Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

cumartesi // Pazar // Pazartesi // salı // çarşamba // perşembe // cuma

akrep33//
banusultan//
aybüke07//
evder//cumartesi*45dk yürüyüş//pazar*60dk yürüyüş//
genic//
selennnn//
seray0307//

kızlar merhaba
kusura bakmayın sabahtan bu yana yoğunluğumdan giremedim..
cuma günü çok kötü oldum cumartesi hiç çıkamadım.ne takatim kaldı ne iştahım acaip bişii olmuştum yani..annem geldi sağolsun..zeytinyağı ve karabiberle mumyaladı resmen beni..ciddiyim kızlar..öyle sardı sarmaladıki ve ben gördüğüm rüyanın da etkisi ile iyice bitmiş durumdaydım..rüyamda rahmetli anneannem evini temizliyordu misafir gelicek diye ve misafir de benmişim..yaa öyle..neyse annemin yaptığı işlem çok işe yaradı..gece bir terlemişimki anlatamam..pazar sabahı daha iyi uyandım hamdolsun..takatsizdim ama daha iyiydim..
düşünün eşim bile korkmuş dönüp duruyor etrafımda sen bişi yapma ben yaparım diyor:53:şaşırtıyor tabi bu sözler beni..Allah daim etsin inş.
bugün biraz daha iyiyim..halsizliğim var ama olsun geçer inş.

kızlar merhaba
cuma günü çok kötü oldum cumartesi hiç çıkamadım.ne takatim kaldı ne iştahım acaip bişii olmuştum yani..annem geldi sağolsun..zeytinyağı ve karabiberle mumyaladı resmen beni..ciddiyim kızlar..öyle sardı sarmaladıki ve ben gördüğüm rüyanın da etkisi ile iyice bitmiş durumdaydım..rüyamda rahmetli anneannem evini temizliyordu misafir gelicek diye ve misafir de benmişim..yaa öyle..neyse annemin yaptığı işlem çok işe yaradı..gece bir terlemişimki anlatamam..pazar sabahı daha iyi uyandım hamdolsun..takatsizdim ama daha iyiydim..
düşünün eşim bile korkmuş dönüp duruyor etrafımda sen bişi yapma ben yaparım diyor:53:şaşırtıyor tabi bu sözler beni..Allah daim etsin inş.

canım gelmiş geçmiş olsun inşallah.

akrep33//
banusultan//
aybüke07//
genic// cumartesi*yok // pazar* 30 dk eliptik bisiklet+ 15 dk. twist //
selennnn//
seray0307//

c.tesi menü

sabah: yarım simit ve şekersiz çay

ara: armut

öğle: salata (dışarıda yenilebilecek en hafif yiyecek)

ara: bir adet elma

akşam: sebze yemeği, ve kereviz salatası yoğurtlu

3 lt su, bir yeşilçay

pazar menü:

sabah : otlu omlet, salatalık ve domates

ara: bir elma

öğle: 1 kepçe çorba, sebze yemeği ve salata

ara: bir yeşilçay

akşam: fırın poşetinde yarım balık ve bol yeşil salata

ara : şekersiz çay

3,5 lt su

kızlaaarr okulda bahsettiğim sporumu yaptım,müdür bey tertemiz yaptırmış salonu, tabi yine deimkansızlıklar var ama hocamız muhteşem yaaaaaaaaa, acayip çalıştırıyor bizi, hiç acıması yok yanii, öldük bittik yine, 1 saat hiç durmadan acayip ter attık, buarada oradaki bayanlar biz senin kadar zayıf olsak, kendimizi bu kadar hırpalamazdık dedileerrr:27::27: bi şımardım bi şımardım:33::33:

akrep kıyamam ben sana, ailevi olduğu için çok yorum yapmak istememiştim, ama dayanamayacağım, çok üzüldüm yalnız bırakılmana, evlilik hastalıkta sağlıkta lezzetlidir, senin gibi harika bir kadını bulmuş, eşin gözlerini dört açıp, yatıp kalkıp şükretmeli bence. Allah sana dayanma gücü versin evliliğinde de karşılıklı anlayış diliyorum. kayınbabana da çok üzüldüm, Allah yardımcısı olsun ve senin gibi bir geline sahip olduğu için çok şanslı. oğlu ilgilenmiyor, bana ne de diyebilirdin, Allah senden razı olsun..

