Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Allah yardım etsin, biz kocaman halimizle perişan oluyoruz o nasıl bu durumla baş ediyor. Evet en doğrusu doktora gitmek. Eee senin ilaçlar uyku veriyor bir de bu sorun ile nasıl baş ediyorsun? Ben parmağımı bile kaldıramazdım o kadar ağırdı ilaçlarım. Allah sana da yardım etsin canım. Annesin ya Allah güç veriyor herhalde her şeyin üstesinden geliyorsun.
aynen dediğin gibi selen.annelik diye açıklıyorum ben de..ikisini de doyurdum,ilaçlarını içirdim yatırdım,bulaşıklar beni bekliyor,bereket sabahtan evi toparlamıştım,yemek yapılacak ama hareket edecek hiç enerjim yok..
Senin durumun daha zor, biri iyi olsa diğeri hastalanıyor haklısın. Demek bunun için sürekli doktora gidiyordun. Ne bileyim ben kendin için gidiyorsun sanıyordum. Hepinize geçmiş olsun. Allah şifasını da verir inşallah. Hayatım sen de tek başına mı büyütüyorsun? Birileri yok mu sen dinlenirken bakabilecek? Allah yardımcın olsun.

valla bu durumda yardım etmeyi değil yardımcı olmamamı bekleyen bir sürü insan var yakınımda.kimi anlayışsızlıktan,kimi mecburiyetten..ama kendime bakacak halim yokken tüm gün hareketteyim.buna şükür diyelim,koltuğa oturmaya korkuyorum uyuyakalırım,çocukları duymam diye.hiç bu kadar sıfırı tüketmemiştim enerji konusunda...ama duan yeter bana canım...

Bu arada ben ekmek olayına dur diyemez hale geldim. Sebze falan alıp yapamıyorum ya iki haftadır karbonhidratlı şeyler yiyorum, sonra daha çok acıkıyorum. Dün ilk yürüyüşüme çıktım ya karnıbahar aldım miniklerinden haşladım az yağlı tavada çevirdim, ayrıca salatasını yaptım doymadım. Çorba içtim doymadım. Gece dolaptaki kırmızı lahana salatasını hüplettim. Sabah 5 dilim uno kepekli yedim. Tahin krizi geçirdim bir ara, bayağı yemişim. Bana akıl verecek yok muuuu? Birazdan 10 dklığına yürüyüşe çıkayım açlığıma iyi geliyor. Yoğurt da almam lazım.

herşeyden önce evdeki karbonhidratlı yiyecekler bitince onları birsüre almamak canım,evde olunca insan yiyor çünkü,gözünün öünde olmazsa daha çok mecburen sebze ağırlıklı beslenirsin.eve bol bol meyve sebze al,ilk başlarda dediğin gibi insan doymuyor gibi hissetsede zamanla mide küçültüğü için doyuyorsun.en çok sevdiğin ama kilo aldırmıycak şeyleri düşün,öğün haricinde canın birşey çektiği zaman abur cubur yerine onları ye.mesela ben nesfiti,birde eti form çikolata kaplamalı büskivi,çilekli activia ve bimlerde satılan muzlu sütü çok seviyorum,ara öğünlerde canım birşeyler çektiği zaman hemen bunlardan birini yiyorum.sende öyle yap canım.

Son düzenleme:
kızlar dünkü menümü de yazıyım

sabah: 4 y.kaşığı kfleks+ bir su bardağı tarçınlı süt+ şekersiz çay

ara:1 fincan yeşilçay+1 fincan şekersiz çay

öğle:4 y.kaşığı kfleks+bir su bardağı tarçınlı süt

ara: bir elma

akşam: 1 parça yağsız tavada kızarmış et ve bol yeşil salata

ara: 2 bardak şekersiz çay

3,5 lt su

kızlar dünkü menümü de yazıyım

sabah: 4 y.kaşığı kfleks+ bir su bardağı tarçınlı süt+ şekersiz çay

ara:1 fincan yeşilçay+1 fincan şekersiz çay

öğle:4 y.kaşığı kfleks+bir su bardağı tarçınlı süt

ara: bir elma

akşam: 1 parça yağsız tavada kızarmış et ve bol yeşil salata

ara: 2 bardak şekersiz çay

3,5 lt su

genic canım sabah kahvaltısında yada öğlen yemeğinde biraz daha protein ağırlıklı beslensen,gerçi süt var ama ne bileyim insan sebze yemeği de yemeli diye düşünüyorum,kabızlık sorunu yaşamıyorsan sorun yok ve 3,5 lt su için seni tebrik ediyorum,ben o kadar suyu 3 günde anca içiyorum zorlamayla,eskidense sanırım 2 ayda anca:53:

canım mutlaka ama mutlaka kan pıhtılaşman varmı birde eşinde morfoloji varmı lütfen bu ikisine baktır ve yoğunlaş,birde rahimağzı yetmezliğine baktır,bunların üçüde ilerleyen haftalardaki gebeliklerde düşük sebebi,tabii hiç bir sebepte olmayabilir,inşaallah sende hiçbir sorun yoktur.

