Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

yarın toparlarsın umarım canım..zaten bozdum diye bırakma..

Hiç çok olmamış canım hatta az bile bana göre
Ekmeği ben de çok seviyorum ya. Alışkanlık olmuş. Sporlarına bayıldım. Gün içinde fazla mı karbonhidrat tükettin anlayamadım ama genel olarak iyi olmuş menün bence
Hoşgeldin. Sporuna bayıldım. Menünü daha detaylı yazmalısın bence,bidahakinde tabi. Çorba ne kadar tavuk ne kadar mesela
Canının sıkıntısı geçmiştir inşaallah canım. Menünü beğendim
Maşaallah çok iyi gidiyorsun şekerim
Menüm
Kahvaltı
1 patates 2 yumurta ile piyaz
8 zeytin
Öğle
1 lahmacun
1 ayran
Akşam
1 tabak ıspanak
2,5 lt su

Spor 20+ 20 yürüyüş
çok iyisin canım

Menüm
Sabah 2 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta 1 tatlı kaşığı Tereyağ ve bal 2kk tulum peyniri
Ara 1 türk kahvesi
Öğle 3 kaşık kabak sote 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek
Ara 1 nescafe sütlü, 10 tane siyah kuru üzüm
Ara 1 tane kurabiye
Akşam 125gr haşlanmış tavuk, 4 kaşık pilav (2dilim ekmek yerine) bol lahana salatası
Ara 1 portakal 1 elma
Su 3 litreyi tamamladım galiba
Spor yok

perina_, post: 54758789, member: 344592"]canım cok falan değil gayet iyi bence :) bu arada hoşgeldin aramıza :)

sen de hoşgeldin canım :) menun gayet iyi, umarım vermişsindir ama eğer oyle değilse de üzülme daha yolumuz var

kesinlikle katılıyorum

menun de sporun da cok iyi hoşgeldin bu arada :)
Hoşbulduk
[/QUOTE]

Ekmek tüketimin çok kararında kurabiye fazla sadece oda bitane
İnş bıgün güzel sonuçlar alırız

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Şu mübarek günün hürmetine Rabbim gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip eder inşallah.....Aminnnnn

Umarım herkes için bol eksili bir bildirim günü olur ve hedeflerimize biraz daha yaklaşırız

Ben cevap yazma işini beceremedim .çoklu alıntı yapıp cevapla diyorum ama görünmüyor

Canım çoklu alıntılara tıkladıktan sonra mesajları yazdığımız kutuya geldiğinde sol köşesinde Alıntıları ekle diye bir tuş göreceksin ona tıkladığında bir ekran daha açılacak ondada hepsini ekle dediğin an bütün alıntıların buraya eklenmiş olacak sende Quote yazan kareden sonra dilediğin cevabı yazbilirsin [/quote]

Hayırlı sabahlar
Hayırlı cumalar
Amiiiiiiin inş canım

Galiba ben en çok karbonhidrat seviyorum :

Amin canım çok amin :

Bende tartıldım ve hiç kilo vermemişim.
62,5 duruyorum
Bütün hafta gördünüz az çok son ikigün dengem şaştı o
1 gr bile verilmezmi çok mutsuzum

Ve bu süreç uzun süredir var buraya yazmadanda vardı. Sağlık sorunum yok baktırdım herşey normal diyetisyene gidince kilo vermeme gerek görmüyor.
Ama ben mutlumuyum değilim çünkü bu kiloda iyi hissetmiyorum.
En azından 62 olacağımı düşünmüştüm. Umarım herkes güzel sonuçlar alır benim gibi olmaz.

Kuzum sen kaç olmak istiyordun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…