Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

DÜN NE YEMİŞİM BAKALIIMM:21:

sabah portakal havuç

eşim geç kalkınca kahvaltı öğleni buldu tabi ben sabahın köründe kalkınca acıktım ve

3 pişi beyaz peynir ve yeşil soğan yedim

öğle kahvaltısı
yumurtalı ve bol yeşillikli acılı patates salatası,3 zeytin,2 çatal peynir,1 çatal ayva reçeli,3 bardak şekersiz çay

ara
3 bardak şekersiz çay,2 küçük kurabiye(hasta ziyaretine gitmiştik)

akşam
bol balık(mezgit+gümüş),roka salatası,marul salatası,turp

ara
fıstıklı magnum

c.tesi menüm:

sabah: yağsız otlu omlet, şekersiz çay

ara: yok

öğle: çorba, salata

ara: bir tane armut

akşam: fırında hamsi ve salata

ara: şekersiz çay

kızlar süper bir hava vardı. kaan uyuduktan sonra sahilde 1,5 saatlik bir yürüyüş yaptım. 3 lt su

sabah portakal havuç

eşim geç kalkınca kahvaltı öğleni buldu tabi ben sabahın köründe kalkınca acıktım ve

öğle kahvaltısı
yumurtalı ve bol yeşillikli acılı patates salatası,3 zeytin,2 çatal peynir,1 çatal ayva reçeli,3 bardak şekersiz çay

ara

akşam

ara
fıstıklı magnum(hafta sonu kaçamağım:17:)
kitap:iskender
su:2 litre
spor:gün boyu koşturmaca.bir ara sahile gittik yürüdük..
ayy cidde dün hiç oturmadım ben yaa..akşam o yüzden yatağa girergirmez sızdım..ben de diyorum neden böyle yorgunum.buraya yazınca farkettim:1:

pazar menü

sabah: kahvaltı geç olunca 3 parça sucuk, bir dilim çavdar ekmek, yeşillik ve şekersiz çay

öğle: çorba ve salata ( geç yenildi)

ara: yeşilçay

akşam: öğle geç olunca akşam yemek yemedim. fakat görümceme çaya gittik. o da sağolsun birşeyler hazırlamış. ben de bir dilim kek ve avuçiçi kadar kuruyemiş ve sayısını hatırlamakta zorlandığım kadar çok şekersiz çay içtim.

hayvanat bahçesine gittik hava çok güzel olunca. hiç oturamadım kaanın sayesinde çünkü çocuk çıldırdı. temiz hava bol oksijenden sanırım hiç durmadı sürekli koşturdu bende arkasında helak oldum. güzel spor yaptırdı bana ordan oraya. 3,5 saat kaldık hayvanat bahçesinde heryeri gezdik dolaştık. temiz hava beni bile çarptı.

Son düzenleme:

sabah portakal havuç

öğle kahvaltısı

ara

akşam

ara
fıstıklı magnum(hafta sonu kaçamağım:17:)
kitap:iskender
su:2 litre
spor:gün boyu koşturmaca.bir ara sahile gittik yürüdük..
ayy cidde dün hiç oturmadım ben yaa..akşam o yüzden yatağa girergirmez sızdım..ben de diyorum neden böyle yorgunum.buraya yazınca farkettim:1:

valla akrep bende dün gece sızmışım sabah bir kalktım saati yanlış gördüm geç kaldım zannettim işe bir an. çünkü ben de düz 2 tane halı yıkadım ölüyorum yorgunluktan.

kızlar dün malum tembellik günümüzdü ve ben dünkü menümü şimdi yazıyorum;

sabah;1 sahanda yumurta,yarım dilim çavdar ekmeği,1 sosis,1 nescafe,yeşillik.

ara;öğlenle kahvaltı birleştiği için yok.

öğlen;5 tane kanat ızgara,2 kaşık bulgur pilavı,yeşillik,1 bardak şekersiz çay

ara;yok

akşam;2 tane elma.

bu arada arkadaşlar sabah akşam soğan suyu içmeye başladım ben,hem zayıflatmak açısından,hemde iltihap söktürücü olarak.bana çok faydası oluyor,kadındoğumcuların verdiği

hiçbir ilaç fayda etmedi,10 ay iltihap ağrısı çektim,2 gün soğan suyuiçtim ağrı mağrı kalmadı.ama sadece 15 gün yapıcam bırakıcam.ne varsa doğada var valla.

kayrıca dün 1,5 saat yürüyüşüm var.