ben bazen bu ülkede yaşmaktan nefret eder duruma geliyorum,Allah korusun şimdi sende bir sorun varsa ve bu testlerde çıkacaksa ve sen o testleri beklerken hamile kalsan yinemi düşük yapma tehliken mi olacak,ne demek 2 senede sürebilir,dalgamı geçiyorlar ya,canım lütfen bu dediklerime kulak ver,benim 2 senem böyle heba oldu gitti.

canimm walla inan bende sasiriom dusundum hatta o sonucu bekleyip bebek dusunsem daha cok beklicem demekki..bana birsuru test yapildi cnm ama hangi testler neden hic bi aciklama olmadi ama bise cikmadi..smear testide yapildi..esime hicbir test yapilmadi ..bu morfoloji dusuge sebep oluyormuymus peki? üclü testimde nöral tüp defekti cikti ve amniyosentez yaptirdim..hep kanamali geciodu hamileligim ..ama haftaya bi gidicem hastaneye kafaya koydum...universitenin arastirma hastanesi bide..hakkimizda hayirlisi olsun cnmm...cok saol verdigin bilgiler icin...haftaya gidince sonucu yazarim burda ...

Son düzenleme:
Cumartesi // Pazar // Pazartesi // salı // çarşamba // perşembe // cuma

akrep33//cumartesi * 30dk yürüyüş-30dk zumba// pazar* 45 dk zumba //p.tesi*20 dk yürüyüş//salı*20 dk yürüyüş,15 dk aerobic//perşembe*50 dk yürüyüş=
banusultan//
aybüke07// cumartesi*....... // ...pazar* ...........// p.tesi* 1, 5 saat yürüyüş+ 270 twist// salı* 20 dakika yürüyüş+ 30 dakika park spor//çarşamba* 1 saat yürüyüş+ 20 dakika spor// perşembe* 1 saat yürüyüş+ 30 dakika parkta spor//

karamel_guzel//
tugbaemrah//pazar : 2 saat sahilde yürüyüş :) \\\
herdemk//
evder//cumartesi * 90 dk yürüyüş (hava çok güzeldi)//pazar* 40dk yürüyüş +30 mekik //p.tesi*40 dk yürüyüş //salı*... // çarşamba*
genic// cumartesi* ........... // ....pazar*.........//p.tesi* 60 tane mekik// salı* 40 dk yürüyüş + step aletiyle 620 adım + 50 mekik // çarşamba* 30 dk yürüyüş+ 600 adım
irem&özge//
selennnn// Pazartesi 15+15 dk spor aleti // salı 15+15 dk spor aleti // çarşamba 20dk yürüyüş+15 dk spor aleti
seray0307//c.tesi ....// pazar.....// pztesi....//salı*.....// çarşamba* 1,5 saat yürüyüş//perşembe*
yamuk prenses//c.tesi *1 saat yürüyüş-20 mekik//pazar*...yok//p.tesi * 40 dakika yürüyüş//salı* 2saat yürüyüş//çarşamba*30 dk yürüyüş//perşembe*/

kızlar çok çok çok yorgunum geçmişi okuyamadım hemen sizlere yazıp mışıl mışıl uykuya dalmak istiyorum :))

bugün spor yaparken, daha doğrusu yürüyüş yaparken , önümüzden bir hatun nike taytı ve atletiye koşa koşa geçti, kadında bir fizik vardı imrenmemek elde değil, o kadar fitti kii hayran kaldım, eşime dedim ki böyle fiziğim olsa spor mpor yapmam ne uğraşcaam yaa dedim :60: kadın dedi uğraştığı için bu halde dedi:60: doğuştan böyle doğmuyor kimse dedi :60: kadın bir tut koştuktan sonra biizm spor yaptığımız parka geldi, bir iki hareket yaptıktan sonra, çimenlerin üzerinde pilates yaptı, milllet kadına bakmaktan bir hal oldu:25::25:

MÖNÜM: SBAH: süt:37:+ nesfit

ara: galeta

ÖĞLEN: 2-3 çatal pırasa ve makarna

ARA: ıvır zıvır malesef:17: adet olacağım ya saçmalaıyorum ikindinleri:ssz::ssz::ssz:

