- 8 Ekim 2012
- 3.399
- 6.490
- 358
- 36
Saol kuzum ben seni ve kaptanı begenmedim bugünKUzum hoşgeldin :)menüde süpermiş afiyet olsun :)
Menü güzel.Bugunku menü
Sabah 10 dal maydonuoz 2 ince dilim kepek ekmegi arasi peynir sandvic
12.30 1 kase türlü 1dilim su böreği
15.00 sekersiz sade turk kahvesi
17.10 1 kase yesil mercimek 1 kasik yogurt yarim kase salata
Simdi yesilcay icip spor yapicam
Su 2.5 litre
Bende beğenmedim kendimi :/Saol kuzum ben seni ve kaptanı begenmedim bugün
Canım menün hoşuma gitti afiyet olsun suyla ilgili ne olmuştu?Menum
Sabah
Yarim kase suda bekletilmis kayisi
1 bardak portakal suyu
Kahvaltı
1 tb ekmegi
1 avuc kadar küflü peynir
4 zeytin
1 yumurta
Yesillik
Ara
1 portakal
2 kare bitter cikolata
Ogle
2 peynirli dokme
Aksam
1 tabak etli kuru fasulye
1 kaşık pirinc pilavi
1 fincan az sekerli kahve
1 kucuk cikolata
10 tane kadar patlamis misir (misafirliktrydik )
Su
Gecen hafta suyla ilgili yasadigum olumsuzluktan sonra cok fazla icemiyorum malesef . Cay iceyim diyorum onu da sekersiz icemedigum icin icemiyorum
Menü güzel..Menum
Sabah
1 bardak portakal suyu
Kahvaltı
1 tb ekmegi
4 zeytin
1 yumurta
Yesillik
Ara
1 portakal
2 kare bitter cikolata
Ogle
2 peynirli dokme
Aksam
1 kaşık pirinc pilavi
1 kucuk cikolata
Su
Gecen hafta suyla ilgili yasadigum olumsuzluktan sonra cok fazla icemiyorum malesef . Cay iceyim diyorum onu da sekersiz icemedigum icin icemiyorum
Vay süpermiş ya her hafta gitmek bi baskı oluşturur insanda tanınmış bir diyetisyen mi?
Kızlar benim menümü yazayım kaç gündür tutamıyordum kendimi bugün kalori olarak tuttum ama içerik çok kötü :/ idare edin yarın içeriği de düzelticem inş :)
KAHVALTI(13.00)
2 küçük şekerli poğaça
1 Yeşilçay
AKŞAM(19.00)
4 dilim pizza
1 bardak kola
İşte böyle saçma bir menü :/
Kitap: Can Boğazdan çıkar
Spor: yok
Bugunku menü
Sabah 10 dal maydonuoz 2 ince dilim kepek ekmegi arasi peynir sandvic
12.30 1 kase türlü 1dilim su böreği
15.00 sekersiz sade turk kahvesi
17.10 1 kase yesil mercimek 1 kasik yogurt yarim kase salata
Simdi yesilcay icip spor yapicam
Su 2.5 litre
Saol kuzum ben seni ve kaptanı begenmedim bugün
Menum
Sabah
1 bardak portakal suyu
Kahvaltı
1 tb ekmegi
4 zeytin
1 yumurta
Yesillik
Ara
1 portakal
2 kare bitter cikolata
Ogle
2 peynirli dokme
Aksam
1 kaşık pirinc pilavi
1 kucuk cikolata
Su
Kız diyetisyene karşı olduğum halde, sorf senleyim diye giderdim aynı şehirde olsaydımSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bugün uzun bir aradan sonra ilk kez geç uyandımGeç dediysemde 07:45de o fazladan 45 dakika bile nasıl iyi geldi anlatamam size
Kızlar uyanmasın diye kahvemi yaptım gık çıkarmadan oturuyorum hattaGerçi büyük kız top patlasa uyanmaz ( ama nasıl birşeyse odasına parmak uçlarında da girsem çaki gibi anında kafayı kaldırıp hayırdır diye sorar aklı gidiyor gece karnı yada beli açılacak da bende olsam görülecek diye )
Anam kkya daldım az da koca geç kalacaktıneyseki biraz geç çıkabilirim sıkıntı yok dedi bir 10 dakika sonra gel uyandır diye tembihledi
Valla öyle tanınmış biri değil ama bizim civarda baya biliniyoreskiden büyük bir hastanedeymiş ama 2 - 3 sene önce özel muayenehane açmış hastanede sıkıntı olunca