canım soğan suyu bebiş içinde işe yarar adetine 15 gün kala başlanıomuş ...sabah akşam taze yapıp içilecekmiş...bende yapacaktım bu ay ama yapmadım kısmet bakalım...denicem ama....:34:

canım soğan suyu bebiş içinde işe yarar adetine 15 gün kala başlanıomuş ...sabah akşam taze yapıp içilecekmiş...bende yapacaktım bu ay ama yapmadım kısmet bakalım...denicem ama....:34:

yok canım bebiş için değil,sol tarafımda bilinmez bir ağrı var,o geçsin diye yapıyorum,benim iki tüpte kapalı,soğan suyu sanırım açmaz ama iltihap var sanırım,ona iyi gelsin diye yapıyorum.ben sabah akşam taze yapıyorum canım,dene faydasını görürsün.

bugün hiçkimse birşey yazmamış yahu,aybuke izinliydi sanırım,mersine gidecekti,umarım babasının iyi haberleriyle döner.

akrepciğim bende bu hafta izinli olmak istiyorum çünkü ayrın sabah istanbula gitmek zorundayım iş için,ne zaman döneceğim belli değil ama ölmez kalırsam sanırım en geç cuma akşamı buradayım,bu perşembede olabilir ama belli değil işte,bu nedenle cuma günü bildirim yapamayabilirim canım.

bugün yediklerime gelince

sabah;1 bardak şekersiz nescafe,1 parça beyaz peynir.ama bu ikili midemi bulandırdı bir daha denemiycem.

ara;yok

öğlen;1 elmalı kurabiye

akşam;6 kaşık yoğurtlu ıspanak kavurma,1 bardak portakal suyu,yine yemek sonrası az fındık badem ve 1 tane elmalı kurabiye(geçen gün eşim istedi diye yapmıştım,mübarek gözümün önünde oldukça yeniyor,en iyisi diyet süresince eşin istesede yapmamak.

bugün canım sporda yapmak istemedi ve bugün spor yok.:17:

yok canım bebiş için değil,sol tarafımda bilinmez bir ağrı var,o geçsin diye yapıyorum,benim iki tüpte kapalı,soğan suyu sanırım açmaz ama iltihap var sanırım,ona iyi gelsin diye yapıyorum.ben sabah akşam taze yapıyorum canım,dene faydasını görürsün.

yok kuzucum iltihap icinde ii gelio biliorumda ..bi faydasida bebek icinmis yumurtalara yardimci...ole deme ama Allahim bi ol dedimi neler oluyo...opuyom cok ...

buarada herkese gunaydinnnn...

günaydın güzel takımımın güzel hatunları
günümüz güzel yaşamımız güzel ömrümüz güzel geçsin
tüm güzellikler bizimle olsun
:16::16::16::16::16::16:

herkes nerde

evder izinli, banu bir ceee yapmış gitmiş, selen rahatsız, seray çok sık giremiyor, karamelin okulu var, aybuke babasının yanına gitti,tugbanın iş yerinde kk kapalı, yamukprenses şehir dışında geriye de çok az kalıyoruz ve burası çok sessiz oldu. :(((((((

Son düzenleme:
ben de dünkü menümü yazıyım

sabah: yarım simit ve şekersiz çay

öğle: 2 kepçe çorba, bir dilim çavdar ekmek, salata

ara: bir tane armut, 3 tane kuru kayısı

akşam: taze bezelye ve salata

ara: kaptanımdan çok canım çekti fıstıklı magnum yedim. yalnız tekrar hastanmazsam iyidir.

3 lt su, 400 adım step aletiyle.

DÜN NE YEDİM

sabah
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu

kahvaltı
patates salatası,ayran,

ara
havuç,yarım elma

öğle
ceviz ve tarçın eklenmiş bir kase süt ve meyveli nesfit

ara
1 portakal

akşam
yumurtalı çiğköfte,ayran,yeşilsoğan,nane,maydanoz,turp,süsbiberi turşusu

ara
künefe(sormayın almış getirmiş benimkis:47:yemicem deyince kıyamet koptu..sanki bilinçli düzenimi bozuyor bu adam yahuu:47:)

şu an başım çok ağrıyor..az önce 2. ağrı kesicimi içtim hala gözüm açılmıyor

DÜN NE YEDİM

sabah

kahvaltı
patates salatası,ayran,

ara
havuç,yarım elma

öğle

ara
1 portakal

akşam

ara
künefe(sormayın almış getirmiş benimkis:47:yemicem deyince kıyamet koptu..sanki bilinçli düzenimi bozuyor bu adam yahuu:47:)

DÜN NE YEDİM

sabah

kahvaltı
patates salatası,ayran,

ara
havuç,yarım elma

öğle

ara
1 portakal

akşam

ara

Back
X