AKŞAM: 1 tabak taze fasulye+ cacık

canimm walla inan bende sasiriom dusundum hatta o sonucu bekleyip bebek dusunsem daha cok beklicem demekki..bana birsuru test yapildi cnm ama hangi testler neden hic bi aciklama olmadi ama bise cikmadi..smear testide yapildi..esime hicbir test yapilmadi ..bu morfoloji dusuge sebep oluyormuymus peki? üclü testimde nöral tüp defekti cikti ve amniyosentez yaptirdim..hep kanamali geciodu hamileligim ..ama haftaya bi gidicem hastaneye kafaya koydum...universitenin arastirma hastanesi bide..hakkimizda hayirlisi olsun cnmm...cok saol verdigin bilgiler icin...haftaya gidince sonucu yazarim burda ...

benimde hamileliğim hep kanamalı geçmişti canım,doktor progestan verip yolluyordu hep ama 16.haftada en son düşük yaptım,araştırmaları sıradan devlet hastanesinde yada özel hastanelerde yaptırma,çünkü onlar eski düzene göre araştırıyorlar,mesela ben sürekli kanıma baktırırım ama birşey çıkmıyor,halbuki memorialde yaptırdığımda gen araştırmasında bende hem anneden hem babadan kan pıhtılaşması çıktı,eşimdede morfoloji.morfoloji(spermde şekil bozukluğu)düşük sebebiymiş canım,yani spermde dna bozukluğu olabiliyor buda düşük yapıyor,çok araştırdım,doktorlara uzmanlara sordum ve cevap evet.üstelik düşükler bizim gibi hamilelikte kanamalı geçiyor,o nedenle dedim git bir araştırma hastanesine orada bir kadındoğumcuya anlat olanları,iste tüm bu testleri,istiyeceğin testleri yazmamı istersen özeldende yazabilirim.en fazla 1 ay içinde sonuçların çıkar canım ama bir dahaki hamileliğin huzur içinde,kafanda soru işareti olmadan geçer ve sağlıkla bebeğine kavuşursun.

Son düzenleme:
hello kızlar:3:

artık bahar kendisini yavaş yavaş belli etmeye başladı,bugün rüzgar bile ılık esiyordu,insana bir huzur bir mutluluk geliyor.gerçekten insanın psikolojisini bile etkiliyor.

dünkü ve bugünkü menümü birleştirip yazıcam canlarım.bir bakın bakalım nerlerde yanlış var.

dün sabah;2 sigara böreği,1 sosis,3 ceviz,1 bardak şekersiz çay

ara;1 bardak bitki çayı

öğlen;yok

ara;1 bardak bitki çayı

akşam;4 kaşık kereviz yemeği,4 kaşık makarna,2 kazık ezme,yeşil soğan,yoğurt,1 bardak portakal suyu

ilerleyen saatlerde;1 kase sütlü meyveli nesfit.

dün 30 dakika yürüyüşüm var.

bugünkü menüm;

sabah;1 bardak şekersiz nescafe,1 parça peynir,yeşillik

ara;1 elma

öğlen,2 kaşık kavrulmuş mantar

ara;1 çilekli activia

akşam;dünden yemeğim vardı,bugün biraz daha fazla yedim 4 kaşık kereviz,6 kaşık makarna,1 bardak portakal suyu,ayrıca yarım limonlu avokado.

bugün eşimle akşamüstü yarım saat yürüdük.(bizim apartmanın kapısının önünden ırmak kenarını turlamak tam yarım saat sürüyor,fazlası var,eksiği yok)

akrep33 ( 66.7 / 68 / -1.4 / -2.10%)
banusultan( 61.5 / / / %)
aybüke07( 68.4 / / / %)
karamel_guzel( 76.6 / / / %)
tugbaemrah( 66,3 / / / %)
herdemk( 65,8 / / / %)
evder( 76.2 / / / %)
genic( 59.9 / / / %)
irem&özge( 66.4 / / / %)
selennnn( 60.7 / / / %)
seray0307( 65.1 / / / %)
yamukprenses( 62.9 / / / %)

2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 864.4 / 865.8 / -1.4 / -0,16% )

takımın yüzkarası oldum iyice:17: haftaya da eksi de olursam çıkarıcam kendimi takımdan kızlar:47:yeter bu kadar karbonhidrat aşkı dimi ama bu hafta çok ekmek ve simit yedim spor da yaptım ama anlamıyorum yaa:22:
zaten sabah sabah sinir oldum..kuafördeki kız hamilemisin diye sordu bendeki şiş karnı görünce..
yaa anlayamıyorum pantolonlarıma hala güzelce giriyorum ama şiş ve gergin bir karnım var neyse bu hafta son hakkımı kullanıyorum takımda...

