Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba
kusura bakmayın sabahtan bu yana yoğunluğumdan giremedim..
cuma günü çok kötü oldum cumartesi hiç çıkamadım.ne takatim kaldı ne iştahım acaip bişii olmuştum yani..annem geldi sağolsun..zeytinyağı ve karabiberle mumyaladı resmen beni..ciddiyim kızlar..öyle sardı sarmaladıki ve ben gördüğüm rüyanın da etkisi ile iyice bitmiş durumdaydım..rüyamda rahmetli anneannem evini temizliyordu misafir gelicek diye ve misafir de benmişim..yaa öyle..neyse annemin yaptığı işlem çok işe yaradı..gece bir terlemişimki anlatamam..pazar sabahı daha iyi uyandım hamdolsun..takatsizdim ama daha iyiydim..
düşünün eşim bile korkmuş dönüp duruyor etrafımda sen bişi yapma ben yaparım diyorşaşırtıyor tabi bu sözler beni..Allah daim etsin inş.
bugün biraz daha iyiyim..halsizliğim var ama olsun geçer inş.
ah canım ya..o kadar koşturmacaya dayanamadı bedenin iflas etti demek sonunda..şimdi nasılsın,işe bari gitmesen bir iki gün,olmaz mı..kızlar merhaba
cuma günü çok kötü oldum cumartesi hiç çıkamadım.ne takatim kaldı ne iştahım acaip bişii olmuştum yani..annem geldi sağolsun..zeytinyağı ve karabiberle mumyaladı resmen beni..ciddiyim kızlar..öyle sardı sarmaladıki ve ben gördüğüm rüyanın da etkisi ile iyice bitmiş durumdaydım..rüyamda rahmetli anneannem evini temizliyordu misafir gelicek diye ve misafir de benmişim..yaa öyle..neyse annemin yaptığı işlem çok işe yaradı..gece bir terlemişimki anlatamam..pazar sabahı daha iyi uyandım hamdolsun..takatsizdim ama daha iyiydim..
düşünün eşim bile korkmuş dönüp duruyor etrafımda sen bişi yapma ben yaparım diyorşaşırtıyor tabi bu sözler beni..Allah daim etsin inş.
selam kizlarr.kocisim mide kanamasi gecirdi suanda iyi Allah a sukur...gelemeyebilirim bilginiz olsun...opuyorum hepinizi..
bu arada hepinize günaydın arkadaşlar..
benim de pek tadım yok dünden beri,belim ara ara çok zorluyor,ilaçlarım bitti,ağrılar geri döndü,gidip yazdırmam gerek..
selam kizlarr.kocisim mide kanamasi gecirdi suanda iyi Allah a sukur...gelemeyebilirim bilginiz olsun...opuyorum hepinizi..
kızlar merhaba
çok sevindim canım yarın hertarafın ağrıyabilir madem ağır çalıştırıyor hoca sakın ağrılara kanıp bırakma olurmukızlaaarr okulda bahsettiğim sporumu yaptım,müdür bey tertemiz yaptırmış salonu, tabi yine deimkansızlıklar var ama hocamız muhteşem yaaaaaaaaa, acayip çalıştırıyor bizi, hiç acıması yok yanii, öldük bittik yine, 1 saat hiç durmadan acayip ter attık, buarada oradaki bayanlar biz senin kadar zayıf olsak, kendimizi bu kadar hırpalamazdık dedileerrrbi şımardım bi şımardım
![]()
geçmiş olsun canımselam kizlarr.kocisim mide kanamasi gecirdi suanda iyi Allah a sukur...gelemeyebilirim bilginiz olsun...opuyorum hepinizi..
şimdi daha iyiyim canım..ah canım ya..o kadar koşturmacaya dayanamadı bedenin iflas etti demek sonunda..şimdi nasılsın,işe bari gitmesen bir iki gün,olmaz mı..
bir an önce yazdır canım ilaçlarını ihmal etme.bu arada hepinize günaydın arkadaşlar..
benim de pek tadım yok dünden beri,belim ara ara çok zorluyor,ilaçlarım bitti,ağrılar geri döndü,gidip yazdırmam gerek..
günaydınGünaydınnnnnnnn herkese
![]()
canım yaa en son dayanamadı artık vücudun kendini çok geriye attın ya vücutta isyan etti artık
canım iiyice dinlenmeden iyileşmeden kalkma ayağı dikkat et kendine