Baya baya yoğun oluyor özellikle yaza doğru hatta biz ilk gittiğimizde Ayşeyle ( moni ) cumartesi gitme gafletinde bulunduk tabi çalışanların hepside o güne çoğunlukla gün alınca resmen tartı faslından sonra diyetisyenle görüşmek için 3 saatte yakın bekledikhee bize iyi geldi o bahaneyle sohbet ettik
Sonra hafta içine aldık sonraki günlerde o zamanda genelde 1 saat falan beklediğimiz oluyorduşu ara millet kış modunda diye çok kalabalık değil ama randevulara bakan arkadaş resmen diyor 1 - 2 ay sonra millet başlar yine yığılmaya diye malum yaz yaklaşacak bikini derdi çıkacak hesabı
Kız beni İGden takip eden hiç tanımadığım bir kızcağız bile ona başladıDMden bir iki sorunca ayrıntılı anlatmıştım oda 3lü hanelerde sanırım 118 kg falandı hatta diyetisyenden randevu alırken benim tavsiyem üzerine geldiğini söylemiş kızcağız 3 ay oldu başlayalı şu anda 103 kg falan bir iki haftadır ama kendi biraz saldı bir yandan onuda motive ediyorum bak sabret ikili hanelere inince daha kolay olacak diye
Ordaki eleman diyor kız senin bir kaç arkadaşın daha geliyor diyededim bazılarını tanımıyorum İGden nasıl gülüyor ölçümü yapan hatun kız sen olayı baya ilerletmişsin diye
Eminim bugün çok daha dengeli ve güzel bir menü olacaktır
Süper bir menü canım tebrikler
ay çok tatlısın yaaa
Canım olmadı suya sevdiğin bir meyve atıp aromalı su yapmayı deneokadar emek veriyorsun sonra ödem olupta seni demoralize edecek durumlar olmasın
çooook kötü kaptanım 71 oldumMERiN_ nasıl kilo durumları? Alayımmı seni takıma?
Kız diyetisyene karşı olduğum halde, sorf senleyim diye giderdim aynı şehirde olsaydım
Ne mutlu size canım ama istanbula geldiğimde seni görmek isterimAyşeyle hem güzel kilolar veriyoruz hemde diyetisyen günü sayesinde her hafta bir araya geliyoruz
Cumayı resmen keyif günü ilan ettim ve genelde sonrasında da oturup yemeğimizi yiyoruz yada kahvemizi içip hoş sohbet ediyoruz
As canımmm bu diyetisyen işini sevdim cidden her hafta diken üstündesin :) ya zayıflayıp başkalarına umut olmak Harika bişey bende benim eski halimdeki genç kızları görünce tutup kollarından bende senşn gibiydim bak zayıfladım sende başarabilirsin demek geliyor ama yapmıyorum tabiSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bugün uzun bir aradan sonra ilk kez geç uyandımGeç dediysemde 07:45de o fazladan 45 dakika bile nasıl iyi geldi anlatamam size
Kızlar uyanmasın diye kahvemi yaptım gık çıkarmadan oturuyorum hattaGerçi büyük kız top patlasa uyanmaz ( ama nasıl birşeyse odasına parmak uçlarında da girsem çaki gibi anında kafayı kaldırıp hayırdır diye sorar aklı gidiyor gece karnı yada beli açılacak da bende olsam görülecek diye )
Anam kkya daldım az da koca geç kalacaktıneyseki biraz geç çıkabilirim sıkıntı yok dedi bir 10 dakika sonra gel uyandır diye tembihledi
Valla öyle tanınmış biri değil ama bizim civarda baya biliniyoreskiden büyük bir hastanedeymiş ama 2 - 3 sene önce özel muayenehane açmış hastanede sıkıntı olunca
Baya baya yoğun oluyor özellikle yaza doğru hatta biz ilk gittiğimizde Ayşeyle ( moni ) cumartesi gitme gafletinde bulunduk tabi çalışanların hepside o güne çoğunlukla gün alınca resmen tartı faslından sonra diyetisyenle görüşmek için 3 saatte yakın bekledikhee bize iyi geldi o bahaneyle sohbet ettik
