yarın büyük gün mü dedi biri
şimdiden kolay gelsin
diyen kişi de benim
yarin vay be yarinmiydi o ya bana birden cabuk geldimi desem ne
neyse allah buyuk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarın büyük gün mü dedi biri
şimdiden kolay gelsin
diyen kişi de benim
ya vermeyin su akli su kiza allahim bahiresemanur gozum hatirlatma soyle seyleri yesin guclensin kuvvetlensin
aman ic onuda ic bir elma sirken eksikti
kina yakkk
tmm canim sorun degil uzulmee aksam ye zaten oglen nerden vaktin olacakta pilav yapacan ye aksam ye canim afiyet bal seker kilo olsun![]()
sevdim bana uyarr
yanliz su sarimsak beni bozarr hersey guzel o kural bana biraz ters
ogretmenim yutmasam olmazmii
şu saat oldu öğleyi yemedim canım da istemiyor az önce bir tane şeftali yedim ööle bölmeden ısıra ısıra..elma gibiydi soğuk soğuk..dedim belki açılır midem yiyebilirim.
aslında aklım birine takıldı kapandı tüm iştahım..acım ama canım istemiyor hiç bişey![]()
ormaaazzzzzzzzz
yalnız aç olmasın mide..öğünle birlikte yutulsun olurmu şekercikk
şu saat oldu öğleyi yemedim canım da istemiyor az önce bir tane şeftali yedim ööle bölmeden ısıra ısıra..elma gibiydi soğuk soğuk..dedim belki açılır midem yiyebilirim.
aslında aklım birine takıldı kapandı tüm iştahım..acım ama canım istemiyor hiç bişey![]()
yaa sen aklıma gelince yiyemiyorum işteeye yaa ne bekliyon aa askolsunn
noldu ki akrep hayrola bi dert tasa mı var yoksa?
yaa sen aklıma gelince yiyemiyorum iştee
siyah gelmedi bugün
rahatsızlanan birine takıldım üzüldüm..sesi bile farklılaşmıştı..rahatsızlığı sesine yansımış..sevdiğim değer verdiğim bir insan..uzakta olmanın bişey yapamamanın burukluğu doldu işte içime...hay allah geçmiş olsun ya Allah şifasını versin.
heheeekızım bak gitttttt![]()
ne kadar dua ettiysen duani kabul etmis allahhkızlar hani demiştim ya dün 24 saat çalışmak istiyorum varsa haber verin öyle bi iş diye..
ayy dünsabah işe giden benimki bugün sabah geldi..işyerinde zehirlenme vakaları olmuş mecburen kimse olmayınca kalmış..24 saat o çalıştı
hala inanamıyorum
acaipp rahattım dün akşam 60 dk sporumu bile yaptım bu aybik içindibugün de öğleden sonra gidiyor gece gelemeyebilirim diyor ama ben bugün bööle bir istemde bulunmadım o yüzden gelebilememe umudu yok gibi bakalım artıkım
![]()
beni aklindan cikart ozaman ben yokuml say nick degistirsemmi acabayaa sen aklıma gelince yiyemiyorum iştee
siyah gelmedi bugün
rahatsızlanan birine takıldım üzüldüm..sesi bile farklılaşmıştı..rahatsızlığı sesine yansımış..sevdiğim değer verdiğim bir insan..uzakta olmanın bişey yapamamanın burukluğu doldu işte içime...
heheeegitmem gitmem
ne kadar dua ettiysen duani kabul etmis allahh
anam dikat et agzindan kotu birsey cikartma bak benden demesii
beni aklindan cikart ozaman ben yokuml say nick degistirsemmi acaba
aslinda teknikte beni dusundugun zaman yemen lazimm bak ben nesliye yaklasayim sonrada onunla birlikte zayiflarim demen lazim akillim
kiyamamda bak simdi uzuldum zor canim uzakta olmak zor bunu en iyi ben bilirim
yaa kuşum Allahım büyükler büyüğü yaa...
canımı yakanı bir sebep yolladı uzaklaştırdı..ağzımdan hiiç kötü bişii çıkmaz kuşumm merak etme..beddua cahiliyim ben hiç bilmem hamdolsun
evet canım uzaklık kötü ve çok yoruyor...
gecen bende sinirlendim allah arkadasla veryansin konusuyoruz cok sinirlendirdi beni cok fena soyledim dedim soyledigimi demeyim simdi burda anam arkadas da sinirlenmiss bana donmu diyorki allah kabul etsinn :))
kiz sus sonradan tobe tobe dedim diyorum tobe de diyorum
gerci cok sukur allah kabul etmedi yani
bosver takmaa gir mutfaga ye azicik gotur borek corek bak nasil herseyi unutuyorsun dost tavsiyesi sana benden![]()
kuşum senin olaydan hiç bişii anlamadım sen ne dedin arkadaş nededi tekrar tekrar okudum ama cıkss anlamadı ben..
hee önce aynen dediğin gibi yapıyodum verdiğimi geri alıyodum ama artık yok..öyle kötü alışkanlıklardan uzak olmak istiyorumolumlu cümle kuruyorumkii beynimi gizli yönlendirme olmasın dimi ama
bu arada kizlar bugun bana mesaj geldi arkadaslardan uc gun fransada alisveris yapilmasin face google youtube kullanilmasin diye
boykot yapmislar peygamber efendimize yapilan bir flimin gosterilmesine izin vermisler de oyuzden valla alisveris yapmadimda google isi ters yaw herisimiz google maazallah
oy acsin anlamiyon iste ye diye bosuna demiyom ben
ya arkadasla konusrken benim bedduamdan bahsettim oda beni teselli edecegine oda sinirlenmis amin neslihan diyor ettigim bedduaya amin diyor anladinmii bende sus tobe de dedim ahh ahhh yok aclik basa belaa
bende senin bayne guzel seyler gonderiyorum fark etmedinmi sen yazilarimi okudukca beyin ye ye ye diyecek yavas yavas dur senn![]()
bugün bana da bildirim verdiler yarın cuma namazı sonrası burdaki ulu caminin önünde basın açıklaması varmış..
iyide kullanmayarak kendimizi kısıtlıyoruz...
bence dolduruşa gelmemek lazım..birilerinin ekmeğine yağ sürmeyelim sonra..
neyse ikindi okundu kısa bir ara hakkımı kullanıyorum![]()