz, gelen kişinin kızının dogum günü geldikleri gün, pastayı bizde kesecekler
allaaaaah çok sevindim dönmene. YaşasınGeldimm geldimilk zamanlar çok aktif olamayabilirim ama diyete devam tabiki artı döndüm maalesef inşallah en kısa surede listeye girmek için ugrasicam hadi kalkayim ben spora
değil kuzum. Ama seviyoruz yemeyi. Hamurun her türlüsü seviliyor yaCanım ya kayınvaden Kars ya da Erzurum lu mu . Kere dıikkatimi çekti de
Ölçülerinizde nasıl ödem çıktı ki anlayamadım
Kitap kurdu mu maşallah kuzuyaaa . Benim oğlumda öyle olsa .
Kabızlık sizde de mi var . Üç gün kayısı ıslatıp yedim biraz rahatladım bugün yemedim diye yine aynen devam
Menüm
13:00
Lorlu omlet 2 yumurta ile
5 zeytin
Çeyrek pide
Deri peyniri
Çay
18:30
2 kaşık bulgur pilavı
1 tavuk but
1 porsiyon kabak
Bol salata
21:00
3 yulaflı
1 kuru incir
Kahve
Spor
1100
Kitap
Kuran
Başım ağrıyor şimdide
Menüm
Kahvaltı
1 dilim beyaz ekmek
1 tk tereyag
Küflü peynir
Öğle
1 kase çorba
1 tbk ısırgan yemeği
Ara
Hastanede çok acıktım yarım pakete yakın pizza kraker yedim
Akşam
Fırında patatesli tavuk patatesi abartmışmplabilirim
Yoğurt
1 dikim tb ekmeği
2 tk krokqntlı fındık kreması ile 1 dilim tb ekmeği
Bugundenkarbonhidratım fazla üzgünüm
Ellssa tatlım ben bugün pazartesi olduğunu unutmuşum ya. Herkes evde, koca da evde olunca günleri takip edemedim. Kafam zaten bi milyon. Olayı fark ettiğimde Kahvaltımı yapmıştım. Tartılmam bir şey ifade etmeyecekti. Zaten hazırlanıp 1 saat uzaklıktaki ananemizin evine gittik. Ne ortam oldu ne aklıma geldi. Ama kaptanım sana söz, şu Şubat ayı gelsin eşimi yollayayım var ya uçurucam buraları
Menüm
13:00
Lorlu omlet 2 yumurta ile
5 zeytin
Çeyrek pide
Deri peyniri
Çay
18:30
2 kaşık bulgur pilavı
1 tavuk but
1 porsiyon kabak
Bol salata
21:00
3 yulaflı
1 kuru incir
Kahve
Spor
1100
Kitap
Kuran
Demekki neymiş, erteleme huyumuzu yok etmeliymişiz..Başım ağrıyor şimdide
İnersin inşallah canım.Bence de kaptanım inşallah şımarmam yine . 63 ün altına inebilsem cumaya me güzel olarrrr
Aslında sadece akşam sonrası kötü görünüyor canım. O da gün içinde hastane ortamında sıkılmışsın belli o boşluk iştah olarak dönmüş. Onun yerine başka uğraş bulsaydın keşke.Menüm
Kahvaltı
1 dilim beyaz ekmek
1 tk tereyag
Küflü peynir
Öğle
1 kase çorba
1 tbk ısırgan yemeği
Ara
Hastanede çok acıktım yarım pakete yakın pizza kraker yedim
Akşam
Fırında patatesli tavuk patatesi abartmışmplabilirim
Yoğurt
1 dikim tb ekmeği
2 tk krokqntlı fındık kreması ile 1 dilim tb ekmeği
Bugundenkarbonhidratım fazla üzgünüm
Biz şu an Ocak ayındayız canım.. Cumaya artı ile gelme sakın.Ellssa tatlım ben bugün pazartesi olduğunu unutmuşum ya. Herkes evde, koca da evde olunca günleri takip edemedim. Kafam zaten bi milyon. Olayı fark ettiğimde Kahvaltımı yapmıştım. Tartılmam bir şey ifade etmeyecekti. Zaten hazırlanıp 1 saat uzaklıktaki ananemizin evine gittik. Ne ortam oldu ne aklıma geldi. Ama kaptanım sana söz, şu Şubat ayı gelsin eşimi yollayayım var ya uçurucam buraları
Ama o kahvaltııımenü çok güzel ama söz verilen şey gerçekleşmemiş
az ifşa ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?