Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

inanıyorum akşama kadar nasıl aç durdun kuzum ya. Sendeki irade de başka bir şey
Ka ak çekirdeğinden emin değilim bir tek
çok iyi dengelemişsin arkadaşım. Bence başarılı bir gün olmuş

Herkese merhaba.ben de aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz.38 yaşında 2 çocuk annesiyim.daha önce 87 kg'dan 61 e düşüp uzun bir süre 62-64 kg arasında gezindim.son 3/4 aydır biraz moral bozukluğundan kilo aldım en son tartıldığımda 68 civarıydım ama ilk iş yarın sabah tekrar tartılmak olacak.çünkü buraya kaydolmak şuan karar verdiğim bir şey.normalde çok düzenli spor yapan ve spor yapmayı çok seven biriyim.

Hoşgeldin canım @akrep33 kaptanımız

merhaba kızlar,
Sabah uyuyakalmışım çocuğu da okula ben götürecektim eşim erken çıktı diye paldır kültür çıktık evden. nefret etsem de ilk defa bir minik muz yedim tok tutsun dışarıda poğaça börek almayım diye.
Saat 12:00 de eve geldik. yoğurtlu pancarlı soğuk salata yapmıştım dün akşam kalmıştı onu hemen kahvaltı soframa koydum.
Lorlu maydanozlu omlet yaptım.
5 yeşil zeytin 1 dilim çok tahıllı ekmek ile birlikte kahvaltı yaptım.
Akşam derse gideceğim o yüzden yemeği erken yapıyorum.
Ispanak yıkamaya başladım eşim börek yap kızımla bize dedi. ıspanağı ikiye böldüm onlara börek yaptım kendime yemek. azıcık pirinç ekleyim dedim pilav makarna yemedim bu hafta diye kendime ödül olsun diye. fazla geldi resmen ıspanak kayboldu arada. Yine de börekten iyidir az yağlı yemek.
Akşam menüm böyle yani pirinçli ıspanak yemeği yoğurt.gece de mandalina yerim 20:00 gibi dersten gelince..

Sabah kızımı okula götürünce beklerken kot pantolonla da olsa yürüdüm spor ayakkabılarım vardı ve hava mis gibi..5000 adım atmışım. 2 saattir de mutfakta yemek bulaşık vb. (benim normal günüme göre çok hareketli bir gün)
şimdi yeşil çayım bitti. Önce duş sonra dışarı çıkıyorum.

Herkesin menüsü güzel arada hepimizin kaçamakları olmuş.
Yarın tartı günü bakalım 1 kilo gitmiştir inşallah ödem de olsa ilk hafta motivasyona ihtiyacım var..

Sevgiler

Selamlar kızlar
Çok kötü başladım güne ve cumadan bigün önce
Kahvaltı öğlen bir oldu benim
Ama kaçamak oldu
GöZleme yoğurtlu patlıcan kızartması ekmek peynir biraz bal ekler pasta tozuttum resmen

Akşama ne yapayımki dengeleyim
Zaten gr gr zor veriliyor bide iki gündür dengem şaştı.

Çok iyi yapmışın yemek olarak yaparak. Çok moralim bozulur benimde vermemişsem bu kadar titiz hiç davranmamıştım bugün ve dün düzenim bozuldu umarım etkilenmez motivasyonum düşmez
Sende vermişindir inş yürümek kadar güzel bişey yok

Hoşgeldiniz. Benim şuan ulaşmak istediğim sonuca siz varmışsınız. Tebrik ederim. Birlikten kuvvet doğar, iyi yaptınız ben sevindim geldiğinize
yoğurt ve yağsız sebze, sebze haşlama olabilir canım. Karbonhidrat hiç almamalısın bence.

Teşekkür ederim hoşbulduk

Canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın?

Çok kötü bence ya üstten almak. Çok daha iri görünüyoruz sanki. Sizin nasıl bilmiyorum ama benim omuzlarda geniş çok iri duruyorum.
Aynen bende . Boyumda kısa fıçı gibi oluyorum . Üstten incelme hareketinde yapamadım daha yürüyüş falan yapıyorum ama hareketle daha da iyi toparlanırım . Zayıfladım biraz şükür

Merhaba saat 10 da kakaolu muzlu yulaf lapasi yaptim 12 ara ogun de kucuk dilim mozaik pasta cok canim cekmisti 2 de brokoli ve 2 kanat haslama simdi ara ogun yogurt iki kasik pekmez ve bir avuc leblebi aksamada mantar sote
Spor olarakda 2 mil liesie ve gobek egzersizi

Aynen bende . Boyumda kısa fıçı gibi oluyorum . Üstten incelme hareketinde yapamadım daha yürüyüş falan yapıyorum ama hareketle daha da iyi toparlanırım . Zayıfladım biraz şükür
Benim boyumda çok uzun sayılmaz kol ve karın hareketleri yapıyorum biraz evde. Yürüyüşe de çıkabilsem süper olacak ama, sınav var, dersler var üşengeçlik var.

Tamamcanım öyle yapıcam

Merhaba Hanımlar,

Sabah 10 gibi;
1,5 haşlanmış yumurta,
7-8 tane tuzsuz yeşil zeytin,
Çok az peynir,
Domates, salatalık, maydonoz

Akşam 5 te;
1,5 kase mercimek çorbası,
Yarım tabak ıspanak yemeği,
1 kase semizotlu yoğurt
Akşam biraz çok oldu Arada bişey istemedi canım 1 kupa yeşil çay içtim sadece. Günü kapattım belki çoz az meyve yerim.
Biraz da spor yaptım mı tamamdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…