Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Çok güzel bence, küçücük mozaik pastadan da bişey Olmaz herhalde. Leslie 2 mil kaç dk sürüyor bende evde onu mu yapsam ki? Memnun musunuz?

Merhaba arkadaşlar ,
Sabah
Nescafe şekersiz
Kahvaltı
1 muz nesfit yulafli tarçın ceviz bir tatlı kaşığı bal ve süt
Öğlen
Dünden kalan yemegim vardı onu yedim .patates püresi ve et
Ara öğün 1 fincan yeşil çay
Aksam
Yemekte pizza olduğu için ve ben yiyemeyecegim için az önce kendime tost yaptım .4 gündür ekmek hiç yememistim . ekmek özlenir mi ? ben çok özlemişim : kepekli ekmekli Kaşarlı domatesli tost yedim .ekmek dilimleri çok küçük ve cok ince olduğu için 2 tane tost yedim .yani ikisi birleşince bir Ayvalık tostu büyüklüğünde oluyor .bir bardak ayran .
Ben pazartesi gününden beri akşam yemeğini 17.30 gecirmeden yiyorum .gece sadece 1 Nescafe içiyorum .4 gündür küçücük bir kaçamak dahi yapmadım .inşaallah 1 kilo vermisimdir yarın tartılip gorucem . Eğer gitmediyse kilo bu kadar dikkat ettim üzülürüm cidden .
Spor sabah
100 ip
50 mekik
30 bisiklet çevirme hareketi
30 Squad
30 sn plank
45 ağırlıklı kol göğüs çalışma
45 cemberle bacak sıkılastırma
Bunların hepsini 2 saat sonra yine yapacağım .

Canım pizza istedi
Sporunuz çok iyiymiş. Benimde 4. Günüm bugün. Spor çok yapamıyorum ama. Leslie deneyeceğim galiba.

selam canlar dün çok canım sıkkındı giremedim, gece özellikle menum gelsin şimdi

sabah: 2 dilim tb, 1 yumurta, salça peynir azcık bal ve çay
ara: sade neskafe (süt tozsuz) 1 biskrem
öğlen: 2 dilim tb arası peynir ve ceviz
ara: 1 mandaline
ara: okuldan gelince acaip bir açlık hissettim 2 bayram çikosu, 1 cocostar
akşam: 3 yumurtadan peynirli omlet, salça peynir 2 dilim tb
ara: şuan yeşilçay içiyorum

spora dün gittim bugün yok zaten tüm kaslarım ağrıyor

canım cok falan değil gayet iyi bence :) bu arada hoşgeldin aramıza :)
sen de hoşgeldin canım :) menun gayet iyi, umarım vermişsindir ama eğer oyle değilse de üzülme daha yolumuz var
Leslie yıllar önce yapıyordum bende çok iyi oda .aman istemesin pizza canın . pizza gibi olduk azcık sabredelim canım :
kesinlikle katılıyorum
menun de sporun da cok iyi hoşgeldin bu arada :)

öyle mi diyorsun yahu? valla ben de ayarlamaya calısıyorum işte sporla nasıl oluyor?

Menümü yazayım bi yandan geçmişi okuyorum ama bitiremedim hepsini

SABAH
1 incir (zeytinyağında bekletilmiş)

KAHVALTI(07.00)
2 yk lor
1 dilim biber salçalı ekmek
Sade nescafe

ARA
3 yarım ceviz
1 kuru incir

ÖĞLE(13.00)
1 kase kırmızı fasulye yemeği

ARA(15.15)
1 bardak kefir
3 yarım ceviz

AKŞAM(18.10)
2 lahmacun
2-3 kaşık su kabağı

ARA(19.40)
1 kare çikolata

Su : 1,5 lt
Çay: 2 bardak yeşilçay
Spor: yapıcam inş
Kitap: Karışık okudum farklı kitaplardan

Ya sporlarına bayıldım çok kıskandım çünkü bugün hiçbişey yapamadım afiyet olsun arada olur :)

Çok güzel geçmiş bugün bravo umarım güzel sonuçlar alırsın.
Güzel menün o çikolatalar olmasa çok daha güzel :))

70 i bulmadan buraya gelmen çok iyi olmuş canım bravo sana yine başarabillirsin :)
kız bugun benim de aynı baya bozdum niye perşembe gunu bunu yapıyoruz ki? ben şuan form çay içiyorum
gayet iyisin bebişim :)

Maşallah sana

_perina_ ya neden yapıyoruz bilmiyorum çok moralim bozuk yoğurtla haşlanmış sebzeyle geçiştirdim akşamıda
Sporda yapamadım yatılı misafirim var
kuzum ben boşluktan yemedım bu sefer yanı ciddi bi aclık çöktü üzerime, yapmamamız lazım kesınlıkle, sen iyi yapmıssın akşamı misafir olunca da spor yapılmıyor ki neyse bu bıze ders olsun bak nasıl mutsuz hissediyor insan

Aynen

hiç güzel geçmeyen bigünün özeti
Kahvaltı+öğlen
Miktarlar bellisiz
Gözleme
Ekmek
Yoğurtlu patlıcan kızartması
Peynir
Bal
Ekler pasta
Bitki çayı yeşil çay
1,5 lt su
Akşam yoğurtlu haşlamış sebze
Sporda kitapta yok
Yatılı misafirim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…