inanıyorum akşama kadar nasıl aç durdun kuzum ya. Sendeki irade de başka bir şeyMenüm
07:30
1 fincan sade kahve
19:00
1 kaşık nohutlu bulgur pilavı
4 küçük jülyen parça tavuk göğsü ızgara
1 kaşık yoğurt soslu kabak
2 çatal patates kızartma
Yeşil soğan
2 küçük kase semiz otlu cacık
21:00
2 ince dilim bandırma
1 kase kabak çekirdeği
Çay
Spor
1 saat yürüyüş
1200atladım
Kitap
İskoçya'ya Sevgilerle
çok iyi dengelemişsin arkadaşım. Bence başarılı bir gün olmuşİyi geceler kızlar fırsat bulup giremedimHemen menümü yazayım çok fazla mesaj birikmiş yarın hepsini okuycam inş :) Bu arada hepinize destekleriniz ve güzel yorumlarınız için teşekkür ederim :) tekrar başlamam için cesaret verdiniz
İşte menüm
SABAH
1 incir (zeytinyağında bekletilmiş)
KAHVALTI(07.15)
2 haşlanmış yumurta
ARA
1 kase yoğurt
ARA
1 fincan şekerli kahve (misafirlikte )
ÖĞLE(16.30)(misafirlikte)
Küçük bir dilim tramisu
Yarıma denk gelecek kadar poğaça
1 cocostar kurabiye
1 parmak uzunluğunda mercimekli börek
AKŞAM(19.30)
1 tabak kırmızı fasulye yemeği
1 kase yoğurt
Su : 1,5 lt
Çay: 2 bardak yeşilçay
Spor: yok
Kitap: Karışık okudum farklı kitaplardan
ben çiğ kattım ama arkadaşım haşlıyor. ben nasıl haşlayacağımı bilmiyorum malesef kaç dk vb?Yoğurda çğğ mi katıyorsun pişmiş mi . Kırmızısı yoğurda çok güzel tek verir
Hoşgeldin canım @akrep33 kaptanımızHerkese merhaba.ben de aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz.38 yaşında 2 çocuk annesiyim.daha önce 87 kg'dan 61 e düşüp uzun bir süre 62-64 kg arasında gezindim.son 3/4 aydır biraz moral bozukluğundan kilo aldım en son tartıldığımda 68 civarıydım ama ilk iş yarın sabah tekrar tartılmak olacak.çünkü buraya kaydolmak şuan karar verdiğim bir şey.normalde çok düzenli spor yapan ve spor yapmayı çok seven biriyim.
Hoşbulduk.Hoşgeldin canım @akrep33 kaptanımız
Çok iyi yapmışın yemek olarak yaparak. Çok moralim bozulur benimde vermemişsem bu kadar titiz hiç davranmamıştım bugün ve dün düzenim bozuldu umarım etkilenmez motivasyonum düşmezmerhaba kızlar,
Sabah uyuyakalmışım çocuğu da okula ben götürecektim eşim erken çıktı diye paldır kültür çıktık evden. nefret etsem de ilk defa bir minik muz yedim tok tutsun dışarıda poğaça börek almayım diye.
Saat 12:00 de eve geldik. yoğurtlu pancarlı soğuk salata yapmıştım dün akşam kalmıştı onu hemen kahvaltı soframa koydum.
Lorlu maydanozlu omlet yaptım.
5 yeşil zeytin 1 dilim çok tahıllı ekmek ile birlikte kahvaltı yaptım.
Akşam derse gideceğim o yüzden yemeği erken yapıyorum.
Ispanak yıkamaya başladım eşim börek yap kızımla bize dedi. ıspanağı ikiye böldüm onlara börek yaptım kendime yemek. azıcık pirinç ekleyim dedim pilav makarna yemedim bu hafta diye kendime ödül olsun diye. fazla geldi resmen ıspanak kayboldu arada. Yine de börekten iyidir az yağlı yemek.
