- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
aynen dediğin gibi selen.annelik diye açıklıyorum ben de..ikisini de doyurdum,ilaçlarını içirdim yatırdım,bulaşıklar beni bekliyor,bereket sabahtan evi toparlamıştım,yemek yapılacak ama hareket edecek hiç enerjim yok..Allah yardım etsin, biz kocaman halimizle perişan oluyoruz o nasıl bu durumla baş ediyor. Evet en doğrusu doktora gitmek. Eee senin ilaçlar uyku veriyor bir de bu sorun ile nasıl baş ediyorsun? Ben parmağımı bile kaldıramazdım o kadar ağırdı ilaçlarım. Allah sana da yardım etsin canım. Annesin ya Allah güç veriyor herhalde her şeyin üstesinden geliyorsun.
Senin durumun daha zor, biri iyi olsa diğeri hastalanıyor haklısın. Demek bunun için sürekli doktora gidiyordun. Ne bileyim ben kendin için gidiyorsun sanıyordum. Hepinize geçmiş olsun. Allah şifasını da verir inşallah. Hayatım sen de tek başına mı büyütüyorsun? Birileri yok mu sen dinlenirken bakabilecek? Allah yardımcın olsun.
valla bu durumda yardım etmeyi değil yardımcı olmamamı bekleyen bir sürü insan var yakınımda.kimi anlayışsızlıktan,kimi mecburiyetten..ama kendime bakacak halim yokken tüm gün hareketteyim.buna şükür diyelim,koltuğa oturmaya korkuyorum uyuyakalırım,çocukları duymam diye.hiç bu kadar sıfırı tüketmemiştim enerji konusunda...ama duan yeter bana canım...