Sonra hafta içine aldık sonraki günlerde o zamanda genelde 1 saat falan beklediğimiz oluyorduşu ara millet kış modunda diye çok kalabalık değil ama randevulara bakan arkadaş resmen diyor 1 - 2 ay sonra millet başlar yine yığılmaya diye malum yaz yaklaşacak bikini derdi çıkacak hesabı
Kız beni İGden takip eden hiç tanımadığım bir kızcağız bile ona başladıDMden bir iki sorunca ayrıntılı anlatmıştım oda 3lü hanelerde sanırım 118 kg falandı hatta diyetisyenden randevu alırken benim tavsiyem üzerine geldiğini söylemiş kızcağız 3 ay oldu başlayalı şu anda 103 kg falan bir iki haftadır ama kendi biraz saldı bir yandan onuda motive ediyorum bak sabret ikili hanelere inince daha kolay olacak diye
Ordaki eleman diyor kız senin bir kaç arkadaşın daha geliyor diyededim bazılarını tanımıyorum İGden nasıl gülüyor ölçümü yapan hatun kız sen olayı baya ilerletmişsin diye
Eminim bugün çok daha dengeli ve güzel bir menü olacaktır
Süper bir menü canım tebrikler
ay çok tatlısın yaaa
Canım olmadı suya sevdiğin bir meyve atıp aromalı su yapmayı deneokadar emek veriyorsun sonra ödem olupta seni demoralize edecek durumlar olmasın
Canım döndüğüne çok sevindim geçmiş olsun bu Arada bende 4 kilo alıp alıp veriyorum :/ napalım böyle böyle olacak inş :)çooook kötü kaptanım 71 oldum
tiroid rahatsızlığım yeniden başladı 20 günde 5 kg aldım. ilaca başladım. geldikleri hızla gönderebilirsem kiloları takıma girebilirim. şimdilik şartları sağlayamıyorum.
ayrıca izne çıkardığın zaman ki agresif tutumum için özür dilerim.
tiroid inanılmaz agresiflik yapıyor. birisi iyilik yapsa da anlamayıp kavga çıkarıyorsam biliyorum tiroidler bozuluyor hemen dr koşuyorum. bende ki belirtisi de bu.
Canım o yorgunluğa yesen bile kilo almazdın yemeyince de zayıflamışsın süper :)misafir bi işe yarasın barigünaydın kızlar, şimdi misafirleri kayağa yolladım biz bebişle evde kaldık, dün pasta börek gitti tabi gırla, sabah bi tartıldım 500 gr vermişim nasıl oldu anlamadım, millete servis ederken ben de çok yedim gibi düşünüyorum ama pek de yememişim demek ki, cuma öğlen gidiyorlar biiz de pazar sabah yola çıkıyoruz inş pazar sabaha güzel bir rakam görürüm
çooook kötü kaptanım 71 oldum
tiroid rahatsızlığım yeniden başladı 20 günde 5 kg aldım. ilaca başladım. geldikleri hızla gönderebilirsem kiloları takıma girebilirim. şimdilik şartları sağlayamıyorum.
ayrıca izne çıkardığın zaman ki agresif tutumum için özür dilerim.
tiroid inanılmaz agresiflik yapıyor. birisi iyilik yapsa da anlamayıp kavga çıkarıyorsam biliyorum tiroidler bozuluyor hemen dr koşuyorum. bende ki belirtisi de bu.
Canım önemli olan yediğinden fazla kalori harcaman.. Full hareket yanii. E sende de fazlasıyla var.. Tabi o yemeleri alışkanlığa dönüştürme sakın..günaydın kızlar, şimdi misafirleri kayağa yolladım biz bebişle evde kaldık, dün pasta börek gitti tabi gırla, sabah bi tartıldım 500 gr vermişim nasıl oldu anlamadım, millete servis ederken ben de çok yedim gibi düşünüyorum ama pek de yememişim demek ki, cuma öğlen gidiyorlar biiz de pazar sabah yola çıkıyoruz inş pazar sabaha güzel bir rakam görürüm
Tamam seçtimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?