Akşam menüm böyle yani pirinçli ıspanak yemeği yoğurt.gece de mandalina yerim 20:00 gibi dersten gelince..
Sabah kızımı okula götürünce beklerken kot pantolonla da olsa yürüdüm spor ayakkabılarım vardı ve hava mis gibi..5000 adım atmışım. 2 saattir de mutfakta yemek bulaşık vb. (benim normal günüme göre çok hareketli bir gün)
şimdi yeşil çayım bitti. Önce duş sonra dışarı çıkıyorum.
Herkesin menüsü güzel arada hepimizin kaçamakları olmuş.
Yarın tartı günü bakalım 1 kilo gitmiştir inşallah ödem de olsa ilk hafta motivasyona ihtiyacım var..
Sevgiler
Hoşgeldiniz. Benim şuan ulaşmak istediğim sonuca siz varmışsınız. Tebrik ederim. Birlikten kuvvet doğar, iyi yaptınız ben sevindim geldiğinizeHerkese merhaba.ben de aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz.38 yaşında 2 çocuk annesiyim.daha önce 87 kg'dan 61 e düşüp uzun bir süre 62-64 kg arasında gezindim.son 3/4 aydır biraz moral bozukluğundan kilo aldım en son tartıldığımda 68 civarıydım ama ilk iş yarın sabah tekrar tartılmak olacak.çünkü buraya kaydolmak şuan karar verdiğim bir şey.normalde çok düzenli spor yapan ve spor yapmayı çok seven biriyim.
yoğurt ve yağsız sebze, sebze haşlama olabilir canım. Karbonhidrat hiç almamalısın bence.Selamlar kızlar
Çok kötü başladım güne ve cumadan bigün önce
Kahvaltı öğlen bir oldu benim
Ama kaçamak oldu
GöZleme yoğurtlu patlıcan kızartması ekmek peynir biraz bal ekler pasta tozuttum resmen
Akşama ne yapayımki dengeleyim
Zaten gr gr zor veriliyor bide iki gündür dengem şaştı.
Teşekkür ederim hoşbuldukHoşgeldiniz. Benim şuan ulaşmak istediğim sonuca siz varmışsınız. Tebrik ederim. Birlikten kuvvet doğar, iyi yaptınız ben sevindim geldiğinize
yoğurt ve yağsız sebze, sebze haşlama olabilir canım. Karbonhidrat hiç almamalısın bence.
Canım aslında lahmacun düşündüm ama kalorirsine baktım fazla diye yemedim. Ama evde yediklerimde o civarda olmuşaaa bravo akşam avmde yemeden gelmişsin tamam canım harikasın
Canım çok geçmiş olsun14. GÜN hala hastayım. üstüne boynum tutuldu emzirdiğim için ilaç alamıyorum kalıp gibi geziyorum. dün işe gidemedim bugün zorla çağırdılar. şu an ağlayarak ofiste oturuyorum. sadece yediklerime dikkat ediyorum. hareket yok
Aynen bende . Boyumda kısa fıçı gibi oluyorum . Üstten incelme hareketinde yapamadım daha yürüyüş falan yapıyorum ama hareketle daha da iyi toparlanırım . Zayıfladım biraz şükürÇok kötü bence ya üstten almak. Çok daha iri görünüyoruz sanki. Sizin nasıl bilmiyorum ama benim omuzlarda geniş çok iri duruyorum.
Benim boyumda çok uzun sayılmazAynen bende . Boyumda kısa fıçı gibi oluyorum . Üstten incelme hareketinde yapamadım daha yürüyüş falan yapıyorum ama hareketle daha da iyi toparlanırım . Zayıfladım biraz şükür
Tamamcanım öyle yapıcamHoşgeldiniz. Benim şuan ulaşmak istediğim sonuca siz varmışsınız. Tebrik ederim. Birlikten kuvvet doğar, iyi yaptınız ben sevindim geldiğinize
yoğurt ve yağsız sebze, sebze haşlama olabilir canım. Karbonhidrat hiç almamalısın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?