Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ya vermeyin su akli su kiza allahim bahiresemanur gozum hatirlatma soyle seyleri yesin guclensin kuvvetlensin

aman ic onuda ic bir elma sirken eksikti :19:
kina yakkk :14:

tmm canim sorun degil uzulmee aksam ye zaten oglen nerden vaktin olacakta pilav yapacan ye aksam ye canim afiyet bal seker kilo olsun :1:

kızım bak gitttttt:47::47::47:

şu saat oldu öğleyi yemedim canım da istemiyor az önce bir tane şeftali yedim ööle bölmeden ısıra ısıra..elma gibiydi soğuk soğuk..dedim belki açılır midem yiyebilirim.
aslında aklım birine takıldı kapandı tüm iştahım..acım ama canım istemiyor hiç bişey:25:

ye yaa ne bekliyon aa askolsunn

şu saat oldu öğleyi yemedim canım da istemiyor az önce bir tane şeftali yedim ööle bölmeden ısıra ısıra..elma gibiydi soğuk soğuk..dedim belki açılır midem yiyebilirim.
aslında aklım birine takıldı kapandı tüm iştahım..acım ama canım istemiyor hiç bişey:25:

noldu ki akrep hayrola bi dert tasa mı var yoksa?

kızlar hani demiştim ya dün 24 saat çalışmak istiyorum varsa haber verin öyle bi iş diye..
:60: ayy dünsabah işe giden benimki bugün sabah geldi..işyerinde zehirlenme vakaları olmuş mecburen kimse olmayınca kalmış..24 saat o çalıştı:60: hala inanamıyorum:60:
acaipp rahattım dün akşam 60 dk sporumu bile yaptım bu aybik içindi:27: bugün de öğleden sonra gidiyor gece gelemeyebilirim diyor ama ben bugün bööle bir istemde bulunmadım o yüzden gelebilememe umudu yok gibi bakalım artıkım:60:

ye yaa ne bekliyon aa askolsunn
yaa sen aklıma gelince yiyemiyorum iştee
siyah gelmedi bugün
noldu ki akrep hayrola bi dert tasa mı var yoksa?

rahatsızlanan birine takıldım üzüldüm..sesi bile farklılaşmıştı..rahatsızlığı sesine yansımış..sevdiğim değer verdiğim bir insan..uzakta olmanın bişey yapamamanın burukluğu doldu işte içime...

siyah gelmedi bugün

rahatsızlanan birine takıldım üzüldüm..sesi bile farklılaşmıştı..rahatsızlığı sesine yansımış..sevdiğim değer verdiğim bir insan..uzakta olmanın bişey yapamamanın burukluğu doldu işte içime...hay allah geçmiş olsun ya Allah şifasını versin.

kızım bak gitttttt:47::47::47:
heheee:ssz: gitmem gitmem
kızlar hani demiştim ya dün 24 saat çalışmak istiyorum varsa haber verin öyle bi iş diye..
:60: ayy dünsabah işe giden benimki bugün sabah geldi..işyerinde zehirlenme vakaları olmuş mecburen kimse olmayınca kalmış..24 saat o çalıştı:60: hala inanamıyorum:60:
acaipp rahattım dün akşam 60 dk sporumu bile yaptım bu aybik içindi:27: bugün de öğleden sonra gidiyor gece gelemeyebilirim diyor ama ben bugün bööle bir istemde bulunmadım o yüzden gelebilememe umudu yok gibi bakalım artıkım:60:
ne kadar dua ettiysen duani kabul etmis allahh
anam dikat et agzindan kotu birsey cikartma bak benden demesii

siyah gelmedi bugün

rahatsızlanan birine takıldım üzüldüm..sesi bile farklılaşmıştı..rahatsızlığı sesine yansımış..sevdiğim değer verdiğim bir insan..uzakta olmanın bişey yapamamanın burukluğu doldu işte içime...
beni aklindan cikart ozaman ben yokuml say nick degistirsemmi acaba
aslinda teknikte beni dusundugun zaman yemen lazimm bak ben nesliye yaklasayim sonrada onunla birlikte zayiflarim demen lazim akillim

kiyamamda bak simdi uzuldum zor canim uzakta olmak zor bunu en iyi ben bilirim

bu arada kizlar bugun bana mesaj geldi arkadaslardan uc gun fransada alisveris yapilmasin face google youtube kullanilmasin diye
boykot yapmislar peygamber efendimize yapilan bir flimin gosterilmesine izin vermisler de oyuzden valla alisveris yapmadimda google isi ters yaw herisimiz google maazallah

heheee:ssz: gitmem gitmem

ne kadar dua ettiysen duani kabul etmis allahh
anam dikat et agzindan kotu birsey cikartma bak benden demesii

beni aklindan cikart ozaman ben yokuml say nick degistirsemmi acaba
aslinda teknikte beni dusundugun zaman yemen lazimm bak ben nesliye yaklasayim sonrada onunla birlikte zayiflarim demen lazim akillim

kiyamamda bak simdi uzuldum zor canim uzakta olmak zor bunu en iyi ben bilirim

yaa kuşum Allahım büyükler büyüğü yaa...
canımı yakanı bir sebep yolladı uzaklaştırdı..ağzımdan hiiç kötü bişii çıkmaz kuşumm merak etme..beddua cahiliyim ben hiç bilmem hamdolsun

evet canım uzaklık kötü ve çok yoruyor...