Son düzenleme:
akrep33 ( 66.7 / 68 / -1.4 / -2.10%)
banusultan( 61.5 / / / %)
aybüke07( 68.4 / / / %)
karamel_guzel( 76.6 / / / %)
tugbaemrah( 66,3 / / / %)
herdemk( 65,8 / / / %)
evder( 76.2 / 76.2 / 0 / 0%)
genic( 59.9 / / / %)
irem&özge( 66.4 / / / %)
selennnn( 60.7 / / / %)
seray0307( 65.1 / / / %)
yamukprenses( 62.9 / / / %)

2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 864.4 / 865.8 / -1.4 / -0,16% )

akrep secdenur doğum yapmış..sağlıklıymış ikisi de...maşallah...doğum sonrası kilolarını vermek için gelir belki takıma yeniden....
harika..sen nerden haber aldınki:43: sen demi kardeştin yok benim aklım karbonhidratlara karıştı sanırsam:37:

akrep33//cumartesi * 30dk yürüyüş-30dk zumba// pazar* 45 dk zumba //p.tesi*20 dk yürüyüş//salı*20 dk yürüyüş,15 dk aerobic//çarşamba*50 dk yürüyüş//perşembe*20 dk yürüyüş=
banusultan//
aybüke07// cumartesi*....... // ...pazar* ...........// p.tesi* 1, 5 saat yürüyüş+ 270 twist// salı* 20 dakika yürüyüş+ 30 dakika park spor//çarşamba* 1 saat yürüyüş+ 20 dakika spor
karamel_guzel//
herdemk//
evder//cumartesi * 90 dk yürüyüş (hava çok güzeldi)//pazar* 40dk yürüyüş +30 mekik //p.tesi*40 dk yürüyüş //salı*... // çarşamba*
genic// cumartesi* ........... // ....pazar*.........//p.tesi* 60 tane mekik// salı* 40 dk yürüyüş + step aletiyle 620 adım + 50 mekik // çarşamba* 30 dk yürüyüş+ 600 adım
irem&özge//
selennnn// Pazartesi 15+15 dk spor aleti // salı 15+15 dk spor aleti // çarşamba 20dk yürüyüş+15 dk spor aleti
seray0307//c.tesi ....// pazar.....// pztesi....//salı*.....// çarşamba* 1,5 saat yürüyüş//perşembe*
yamuk prenses//c.tesi *1 saat yürüyüş-20 mekik//pazar*...yok//p.tesi * 40 dakika yürüyüş//salı* 2saat yürüyüş//çarşamba*30 dk yürüyüş//perşembe*/

:nazar:
Maaşallahhhh

günaydın canlarım

malesef bende sabitim

ama sabah tartıya çıkarken sanki 2 kilom fazla var gibi hissediyordum okadar şişim yani

akrepçim ,seraycım sanırım ya mevsimden yada yapılan sporlar kasa dönüyor

hepimizde azalma olmaması bence havalarla alakalı olabilirmi acaba bugün tüm takımları nceleyelim bence genelde kilo verme nasıl :1::1::1:

kilo veremeyince nleri araştırıyom ben :1::1:

harika..sen nerden haber aldınki:43: sen demi kardeştin yok benim aklım karbonhidratlara karıştı sanırsam:37:

akrep33//cumartesi * 30dk yürüyüş-30dk zumba// pazar* 45 dk zumba //p.tesi*20 dk yürüyüş//salı*20 dk yürüyüş,15 dk aerobic//çarşamba*50 dk yürüyüş//perşembe*20 dk yürüyüş=
banusultan//
aybüke07// cumartesi*....... // ...pazar* ...........// p.tesi* 1, 5 saat yürüyüş+ 270 twist// salı* 20 dakika yürüyüş+ 30 dakika park spor//çarşamba* 1 saat yürüyüş+ 20 dakika spor
karamel_guzel//
herdemk//
irem&özge//

Maaşallahhhh

ben sporlarimi yazmistim nie yokki acep..dun 1 saat yuruyus ve parklardaki spor aletlerinin hepsinde spor yaptim 20 dk..

Evderciğim ben de sizlerin sohbetlerini özlemiştim. Sen neler yapıyorsun? Nasıl gidiyor?
Spor listesi iyi oldu beni bile ayaklandırdı sağol arkadaşım.
ya canım liste iyi oldu ya herkese ufakta olsa katkı sağladı ise ne mutlu bana

Günaydın kızlar Beni bgün aynı geçin öpüyorum hepinzi.

gunaydin kizlarrr bana noldu yaaa 65.4 kiloyumm sporda yaptim ama artidayim

herkese günaydın.kilom aynı,spora başlayana kadar da değişmez eminim...

günaydın kızlar

banusultan//
karamel_guzel//
herdemk//
genic// cumartesi* ........... // ....pazar*.........//p.tesi* 60 tane mekik// salı* 40 dk yürüyüş + step aletiyle 620 adım + 50 mekik // çarşamba* 30 dk yürüyüş+ 600 adım // perşembe* 20 dk. yürüyüş + 450 adım
irem&özge//

Maaşallahhhh

günaydın kızlar

Back
X