bir de üstüne hasta olmuşsun, çok üzüldüm yaaaaaa, ana gibi yar olmaz diye boşuna dememişler, anne şefkati bile yeter iyileşmene. çok çokgeçmiş olsun.

akrep33//
banusultan//
aybüke07//cumartesi..// pazar...// pazartesi 1 saat aerobik//
selennnn//
seray0307//

selam kizlarr.kocisim mide kanamasi gecirdi suanda iyi Allah a sukur...gelemeyebilirim bilginiz olsun...opuyorum hepinizi..

kızlar merhaba
ah canım ya..o kadar koşturmacaya dayanamadı bedenin iflas etti demek sonunda..şimdi nasılsın,işe bari gitmesen bir iki gün,olmaz mı..
selam kizlarr.kocisim mide kanamasi gecirdi suanda iyi Allah a sukur...gelemeyebilirim bilginiz olsun...opuyorum hepinizi..

geçmiş olsun kuzum eşine..çok mu stresli işi,ben de geçirdim bilirim zordur..

bu arada hepinize günaydın arkadaşlar..
benim de pek tadım yok dünden beri,belim ara ara çok zorluyor,ilaçlarım bitti,ağrılar geri döndü,gidip yazdırmam gerek..

Son düzenleme:
kızlar merhaba

canım yaa en son dayanamadı artık vücudun kendini çok geriye attın ya vücutta isyan etti artık
canım iiyice dinlenmeden iyileşmeden kalkma ayağı dikkat et kendine

kızlaaarr okulda bahsettiğim sporumu yaptım,müdür bey tertemiz yaptırmış salonu, tabi yine deimkansızlıklar var ama hocamız muhteşem yaaaaaaaaa, acayip çalıştırıyor bizi, hiç acıması yok yanii, öldük bittik yine, 1 saat hiç durmadan acayip ter attık, buarada oradaki bayanlar biz senin kadar zayıf olsak, kendimizi bu kadar hırpalamazdık dedileerrr:27::27: bi şımardım bi şımardım:33::33:
çok sevindim canım yarın hertarafın ağrıyabilir madem ağır çalıştırıyor hoca sakın ağrılara kanıp bırakma olurmu

akrep33//
banusultan//
evder//cumartesi*45dk yürüyüş//pazar*60dk yürüyüş//pazartesi*20dl eliptik bisiklet
selennnn//
seray0307//

geçmiş olsun canım
ah canım ya..o kadar koşturmacaya dayanamadı bedenin iflas etti demek sonunda..şimdi nasılsın,işe bari gitmesen bir iki gün,olmaz mı..
şimdi daha iyiyim canım..
bu arada hepinize günaydın arkadaşlar..
benim de pek tadım yok dünden beri,belim ara ara çok zorluyor,ilaçlarım bitti,ağrılar geri döndü,gidip yazdırmam gerek..
bir an önce yazdır canım ilaçlarını ihmal etme.
Günaydınnnnnnnn herkese

:16::16::16::16:
günaydın
canım yaa en son dayanamadı artık vücudun kendini çok geriye attın ya vücutta isyan etti artık
canım iiyice dinlenmeden iyileşmeden kalkma ayağı dikkat et kendine

evet canım aynen öyle..isyan etti vücut..

akrep33// 45 dk yürüyüş //
banusultan//
evder//cumartesi*45dk yürüyüş//pazar*60dk yürüyüş//pazartesi*20dl eliptik bisiklet
selennnn//
seray0307//

Son düzenleme:
Back
X