yaa kuşum Allahım büyükler büyüğü yaa...
canımı yakanı bir sebep yolladı uzaklaştırdı..ağzımdan hiiç kötü bişii çıkmaz kuşumm merak etme..beddua cahiliyim ben hiç bilmem hamdolsun

evet canım uzaklık kötü ve çok yoruyor...

gecen bende sinirlendim allah arkadasla veryansin konusuyoruz cok sinirlendirdi beni cok fena soyledim dedim soyledigimi demeyim simdi burda anam arkadas da sinirlenmiss bana donmu diyorki allah kabul etsinn :))
kiz sus sonradan tobe tobe dedim diyorum tobe de diyorum
gerci cok sukur allah kabul etmedi yani
bosver takmaa gir mutfaga ye azicik gotur borek corek bak nasil herseyi unutuyorsun dost tavsiyesi sana benden :29:

gecen bende sinirlendim allah arkadasla veryansin konusuyoruz cok sinirlendirdi beni cok fena soyledim dedim soyledigimi demeyim simdi burda anam arkadas da sinirlenmiss bana donmu diyorki allah kabul etsinn :))
kiz sus sonradan tobe tobe dedim diyorum tobe de diyorum
gerci cok sukur allah kabul etmedi yani
bosver takmaa gir mutfaga ye azicik gotur borek corek bak nasil herseyi unutuyorsun dost tavsiyesi sana benden :29:

kuşum senin olaydan hiç bişii anlamadım sen ne dedin arkadaş nededi tekrar tekrar okudum ama cıkss anlamadı ben..

hee önce aynen dediğin gibi yapıyodum verdiğimi geri alıyodum ama artık yok..öyle kötü alışkanlıklardan uzak olmak istiyorum:47: olumlu cümle kuruyorumkii beynimi gizli yönlendirme olmasın dimi ama

kuşum senin olaydan hiç bişii anlamadım sen ne dedin arkadaş nededi tekrar tekrar okudum ama cıkss anlamadı ben..

hee önce aynen dediğin gibi yapıyodum verdiğimi geri alıyodum ama artık yok..öyle kötü alışkanlıklardan uzak olmak istiyorum:47: olumlu cümle kuruyorumkii beynimi gizli yönlendirme olmasın dimi ama

oy acsin anlamiyon iste ye diye bosuna demiyom ben :27:
ya arkadasla konusrken benim bedduamdan bahsettim oda beni teselli edecegine oda sinirlenmis amin neslihan diyor ettigim bedduaya amin diyor anladinmii bende sus tobe de dedim ahh ahhh yok aclik basa belaa
bende senin bayne guzel seyler gonderiyorum fark etmedinmi sen yazilarimi okudukca beyin ye ye ye diyecek yavas yavas dur senn :23:

bu arada kizlar bugun bana mesaj geldi arkadaslardan uc gun fransada alisveris yapilmasin face google youtube kullanilmasin diye
boykot yapmislar peygamber efendimize yapilan bir flimin gosterilmesine izin vermisler de oyuzden valla alisveris yapmadimda google isi ters yaw herisimiz google maazallah

bugün bana da bildirim verdiler yarın cuma namazı sonrası burdaki ulu caminin önünde basın açıklaması varmış..
iyide kullanmayarak kendimizi kısıtlıyoruz...
bence dolduruşa gelmemek lazım..birilerinin ekmeğine yağ sürmeyelim sonra..
neyse ikindi okundu kısa bir ara hakkımı kullanıyorum:10:

meraba kızlarrrrr
zülaley secdenur beni hatırladınız mı?ben sizi hatırladım.hani şu platesligünler değil mi?ama kardeş olduğunuzu bilmiyordum.turabla az yarışmadık.kilolarımız yakındı.benden selam söyleyin.çocuklarımızn yaşlarıda yakındı.

dün gelemedim.okuldan 2.30 da çıktım.pazara gittim.eve geldim yemek yaptım.oğlum uyandı akşam yemeği sonra geç oldu yorgunluktan gelemedim.
dünkü menüm
sabah 1 dilim ekmek,2-3 zeytin,az peynir,1 fincan çay
ara 1kupa çay,1 kupa yeşil çay
öğle yarım kase fasulye,bol salata
ara bol su
akşam 2 kupa çay,4-5 kaşık semizotu,çok az kızartma,1 dilim ekmek

oy acsin anlamiyon iste ye diye bosuna demiyom ben :27:
ya arkadasla konusrken benim bedduamdan bahsettim oda beni teselli edecegine oda sinirlenmis amin neslihan diyor ettigim bedduaya amin diyor anladinmii bende sus tobe de dedim ahh ahhh yok aclik basa belaa
bende senin bayne guzel seyler gonderiyorum fark etmedinmi sen yazilarimi okudukca beyin ye ye ye diyecek yavas yavas dur senn :23:

bak şimdi anladım:1:az önce yedim :1:
kız sus mesaj yolluyomuş tööbe tööbeee:47:

bugün bana da bildirim verdiler yarın cuma namazı sonrası burdaki ulu caminin önünde basın açıklaması varmış..
iyide kullanmayarak kendimizi kısıtlıyoruz...
bence dolduruşa gelmemek lazım..birilerinin ekmeğine yağ sürmeyelim sonra..
neyse ikindi okundu kısa bir ara hakkımı kullanıyorum:10:

bence reklamini yapiyoruz flimin banada oyle geliyor bakalim hayirlisi

bende cikiyorum yemek yapacam cocuklari alip gorusuruzz

Back
X